AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
Eğer ilk cocuksq olur boyle sıkıntılar sakın boşanma falan duusnmeyin sorumluluklarindan kaçıyor ama geceeck
Boşasın bence
Eşim dışarıda çalışıyor peki sen ona destek olmak için ne yapıyorsun
her taraf birbirine destek olmalı
Hicse bile çocugu sen tek mı yaptın 🤓 ikinizin cocugu ikinizin sorumlulugu ayıp yaa böyle erkekler yğzünden adimiz cıkıyor
Çıkmış adınız 9 a inmiyor 8 e
Aynen öyle 😅
Şu adamları baba yapmayın
Haklısın ama suç sizde biz erkekler ile evlenmeyin
@MuratQÖztürkQhpg Sana katılıyorum. Olmadık adamları seviyorlar sırf yakışıklı veya başka bir nedenden. Şu yaşıma kadar hep kıskanılan ve örnek gösterilen birisi oldum ama kızlar bana kanka der :))))
@HabireBanYiyoz bende sana katılıyorum, ve kadınlar bu huyları değişmedikçe içimizdeki pislik erkeklerin sayısı katlanarak artıyor.
@Kafkarsya Aynen öyle hocam. Çok var öyle bildiğim. Düzgün insanları reddedip it kopukla yuva kurmaya çalışan
Hayır git ahkını ara evet anne olabilirsin ama oda ban ve sen bir kadın olrak sen ilgilen miyosan ilgilen medin zaman bakıcı tut de bak nasıl da ilgilenecek
LÜTFEN babalar amcalar dayılar dedeler çocuğun altını değiştirmesin.
Lan ben bunu babamın evinden getirmedim😂😂😂
De sıkıyorsa sonra korkma yapar😂😂
Bakmaya mecbur bırak sanki sen tek basına yaptın o çocuğu
Bak sen çalışıyormusun çalışmıyorsan adamın üstüne fazla gitme sen gelince sakinleşiyor de gerçi zaten öyle olur baba gelince sakinleşir bebekler
Odunlarla evlenmeyin abla o zaman her bitki toprağa gömülünce çiçek açmaz kimisi odundur
Maalesef türk erkekleri hep böyle ve sonra 2. Çocuk isterler her şey bütün sorumluluk annededir
Yoo ben türk erkeğiyim ve eşimden çok ben bakmak istiyorum Allah Allah bide türk erkekleri demiş sanki bende öyleyim 🤦🏻
Daha 18 yaşındayim torunlarima vereceğim harçlığı düşünüyorum ben. Senin yazdığın şey beni üzdü :(
Ne diyim aferim sana o zaman
Sağol
Birlikte bakılmalı bebeğe tek taraflı çok yorucu olur
Onunla konuş al karşına anlaşamıyosanız eğer onun olmasının anlamı yok ver yolu
Bakmayacağı çocuğu yapması anlamsız... bazı şeyleri mecbur bıraksan senin için daha iyi olur.
Umarım bu durum düzelir çünkü çocuk bakmak birtakım işi, siz beraber büyüteceksiniz, ilgileneceksiniz. Eğer böyle başından savıyorsa bile bunu umarım düzeltebilirsiniz.
Bazen babalar işten gelince cok yorgun olup stresli olabilir. Ama arada bakması gerek
Evlenirken aklın neredeydi? Çek şimdi bu sorumsuzu..
Evlenirken çocuk doğurmadım... Terbiyesiz
Evlilik meraklisi eksik akıllı seni. İnsan azıcık gözünü açar tartar adamı. Kaşına, gözüne, cüzdanına, işine bakıp evlenirsen olacağı bu. Ohh canıma değsin..
Evlilik meraklısı değilim bu bir.
