Güzellik kişiye göre değişir bence ama fazla abartıldığını düşünüyorum. Eski halini hayal meyal hatırlıyorum denk geliyordu haberlerde kötü değil ama wow denilecek güzellikte olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca hamileyken spor yapıyorsa açıkçası bu çokta iyi bir şey değil spordan kaza olabilir.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Günümüzde ünlü hamileler nasıl yapıyorlarsa hiç değişmiyorlar sadece top gibi bir göbüşeri çıkıyor, doğum sonrası birden sıfır bedene geri dönüyorlar ama Adriana klasik hamile bir kadın gibi görünüyor yani Adriana değil de normal Ayşe, Fatma hamileliği bu😅 Hamile dediğin böyle olur zaten biraz yüzün gözün şişer, gıdı çıkar falan…😂 Ona rağmen güzel görünüyor bence
Bayağı büyük bir değişime uğramış açıkçası şöyle bir fotoğrafa baktığımda kadının eski halinden eser kalmamış ama hamilelik böyle bir şey kilo almış galiba birazcık göbeğinin şekli de birazcık bayağı bir değişik hatta ama yinede olsun doğrunca tekrar toparlar
Ünlüler arasında gördüğüm en kötü hamile bence tekrar bi bak istersen. Yüzü falan da şişmiş. Kınamak için demiyorum genelde olur böyle de sen baya taş falan demiştin o garip geldi
Aynen öyle kadınlı erkekli kıskanıp çamur atma çabaları. İnsanları anlayamıyorum bilhassa erkekleri çok iyi hatırlıyorum 2008-2009 senelerinde Adriana Lima diye ortalığı ayağa kaldırıyorlardı şimdi kadını kötü göstermeye uğraşmaları çok gülünç Hele ki kızlar bir adım öne sloganını paylaşıp kadını yeren var bu yüzden kimsede ne kadın dayanışmasına inanç kaldı ne de feminizme
@cileksarisi Katılıyorum genellikle bir kıza güzel diyenler böyle fotoğraf gördükleri zaman çirkin diyebiliyorlar. bazen dikkat ediyorum kadınlar bile güzel ve seksi bir kadın gördükleri zaman kıskanıp çamur atıyorlar çünkü kendileri güzel olmadıkları için fit ve güzel görünenlere fırsat geçtiği zaman ego tatmini yapmak için saçma bir şekilde eleştiriyorlar. ben bir erkek olarak bile feminizm ve kadınları destekliyorum özellikle adriana lima gibi kadınları
bu insanlar kompleksli mi yoksa bilhassa mi yapiyorlar hic mi kisilik haysiyet onur olmaz bu insanlarda karni acik gezmek ne demek resmen tahrik tacize tecavuez davetiye be ne rezillik ya kadin onurunu serefini bu kadar mi ayaklar altina almak sevdasinda bu insanlar yoksa bir marifet mi saniyorlar karni acik vucut hatlari belirgin gezmeyi affedersin o.. spular gibi rezalet tek kelimeyle insanda biraz akil beyin haysiyet olur ama nerdee insanlar da canak tutuyorlar allah akil fikir versin asiri itici bir durum sanirim kompleksli insanlar ilgi cekmek icin vucutlarini bile ortaya koyacak kadar seref yoksunu yazik kadin onurunu ayaklar altina almaya kimsenin hakki yok
Güzelliğine güvenen hatları belli gezebilir ama Türk erkeği kaslı olmadığı için bunu kolay anlamaz, ayrıca tecavüze davet ne? Normal bir şeymiş gibi.. O zaman tatil beldelerinde herkes tecavüz etsin bu zihniyete göre... Yatmak istemek başka bir şey git tavla istediğini yaşa...
@Overlord_Espheni ayni fikirde degilim ama herkesin fikrine saygim var kadinin vucut hatlarini belirgin hale getirecek sekilde giyinmesi normal sence oyle mi diyecek birseyim yok iyi gunler
baskalari hakkinda yorum yapmak cok kolay ama insan kendi sevgilisi veya esi soz konusu oldugunda ayni yorumu yapar mi iste ondan emin degilim ne dersin?
