vignette.wikia.nocookie.net/.../latest
Adriana Lima abartıldığı kadar güzel mi sizce?
vignette.wikia.nocookie.net/.../latest

güzellik göreceli bir kavramdır insan istediği ya da sevdiğini güzel görür yanlız bir şey vardırki bütün kadınlar güzeldir şu kadın çirkin bu kadın güzel diye ayırt edilmez kadının çirkini olmaz çünki
Şu sitenin yarısı ondan güzel, benim gözlemimde
😂😂😂
@GingerLady ironi yapmıyorum ya gerçekten bana erkeksi geliyor. Kadınsılığı yok. sempati sıfır.
Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi olabilir :)
Kadının tutup en kötü halini paylaşıp "Daha güzelleri var." demek?:)
Bu da makyajsız Adriana:
www.bellazon.com/.../...e13537f60d500b5b2e292.jpeg
O paylaştığın fotoda da güzel değil ki 😊O burun ve ağız yapısı itici ve onu çok güzel yapmıyor tek özelliği tatlı ve seven olması birde harika fiziği ama yüzü güzel değil gibi ya.
Ben çok beğeniyorum.
Sadece insanların bilinçaltında kalmış bir durum bu. Adı var, ünü var diye herşey. Güzellik göreceli bir kavramdır.
Cevap
28Cevap
Hiç makyajsız, terlemiş haliyle bile çok güzel.
Yalnız bu fotoğrafta terli de değil, makyajsız da değil.
Terlemiş ve hiç makyajsız hallerini görmüş biri olarak söylüyorum zaten. Burda da çok az bir makyaj var ve yanlış perspektifle çekilmiş. Gerçek görüntüsünü yansıtmıyor bu fotoğraf.
isbh.tmgrup.com.tr/.../1414671856446.jpg
Güzeldi. Hala da güzel.
Şu shop ve makyajla 70'lik ninem de güzel sıkıntı yok, ben shopsuz ve az makyajlı halini attim.
Attığın foto en yakın çekim. Kendini yakından çekip baktın mı hiç?
Orda yazdım ya bende yakından çektim diye burnum hokka olduğu için güzel çıktı çirkin kadın değil ama kusursuz bir güzel değil demek istediğim o.
Bende güzel demem çok Angelina olsa tamamda bilmem bu cok hos gelmiyi
Bende cok güzel bulmuyorum cidden sokakta her gün daha güzel kizlari görüyorum
Değil, her defasında zaten bunu dile getiriyorum. Algı yönetimiyle alakalı bir durum.
kişiden kişiye degğir güzel ama cazibesi okadar yokk gibi cıkıpda makyajsız fotosunnu koymussun sende kendi makyajlı makyajsız halini koy adil ol
Her güzel insanın kotu göründüğü anlat vardır böyle anındaki bir fotoğrafla elbette güzel gelmez ama özetlersek kadın güzel
Tabiki güzel aksi halde fiziği ve güzelliği ile milyon dolarlar kazanabilir mi
Ellere çok takıntım var adriana limanın elleri çok çirkin yani güzel değil 😃
kadının makyajsız hali bile dünyadaki kadınların % 70inden güzel daha ne diyim adriana en Seksi kadın seçildi tipsiz birine bu ünvanı vermezler.
Vannesa hessler gibi güzellik varken Adriana da kim oluyor?
dediğin kadın adriananın en iyi olduğu dönemlerle karşılaştıralamaz bence ha bana görede en güzel barbara
Gözler hipnotize ediyor, her insanın çirkin fotoğrafları vardır.
At gibi kadinlari hic sevmem. Ariana Grande bundan bin kat daha guzel.
Bizim Erkekler bu kadına bayılıyo işte yengeleri sonuçta. Yapcak bir şey yok.😒
Miranda Kerr daha hoş bence
@SonMuhterem o başka bir olay yaa bir de Margot Robbie 😍
Onun yüzü de hoş değil
Barbara Palvin'in yüzü
Miranda Kerr'in kalçasi...
Birleştir.
Aha da ideal kadın budur.
@SonMuhterem 😂😂
Ben kime benziyorum bir baksana
@SonMuhterem kime benziyorum bu konuda iyisin bence 😁
@SonMuhterem 😅😂😂.
