Çocuk & Ebeveyn 3 aylık hamileyim. Karnım çok mu büyümüş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 3 aylık hamileyim. Karnım çok mu büyümüş? Bilerek çıkartma ekledim sansür niyetine. 🤓 3 aylık hamileyim. Karnım çok mu büyümüş? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sabahtandir karın arıyorum nerde diye 😅Evet 3 aylık için çok gibi sanki 0 0 Yorumla
SoruCevap_34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 91% +1 yıl Maşallah. Yani hic insanlara sormadim kac aylik vs diye ama hatirliyorum eşim 5 aylik olana kadar belli belirsizdi sonradan ufak ufak sişmeye basladi gobusu 🥰 Rabbim imanli saglikli hagirli evlatlar nasip etsin 🤗 0 0 Yorumla
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Görselde karın resmi mi var!!!🤔🤔🤔 Eğer farkettigim yer karın ise, 9 haftalıga göre çok büyük 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı. 3 aydan fazlası var ya da şişmanlık da var sarmış fazlasıyla 0 0 Yorumla
Kibar4154 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Kız mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Belli değil Yorumla Kibar4154 +1 yıl Ama şu an 6 aylık gibi duruyor Yorumla
Jurjum Takip Et Master Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Karın görebilsem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O kadar da değil abartma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sabahtandir karın arıyorum nerde diye 😅
Evet 3 aylık için çok gibi sanki
Maşallah. Yani hic insanlara sormadim kac aylik vs diye ama hatirliyorum eşim 5 aylik olana kadar belli belirsizdi sonradan ufak ufak sişmeye basladi gobusu 🥰 Rabbim imanli saglikli hagirli evlatlar nasip etsin 🤗
Görselde karın resmi mi var!!!🤔🤔🤔 Eğer farkettigim yer karın ise, 9 haftalıga göre çok büyük
3 aydan fazlası var ya da şişmanlık da var sarmış fazlasıyla
Kız mı
Belli değil
Ama şu an 6 aylık gibi duruyor
Karın görebilsem
O kadar da değil abartma
Bebiş sağlıklı şu an 😊🤭
Erkek geliyor. Sivri göbek :)