Senin bulunduğun yetiştiğin sosyal çevreyi çok merak ettim ya nasıl böyle şeytan tecavüzcü ve katil ruhlu bir insan haline geldin ! Bu ülkede eşcinselleri de dışlıyorlar eşcinselliğe hastalık olarak bakıyorlar o zaman sen gaysin diye senin ağzını yüzünü kırsalar haklı insanlar sen de ahlaksızlığa davet çıkartıyorsun? Ve sırf gay olduğun için bir kadını kıskandığın o kadar belli ki. Bu kadın için konuştuklarının aynısının başına gelmesi dileği ile!
Türkiyedeyiz diyorsun Türkiyede olmamız hiçbir şeyi değiştirmiyor zaten bu yobaz zihniyete yüz verip alttan alındığı için tepemize çıktılar ama z kuşağı ile bu olaylar değişiyor. Ve eşcinsel birisi olduğunu unutup Türkiyedeyiz demen ayrı komik bu ülkede eşcinsellere de iyi bakmayanlar var
@cileksarisi seni ben anlayamadim neden tepki gosterdigini de senden baska tepki gosteren de yok sende bir sorun var mutlaka bir uzmana gorunmen iyi olur nerede yetistigine yasadigina iyice bir bak ben dogma buyume istanbulluyum yazdiklarim gayet acik ve net fikirlere saygi gostermeyi ogren once ama nerdee dedigim gibi bir uzmana danis bence
dahasi elestirirken hakaret etmen suclaman asagilaman da senin ne tur basit saygisiz akilsiz bir insan oldugunu da ortaya koyuyor bir uzmana gorun bence
yok yaslanmamiz yasak, hamile olunca kilo almamiz yasak. yeter arkadas su kadinlara bictiginiz güzellik algisi. igrenc duruyor diyen arkadas, annene sorsana, seni dogurduktan sonra vucudu nasil degisti. ona da igrenc duruyorsun desene. kadin hem hamile, ama hala s.. lebilir durmak zorunda. milletin göz zevki bozulmasin. sicayim hepinizin zihniyetine.
Yakismamis diyen tüm erkeklere diyorum, siz kadin olup hamile kalsaydiniz bu kadin kadar güzel olmazdiniz. Hamile kalmadan bile türk erkeklerinin vucudu mükemmel degil hamile bir kadin hakkinda itici olmus ne demek? Siz önce hamile olmadan tipinizi düzene sokup düzenli sporunuzu yapin öyle konusun. Ayni pc arkasindaki killi sisko dayilarin demesine benziyor: kiz dedigin ince belli ve uzun boylu olucak ama kendileri recep ivedik 2..
Millet kadına atıp tutmuş ama kadın hamile bu gayet normal yani kilo alması ve gıdısı çıkması vs anormal durum değil hamile kadın ve her kadın farklı şekilde gözükür hamileyken bu yüzden atıp tutmayın boşa biraz saygınız olsun kadının hamileliğine.
Aynen öyle kadınlı erkekli kıskanıp çamur atma çabaları. İnsanları anlayamıyorum bilhassa erkekleri çok iyi hatırlıyorum 2008-2009 senelerinde Adriana Lima diye ortalığı ayağa kaldırıyorlardı şimdi kadını kötü göstermeye uğraşmaları çok gülünç Hele ki kızlar bir adım öne sloganını paylaşıp kadını yeren var bu yüzden kimsede ne kadın dayanışmasına inanç kaldı ne de feminizme
Bu kadını güzel yapan esmerligi ve göz rengi. Onun dışında çok abartı bir güzelliği yok bence. Ki şu haline nasıl taş diyebiliyorsun anlamıyorum. Hayranlık duyman güzel ama gözlerin de mi bozuldu be kardeşim?😭
Tamam ünlü falan ama yani… Bu kadar da abartmaya gerek yok, kadın hamile sonuçta güzellik algısının da bir sınırı olmalı. Samimi söylemek gerekirse yakışmamış fşlddldld
cok cok begendigim kadinlardan birtanesi ama karin kasina ne gerek varmis ve yuzunden cok kilo almis guzelligi biraz kaybolmus maalesef hamile olunca boyle olunuyor demekki adriana lima bile cirkinlikten kacamadiysa vay halimize
Eski adriana limadan sadece gözleri kalmış, yüzündeki ödem bariz ortada. Yapılan makyaj bu kadar makyaj, saçlara verilen şekil bile bunu gizlemeye yetmemis. Ama güzel kadın
Bu kadının görünüşü ile alay eden her bir kadının kendileri hamile kaldıklarında ne eksik ne fazla aynı muhamele ve sözlere maruz kalması dileğiyle. İlahi adalet var yaptığınızı yaşatmadan ölmeyin!