Hadi ama birine benzet işte severim böyle şeyleri 😂😁
Kime benziyorsun bilmiyorum ama çekici ve şuh bir kadina benziyorsun. Zayıf ve zarif gibisin de...
@SonMuhterem teşekkür ederim 😊 beni bir ara gossip girl deki serena ya benzetmişlerdi
Mantar sever misiniz? ↗
Soruma gelebilir misin?
Bildirim gitmesin sorana
Saf bir güzelliği var. Zayıf ve zarif. The type I love
Güzelliği 5 para etmez bende ki bu aşk olmasa diyorrrum 😁
Eskiden güzelmiş de şimdi o güzelliği kalmadı 😐
Bence de aşırı güzel değil abartıyolar
Çok yakın bir çekimden kimi çekseler çirkin gözükür biraz. Gayet güzel bence..
O burunla alakalı, hokka gibi burunlu insan yakın çekimde çirkin çıkmaz. Ama Adriana Lima'ın Gargamel gibi burnu olduğundan aşırı çirkin çıkmış
Bu verdiği pozu bu insandan baskasi vermez ama ve bu pozda guzel cikabilen tek tuk isimlerden biri
Şu pozu veren biri bundan daha çirkin çıkabilir mi? Sanmam burna bak çene kaybolmuş gereksiz yere abartılıyor
İnsanımızın Adriana Lima'dan baska halt bilmemesine çok sinir oluyorum
Silikon değil, Wild things filmini izledikten sonra aynı görüşü düşüneceğini sanmıyorum
Bence değil, ondan daha güzel kadınlar var.
Makyajsız bir şeye benzemiyor
yaninda bu haliyle uyanmak istemem
Ben beğenmiyorum bu kadını gözüme itici geliyor
Türkiye de bundan daha güzel kadınlar var
Bencede alnı geniş baya, burnu büyük ama adı Adriana Lima olduğundan herkesten güzel kabul ediliyor hayat çok garip.
Bence de sıla buna bin basar. Ünlü olmayan dışarda gördüğümüz kızlar var bundan daha güzel olan. Ama işte etiket böyle bir şey
Mesela bir de öykü çelik var o da bundan çok daha güzel ve çevremde buna bin basicak kızlar gördüm gereksiz yere abartılıyor.
sıla buna bin mi basar? sıla?
hayatımda sıla kadar BUZ bir kadın görmedim. Erkek gibi. Tiksindiğim kadın ünlülerde 1 numara.
IYYYYKKKK
@Alexis_Suarez o senin görüşün ve sıla sadece bir örnekti
adrianaya da gelirsek tipi çok kötü ama vücudu ve fiziği hepinize basar geçer. bunu da kabul edin yani.
fizik olarak o seviyedeki kadınlar dünyada sayılı. ama tip için iyi diyemeyiz
@Alexis_Suarez bence susmalısn
@Alexis_Suarez Ay cidden mi? Sen kekoosunun görüşünü gerçekten önemseyeceğimizi mı sandın? En çok buna sinir oluyorum yolda görsem yüzüne bakmayacağım Kekoolara burda efeleniyor hayat garip. 😄😄
Çok haklısın kız
@soran seni kapıma köpek diye bağlarım, 10 gün havlarsın.
Utanmadan haline bakmaz kendine bakmaz, Adriana nın en kötü fotosunu atıp kendine özgüven katma çabasında kodumun EZİĞİ.
Türk kızı kadar KENDİNİ BİLMEZ bir varlık görmedim. Adrianayı öven kim varsa saldırmış bir de. AŞAĞILIK KOMPLEKSİ :D
Senin gibi pala bıyıklılar Adriana yı diline almadan önce BESLEME çeksin.
Kadının fiziği 10 üzerinden 100, tüm dünya bunu kabul etmişken sen kimsin... aamk tatlısı :D
@Alexis_Suarez He ondan tamam Kekoo, Haklısın ezik 😄😄
Bu or*spu çocuklarından daral geldi artık. Senin gibi PAZAR EZİKLERİNİ buraya toplamasınlar midemi bulandırıyorsun alt tabaka KEZZBAN.
Sorunu da şikayet ediyim de şu rezalet daha fazla burda durmasın.
bir daha da adriana muhabbeti yapıp kendini KEPAZE etme. Kodumun malı.
