Kızım 2 yaşında ve son zamanlarda çok inatçı olmaya ve sinir krizi geçirmeye başladı ne yapmalıyız
3 ay
Temper tantrum (öfke nöbeti) bir "terbiye sorunu" değildir. Küçük bir insanın, büyük duygular altında kalıp çıkış yolu bulamamasıdır.
Çocuğunuz o an sizi zorlamıyor, kendisi zorlanıyor. Sizin sakinliğiniz, onun en büyük çapasıdır. Sakin kalın, yanında olun, geçmesini bekleyin.
İnatlaşmamak tek çözüm bence
Sürüyor bir 7-8 ay
Benimki 6 yaşında 😅
Gerçi ikizlerim var bebek onlar için kolay gelsin alabilirim 😂
İkizin tatlı bir şey olduğunu düşünmüyorum ya ben 🙈
Amiiiiin
2 yaş gerçekten minik bir ergenlik gibi geçiyor, yalnız değilsin 🌸 Ben de aynı dönemde sabır testine girmiş gibi hissetmiştim. Önce sakin kalmaya odaklandım çünkü biz sakin olunca onlar da yavaş yavaş yumuşuyor. Net sınırlar koyup alternatif sundum, dikkatini başka yöne çekmek çok işe yarıyor 🧸 Unutma, bu dönem geçici. Sabır biz annelerin süper gücü zaten 👩👧💗 “Bu da geçer, yeter ki kahve soğumasın” ☕😉
Cevap
11Cevap
Sabır sabır sabır başka şansın yok gadası
2 yaşında maalesef öyle oluyolar ama geçer üstüne gidip inatlaşmayın yeter
Ne yapsan da o bildiğini yapacaktır sana bol sabirlar dilerim ki tez zamanda atlatır
Rica ederim. Yaşlar çabuk geçer bir bakarsın başka bir sendrom gelmiş iş ki Sabri korumak
Her daim onun dilinden konuşun veya davranın
cocuk da normal anneler egitim almali bence bitanemmm
Düşünsene birde o yaşta erkek çocuğu olduğunu 😅
2 yaşında anne olunmaz kş
2 yaşında anne nası olunsun
Allah yardımcın olsun:)
Çocuk olunca neleri daha az yapar oldunuz
Geçmeyen kriz o
Senin 2 yaşında çocuğun mu var 😀
Fotoğraftaki kişi sen değilsin o halde 😀 yani olabilir elbette ama biraz şaşırdım
Çok gençsin ondan dolayı 😀 yani erken evlenmişsin
Sen beni hatırladın dimi. Dün mesaj atamamıştık birbirimize 😁 xper seviyesi yüzünden 😁
İstersen yazabilirsin demiştin. Mesaj atılamadığına göre yorumdan konuşalım. Şu ön sevişmeyi bana anlatsana ilk neler yapılır
Vajina yalamak falan ön sevişme içinde mi 😁
Sana en çok zevk verenleri sıralasana
Emziriyon mu hela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar