Twitter'da bir kullanıcı evde eşi yokken oğluna öğle yemeği hazırladığını belirten bir post paylaştı.Kek ve çikolataya öğle yemeği demesi Twitter kullanıcılarından büyük tepki topladı. Gelen tepkilerden birkaç örnek:Sizce verdikleri tepkide haklılar mı yoksa gereksiz duyar mı kasıyorlar?
Eşi yokken çocuğuna abur cubur yediren babaya gelen tepkiler haklı mı, gereksiz duyar mı?
Bir insan hiçbir şey bilmiyorsa iki yumurta kırıp çocuğun önüne koyabilir. Bu durum çocuğuna olan saygısını ve sevgisini gösterir. Birde bunu marifet gibi paylaşım yapmış. Resmini çekmiş böyle babaların ellerinde çocuklar mahvoluyor.
Evde hanım olmayınca evin bacası tütmüyor demek istemiş olabilir.. Evde hanım olmayınca tencerede aş kaynamıyor, benim elimdende yemek yapmak gelmiyor evde hanımın yokluğu belli oluyor demek istemiş olabilir.. Veya içinde bulunduğu durumu mizah yoluyla hanıma veya birilerine gönderme yapmış olabilir.. Bence adam burada kendisinin ne kadar becereksiz olduğunu söylemek istemiş.. Yoksa lokantadan iki kap yemek isteyip ögle yemeği hazırladım da diyebilirdi.. Niye adam dürüst davrandıysa suç mu. . o kızan tepki gösterenler o halde iki kap yemek göndersinler madem çocuğun abur cubur yemesine karşılar.
Çocuğun yaşına ve sağlık durumuna göre değişir. Ama normalde sıkça dalgası yapılan bir mevzuyken erkeklerin babalık anlayışı, bu denli bir tepki anormal. Elbette çocuk sağlıklı beslenmeli, abur cuburdan uzak durmalı.
Ama çocuklara neyi yasaklarsanız onu merak eder ve haberiniz yokken bir yolunu bulup alır. Babalar bu yüzden çocukların en sevdiği, eğlenceli bulduğu ebeveyn. Anneler bu konuda daha temkinli davranıyor çünkü ☾
Gereksiz duyar. Çocuklar sürekli abur cubur yememeli diye, her pop keke duyar kasmaya gerek yok. Babasını linçlemek ise kimsenin haddi değil bence. Bir kek bi sütten ne olabilir? Biz çocukken bütün birikimimizi bakkala yatırmıyor muyduk? İnsanlar gerçekten dolmuşluklarını bir yerde boşaltmaya yer arıyor gibi geliyor bana. Gereksiz. Gül geç yani.
Gerekli gelişim sürecini sekteye uğratır haklılar aynı şeyi eşi de yapıyorsa o çocuğa cidden yazık... Bu bir öğlen yemeği değil çocuğu başından savmak istemiş mobilyalara bakınca da fakir bir aile olmadığını anlıyoruz bu yüzden çocuğu başından atmak için yapılmış diye düşünüyorum yoksa zahmet bile olmayacak iki yumurta kırsa, hazır değil elle sıkım bir meyve suyu yapsa sorun kalmayacak aslında cidden sadece çocuğu yaparken rol oynayan insanların evlenmemesi gerekiyor...
Millet olarak bir şeyleri abartmaya bayılıyoruz. Adam sanki çocuğunu aç bıraktı. Çocuk ciddi anlamda aç olsa adam kalkıp ufak tefek bir şeyler hazırlar çocuğuna zaten. Belli ki ironi olsun diye böyle bir paylaşım yapmış ya da tek seferliğine böyle bir öğün hazırlamayı uygun görmüş. Büyütülecek bir şey yok.
Merhabaa, Hanım yokken, oğlana öğle yemeği yaptım " cümlesi bencee kötü amaçla yazılmış ve paylaşlmış bi durum değil. Eşi disiplinli abur cubura izin vermeyen izlemini yansıtan bir paylaşım gibi geldi. Tepkileeri abartılı buldum, gereksiz duyar kasıyorlarr.
#SelammGençlikk 🍀 İnsanlar anneye de babaya da haksız yere tepki veriyorlar bence, gerçek hayatta kendimiz de abur cubur yiyoruz bunu her gün yapmadıkça sorun değil eğlenceli ânlar hatalar içerse bile ruhumuza iyi gelecekse olmalı ve olur. Anne veya baba, her gün yedirmedikçe eleştirilmesi haksızlık kesinlikle. Evet yedirsinler, canları sağolsun, ben olsam ben de yedirirdim hatta birlikte yerdik😂😂 #TubaSueda 🍀
Twitterda bir kesim var, cam kemik gibi çok duyarlılar. Yağmurlu havalarda yavaş gitmeyen tüm arabaları yakacak kadar 'sağduyulu' bu arkadaşlar, bir annenin çocuğuna iki tane fazla toka takmasına bile işkence diyebilecek kafadalar... Ülke yönetimini bunlara versen, ceza vermek, bağırmak, savaşmak dışında pek bir şey yapmazlar.
Ben inanmıyorum babam, dayım, amcam kısaca sülalede ki tüm erkekler asla cocuğuna böyle öğle yemeği yedirmedi hiç bir şey yapamasa dışarıdan söyler insan bence espri olsun diye paylaşmış olmalı adam insanlar boşuna ciddiye almış
ne saçma ya yedirdiyse ne olmuş yani o da baba o da en az annesi kadar bebeğini düşünüyor zarar görsün istemez herhalde ayrıca altı üstü kek yemiş sanki ne
Arkadaşlar espri olduğunu herkes biliyor adam yemek yapmasını bilmediği için vermiş kimse adamın verdiği aburcubura bir şey demiyor insanların tepkisi adamın yemek yapmasını bilmemesi çocuğu doyuracak doğru dürüst bir şeyi yapmasını bilmemesi ve bunu komik sanması, yani erkeklerin temel ihtiyaç olan yemeği yapamaması komik bir durum değil.
Adam şakasına yapmış fazla duyar gibi geldi ama şu an tepki gelmezse cocuk bakimini da hic ustlenmeyecekler sanki normalmis komik tatli birseymis gibi karsilanacak vs bilemedim
Boş feminazi kafası işte bunları yazanların çocuklarının elinden abur cubur düşmüyodur emin ol. Allahın israfları akşama kadar twitter da güçlü kadın ayakları yaparlar başka hiç bişey yapmazlar
Bence gereksiz tepki babalar ne kadar sert olsalar bile çocuklarına kıyamıyor. Onların keyif aldığı şeyleri anne yokken vermek kötü bir şey değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Her gün çocuğu bunlarla doyurmuyorlardır tabiki. Anne babası sizlerden daha çok düşünüyordur evlatlarının iyiliğini. zaten espri yapmak için paylaşılmış bir gönderi bu. Gereksiz duyar kasıyorlar