AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Kendi çocuğunu doğur iyi ki doğurmuşum diyeceksin onun kokusunu içine cekince
Sporla vücudun düzelir hazır hissediyorsan yap yani sonuçta ztn illa ki olur
Yahu ne bozulması, doğumdan sonra tekrar toplanabilir, yaptığınız bencillik.
Adam haklı vücudunuz bozulmasın diye evlenmeyin bekar kalın
O haklı bence kendi kanından olursa onu daha çok sahiplenir sende oda
Eşin haklı kendince. Ama senin de tam anlamıyla hazır olman lazım her açıdan.
Yaşlanmama iksirini bulmalısın zira vücudun boxulmasun diye yaşlanmakta istemezsin
Ya bende 24 erkek arkadaşım 31 evlenmek istemiyor nasıl ikna ettin evliliğe
Bir erkeği evliliğe ikna etmek mi.. kınamak istemiyorum ama evlilik düşünmeyen erkek evlenince iyi bir koca olmaz
Haklısın
Tamamıyla kendi tercihin iyi düşün sonra pişman olma sakın.
Spor yaparsin nolcak😏avrupada 3 cocuk dogurup manken gibi kadinlar
Önemli olan sende çocuk istiyor musun? vücudum bozulmasın diye değil isteyerek doğur.
Yaslanicaksin zaten merak etme, ve unutma 35 yasindan sonra sikintilidir cocuk yapmak
Salk saçma şey ya. Evlenmeden önce bunu konuşmadınız mı?
İlk hamilelikten sonra çok bozulmuyor? Kendini hazır hissettiğin zaman hamile kalmalısın
Bu nasıl bir çocuk sahibi olmak veya olmamak motivasyonu ya? Aklim almıyor gerçekten. Eşiniz beyfendi yaşı gectigi için çocuk sahibi olmak istiyor siz vücut ölçülerinizi korumak için olmuyorsunuz. Enteresan
Erkeklerin yaşı geçmiyor güzelim. Bizim burada 60 yaşlarında bir adam 32 yaşında bir kadından çocuk yaptı. Erkekte sperm, sürekli üretilip atılan bir şeydir. Kötü alışkanlıkları yoksa yaş ile sperm kalitesi arasında bariz farklar oluşmaz. Oysa kadın yumurtaları, kız çocuğu annesinden doğduğunda vücudunda rezerve edilmiş bir şekildedir. Her ay yumurtaların bir kısmını kaybeder ve 35'ten sonra çok azalmış bir şekilde yaşlanmaya devam eder.
Yaşın geçtiğini çocuk doğduktan sonra babalık yapamaz anlamında söylüyorsan, ben doğduğumda babam 40'lı yaşlardaymış. Yeter ki babalık yapmak istesin. Ama yine de ne erken o kadar iyi erkek için de. Ancak kadın için olmak veya olmamak gibi bir şey yaş durumu.(bu olaydan bağımsız söyledim)
Bu konudaki aydınlatma için teşekkür ediyorum ama bu bilgim var ben soruyu soran hanım efendinin sorusunda kullandığı kullandığı ifadeleri kullandım sadece ama şahsi görüşüm belli bir olgunlukla olmalı anne ve baba çocuk için arasındaki yaş farkının uçurum olmaması da oldukça iyi olur diye düşünüyorum
tamam.
o istiyorsa her türlü içine 1 damla akıtması yeterli
Sen de öyle olmuşsun belli. pislik
niye şimdi sataştın bana?
Yazdığın şeye bakar mısın? Senin zihniyetini sixxkexxyixmxx
mal evliler adamın çocuk istemesi doğal değil mi.
