merhaba kscanlarr ☺️ sizce başlıkta da belirttiğim gibi kız çocuklarına karşı yumuşak tavır yumuşak tavırdan kastım anne kız ilişkisi değilde arkadaş kardeş gibi olmak onların sorunlarını tıpkı bir arkadaş gibi dinlemek onları yanlıştan korur mu hep diyorum diyeceğim öyle bir anne olacağım ki kızımın ve oğlumun en iyi arkadaşı dostu ben olacağım herhangi bir hatada annem kızar değilde annem bu işi kesinlikle çözer desinler ve ilk gelecekleri kişi ben olmalıyım onlara hatalarından ders çıkarmayı öğreteceğim hata yapa yapa doğru yanlış nedir onu öğreteceğim umarım iyi bir anne olurum gelecekte 🥰😌 #annekız#benonlaraaşığım#kimsebilmesinbeni#balevlat 🥰🧚👣
Temeli sağlam anne kız ilişkisi nasıl olmalı? Kız çocuklarına karşı yumuşak tavırımız onları yanlıştan, kötülükten korur mu?
Eski anneler gibi olursan senden herseyi saklar. Doğruyu yanlışı çevreden öğrenir. Arkadaş gibi olursan seninle paylaşır, yaptığı herseyden haberin olur. Dengeyi tutturmak lazım. Disiplin gerektiren yerde de seni sayması lazım.
İnsanlar çocuklarının en yakın arkadaşı olmak için can atıyor. Ama şöyle de bir durum söz konusudur. İnsan arkadaşına her zaman her şeyini anlatmak ister. Onun daima yanında olacağını ön görür. Ama gerçek hayatta her zaman yanında olamazsın. Bu durum çocukları reel hayatta zorluk çekmelerini sağlıyor. Çocuklar anne babadan biraz korkmalıdır. Çünkü korku olmadığı zaman çocuk istediği herşeyi yapmak ister. Bu durumun göz ardı etmemek gerekiyor.
Onu yanlışlıktan korumanın iki yolu 1. Takip edeceksin (çaktırmadan) 2. Arkadaşlarını iyi analiz edeceksin. 3. Yerinde HAYIR demeyi bileceksin. 4. Sevgini ilgini asla esirgemiyeceksin
Fenomenlige oynasanda çocuğun fotosunu kullanma, sadece tavsiye. Keyif senin tabiki...
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Temeli sağlam anne kız ilişkisi nasıl olmalı? Kız çocuklarına karşı yumuşak tavırımız onları yanlıştan, kötülükten korur mu?