Söylede kapının önüne koysun seni bu sırrı ya ömür boyu taşıyacaksın ya da boşanıp çocugu asıl babasına vereceksin susmak iki taraf içinde iyidir başıma böyle bişey gelse karıyı bırakır çocukla yurt dışına kacarım yıllarca çocuğa ben bakmışım alışmışım veremem vaz gecemem illa benden olması gerekmiyor bu sırrı senden başka bilen biri varsa illaki bir gün ortaya çıkar bunu düşünerek tedbirli olmalısın bir hata yapmışsın ikinci bir hata yapma eşini sevmiyorsan boşanma gibi düşüncen varsa ozaman konu degişir ve ona göre hareket etmelisin
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Normalde yalan dolanla kazanımlar tercihim ve tavsiyem olmaz da eşine haksızlık olucak tabiki, bir hata yapmissin sonra başka bı hata daha yaparak yıllarca saklamış kendi evladı olarak bilmesini saglamissin. Eşini nasıl biridir bilemem kabullenmesi zor durum yanlış olabilir ama maalesef dogru herzman heryerde yemiyor. eğer eşini seviyor ve tekrarını yapmayacağına inanıyorsan eşinin çocuğuna sevgisi ve sana karşı davranışları değişmemesi için belki farklı sonuçlarda yasanabilir hayal gücünü sana birakiyorum saklamaya devam etmen gerekiyor gibi. Bilmiyorum Belkide böyle bir ihaneti saklayarak korumaya değercek bir yuvaniz yoktur. Belki sen hak etmiyorsundur ikisinide ama birilerinde büyük hayal kırıklığı ve aldatılmıs olmanın acısını yasaticaksin. ya çocuğun hali zor bir durum bilemiyorum belki birgün ama bugün doğru bir karar olur mu emin değilim.
00 Yorumla
+1 yılAbiye ayıp etmişsin yalnız bence söyleme öğrenirse kızı bile öldürebilir böyle çok vaka var aklıma gelen bir tane var meselaa bir adam karısının kendini aldattığını öğrendiğinde diğer erkekten olan çocuğu bulup canlı canlı gömmüş aman dikkat
00 Yorumla
+1 yılSöylemelisin bu çok büyük bir haksızlık
Şimdi evladı gibi benimsediği o çocuğu nasıl bırakacak bir de o var. Keşke en başından açıkça söyleyip yolunu ayirsaydin.
Kızının da eşininde gerçekleri bilmeye hakkı var30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızlar Bir Adım Öne 4-5 sene önce evli bir kadını becermiştim. Kısa bir süre devam etti, aşk gibiydi fakat hep seks yaptık. Sen olabilir misin?
17 Yorumla- +1 yıl
Neden aldattı
Cevap sahibi+1 yıl@_Ergunkovbov_ veresi varmış
- +1 yıl
Hamile kaldı mı ki
Cevap sahibi+1 yıl@_Ergunkovbov_ bilmiyorum o kadarını. Vurdum geçtim, hap alıyorum demişti.
- +1 yıl
Kim teklif etti
Cevap sahibi+1 yıl@_Ergunkovbov_ ne önemi var. Yalınlaştık, hoşlantı gibi başladı. Temas ederken niyetimiz belli oldu. O daha fazla yaprak istiyordu ben kadın
- +1 yıl
İş arkadaşı mıydı
+1 yılSenin gibi insanlara o kadar üzülüyorum ki kocan varken evliyken bir başkasına gidecek kadar düşük olabiliyorsunuz anlat adama anlat da boşanıp kurtulsun zaten yıllarca senin sahtekar oyununu aldatmanı bilmeden yaşamış kocan adına üzgünüm
10 Yorumla
+1 yılZor bir durum. Ama hiçbir şey gizli kalmaz. Özellikle kötü hastalık durumlarında falan ortaya çıkması çok yüksek ihtimal. Keşke zamanında söyleseydin şu an bir anlamı yok. Ama ortaya çıkmama ihtimali de yok. İki ucu da sıkıntılı
10 YorumlaAllah ıslah etsin. Pişmanlık yaşadığını çok iyi bilerek soyliyim. Fakat söylemek yerine ayrılmalı tercih etmelisin çünkü sadece kendini kocani değil.4 yaşındaki çocuğu mahvedeceksin,!!