O onların arasında. Ben ondan bahsetmiyorum. Yazdığın şeyden bahsediyorum. Cinsel hayatlarına uzanan şeylerde yorum yapmak senin hakkın mı? Yaptığın yorumun kadınları ne kadar aşağılayıcı olduğundan bahsetmiyorum bile.
senin zihniyetindekiler aşağılamayi değil köle olmayı hak ediyor. sen konuyu farkli yerlere çekiyorsun. adamin istemesi doğal bende kadının elinde degil diyorum. şimdi uza senin adına bildirim almak istemiyorum
Kadının elinde değil mi? Pardon da çocuğu iki kişi yapıyor. İki kişinin rızası yoksa olmuyor o işler. Beyefendi çok istiyorsa kendisi doğursun
tm
Sanki hiç yaşlanmayacaksın hep böyle kalacakmış gibi konuşuyorsun, İleride bir hastalığın olsa ne yapacaksın vücudun bozulmayacak mı
Düşünce tarzın yanlış
sen haklısın bu kadar istiyorsa gitsin evlat alsın baştan ona söylemişsin zaten ayrıca kesin bu çocukla falanda ilgilenmez gerçekten istediğinden değil yani yaşı geçtiğinden istiyor
Çocukla oynayıp eğlenip sonra ağlayınca annesine fırlatacak çocuğu. Belli zaten. Yine yaşlanan sömürülen anne oluyor. Bir de kocasının "çocuğa şöyle bakarım böyle bakarım" gibi laflarına inananlar var çok yazık
ayn valla
Afedersin ama çocuğun olmicaksa neden evlendin ki bence evlilikte çocuk olmalı ki seni seven sevmiş zaten vücudun bozulunca yine sevmeye devam eder onu geçtim hamilelikte sonra düzenli spor yaparsan eski görünümünü geri kazanabilirsinde
Lan durumları var mı hadi kocası aptal üremek için uruyor kadın en azından aileyi düşünmüş oluyor nasıl gecinecekler
Dini inancinin zayıf olduğu burada belli büyüklerine bir sor bir akıl al bir konuş ne der eskiler dur ben diyim derler ki her çocuk bereketiyle gelir bunu sakın unutma ayrıca kimse 10 çocuk yap demiyor sadece 1 çocuk istemiş adam 10 istememiş ki
Ben müslüman değilim zaten ama etrafımdan gördüğüm kadarı ile söylüyorum bir çocuğa bile zor bakıyorlar
Dini görüşüne saygım sonsuz dur sorumluluk sahibi olan bir birey evladına bakar
Ki bu kadının maddi konudan sıkıntısı yok tek derdi görüntü guzellik
Evet sende haklısın bir yerde
Kişisel düşüncem evlenmemen gerekir di çünkü buna hazır bile değilsin insanlar evlenmeden önce çocuk olayını kafasında zaten bitirmeli yok evleneyim sonra bakarım düşüncesiyle zaten evliliğin sarsılır çünkü aramızda tartışma çıkar
Bizim bir tanıdığınız 39 yaşında baba oldu anlaşma yap bana eğer annelik estetiği yaptıracağına söz veriyorsan yaptırayım de moralini bozma sporla estetikle toparlarsın
Eğer evliliğinizi daim ettirmek istiyorsanız çocuğu yapmanız gerekir ve sonra vücut bozulmaz benim 5 yaşında kızım var ve vücudum kız vücudundan farksız
Adam hakli napacan vucudunun tursusunumu kuracan obur tqrafadami goturecen
Sevmiyeceğin bi çocuğu doğurma , kocanın çocuk isteme sebebi de seni bu evliliğe bağlamak muhtemelen (çocuk doğduktan sonra kişiliğine olumsuz yönde biçok değişiklik olabilir)
Bütün kadınlar vücutlarını annelikten çok önemseselerdi, insanlığın soyu tükenirdi.
Ben 9 ayimdayim vla hicte vucudum bozulmuyor.
Kendini salarsan bozulur.
Tek kritik catlaklar bioil yağıni duzenli sürsen bsey olmuyor vucutta eski haline dönuyor lohusada.
Benim kuzeniminde ilk karısı böyleydi ve boşandılar başkasıyla evlendi üç çocuğu var
Yaşın çokta küçük değil çocuk yapabilirsin vücuduna gelince şimdi paran varsa öyle şeyler dert değil vücudu toparlıyorlar anne olmaya bak hem bi dene bakalım Allah nasip edecek mi ki
Bu ben 😂😂 Ama korkma kiz sonradan da güzelleşiyorsun daha güzel oluyorsun var benim öyle bildiğim arkadaşlarım
Ateşli olurlar
Ayy bozulmuyor merak etme sen cocuk yap snr duzenli bakımlarını yap guzellik merkezine git eskisinden guzel olur vücudun merak etme guzelim
Eğer bir gün bir evlat sahibi olursan bebeğinin her gülüşünde bu dediğine milyon kere pişman olacaksın.
