Ünlü ve başarılı bilim insanı Annie Murphy Paul, son araştırmalara göre bir bebeğin anne rahminde olduğu andan itibaren öğrenmeye başladığını doğruluyor.
Anne karnında bebeği taşıyan kişinin sesi, bariz sebeplerden dolayı en çok tanımladıkları ve en sevdikleri sestir. Bu tanımadır, dolayısıyla ilk öğrenme ve ilişkilendirmedir.
Bebeğin tatları alamadığını düşünebiliriz ama bu doğru değil. Gerçek şu ki, hamile kadının yediği yiyeceklerin birçok aroması vardır ve fetüs genellikle onları yutar. Bu yüzden doğduklarında ve büyüdüklerinde, bu yiyecekleri tercih ederler ve tadına bakarlar
Bebekler anne karnında duyduklarına göre çevrelerindeki insanların dilini ve yaşadıkları yerde konuşulan dili öğrenmeye başlarlar. Hatta 2009 yılında yayınlanan bir araştırmaya göre bebekler anadillerinin aksanıyla ağlarlar.
Kokulardan, seslerden, duygulardan ve hatta kullandığı ürünlerden hamile kadının çevresinin bir parçası olan her şey bebek tarafından bir şekilde alınır. Bu veriler ve bebeğin annesi aracılığıyla aldığı bu algılar bilgi olarak birleştirilir.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Allah’ın vermiş olduğu lütüf işte görmeden bilmeden bazı şeyleri bilerek geliyor dünyaya
Ablamin bebeyi bir aylik, her şeyi ablamin karninda öyrenmiş sanki)
Ateistler görev başına 😂
bunlara inanmıyorum
duyaraktır :d