İkincisi evlenmeden çocuk sahibi olmadığım için bu durumu bilmem imkansızdı bu da iki
Üçüncüsü cüzdanına işine baktığımı nerden çıkardınız anlamış değilim ama anlaşılan siz sadece insanlara kötü yorum yapmak için burdasınız. İçinizdeki kötülüğü püskürtmeye gelmişsiniz yazık sizin gibilere üzülüyorum. Ayrıca örneğin evlenip boşanan çok.. kimse boşanmak için evlenmez.. evlenip kocasından/karısından şiddet gören çok insan var bunlarda evleneyim de eşimde şiddet göreyim kafasıyla evlenmiyor.. Evlenmeden bazı şeyler açığa çıkmaz. Kendi yalnızlığınla boğulman dileğiyle bu kötülükle gerçi kimse istemez seni eğer evlenmeden önce her şey anlaşılıyorsa içindeki kötülükte anlaşılır. Terbiyesiz!!
Off kafam şişti yavvv 😯
tamam sen haklısın
Karıların işi bu bakacak tabi bebeğe kadın. Erkek para kazanacak, karılar çocuğa bakacak, yemek yapacak, temizlik yapacak...
kadınlar ne? evin hizmetlisi mi? çocuk ikisinin de çocuğu. kadının değil sadece. özür dilerim de kaldırsınlar bir yerlerini baksınlar kimse kendi çovuğuna baktı diye erkeklikten çıkmaz.
Bu nedir ya bu nasıl bir zihniyettir bağnazlıklık yobazlık. Yıl olmuş 2022 o zaman çocuk yapmasın beyefendi yaparken her şey gayet güzel ama bakmaya gelince neden kadının işi oluyormuş? Baba da anne de ortaktır çocuk bakmaya hatta yeri gelecek ev işlerinde de yardımlaşacak yeri gelecek sen biraz dinlen yemeği ben pişiririm bugün diyecek. Kadın köle değil. Baştacı olmalı
Karı milletinin sırtından zopayı - karnından çocuğu eksik etmeyecen diye bir söz var. Sonuna kadar katılıyorum. İster yobaz diyin ister geri kafalı. Benim karı benim dediğimdeb çıksın kuma alırım üstüne kimseyide ilgilendirmez. Hadi bakın işinize
Ay sen kimsin ki kuma alıyorsun kim sana bakar be. Padisahmisin sen nesin. Özgüven tavan bakıyorum. Belli ki zavallı kimsesiz savunmasız bir kadınla evlenmissin kadının hayatının içine etmişsin. Ama herkes senin karın gibi değil. Bunu da unutma gün gelir o sopayi Kendi sirtinda çocuğu karnında bulursun. benden söylemesi
He padişahım istersem 5-6 tane kuma getiririm karının üstüne kim ne diyecek. Aldığım her karıda benim kurallarıma uyacak
Umarım o bozuk zihniyetine kanan bir kadın olmaz yalnızlığında boğulursun 😊
Sende yumuşak zihniyete sahip olduğun sürece, yemeyenin malını hep yerler
Senin zihniyetinden olmaktansa yumuşak olmayı tercih ederim.
Ne güzel soyledin @ibrahimfurkan34
O zaman sen yumuşAKKKK erkekkk olmaya devam et.
Benim kuralım benim zihniyetim sizine bana gelen avratlar halinden memnun mu eee sorun yok kapiş 😎
Yumuşak diyerek kendince ezdiğini sanıyorsun. Sana bişeyde anlatılmaz. Umarım hayatın boyunca tek başına kalırsın 🙏
O zor işte 😁 Bende karı çok biri olmazsa biri olur ki hepsi oluyor zaten genelde 😁 gönül hangi gün kimi isterse ,😁😁😁😁
Haaa hepsi mi olmadı evde zaten var 😁
Bana yumuşak diyene bak sen her farklı insanlarla ilişki yaşayınca adam oluyorsun dimi 😊
Bide aldatıyorsun senin erkekliğin batsın
Gardaş ben ne yapıyım dadımı alan bırakmıyor 😁
Iy senin tadın mı var bırak bu lafları
Gardaş sen iki tane karının gazına gelme bak çekti gittiler şurda erkek erkeğe kaldık. Yalnızsan ayarlıyım isten mi
Benim sevgilim var ben senin gibi değilim ayarliyim mi diyorsun hâla kendini savunuyor çıldırıcam.