@Alexis_Suarez bir kere düzgün konuş sen ya karşında kim olursa olsun böyle konuşmaya hakkın yok
@Alexis_Suarez Hasta mısın sen? Aynaya baktım mı? Ne kadar çirkin, tipsiz, ezik bir tip olduğunu gördün mü? Senin görüşünü kim önemser kimseyi bu kadar açık sözlü olmak istemem ama hak ettin.
@godddlifeeee benim öyle demeye hakkım yok ama karşımdakinin bana keko demeye hakkı var ama öyle mi : )
Ben soran kişi hakkında tek kelime etmedim, ama adrianayla ilgili pozitif tek kelime edince durup dururken kuduz KÖPEK gibi saldırdı.
Hakkaten gidin bir doktora tedavi olun ya. Psikolojiniz bitik durumda, sağa sola saldırıp milleti de zehirlemeyin. İçinizdeki PİSLİĞİ dışarı vurmayın.
@Alexis_Suarez önce sen hakaret ettin kusura bakma ayrıca doktora gitmesi gereken hastalıklı yapıya sahip tek insanda sensin
Aç bak yorumlara. YALAN SÖYLEME. YORUMLARA BAK, YALAN SÖYLEME !
Adrianayla ilgili yorum yaptım, soran direk keko falan diye saldırdı. İLK o başlattı, kendi kaşındı.
Yorum kabak gibi ortada ; SAHTEKARLIK YAPMA !
@Alexis_Suarez düzgün konuşur musun lütfen
Defol git ya. Sana cevap diye yazdığım tek harfe değmezsin.
O or*spu çocuğunun durup dururken ettiği hiçbir hakareti gözü görmez, körü oynar. İşine geldiği gibi konuşup dansöz gibi kıvırıyor. İFTİRA ATIP, YALAN SÖYLEMESİ de cabası.
Defolun bana tek 1 kelime yazmayın. İşinize bakın hadi
@Alexis_Suarez sana çirkin ve Kekoo olduğunu söyledim diye neden kötü oluyorum, cahil kafan almadı belki ama ikimiz de kadının fiziğine laf etmedik hatta bir yer de idolüm fizik olarak dedim sen cirksinsin yüzün de çirkin, kalbin de çirkin hadi işine
Yav he he. Kedi - ciğer...
Öyle olsam veya olmasam sana ne kardeşim ! Sana giren çıkan ne, ben adrianayı konuşuyorum.
Yaran var ki, kalktın bana saldırdın :D bir sor bakalım s*kimde misin.
Ger*zekalı :D
@Alexis_Suarez Kedi ciğer mı? 😂😂 Çirkinlerin özgüveni de bir başka cidden
Yav SANANE, SANANE... :D
SANANE benim tipimden. Mal mıdır nedir aamk :D
Adriana Lima ya kafayı takmış herkes 😅
hiç sevmiyorum onu #bence hayır
Ben beğenmiyorum şahsen. Robot gibi bir hali var.
Güzelden ziyade dişi ve arzulatici kadın.
Bir haber değil bîhaber...
Çok abartılıyor o kadar da güzel değil
Yuzu eskimis basta yok boyle bisey diyordum
Gram beğenmiyorum. Çokta itici
10 yıl önce diyorduk onu.
Çirkin mi diyelim güzel kadın
Benden güzel aga😂
ondan güzelleri de var
güzellik fazla yok ama acayip gideri var
Fiziğini çok beğeniyorum, kaslı falan idol seksi ama çok güzel de değil çirkin denilmez tabi
aynen çok güzel değil normal ama at gibi kadın
At da görelim fotoğrafını hahjs
yok ya o kadar da güzel değil
Guzel
Gözleri olmasa bir hiç
yüz hatlari uyumulu boy fizik hepsi muhtesem
Hakkını yememek lazım
Abartılıyor
Valla ben ondan güzelim saka saka tabikide güzel
Güzel
Dünyadaki en güzel kadınlardan biri. Görecesi yok
Sana göre güzel, bana göre değil demek ki göreceli ve bu kadını beğenmeyen çok erkek var abartma sende.
Yok hicte abartilmiyor bence sen kiskaniyorsun...
Al bir ezik, keko daha kıskanc damgasını vuran insanların %90 g. zekeli cidden
Güzel kadın.
ortalamanın üstü..
Guzel
yok ya idare eder
Abartıyorlar
Güzel ve sempatik.
Güzel
Güzel
Evet gayet guzel
Bence güzel
Değil