5 aylık oğlum var. Bezini sık sık değiştirmeme rağmen arada bir pişik oluyor. Her bezinde ılık su ile temizliyorum. Pişik kremi uni baby kullanıyorum. Arada bepanten sürüyorum. Her altını açtığımızda havalandırıyoruz ama yinede pişik oluyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılİngiliz pişik kremi dene istersen sudocrem ama pahalıdır. Hametan m, fito, merhemlerini dene birde istersen. Birde bebeği yıkarken bebek sabunu ile değilde dove sade sabun ile yıka. Kantaron yağı da çok etkilidir, aloeveralı ürünlerde. Allantoin içerikli ürünlerde. Birde ıslak mendil kullanıyorsan onu değiştir bir akraba hepsini denedim en iyi BİM'inki çıktı diğerleri pişik yapıyor diyor.
00 Yorumla
Çok fazla temizliyor olabilir misin? Yani temizliği abartıyor? Cildi kaldırmıyor olabilir.
00 Yorumla
+1 yılcanım nişastayı biraz sulandır krem haline getir bebeğimizin poposuna uygula 2. kez sürdükten sonra hemen geçer :) olmazsada zeytin yağını tavada azcık ısıt hemen kapat ama yağ kızarmasın ısınsın kapat soğusun bebeğin poposuna uygula farkı göreceksin
00 Yorumla
travazol dye bir krem var yegenime ondan sürüyoruz birde ayva cekirdegini suda braz kaynatarak dinlendr jel haline gelicek onu sur brazda zeytin yagina vazelin karistirarak sur faydasi oldu bzde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
23Cevap
+1 yılBezini değiştirmeyi dene.
Yıkadıktan veya sildikten sonra yeni bezi bağlamadan önce iyice kurumuş olmasına dikkat et. Pişik kremi olarak bepantholden şaşma. En fazla 4 saatte bir periyodunda değişim yap. Sıkı kıyafetler giydirmemeye çalış. Banyoda şampuan yerine saf beyaz sabun kullan.
00 YorumlaTemizliğini yaparken ilik suyla islatilmis nemli hafif sabunlu pamuklu bezle silin hazir islak mendil kullanmayin, eski tüpteki arkolardan kullanin ve arada hava aldirin. Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılBez markasını değiştirin o halde. Sıcak olması doğal aslında ama sen doktora götür o krem versin en iyisi
00 Yorumlakullandığın bez markasından da kaynaklanabilir birde onu değiştir faydası olabilir
00 Yorumla
+1 yılAltını açtığında suyla yıka ve her gün 1 saat felan serbest bırak onu öyle hava alsın sonra pisik kremi veya pudra sürüp altını bağlayın
00 Yorumla
+1 yılPudra kullanmayın.
Bizde denemedik kalmadı, geçiremedik ama azalttık. Havalar çok sıcak.00 Yorumla
+1 yılbezi tek marka kullan. bir de popolin kremi dene ve travazol
00 YorumlaBepanthol pişik kremi kullan bez baglama açık birak bazen pudra sür
00 Yorumla
+1 yılBez markanı değiştirmen gerek her bez markası her bebeğe aynı etki yapmıyor
00 YorumlaPudra ve pisik kremi ile ayrıca bezini sürekli değiştir ve bir müddet bezi takma açık kalsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSebamed pişik kremini kullanın. Biz onu kullanıyoruz 1 kez pişik olmadı çocuk.
00 YorumlaBezi değiştirmeyin sürekli SUDO KREM KULLANIN anında geçirir
00 Yorumla
+1 yılhakiki zeytinyagi kullan ablam yegenime kullaniyo iyi geliyo
00 YorumlaKremi değişmende fayda var doktora git bizimde aynı sıkıntı vardı iki krem verdi onları birbirine katıp kullanım dedi ondan sonra olmadı çok iyi geldi
00 Yorumla
+1 yılBence en net çözümü Hametan. İçerisinde paraben yok. Ayrıca ucuz. Ben doktorumun tavsiyesiyle başlamıştım, çok şükür büyük yararı dokundu.
00 Yorumla
+1 yılBezini değiştirmekte bir fayda sağlayabilir bizim pişiklerden molfixe geçince kurtulduk.
00 Yorumla
+1 yılPrima kullan ve yaşına uygun boyu.
00 Yorumla
+1 yılbaşka pişik kremi sürün bebe pudrası kullan
00 Yorumla
+1 yılPudra dökmeyi deneyebilirsin normal zamanda
00 YorumlaBelki bez iyi degildir
00 YorumlaPudra deneyin. Daha iyi gelecektir
00 Yorumla
+1 yılDerisi hassastır dermatologa gidin bnce
00 Yorumla
+1 yılKullandığınız bez markasını değiştirin.
00 YorumlaKullandığın Bez markasını değiştir...
00 Yorumlaıslak mendil de pişik yapabiliyor
00 Yorumla
+1 yılBen bile bu yaşta oluyorum bebek nasıl olmasın
00 Yorumlaun sürmeyi de dene kız ayool
10 YorumlaPudralı ıslak mendille silsen
00 YorumlaZeytinyagi sur dene çok iyi gelir
02 Yorumla
+1 yılBez markasından olabilir.
00 Yorumla
+1 yılDoktora götür ihmale gelmez
00 Yorumla
+1 yılZeytinyağı kullan baya faydalı olur