Şimdi kıskanç diyecekler doluşur, bi düşünüyorum kıskanç, her güzel kadına b*k atan bir kız olsam Barbara Palvin ve Doutzen kroues'i da beğenmemem gerekiyor ama onları çok ama çok güzel buluyorum. Ama şu Adriana Lima yı bir türlü beğenmiyorum. Seksi de bulmuyorum. Dişleri kocaman, ağızı kocaman gözleri kısık hiç hoşuma gitmiyor duru bir güzellik yok. Bizim millet Nesine ölüyor? Beli de çok kalın. Ama yine de çirkin demiyorum karıştırmayın
Adriana Lima yı güzel bulmayan tek Allah'ın kulu ben miyim?
bende barbarayi hos bulmuyorum sahsen adriana güzel ama abartmayada gerek yok ama genel olarak benim güzellik kavramima uymuyorlar mesela sunlar benim gözümde barbaradanda adrianadanda güzel ve cekici kadinlar;
3ündede benzerlik var dimi? iste bu kadinlar cok cekici cok kadinsi bana göre o yüzden güzeller.
Bizim Türk kızları şu kadını kıskanmaktan vazgeçemedi nerde görsem sitede Adriana lima çirkin diye yazıp duruyorsunuz hayır anlamadığım çirkin diye kendinizi mi avutuyorsunuz kadın tas gibi kadın 40 yaşında olmasına rağmen 20'lik çoğu kadına taş çıkarır.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ne kadar cahilsin ya, birini beğenmemek ille de onu kıskanmak anlamına gelmez. Ben beğenmiyorum afedersin ağızı eşek ağızı gibi kocaman. Dişleri de ayıı gibi fiziği bence kötü Beli çok kalın dümdüz çirkin değil ama güzel de değil 40 yaşında moruk teyze yi kim neden kıskansın?
WTF? şu dünyaca güzel seçilen kadınlara neden b. k atmaktan vazgeçmiyorsunuz ya kadın çok egzotik ve seksi sende bundaki seksilik 1/100000000000000000 bile yoktur bacım reel ol biraz
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
O bile kendini seksi bulmuyor, bence de değil sadece şirin. Amerika da iş yapamadı buraya yerleşti 😅Hala issiz sapsız Türkiye de prim yapıyor. İsterse padişahın kızını eleştirim insan oda
eleştri ile yermek aynı şey değil ve zamanında dünyaca ülkeden en çok para kazanan mankendi ağıza yapışmış sakız gibi Türkiyeden prim kazanıyor diye abla farkında mısın bilmem ama VİCTORİO SECRET MANKENİİİİ zaten gerekte duymazdı ki sadece girişim yönünden diğer mankenlere oranla geriydi
Victoria Secret modellerine bak çoğu Ya Hollywooda kariyer yaptı ya da Kendi markasını koydular. Ama Adriana Lima Ne Markasını kurabildi ne de Hollywood'a tek filmde rol aldıi. Prim için Metin harayla olup Kendi Ülkesinde iş yapamayan biri. Zaten kendi Ülkesinde yüzüne bakılmayan herkes Türkiye ye yerleşiyor 😅😜
zaten dedim ben orada girişimci olarak diğer mankenlere oranla geride diye seni bilmem ama ben bütünüyle baktığımda çok güzel ve seksi bir manken görüyorum alışılmışsın dışında güzelliği var (sarışın mavi göz kalıbı ) esmer ve mavi gözlü çok egzotik
Gözleri çok kısık çok itici, burnu büyük hokka değil az yamukluk varr. Ağızi ve dişi hayatımda gördüğüm en büyük diş ve ağız. Çoğu Türk kadını ondan daha güzel Beren saat, Fahriye Evcen gibii. Adriana bence zerre güzel değil ☺️
bence sende ironi yapıyorsun :D :D hadi ama çok egzotik kadın. ben hiç normal hayatta esmer uzun boylu mavi gözlü seksi bakışlı gür güzel doğal siyah saçlı biri görmedim şu hayatta :D fahriye estetikli önceden beğenirdim ama bu aralar yapmacık geliyor ve beren saat bana normal geliyor işte hani çirkin diyemem ama öyle nasıl gacı ama diyecek şekilde de değilim :D
Baska fotolarinida bak Model kiz bu Bundan guzeli benzerleridir Daha ustu olamaz
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Her fotoğrafinda kocaman ağızı ben burdayım diyor 😅 Barbara Palvin bin basar. Bunaa hatta Beren saat ya da Fahriye Evcen dee. Gözleri de kısıkk abi çok iticii
Kıskanç olsam Doutzen kroues ya da Barbara Palvin i kıskanırım çok güzeller Adriana Lima at ağızlı sinsi gözlü. O kim? Kendi Ülkesinde iş yapmayıp Türkiye de prim yapan zavallı 😅
Ağızi hayatımda gördüğüm en büyük ağız dişleri de kısık küçük gözleri çok itiici Barbara Palvin ya Doutzen kroues çok daha güzel en azından ağızları ve dişleri normal