1 neden bu kadar erken evlendin? 2 1.5 yılda o kişiden emin oldun mu sonradan karakterını ndegısmeyecegınden mesela Şu an bırsey olsa ayrılırsın lakın cocukla bıraz daha zor oldugu ıcın zaman...
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
O zaman şöyle açıklayayım. 1-Çok sevdim orada burada dolaşıp gezen kızlardan olmak istemedim bizim evliliğimiz heves için olmadı. 2-Evliliğimizin ilk başından beri çok zorluk çekti eşim,1.5 senede düğün eşya vs hepsini kendisi yaptı 1 TL yardım almadan İnan çok zor zamanlar geçirdik, en çok da eşim geçirdi ama sırtını dönüp gitmedi 24 yaşında bi adam olarak çocuğu olmamış bırakıp gidip ailesinin mal varlığında mutlu yaşayabilirdi. Ben olduğum için bunları yaşadı. Sence bu adamdan emin olunmaz mı?
yine de insanların değişebileceğini unutma neden söylüyorum 25 yıllık eşler bile küçük meselede sanki yeni tanışmış düşman olabiliyorlar ki 25 yılda yaşadıkları zorluklar zaman vs ortada bundan dolayı hayatta ne olursa olsun kendi kanından başka birisine yüzde yüz güvenilmez bu ister 2 yıllık eş ister 40 yıllık farketmiyor ben senin için diyorum ne kadar çok sevsen de asla ve asla bir erkeği yüzde yüz sevme yüzde yüz güvenme unutma hatalar yüzde yüz iken daha çok olur
Evet yeri geldi ekmeksiz kaldık, ikinci el eşyada da oturduk ama yeri geldi en iyi eşyayı alıp en iyi yemeği de yedik. Dediğim gibi Türkiye şartlarında tek başına çalışan erkek zorlanıyor (rahatsızlıktan dolayı ben çalışamadım bu süreçte) Biz eşimle karı koca değil de birbirimize yaslanan iki dağ gibiyiz İnan çok laf duyduk ben evlenmeden önce en dipteyken onun sayesinde en yukarı çıktım çok ağladık birlikte hiç ayrılmadık aksine en güzel yerlere çıktık şu an herkes kıskanıyor orası ayrı. İnsanlar en çok zor durumda kaldığında gerçek yüzünü gösterirler bence
@1mimar34 Kendi kanından birine %100 güvenme diyorsun ben hala kendi kanımdan insanlarla görüşmüyorum. Kendi kanımdan olan bana ne yaptı ki? Yedi kat el yakınım oldu da kanımdan canımdan olan görmedi beni zor zamanımda elini eteğini çekti üstümden hepsi.
ne güzel lakin benim dediğimde bir bakıma doğru hayatta el oglu sonucta ayrılık olsa aynı kandan degılsın el oglu. onu demek ıstedım pekı ben bır sey danısabılır mıyım lutfen
Tabii danışın, Vallahi kendi ailem bile görmedi el oğlu kırmaktan korktu, zor zamanda yanımdaydı. Akraba=akbaba. Birinci derece yakınım bile düştüğümde adam yerine koymadı, düştüğüm yerden kalkınca zoruna gitti laf etti görüşmüyoruz bu yüzden
Aynı yaştayız benm hayatımda biri bile yok nasıl cesaretlisiniz valla maşallah düşünüyorsanız olsun bir tane minik bir şey mutluluğunuz daim olsun inşallah 🤍
1
49 Yorumla
Soran
+1 yıl
Düşünüyorduk galiba oldu ❤️ iki gündür testler silik de olsa pozitif, kanda da yüksek çıkmış.
@Fefc03 Herkesin hayatı aynı olmayabilir bence bu çok normal.20yaşında evlendim. Şu an hamileyim ama çalışsa mıydım, üniversite okusa mıydım diye düşünüyorum. Sonra da okusam da bişey değişmediğini düşünüyorum o ayrı (Malum okuyanlar daha işsiz maalesef) Her kadının kendine ayrı çok güzel amaçları olabilir inşallah o güzel amaçlara ulaşırsın ❤️ @Zeklin9899
@Fefc03 Ayrıca beni de erken yaşta evlendiğim için, erken anne olacağım için yargılıyorlar. Kadın ne yapsa suçtur bu memlekette yaranılmıyor maalesef. En iyisi mutlu olduğumuz gibi yaşamak.
