Bana arada çirkin deniliyodu moralim bozuluyordu sonra düşündüm de bu güzellikte olan Adriana limaya bile çirkin diyenler var kendimi öyle motive ediyorum ya şaka bir yana yani bu kadına çirkin diyen kim var yani gözünüzü tedavi edermisiniz lütfen sizden rica ediyorum şu güzellikte birisini hayatınızda yolda kaç kez gördünüz kaç kez ciddi soruyorum bir tane bile görmediniz ki zaten kadın ondan dünya güzeli seçildi sonuna kadar da haketti ve bence türk kızları olarak ağlayalım mavi gözlü olarak doğsaniz bile doğuştan sarışın olsanız bile Allah yabancı kadınlara fazlasıyla bir aura vermiş yani Türkiye'ye güzel bir Rus kızı gelse güzel bir brezilya kızı gelse güzel bir japon kızı gelse ya da güzel bir amerika kızı gelse varya burdaki tüm kızlar çoktan elenir her yakışıklı erkeği elde ediyonuz ama bu kızlar olmadığı için şanslısınız maalesef bunlar olsa hiç bir Türk erkeği size bakmazdı yorumum bu kadar ohhhh rahatladım ahhhh
Çirkin değil Allah var ama abartığın gibi aşırı güzel değil mesela Esra bilgiç, Afra Saraçoğlu falan bu kadından çok daha güzeller Dünya güzeli ne zaman seçildi? Victoria secret'e Baş melekti o kadar ne Hollywood filmin de oynamışlığı var ne de kendi markası Türkler abartıyor bu kadını sen çirkin olabilirsin ama Türk kadını çok güzeldir ayrıca Türk erkeği sanırsın Atletik, yakışıklı Adamlar hep çoğu göbekli, kıllı Türk kadını fazla Hanzolara. Ben beğeniyorum bu kadını abi beğenmek zorunda değilim eşek gibi ağzı var ve dişlek.
Bide vücudu çok kötü o erkeksi beliyle nasıl Victoria secret'e kabul edildi şaşıyorum kıvrım yok odun gibi ağzı da eşek ağzı hiç seksi değil bu kadın sadece Türkler abartıyor.
Evet belinde hiç kıvrım olmadığını bir ben fark etmemişim evet uzun boylu ve fit şu an öyle olmasada ama fiziği aşırıda güzel değil bence kıvrım ve kalça yok Candice swonopelin fiziği tam kıvrımlı
Kendini ırkının kızını niye asagıladın anlamadım her milletin güzeli güzel olmayanı var zaten Adriana çekici biri şu an çok degişse bile ama ben hep adrianayı abartılı buldum hep çok abartıldı öyle aman aman göremiyorum fiziğini de yüzünüde Candice Bella Miranda Kerr falan daha güzel geliyor bana adrianın suanki hali de eski haline göre çok değişmiş zaten
Bu arada şakasız güncel hali çok kötü. Zaten kim bilmem ne güzeli seçilse ya estetik ya iğne botoks ya diyet 30 kilo falan kendini mahvediyor şaşırtmıyor.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Adriana hep güzeldi galiba sadece kaşını boyalatmış
Arkadaş çirkinliginin acısını Türk kadınlarından çıkarıyor. 40 yaşına basmış Victoria secret'ten tekmeyi yemiş Teyze olmuş yaşlı Adriana Lima yi övüyor hala. He de geç
İki güzel olmayan kız ikiniz genç yaşınızda olmanıza rağmen 40 yaşındaki Adriana lima sizi cebinden çıkartır kudurun ama bu kadar da kudurmayın sizi tekmeler her erkrk onu beğenir sizi değil özgüvene bak şimdi kendisini adriana lima sanacak üstteki iki şahıs 😂
Eşek ağızlı Adrina Lima olmak isteyen kim onca güzel model, manken varken Victoria secret'ten tekme yi yemiş, isszi kalmış teyze olmayı kim ister aşırı çirkin olman bizim suçumuz değil hem biz neden teyze Lima ile kendimizi kıyas edelim gençiz biz
@Berivann6 Bilmiyorum ki en son ne zaman karşıma çıktı hatırlamıyorum. Güzeldir muhtemlen. Ama yaşlandıkça güzellik sönüyor hayatın gerçeği. Bu yüzden hayatının top zamanlarını benimle yaşamayan kadınlardan hoşlanmadığımı söylüyorum sanırım :) Bu arada adriana fanıydım. Abimin çalıştığı otele gelmişti. Haberim yok ziyarete gitmiştim abimi bir baktım yanında 3-4 erkek (korumalar muhtemelen) seke seke geliyor bakıyordum ona göz kırptı. Elimi kaldırdım ya hadi yürü git benim sevgilim var diye. :D Ünlü insanları zerre kendimden farklı görmüyorum.
