Sizce nasıl çocuk doğurmak için?
Uygun
Erken
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
biraz erken gibi, yinede evliliği hayatı tam oturtmadan çocuk için, biraz daha zaman geçse sanki daha doğru bir karar olacaktır tabi iş ve ekonomi düzeyini de göz önünde almak gerekir tabi yinede karar sizin
hislerin ne söylüyor peki? kimisi 18 yaşında olur o kadar olgundur ki annelik tam ona göredir, kimisi 30 unda olur kendine bakacak dermanı , karakter yoksunu bir de evladına bakmaya calısacak ancak hayırı yok kendine , hic bir şey icin gec de degil erken de degil, senin ne hissettigin önemli
22 yaş annelik için en uygun yaş hatta 20-21 daha iyi.
Gayet uygun canım ben de 21 yaşımdaydım 🤗
Cevap
20Cevap
Kendini hazır hissediyorsan bence gayet uygun
Bence erken, mental olarak hazır olduğunu düşünmüyorum bu yaş kadınların. 22 yaşında doğurup mutlu olan arkadaşlarım da var, kendi tercihleri.
Eger uygun birini bulursam bende 22 23 gibi cocuk yapmak isterim, erkenden cocuk yapmak bence cok guzel birsey
Hayat tarzina-kosullarina bagli.. Calisip calismamam, sosyal aktivite seviyen, anne babalarinizin varligi/yakinligi gibi etmenlere gore degisir ;)
Böyle bişeyin genellemesi olamaz. İnsan önce kendini hazır hissetmeli. Hazır hissetmiyorsa kaç yaşında olursa olsun annelik ona uygun değil.
Erken anne olmak güzelde zamanın şartları öyle demiyor şekerim. 😊
O çocuğa ne verebileceksin? Mesleğin var mı gücün var mı?
Abla sen bakma bunlara cahiller
Sıkıntı da o ya. Cahil nüfusun kontrolsüz artıyor olması
Uygun da her kadında 22 yaşında ki kadar olgun olamaz yoksa erken annen olmak en güzel şey beraber buyumek
Kişiye göre değişir bu olgundur aklı başındadır uygundur ama hala çocuk gibi kendine bile bakamıyordur o zaman erken
İdeal. Bir an önce o işten kurtulmak lazım dersen tam zamanı...
Bence çok erken bir kaç sene daha beklemelisin kendini iyice tanımalısın mesele maddi açıdan iyi bakman değil manevi açıdan o çocuğa ne katabilmendir.
Kendini hazır hissediyorsan bedensel ve ruhsal olarak her şeyine katlanabileceğine dair bi kararlılık varsa bence olur neden olmasın
Erken anne olmak güzel bence ama eline işini al anca bana gore erken
Bakabildikten sonra sorun olmaz
değil evliysen kaç yıl oldu ona göre değişir
Hayatının içine s. çmakla eşdeğer
Erken ama genç anne olmakta güzeldir bence
Biyolojik olarak erken değil. Sosyal olarak erken.
biraz daha büyümek lazım bence çocuk için
Sakin ol ne aceleen var
Kişiden kişiye degişir o
22 yaş anneliğe uygundur
Bizim millet biraz cahil bir toplum..
19 yaşımda aynısını düşünüyor olmam :(
Umarım olur 🙂
Olur mu:(
Neden olmasın bakabildikten sonra. :))
Gayet uygun🌸
Geç bile
Erken