@fefc03 Ben de ciddi ilişkiden yanayım öyle olmasaydı bugüne kadar sevgilim olurdu senn gibi zihniyeti bozuk insanlar yüzünden yargısız infaz ediliyoruz. Yazık.
@Fefc03 ya arkadaş başka biri yok mu gidip biraz da ona saldır bir benden öteye git ya sinirlerimi alt üst ediyorsun namus bekçiliğimi yapmak sana kalmamış
@Fefc03 uğraşma o zaman sanane benm amacımdan kudur sen kendi kendine erkeğim diye de dolan ortalıkta git bir nezaket dersi falan al bu şekilde saldırınca itici oluyorsun sadece bil.
@Fefc03 sana ifade edilmiyor bunu anla çünkü bir duvarın var ne olursa olsun geçilmiyor geçme derdim de yok zaten ben sadece bana bişey yazma yorumlarda da yazma ki senn yüzünden başkaları da bana mesaj atmasın rica ediyorum
Bende 22 yim Bebek 25 te planlıyordum ama Kocama kıyamıyorum biri beni durdursun 😂 Bir bebek yapcaz sanırım Ama yapmadan anne olma eğitimi almayı planlıyorum psikolojik olarak
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben hamileyim 2 gündür testler silik pozitif benim de acaba diye düşündüğüm konu yaş. Ama ileride yaşlı anne baba olmayı istemiyoruz galiba o yüzden anne baba olduk 😂☺️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
günaydın.
1 neden bu kadar erken evlendin?
2 1.5 yılda o kişiden emin oldun mu sonradan karakterını ndegısmeyecegınden mesela Şu an bırsey olsa ayrılırsın lakın cocukla bıraz daha zor oldugu ıcın zaman...
O zaman şöyle açıklayayım.
1-Çok sevdim orada burada dolaşıp gezen kızlardan olmak istemedim bizim evliliğimiz heves için olmadı.
2-Evliliğimizin ilk başından beri çok zorluk çekti eşim,1.5 senede düğün eşya vs hepsini kendisi yaptı 1 TL yardım almadan İnan çok zor zamanlar geçirdik, en çok da eşim geçirdi ama sırtını dönüp gitmedi 24 yaşında bi adam olarak çocuğu olmamış bırakıp gidip ailesinin mal varlığında mutlu yaşayabilirdi. Ben olduğum için bunları yaşadı. Sence bu adamdan emin olunmaz mı?
cevapladığın için teşekkürler.
yine de insanların değişebileceğini unutma neden söylüyorum 25 yıllık eşler bile küçük meselede sanki yeni tanışmış düşman olabiliyorlar ki 25 yılda yaşadıkları zorluklar zaman vs ortada bundan dolayı hayatta ne olursa olsun kendi kanından başka birisine yüzde yüz güvenilmez bu ister 2 yıllık eş ister 40 yıllık farketmiyor ben senin için diyorum ne kadar çok sevsen de asla ve asla bir erkeği yüzde yüz sevme yüzde yüz güvenme unutma hatalar yüzde yüz iken daha çok olur
Evet yeri geldi ekmeksiz kaldık, ikinci el eşyada da oturduk ama yeri geldi en iyi eşyayı alıp en iyi yemeği de yedik. Dediğim gibi Türkiye şartlarında tek başına çalışan erkek zorlanıyor (rahatsızlıktan dolayı ben çalışamadım bu süreçte) Biz eşimle karı koca değil de birbirimize yaslanan iki dağ gibiyiz İnan çok laf duyduk ben evlenmeden önce en dipteyken onun sayesinde en yukarı çıktım çok ağladık birlikte hiç ayrılmadık aksine en güzel yerlere çıktık şu an herkes kıskanıyor orası ayrı. İnsanlar en çok zor durumda kaldığında gerçek yüzünü gösterirler bence
@1mimar34 Kendi kanından birine %100 güvenme diyorsun ben hala kendi kanımdan insanlarla görüşmüyorum. Kendi kanımdan olan bana ne yaptı ki? Yedi kat el yakınım oldu da kanımdan canımdan olan görmedi beni zor zamanımda elini eteğini çekti üstümden hepsi.