Yani evet sevilebilir ama bir çok insan sırf ünlü ve popüler diye tapma abartma derecesine geliyor bazılarını yani ünlü olma bir türlü değerli görülme ve abartılma biçimi bence bu arada bu kadın çekici ama hiç bir zaman abartıldıgı kadar bulmadım ben insanlar çok abarttı bu yorumu yapsan kıskandığını idda ederler hemen ama aurası enerjisi gözleri boyu falan var dikkat çekiyor ama öyle aşırı abartılacak bir güzelliktede bulmadım ve suanki halinde de kilo biraz fazla almış ama estetikte yaptırdığını düsünüyorum çok beğenilen kadın şimdide eleştiriliyor yaşı hala genç bence ama tabi eskisi kadarda genç değil ama baya değişmiş eski halinden çok farklı sadece dıs görünüse göre hareket edenler en ufak bir değişimde seni yerin dibine sokuyor psikolojik acıdan zor bir durum
@Berivann6 Aslında şöyle bir durum ben hep diyorum ki 60 yaşındaysam ve bekarsam (ki çökeceğimi hiç düşünmüyorum bizim sülalede erkekle 60 ta hala dinç) 25-40 yaş aralığı kadınlarla takılırım. Ama bunun kendimce şöyle bir sebebi var. Bir kadını seviyorsm sevdikten sonra Allah korusun kolu bacağı kopsa onu bırakmam. Fakat benim bu fedakarlığıma karşın her şeyi yaşamış güzelliğin başkalarıyla, gençliğini başkalarıyla yaşamış insanların da 3.5.10. durağı olmak istemiyorum. Adriana lima ilk aşkıma çok benziyor. Teni gözleri ve gülüşü aynı. Bu yüzden dir belki bende yeri ayrı. Güzellikte göreceli bir kavram. Güzel çirkini ayırmak tamam da, güzellerden hangisi en güzel dersen herkes farklı bir isim söyleyebilir. Ün şöhret gerçekten çok başka. Ben çok erkek tanıyorum keşke bülent ersoyla ilişkim olsa. Onun sesi yeter diyen. :D Benim çocukluk arkadaşım olup futbolcu, oyuncu, şarkıcı olan çok arkadaşım var. Arkadaşım can ciğerim dğeil. Defalarca top oynadığım, bize şarkılar söyleyen insanlar vesaire. Belki de bu yüzden ve show dünyasının içinde bir süre bulunduğumdan dolayıdır. Asla kendimden yüksek görmüyorum. Senin ki kıskançlık değil. Ben de realist bir insanım. Dolayısıyla benim ne olduğum önemsiz olup soru sorulan kişiyi olduğu gibi yorumlamak önemli.
@Berivann6 Şöyle bir tv kanalında çalıştım ve orta ölçek tanıdığım çok menajer abim vardı. Taksimde bar ve meyhane işlettim yine buralara da orta düzey çok insan gelirdi. Fatih unkapanına yakın, balata da yakın ve mahalleden çok arkadaşım var ünlü. Bunların hepsiyle alakalı bazı tecrübeler ediniyor bazı şeyleri gözlerimizle görüyoruz. Yine show dünyasında ki insanların biolarına baktığında ( belgesel ya da wikipedia) pek çoğunun kazanmış olduğu gücü farklı zorbalıklar, ya da illegal işler için kullandığını görüyoruz. Abim mesela heralde su an mevcut tüm dizilerde figuranlık yapmıştır. Dialogsuz hiç bir rol almıyor. Ben tv izlmediğim için anca bana attığı videolardan görüyorum. O da benzzer şeyler söylüyor dolayısıyla hoşlaşmadığım bir konu. Oyunculuk konusunda yeterince istekli olup ajanslara girersen figuranlıktan başlıyorsun. Gerisi şans ya da torpil. Torpilin yok ise şansına tam aradığı tip olabileceğin yönetmenlere senaristlere denk geleceksin kanks. Bak mesela bütün oyuncular mutlaka diğer oyuncuların ya oğlu ya kuzeni ya kardeşi ya ıvırı ya zıvırı. Dolayısıyla yeteri kadar ısrar edersen büyük olamasan da illa bi yerlere gelirsin oyunculukta.
Doğru ama bunun herhangi bir kursu deneyimi falanda olabilir geliyor evet torpil tanıdık maalesef çoğu yerde var ama keşfedilen bölümünü okuyan vs de var gibi azda olsa inşallah bende hayallerime kavusurum anksiyete olabiliyor biraz 🙈
Çok klasik bir tip bence, esmer türkiye’de çokça bulunur bu fenotipte kızlar benim güzellik algımın yanından bile geçemez beyaz ten sarı saç koyu mavi gözler isveçli kızlar gibi olacak işte o zaman nadir ve değerli olur.
Bu arada İsveçli kızlar türkiyede nadir olabilir ama dünyada çok sarışın nüfus var onlara göre de onlar sıradan ve değer sadece dış görünüsten ibaret değil bence