selam KS halkı akşam akşam şöyle bir soru açasım geldi büyüklerimizin bu konudaki tutumuna ne diyorsunuz erkek çocuk diye direkten bir kesim var maalesef soyumuz devam etsin vs diye cahilce haller peki siz bu konuyla ilgili ne demek istersiniz erkek çocuk olmazsa olmaz mı soyun soyadın devamı için şartmı 👣 #erkekçocuk #anneevlat #kimsebilmesinbeni #bebimmeleklerimvar 👣🥰
Bu tür düşüncelere sahip olan insanları hiç anlamıyorum. Bir çocuğun erkek mi kız mı olduğuna anne bilemez ki. her şey Allah'ın elindedir. Allah cinsiyetinin ne olduğuna karar verir. Biz kullar da herşeyin Allah'tan geldiğini bilerek hareket ederiz.
Saçmalık kesinlikle bir erkek çocuk sahibi olmak istemem mesela kız çocuk daha çok hoşuma gidiyor ve şöyle bir şey görüyorum genelde artık insanlar kız çocuk istiyorlar kimse erkek çocuk istemiyor kolay kolay ama içimden bir ses diyor ki kesinlikle bir çocuk erkek olacak yani benim eğer bir çocuğum olsa büyük ihtimal erkek olacak isterim kız olsun ama erkek olacak gibi geliyor.
Kesinlikle saçma ve ataerkil bir düşünce. Hayalimde bir kız çocuğum olsun isterim fakat en önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat yetiştirmektir. Yalnız çocuğum olması için öncelikle beni seven bir kadının olması gerek. 😊
Her çocuk evlattır. Bu konuda ayrım yapanların başına hep tersinin geldiğini gördüm. Mesela erkek isteyen kişiye kız bebek ya da tersinin olduğunu çok gördüm.
Önemli olan kız ya da erkek olması değil. Önemli olan sağlıklı dinine bağlı ülkesini vatanını milletini devletini seven hayırlı bir insan olması o şekilde yetişmesi ve o şekilde yaşaması tabikide 😊