ne güzel lakin benim dediğimde bir bakıma doğru hayatta el oglu sonucta ayrılık olsa aynı kandan degılsın el oglu. onu demek ıstedım pekı ben bır sey danısabılır mıyım lutfen
Tabii danışın, Vallahi kendi ailem bile görmedi el oğlu kırmaktan korktu, zor zamanda yanımdaydı. Akraba=akbaba. Birinci derece yakınım bile düştüğümde adam yerine koymadı, düştüğüm yerden kalkınca zoruna gitti laf etti görüşmüyoruz bu yüzden
Aynı yaştayız benm hayatımda biri bile yok nasıl cesaretlisiniz valla maşallah düşünüyorsanız olsun bir tane minik bir şey mutluluğunuz daim olsun inşallah 🤍
Düşünüyorduk galiba oldu ❤️ iki gündür testler silik de olsa pozitif, kanda da yüksek çıkmış.
Yaa çok sevindim Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤍
çünkü herkesin amacı senin gibi değil. ciddi ilişki isteyen iyi kızlar da var
@Fefc03 benim amacım neymiş acaba!
@Fefc03 Herkesin hayatı aynı olmayabilir bence bu çok normal.20yaşında evlendim. Şu an hamileyim ama çalışsa mıydım, üniversite okusa mıydım diye düşünüyorum. Sonra da okusam da bişey değişmediğini düşünüyorum o ayrı (Malum okuyanlar daha işsiz maalesef) Her kadının kendine ayrı çok güzel amaçları olabilir inşallah o güzel amaçlara ulaşırsın ❤️ @Zeklin9899
@Fefc03 Ayrıca beni de erken yaşta evlendiğim için, erken anne olacağım için yargılıyorlar. Kadın ne yapsa suçtur bu memlekette yaranılmıyor maalesef. En iyisi mutlu olduğumuz gibi yaşamak.
@fefc03 Ben de ciddi ilişkiden yanayım öyle olmasaydı bugüne kadar sevgilim olurdu senn gibi zihniyeti bozuk insanlar yüzünden yargısız infaz ediliyoruz. Yazık.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için umarım herkesn hayatı en güzel şekilde ilerler 🦋
@zeklin9899 açık kıyafet giyme sebebinizi bildiğim için iyi bir kız olmadığnı da biliyorum
@soran yoo erken yaşta evlenmek kötü bir şey değil
@Fefc03 sen kimsin açık kıyafet mevzusu ne ve seni benm giyim kuşamım neden alakadar ediyor?
sebebini biliyorum dedim niye giyiyon demedim
@Fefc03 ee peki sebebi neymiş
erkekler orama burama baksın vhndfkdkj. bunu sen dedin
eski hesabımdayken görüşünü görmüştüm
@Fefc03 sennde alakadar olduğun belli böyle şeyler hoşuna gidiyor diye ilgini çekmiş
çekmedi sadece namuslu kızım sevgilim olmadı falan filan deme
@Fefc03 bana bak terbiyesiz namusuma laf etme kes sesini!
namusu sadece bedende sanan cahil. ruhun bilmem ne senin uza git hadi
@Fefc03 cahil olan sensn! Önce bayanla nasıl konuşacağını öğren uza şimdi!
@fefc03 ayrıca senin kim olduğunu da biliyorum
Peki kibar oluyum. Kendini kandırıyorsun.
@Fefc03 sen kimsin yaa birini hatırlatıyorsun da
"B"
@Fefc03 B?
