Biberonlardan, suluklardan su içmeye alışkın olan bebeğimiz ne zaman bardaktan içmeye başlayabilir?•Biberonlara veda edip bardağa alışmanın kolay yolları nelerdir?
Bebekler nasıl ve ne zaman bardak kullanmaya başlayabilir?
16 aylık halen eline bardak vermiyorum :) verince sonuç belli direk döküyor su ile. oynamayi çok seviyor pipetli şu biberoni var onunla bile islamayi beceriyor sahibi solunu bardak veremem daha büyüsün ')
Bardakla içince zaten su içme merasiminin sonu gelmiyor biraz suyla oynayalım, ağzımıza alıp geri salalım djdj hooop üstü ıslandı hadi değişelim noooğğ değişmek istemiyorum hadi kaçalım ve su içelim derken su savaşı çıktı jfjffj
O yüzden suluktan içmesi en güzeli kisin sulu olayların sonuçlarını sevmiyorum. Geçenlerde yıkmak kafa kaşla. goz arasında mobun kocasını halinin ortasına devirmesi vardı
12-13 aylıkken destek olup beraber icirebilirsiniz. 1 ay içinde net bir şekilde bardak kavramayı öğrenir. Benim yeğenim var bardağı aldı mi hemen fondip yapardı 😂 1 yudum içerdi gerisini üstüne dökerdi 🤣 kuzum yaa 😊 şu an 4 yaşında ne çabuk geçmiş zaman 🙄
Ben de matara kullanıyorum 😂 bardakla içince su içme merasiminin sonu gelmiyor biraz suyla oynayalım, ağzımıza alıp geri salalım djdj hooop üstü ıslandı hadi değişelim noooğğ değişmek istemiyorum hadi kaçalım ve su içelim derken su savaşı çıktı jfjffj