00 Yorumla
+1 yılKızınla birlikte, kapının önüne konmaya hazır mısın? O zaman söyleyebilirsin.
Erkekler böyle durumlarda sahiplenmez, kapının önüne koyar.012 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım peki
- +1 yıl
Bence önce gidip dna testi yaptır. Belki babasıdır...
Soran+1 yılDaha önce test için özel bi firmaya başvurdum sonuçlar yarın çıkacak
- +1 yıl
Süper yarın konuşalım bunu.
Kocana söyleyip söylememe konusunu da düşünelim.
Soran+1 yılYarın saat 1 de burdan sana yazarım
- +1 yıl
Tamam bekliyor olcam
- +1 yıl
Yarın gelcekmis
- +1 yıl
Böyle durumda sahiplenmez yani çok mantıklı değğil mi sahiplensin mi bide?
- +1 yıl
Kadın tövbe etmiştir (aynısı erkek için de geçerli.) daha karşısındaki adamla tanışmadan ya da ciddi ilişki moduna girmeden önce hataları olmuştur.(biriyle birlikte olmak, zina etmek. Vs) İşte o zaman sahiplenmezse (yine haklıdır, sahiplenmek zorunda değil, herkes yediremez) bu ne biçim bir insan derim.
Ama sen kocanı/karını aldatacaksın ondan sonra sahiplensin. Niye sahiplensin? Neden sahiplensin yani. Sen bu boku yemişsin, adam niye çekicek cezasini abi.
Kısaca evet mantıklı. - +1 yıl
Bende onu diyom zaten neden sahiplensin ki
- +1 yıl
Rezzz
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4-5 yıldır kocanın bunu bilmiyor olması, o adamın bu kadar yıldır aldatıldığı anlamına geliyor. Evet, bazen bir şeyleri saklamak da aldatmaktir ya da yalan söylemek de aldatmaktir. Kocan adına üzgünüm.
10 Yorumla
+1 yılSöyleyeceksen de boşanma riskini de göze alman lazım ama söylemen daha iyi olur yalan üzerine geçer her şey
00 Yorumla
+1 yılAferin sana böyle devam et senin gibi aptallar kendini bilmezler yüzünden insanların hayatı kararıyor ama sende kafa yok ne anlarsın
00 Yorumla
+1 yıltabi ki söylemen gerek o vicdansızlığı yapmışsın bari söylede adamcağız kendine bi hayat kursun kendisini aldatan Allahsız kitapsızdan uzakta
00 Yorumla
+1 yılO olay nasıl oldu ya bu kadar vicdansız olunur mu bu kadarida pes doğrusu artık kimseye guvencim kalmadı
00 Yorumla
+1 yıl4 5 sene saklamışsın şimdi neden söyleyeceksiniz ki
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmesi hakkı değil mi
- +1 yıl
Hakkı o ayrı, şimdi neden söylemek istiyorsunuz merak ettim, söylemek istemiyorsanız sorun değil
Soran+1 yılVicdanım rahat değil
- +1 yıl
Kolaylıklar diliyorum
Bildiğin sahtekarlık akıyor aşağıda yorumlara verdiğin cevaplardan falan..