@Fefc03 Berkay demi niye yine çıktın karşıma sen hayırdır?
işte
@Fefc03 niye yine çıktın daha alıp veremediğin ne kaldı? Ayrıca seni yorumlarda yazmaman gerektiği konusunda defalarca uyardım laftan anlamıyor musn?
peki ama yaptığın şey ile namuslu olmuyorsun bunu bil byby
@Fefc03 hıhı tamam.
ağla
@Fefc03 çok istiyorsun herhalde
alakası yok sadece kendini kandırıyorsun o yüzden dedim.
@Fefc03 senden yoruldum vur fiskeyi dur zaten amaçsızca saldır anca
ama kendin dedin ben napıyım yani. namusu sadece bedende sanıyorsun
@Fefc03 ya arkadaş başka biri yok mu gidip biraz da ona saldır bir benden öteye git ya sinirlerimi alt üst ediyorsun namus bekçiliğimi yapmak sana kalmamış
o işi de yaparsın merak etme byby hadi işine gelmedi
@Fefc03 defol rezil.
rezil sensin aç heryerini baksınlar amacın oymuş ya zaten
obje etmişsin kendini yazık byby
@Fefc03 uğraşma o zaman sanane benm amacımdan kudur sen kendi kendine erkeğim diye de dolan ortalıkta git bir nezaket dersi falan al bu şekilde saldırınca itici oluyorsun sadece bil.
sende namusun sadece beden de olmadığını öğren pis kız
@Fefc03 pis olan o sensn farket bunu artık niyetinde fazlaca pis hadsizsn ayrıca
zoruna gidiyor ecem
@Fefc03 evet doğru dediklerin ben öyle olduğum için değil öyle lanse edildiğim için zoruma gidiyor sennle olacak kıza acıyorum gerçekten.
ama ben giyinme amacın baksınlar mı diye giyiniyorsun diye sorunca hayır demedin itiraz etmedin?
@Fefc03 senn saldırmak dışında bildiğin bir dil yok ki neyi diycem sana ayrıca demiyorum da ilgi alanım dışındasın
cidden bunu yanlış anladıysam bile sende ifade etmedin kendini
@Fefc03 sana ifade edilmiyor bunu anla çünkü bir duvarın var ne olursa olsun geçilmiyor geçme derdim de yok zaten ben sadece bana bişey yazma yorumlarda da yazma ki senn yüzünden başkaları da bana mesaj atmasın rica ediyorum
Bu kişiden kişiye değişir ama bence cok küçük. Ya ben 24 yaşındayım bırak anneliği kendimi evli bile düşünemiyorum 😂siz nasıl yapabiliyorsunuz
Bilmiyorum ama galiba hamileyim 😂
Yaa mutluysan insallah oylesindir. bebek çok güzel bir şey
Evet çok mutluyum çok tesadüf öğrendim. Daha 2 gündür biliyorum. Biraz heyecan biraz kaygı. Ağlama krizleri vs.. Ama galiba güzel bişey.☺️
Allah size bagislasin insallah🤗
22 yaş eger olgun biri isen anne olman için mükemmel bir yaş
Bende 22 yim
Bebek 25 te planlıyordum ama
Kocama kıyamıyorum biri beni durdursun 😂
Bir bebek yapcaz sanırım
Ama yapmadan anne olma eğitimi almayı planlıyorum psikolojik olarak
Ben hamileyim 2 gündür testler silik pozitif benim de acaba diye düşündüğüm konu yaş. Ama ileride yaşlı anne baba olmayı istemiyoruz galiba o yüzden anne baba olduk 😂☺️
Sağlıkla büyüsün inşallah
Sevindim
Sezeryan yap
Sen ve eşin kendinizi hazır hissediyorsanız erken değil:)
Erken 25 sonrasını bekle
Yaşa bakma olgunluğa bak
Ben 24 te düşünüyorum
hayır nıye erken olsun
Tam zamanı ben 5 yıl bekledim şimdi de olmuyor
Çok erken
Senin bileceğin iş bence erken
Erken yaaaa
Kişiye göre değişir.