Yalnız var ya o kadar yorum okudum bir sana hak verdim.. Doğru bu kadar mı meraklı olur bir millet kadını gömmeye (kaldıki hamile elbette görüntü değişecek biyonik değil bu hatun) şaşırdığım ise ne biliyor musun genele bakınca olumsuz yorumların sert üsluplular özelikle hemcinsinslerinizden gelmesi, kadın kadına böyle düşman iken eşitliği elde etmek için savaşamaz
@Overlord_Espheni Kesinlikle ben de buna sinir oluyorum. Biz kadınlar çok ponçiğiz birbirimize destek çıkalım yaşasın kadın dayanışması erkek millleti püü kaka diyen kadınlar yeri geldiğinde hemcinslerinin kurdu oluyorlar kötülemek için kötü göstermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Burada bu kadına bu lafları eden kadınlar da bir gün hamile kalacaklar kendileri de bu kadına ettikleri sözlerin aynısını alacaklar zır zır ağlarken ama ben hamileyim çok acımazsınız diye düşünürken bu günleri gelir akıllarına
@Overlord_Espheni Hayır sosyoloji okumadım :D Engeli banada çakmıştır muhtemelen daha kontrol etmedim ama gerçekler acı gelmiştir kendisine doğruları yazdım
@Overlord_Espheni Tamamdır:D Bu arada beni de engellemiş hem de çok kırıcı olduğumu uzmana gözükmem gerektiğini söyleyerek:D Kendisine acı gelmiş sözlerim sen haklıymışsın ama ben çok kırıcıymışım tecavüzü savunan adamın ettiği laflara bak ben uzmana gidecekmişim komedi ya :D
Bence tam tersine cirkinlesmis karnına bak ya hiç hoş gozikmiyi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Karnı gerçekten neden böyle ben anlayamadım bu kadar hiç hoş gözükmuyor. Zayıfkende bu kadar kası yoktu yani nice kaslılar hamıle kalıyorda yinede böyle durmuyor cidden tuhaf
Aynen öyle kadınlı erkekli kıskanıp çamur atma çabaları. İnsanları anlayamıyorum bilhassa erkekleri çok iyi hatırlıyorum 2008-2009 senelerinde Adriana Lima diye ortalığı ayağa kaldırıyorlardı şimdi kadını kötü göstermeye uğraşmaları çok gülünç
@seronikaa Ben mi patavatsızım. Kimseye küfür etmedim, hakaret etmedim. Durum değerlendirmesi yaptım. Vajina dedim diye alınganlık yapıyorsanız özür dilerim. Aksi halde sende boş yapıyorsun Yapma
O anlamda sahip değil. İlişkisi olan insana göz dikilmesi edepsizliktir. Yarın öteki gün senin kız arkadaşına da adamın birisi gözünü dikerse sen de sen benim eşyam değilsin sevgilim git adama öpücük at dersin. Konuyu öyle alakasız yere çekmeye çalışıyorsun ki birde komedi :D
O anlamda sahiplik anlamında kullanmadığımı çok iyi biliyorsun böyle komik kelime oyunları ile gelme yemezler yani. Ben bildiğin evli olan insanların sadakatinden bahsettim. Veya sevgililik yaşayanların. Biz normal aklımızla düşünen insanlar ilişkisi olan insanlara göz dikmenin ahlaksızlık olduğunu biliyoruz. Zira insanı diğer canlılardan üstün kılan akıllı ve düşünebilir olması
Moruk mu? Cidden seviyesizliğini ve kalitesizliği belli ettin hem de benden 2 yaş büyük iken bunu demen ayrı bir komedi. Bir insan evrensel güzel olabilir ama dediğim gibi çok güzel kadın müthiş kadın dersin geçersin yok evliyken göz dikerim şöyle böyle demen hele ki hamileyken edepsizlik bu da benim fikrim
Öncelikli olarak kadınlar birbirini kıskanıyor Allah aşkına kadını niye kıskanıyorsunuz ki bir zararı dokunmuş gibi yerden yere vurmalar sizden haberi bile yok kadının ne kadar bakımlı olduğu ortada ki hadi diyelim çirkin yaratılış kimin elinde bazı insanlar kırıcı cidden
Maalesef gerçekten öyleler. Kendileri de elbette bir gün hamile kalacaklar o zaman bu ettikleri laflar onlara da edildiğinde akıllarına gelir yaptıkları kötü yorumlar