10 YorumlaVay be Yurdum kadınınin kiminle ne yaptığı
belli değil artık ☹️
Erkek değilim şükür10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer bu olay doğruysa söylemeyi aklından bile geçirme en Nahif erkek bile böyle bir durumu kaldırmaz rezil olursun
119 Yorumla
Soran+1 yılÖmür boyu saklayamaz insan
Cevap sahibi+1 yılBebeğin babasının haberi var mı bu durumdan
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılboş ver niye takiliyon ki o zaman nerden çıkacak ortaya
- +1 yıl
Klasik tc kadını şaşırtmadı umarım kocan benzerini yapar :d
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ ya bikere aldatmayı savunmam asla aldatmak iğrenç bişey insanın kendine saygısı olmadığını gösteriyor sadece karşıya değil ama böyle bir olay olmuş maden bence açığa çıkması iyi sonuçlar doğurmaz ne gerek var yani bide belki bebeğin babası gerçekten kocasidir
- +1 yıl
Hadi lan canım yerine konsun adam. Eminim ortalıkta çok şerefliyim diye geziyorsundur csfsg
- +1 yıl
Inşallah aldatilirsiniz soran ve gizliüye
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 adam niye böyle biseyi öğrenip deliye dönsüm ki benim karım benden hamile olmasa ben bunu bilmek asla istemezdim aldatılsam öğrenmek istemem güvenip evlendigin insan bunu yapıyorsa bu unutulacak bişey değil çünkü ben bunu düşünerek dedim hemde
- +1 yıl
Ayn erkek aldattım dese böyle demezsin ama
Cevap sahibi+1 yıl@Mizojinist03 tekrarı olmayacaksa pismansa gerek yok evet tekrarı olacaksa zaten ayrılsinlar öyle evlilik mi olur
- +1 yıl
Pişmanlığını skeyim öylesinin klasik TC kızı işte şaşırt bi kere
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ banane kardeş ben mi aldattim hayatımda kimseyi aldatmadim. gerekte yok ilişki bile istemiyorum herkesten soğudum sadece mantıklı düşününce soylemesi gereksiz geliyor çocuğu var yani yazık olmaz mı
- +1 yıl
Adama yazık olmas mı :d Soru trolde başıma gelse çocuğu gøtüne sokar yollardım
Cevap sahibi+1 yıl@_BombacıMülayim_ ya orası öyle işte bazı şeyleri bilsen dert bilmesen dert soru troll olabilir de böyle insanlar var sonuç olarak bide bazı erkeklerin de farklı kadınlardan çocuğu var şimdi biryerde düşününce böyle bir adamla ömür geçirmek kimse istemez ya da kadınlar ama arada çocuk olunca üzücü oluyor
- +1 yıl
tc kızlarının mk
- +1 yıl
1 defa bile olsa kötü bir şey aldatmak
- +1 yıl
Sende aldatcan o zaman
+1 yılSöylemelisin başkasının çocuğuna bakmak zorunda değil suç işliyorsun şu an
10 Yorumla
+1 yılHızlı hızlı yaşıyorsunuz bu hayatı valla oh dünya size güzel.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle söyle kızın bir gün öğrense daha kötü olur daha küçük falan
00 Yorumla
+1 yılCok fecindurum tepkisni kestirmek sikinti cocuk kimden
01 Yorumla- +1 yıl
Cocugun babasi biliyormu
Söyleme bence. Kendinden bilsin. Seni başkasına kaptırmasaydı.
00 Yorumla
+1 yılSöylemesen de bir gün ortaya çıkacaktır o zaman ne yapacağını şimdiden düşün
01 Yorumla- +1 yıl
İnşallah trolsündür
Kusacağım kalktı eşiniz başka bir tenle terleyip o pis tenini size temans etiriyor.
00 Yorumla
+1 yılSöyle tabi senin ne mal olduğu görsün, ona göre davransın sana. Daha iyisini haketmiyorsun.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılbabasida hangisidir ki :) muhtemelen o ara otobus duragi gibiydin inen binen
00 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 674 cevap paylaştı. Kocani seviyorsan ve iyi bir babaysa söyleme bunu ona. Bu herkes için üzücü olur
00 Yorumla
+1 yılSöyleyince sonuçlarına katlanmayı göze alıyorsan söyle
00 YorumlaSonra erkekler cinayet işliyor cidden nasil yapıyorsunuz anlamiyorum bazen insanları çileden zıravadan çıkarmak için cabalar gibisiniz rabbim sizin gibilerden korusun
31 Yorumla- +1 yıl
Amin 🤲
+1 yılSöylemeli miyim derken? Bu konu en fazla onu alakadar ediyor. Çok yazık, Allah ıslah etsin.
