Onu çekeceksin ya başka çaresi yok öyle değişik değişik hareketler yapacak ki kendi kendini tanımaya başlayacak zararlı olan şeyleri yararlı olan şeyleri yavaş yavaş artık birbirinden ayırt etmeye başlayacak özellikle erkek bebeklerin de bu dönem daha ağır geçiyor diye biliyorum vallahi Allah yardım etsin.
uyku? yaşı kaç olursa olsun insanın beyni ve vücudu yorulmaz ise melatomin davranışına göre ışıklandırma ayarlanmaz ise
yatma saati gelince anne bana ve evdeki diğer bireyler geçici uyku moduna gelmezler ise
yapılmaması gereken blr davranışa ya da isteğe direkt hayır, olmaz, yapamazsın diye önüne duvar koyarsanız çocuk ne yapacak kendini yerden yere atacak
Halbuki bu olumsuz kelimeleri kullanmadan
sakıncaları anlatılsa her şey daha kolay olacak
İstediği ama alamayacağınız ya da alınmaması gerekn bir şey istediğinde hayır demek yerine çocukla birlikte hayaller dalmak, hayaller üzerine sohbet etmek ve sohbet edasında farklı yöne, düşünceye doğru yönlendirmek daha kolay ve sessiz olacaktır. Ağlama sesi olmayacaktır
Çok güzel yazmışsın ama 19 aylık bir bebek henüz her söylediğimi anlayabilecek farkındalığa sahip değil. Sinirli ve bazen sadece üzerini değiştirdim diye bile kızıp bana saldırabiliyor 😂 yoksa asla bebeğine birey gibi davranmayan bir anne değilim ama sinirlerin gergin olduğu regl gibi bir dönem geçiriyor djdj
Elbette.. Ben şu an için yazmadım... Her yaşı için yazdım... birdaha seni nerede bulacam ki🤣hem okuyan başka anne-babalarada tavyem olur
Ama, iyi ki yazmışım..
Sende insansın... yorgun, üzgün, kızgın, hasta ve regl durumlarında ister istemez insan çocuğuna-, çevresine yansıtıyor.. Ama, bu bir bahane değil... Vücudun tamamının, beyninin, bağışıklık sisteminin Yeterince güçlü. olması şart.. bu senin elinde... ve ayrıca Yeterince dinlenebilmelisin.. bunu eşin ve/veya destek alabileceğinin birileri ile sağlayabilirsiniz
Tüm vücut güçlü olmak için ise sağlıklı beslenme, sağlıklı hava soluma, spor, stresten kaçınmak gerekiyor... Ve maalesef bunlar içinde bulunduğumuz yaşam koşullarında mümkün değil.. O zaman vücudunda ekisk kalanları dışarıdan takviye etmelisin..
Bunun için en iyi çözüm Docterem firmasının deri üstü organik bantlarını tavsiye ederim.
Vücudunu yeniler, eksik olanları tamamlar, atalarımızın anneler gibi güçlü olursun
İşiniz zor :) bu yeni nesil sipalari fena hemde Cook fena bu gün kaşla göz arasında mobun kocasını devirmiş halının üzerine her yer su üstünü islamis 2 dakikalık boşlukta arkan donukken ne. Ara devirdim en ara yaptın. Yemekler ayrı olay kendi yiyecekmis beyfendi verelim. istemiyor çay icecekmis ama benim fincanima. gozu dikiyor o uyunaikken evde kimse uyumayacak uyuyanin kapısına gidip tekme. yumruk bağırma kapıyı açtıran kadar attı gidecekmis montu kapıp geliyor
Söyleneni gayet güzel anliyorliyor birşeyi yapma dediğim zaman gözümün içine bakıyor yapmak için ya da kumandayı getir terliği getir topun nerde kalem nerde vsvs gibi şeyleri sorup yonelttigimde bulup getiriyor yapıyor her şeyi bu yeni nesil kızanlar çok zeki.
Fena bunlar bea emde çok fena kızan durterek uyandiramasin sakalını çekiyor babaaa diye elinden telefonu alıyor tutuyor elimden kak kak diye arabalarına götürüyor vuuu vuuu oynayaymisik :) artık folik asitmi mamalar mi bilmem :)
Anne sütü alanları da aynı beya bence kesin folikasitin işi 😂😂 Benimki de daha sabah gözünü açsın uçarak beşikten üzerime atlıyor anneeeee kakk diye 🤣 evladim bi dur gözünü yeni açmışsın bi bak nolmuş güneş doğmuş mu ne bileyim nerdesin falan bi yatak keyfi yap bi bi şey yok anacım djdjd
Sağlıkları yerinde olsun tanrı evlatla sinamasin kafi zıpır olsunlar yaramaz olsunlar onlar neşe inlar huzur onlar mutluluk benim kizçedede folik asit vardı zamanında ama o böyle değildi daha uysal daha narin daha uslu bidi bidi konuşan ama oğlanlar fenaa naniii çok fena :) ... Sizdemi ujj bej
Erkek çocuklar zaten hep bir kaç karış daha fenalık oluyorlar 😂😂 Benim öncesi olmadığı için uysal bebek diye bir şey tanımıyorum zaten jfjf Bizde üjj bejj dokuz sekiz dokuz sekiz
Elin çocuğu değil ki kendi çocuğum. Izdırabı da orada ironi olarak yazdım hatta sırf bu yüzden söylerken ızdırap diye çıkıyor diye harf hatalı yazdım jdjdjd ulan ya cahil de olduk gece gece 🤣