Sirf vucudum bozulmasin diye istiyorsan dogumdan sonra vucudunu eski haline geri döndurebilirsin
Cidden sevdiğin adamdan bir parça taşımak istersin yaa
O vücudu sevdiğin adama sakladın şimdi ikinizde birbirinizi bulmuşsunuz... Düşüncen saçma sapan bir şey. Bana göre boşanma sebebi
ne alakasi var istemiyorsan seni zorlayamaz hem yasi da erken benim kardesim olucak ve babam 44 yasinda normal yani 32 yas bir seu degil
Bu dunyaya vücudunu bozup cocuk getirmek yerine, anne babasi olmayan bir cocugun hayatini guzellestirmek daha guzel diye düşünüyorum. Aynu fikirdeyim.
Adam haklı kendi çocuğu olma ihtimali varken niye evlat edinsin ki? Spor yaparsınız düzelir vücut hem yaşlanınca zaten ister istemez bozulacak.
Yanlış düşünüyorsun bence huzurunuz bozulmaya kadar gider bu iş. Doğum yapıp genç kız hâline donende çok var yeterki istesin insan
Spor ve dengeli beslenirsen çoçuk doğurmak zaten vücudunu bozmaz
Yanlış düşünüyorsun tabikii de kendi çocuğun olmalı neden evlat edinesin kii
Kesinlikle doğru.
Bencilce Davranıyorsun eşin haklı
Türk kızı ile evlenmek pişmanlıktır Ben olsaydım ananın evine gönderirim seni
Pardon da niye?
Ne demek adama sormazlar mı Niye evlendin diye
Madem çocuk istemiyosun
Açıklama da ben ona önce söyledim çocuk doğurmak istemiyorum diye yazıyor demekki daha önce söylemiş bunu ayrıca bu kız doğurmak istemiyor diye türk kızlarına biye salladın anlamıyorum kızlar bu kadından mı ibaret sadece
Bizim daha çok çocuk yapmamız lazım mülteciler heryeri ele geçiriyor tavşan yürüyerek sen vücudum bozulacak diyorsun
Daha çocuk isteği içine yerlesmemis. Hamile kalınca fikrin değişir ama kendini hazırla.
Eminim bebeğin olursa kiloyu tamamen unutursun bile takma diyorum ben:)
Haklı tek başına verebileceğin bir karar değil hata etmiş evlenmekle bu kadar basit
İşte tek başına verebilcek bir karar değil o yüzden yapmıyorlar
O yüzden yapmalılar? İstemeyen tek tarafla o yüzden istemiyorlar diyemezsin. Çocuğun olmasını bir kişi istemiyor ama sen istemiyorlar diyorsun 😊
Her insan için böyle ve sırf güzellik bozulacak diye yapmamak saçma bir neden sanki. Yaş kaç hocam
Sen omceden soylemissin ama o bu konuyla ilgili sana ne dedi?
Bence saçmalıyorsun. Doğum yapmış nice taş gibi kadınlar var
Vücudunu aynı orana ve daha güzeline getirebilirsin
Ben olsam seni boşardım çocuk yapmayacaktın niye evlendin o zaman
Senin de vücudunun da zihniyetinin de senden kaçta ne varsa
Vücudun bozulmaz, bozulursada spor ve diyet yapıp düzeltirsin. Vücudun hep güzel ve citir kalmaz elinde sonunda çökeceksin herkes gibi.
Çocuk yapmak>>>>Evlat edinmek
Vay be sevdiğim biriyle evli olsam ona sevine sevine evlat verirdim
Düşünsen iyi olur aslında
bence haklısın herkes çocuk doğuracak diye bir kaide yok.
Evlenirken konuşmadiniz mi bunları
Rihanna bile doguruyor knk raat ol
Onu evlenmeden önce konuşmamış mıydınız?