30 YorumlaSiz nasıl migdesiz bir insanlarsiniz yaaa... Birde kadınlara neden güvenmiyorsunuz diyorlar...
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 678 cevap paylaştı. Çocuk kimden. Kocan çocuğun babasını tanıyor mu. Kocana söyle bakalım ne yapacak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUlkede kim kimin çocuğu kim kimin babası belli değil anasını satayım
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok heyecan verici ama bana kalırsa söyleme derim durduk yere huzursuzluk ve hatta cinayet sebebi bile olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılInanmiyorum nolacak simdi🤣🤣
Hollywood ekibi de baslarindamiydi kus bakisi falan guzel kurgu yani...00 YorumlaYazık yazık çok yazık üstümüze taş yagmiyorya bunada şükür
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 653 cevap paylaştı. ciddi olamazsın nerden bakarsan bak çok sıkıntılı bi durum biz ne desek boş
00 Yorumla
+1 yılUtanmadan birde bunu buraya yazmak rezil ya kadın olmaktan utandım
19 Yorumla- +1 yıl
@Ykandemir soruyu okumadın galiba
- +1 yıl
@Ykandemir onun gibi rezille aynı cinsten olmaktan utandım
- +1 yıl
@Ykandemir ne var profilimde o kadın gibi başkasından çocuk yapıp kocaya yamamak kadar utanç verici degil
- +1 yıl
@Ykandemir inş öyledir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSöyle söyle 👏🏻👏🏻 Süper soru olmak için yemediğiniz nane yok
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu bir parti ile kutla pampi
+1 yılHiç söyleme. Çocuk da bilmesin. Kızının dünyası alt üst olur.
00 YorumlaEğer doğruysa bu tabiki bilmeli, en azından bu konuda dürüst olmalısın
00 Yorumla
+1 yılAman Allah'ım o çocuğa hemde adama çok üzüldüm asıl Allah onların yardımcısı olsun
20 Yorumla
+1 yılSimdi bu durum kocanin nasil biri olduguna bagli kizina dar edecekse hayati soyleme
00 YorumlaBak simdi sõyllesende bir sõylemesende sen ortamın durumuna gõre hareket et
00 Yorumla
+1 yılSoylersen biter biliyorsun yani boş ver kimse bilmesin biz orendik ama bu seni rahatlatir
00 Yorumla
+1 yılEşinden ayrıl. Kimseye böyle yapmaya hakkın yok.
20 Yorumla
+1 yılSöylede helvanı yeriz
10 Yorumla
+1 yılsöyle adam cinlet geçirsin
10 Yorumla
+1 yılElbet Bir gün ortaya çıkacak
10 YorumlaSöyleyince olacaklara hazırsan söyle
00 YorumlaKS yi ikinçi sayfa haberleriyle doldurdunuz bee!
00 YorumlaYalancıyı ziksinnn cümle KS
00 Yorumla
+1 yılNeden şimdi söylüyorsun ki ne değişecek
00 Yorumla
+1 yıl4 sene 😬😬 yazık adama ya cidden yazık
00 YorumlaGenelevden mi kaçtınız 😅
00 Yorumla
+1 yılBiz kadınlara 1 günde küsmedik. Rezilliğe bak
00 YorumlaKimden oldugunu biliyormusum
00 YorumlaÇocuğunun Kan Grubu kocanın ki ile aynı mı?
00 Yorumla4 yaşına kadar söylemediysen bence söyleme
00 Yorumla
+1 yılDüşünmek için neden bu kadar acele ettin?
00 Yorumlasoyleme bilmesine ne gerek var ki alla alla
00 Yorumla
+1 yılŞimdi mi düşünüyorsun bunu?
00 YorumlaTabii ki söylemelisin
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih