Yurt dışında hiperaktif çocukları kontrol altında tutmak için böyle bir alet varmış. Sizce çocuk için iyi mi kötü mü?

Hiperaktif çocuklar için iyi oluyorsa kullanılabilir kötü bir şey degil. Bir ara hastahane de bir çocuk gördüm. Çocuk gerçekten beni deli etti ya. Adam kızın peşinden resmen hastahaneyi turladı. Yeter deyip çocuğu dövesim geldi. Adamdan terler akiyordu. Aşırı hiperaktif hiç durmuyor ya
Benim fikrimden sana ne
Az önce izledim bu haberi ilgin ötesi birşey
Yani annenin cesurca o tasmayı takıp gezdirdiğibemi yanayım yoksa çocuğamı bilemedim
ya da iyi bir şey mi yapıyor onun da bilemedim
Yani nasrettin hocaya sormuşlar kim haklı diye
Sende haklısın oda haklı demiş 🤣🤣
Evcil hayvan mı? İnsan mı? İnsanın hayvandan ne farkı kalıyor bunu yapınca? Çocuk elbette hiperaktif olacak. Bu onun doğasında var. Sen tutup bu yüzden çocuğuna tasma takamazsın. Takanların içinde insanlık olduğuna inanmıyorum.
Hiperaktifse lazım. Arabanın önüne atlayıp öleceğine ya da kaçıp kaybolacağına geçmişinde az kötü bir anı kalsın daha iyi
Cevap
16Cevap
Bence güzel. Çocuk hem kendini özgür hisseder hem de olası bir kazayı engellemiş olursunuz. Bazı çocuklar yola falan atlıyorlar. 😕😊
Daha neler çoçuğum hiperaktifse enerjisini atması için başka yöntemler bulurum. Çocuk bu ya ne anneler var.
Benim yeğenler de hiperaktivif uslu durunca doktora götürüyoruz hasta diye hiperaktif iyidir bende öyleyim
Cocuk bu koşacak oynayacak yaramazlık sonuna kadar yapacak. Çünkü bir daha çocuk olmayacak saçmalık çocuğa tasma çokk saçma.
Böyle öyle anne babaya küfür ederim sen kim köpek kendi kanindan birini köpek niyetin koyuyorsun diye
Asla! benim çocuğumu bir hayvan olarak gormem. Onun onurunu kıracak davranışlar yapmamaliyim, bu ileride kendi içinde Problem yaşamasına neden olur. Ve bunun sorunu ben olmamaliyim.
Asla... ürün tamamen aşağılama amaçlü tasarlanmış... çocuğun sırt kısmına bağlanmış ise anne veya babanında bel kısmına bağlanabilirdi...
Tasma kelimesinin doğru karşılığı olduğunu sanmıyorum.
Bu alet yerine elini tutup bırakmasa daha mantıklı.
Çocuğu bağlamak özgürlüğünü elinden almak ileride sessiz pasif birey olarak yetişmesine neden olur
hayır asla zaten çocuk dediğin yaramaz olur o evcıl hayvanım değil evladım
Çocuğun özgüvenini aşırı derecede zedeler. Ya ben köpeğimi bile öyle gezdirmiyorum çok saçma.
Tabiki hayir sacmalamis. Onu yapani tasmalayip vericwn tasmanin ucunu. cocuga onlari gezdirsin
Valla çocuğu bilmem de onu yapan ana baba köpektir net..!
Tasma neyse de, markete girerken girişteki ağaca bağlanmak nedir ya?
Asla gezdirmem bu şekilde köpek değil yetiştirdiği insan.
Bizde olay bu
Bu ne saçma bir yöntem. O çocuğun psikoloji durumu kim bilir ne hale gelir.
Yok daha neler ya çocuğun psikolojisini olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorum
Çocuk dediğin yaramaz olur pis pis icatlar çıkarmayın
Hayır, mümkün değil..
Tabi ki hayır, canım yavrum :D
Köpekmi ayol çocuk o 🤣🤣🤣
Köpek değil insan eğitiyorsun.
Bu gurur kırıcı asla tasma takıp gezdirmem.
Hayvan mi bu çocuklar.😒
Yurtdışında gezdi... diyon ama video Türkiye?
Hayır o kendinine taksaymış tasmayı
Istersen kulube yaptir ayri bir tane xdzcsf😂
Çok sacma köpek mi bogazı agrır kıyılmaz
Daha neler tam bir saçmalık
iyice saçmaladınız ya
Kesinlikle hayır o ne öyle hayvan mı ki tasma ne
Saçma sapan şeyler gördükce sinirim bozuluyor
Tabii ki hayır.
Yok artık
Hayır gezdirmem.
yok artik daha neler
Evet: )