merhaba kızlar soruyorun genç anne baba adayları ilerde bir gün herkes anne baba olacaktır ve teknolojinin sanalın çok yaygın olduğu bir devirde yaşıyoruz peki ilerde anne baba olunca çocuğunuzun KS girmesine bakış açınız nasıl olurdu ben girdim gördüm kullandım KS çocuğumda girsin görsünmü dersiniz yoksa hayır KS çocuğum kesinlikle girmemeli kafasındamısınız benim çocuğuklarım gire bilir örnek davranışlarda bulunacaklarsa neden olmasın değilmi 🥰 #kimsebilmesin #çocukebeveyn #sanaloryamçocuk
İlerde çocuğunuzun KizlarSoruyor'a girmesine müsaade eder miydiniz?
Ben KizlarSoruyor kullanırken her şeyden haberdardım. Tüm gündemi burdan takip ediyordum sonradan kapattım ve kendimi çok eksik, gündemden geri kalmış olarak buluyordum. Şimdi geri geldim ama artık öyle değil çok değişmiş. Sadece arkadaşlık sitesi gibi olmuş, geneli o kafada.
Etmezdim sanırım burada her türlü Abaza var tamam ben de buradayım ama benim herkese karşı sınırım belli belki de çocuğumu burdan biri kandırıp kaçırır 🤷🏻♀️ Dönem belli ya herkese güvenilmiyor. Zaten o zamana kadar burası ölmüş olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu siteye neden sürekli onlyfans muamelesi yapıyorsunuz anlamıyorum. Mesaj kutunu kapatıp eğer uygun görmüyorsan cinsel kategoriyi engellersen site gayet iyi ve geliştirici