İyi gardaş sen bilin ne diyim.
Bana kardeş falan da deme.
He he tamam sensin ✋
Eminimim sana bakan tek bir Allah'ın kulu yoktur. Bunun yokluğunu çektiğin için şu an burada saçma sapan konuşuyorsun. O kadar belli ettin ki :)
Yani kızlarda haklı neden sana baksınlar değil mi.
allahim bu fikirdeki insanlarla ayni ulkede yasiyoruz
Yoo gerçekleri konuşuyorum ve düşünleriminde arkasındayım. Evliyim ben bu bir 😁 sevgilim var iki 😁 birtanede köyde var bu da etti üc 😁
Yaşama o zaman (mutlu)
düşüncelerin…birilerinin babası olacağın gerçeği…mide bulandırıcı. o çocuklara üzülüyorum geleceklerini mahvedeceksin böyle biri olduğun için. keşke kadın olsaydın da dediklerin bakalım sende ne hissettirirdi? kadını mal gibi görmem iğrenç bir şey.
Babalığımı sorgulamak senin haddin değil. Oraya girme (mutlu)
@mutlumuyumki insan neyse kaşısındakini öyle sanarmış.
Yoo ben karılara değer veriyorum her biriyle ayrı ayrı ilgilenmem değer göstermez mi (mutlu)
Karı ne demek?
Karı demek
İbram sen bi get hadi bağam
Senlin bişey yok ibram durduk yere dimi
Benim bildiğim bilimsel olarak atanmış cinsiyet çeşidi vardır Kadın- Erkek "karı" diye bir cinsiyet bulunmamaktadır.
Dayanamıyorum yazdıklarına ne yapayım
İbram senin amacın ne 😁 benim lükatımda karı diye geçer değiştiremende yorulma boşuna
Amacım sizin gibilere nefret kusmak 😊
Eşini ve başka kadınları bir mal olarak görüyorsun. Demek ki çok üzülerek söylüyorum annen de mal yerine konulmuş erkekler gözünde. Sende büyüklerinden gördüğünü doğrun sanıyorsun işte..
yo sen kadınları laf yapıyorsun ya ben de babalığına laf yapıyorum. bu düşüncedeki bir adamın çocukları da böyle olacak ve topluma iğrenç düşünceli çocuklar yetiştireceksin. sana da çocuklarına da üzülüyorum. bir sürü “karısı” varmış. bir gün kızlarından biri de başkalarının değer vermediği bilmem kaçıncı metresi olsun da gör bakalım karılığı. o zaman da o adama böyle hak ver. kızının gururunu ezsin parçalasın da :)
İbram ne yazarsan yaz sana cevap vermeyecem. Benim seninle bir işim yok.
Yoo bu benim düşüncem zihniyetim ( burcu)
Mutlu ben sana hakaret etmiyorum düzgün konuş metres falan ne oluyor la.
Ay yeter sus allahin kanka. Daha bildirimini görmek istemiyorum.
Ulan önünüze balya balya para atsam ruhunuzu satacak insanlarsınız gelmiş burada bana ders vermeye çalışıyor bebeler.
Kanka demicektim bu ara da site cevirmis BAR-ZO DİCEKTİM
Siz susun bende susarım
yo baya da alakası var ve ben hakaret ettiğimi düşünmüyorum. birden çok ilişkiye girdiğin kişi varya evlisin de mantıken diğerleri metresin oluyor ben sadece farklı bir bakış açısı sundum sana. gelecekte kızının hayatını bilemezsin. sen kadınlara böyle gözle bakabiliyorsan senin dışında başka erkekler de kadınlara bu gözle bakabilir.
Para ve sen acliktan ağız kokun buraya kadar geldi 😂😂
aynen para aynen neyse bb uğraşmak seninle çok yordu
Ha ha ha altımdaki arabayı görsen ağzının suları akar burada gelmiş bana ağzın kokuyor diyor fakir 😁💸
Sizin zorunuza niye gidiyor ki karılar metres olmaya razı sizene bende halımdan memnun
Belki karında şu an başkasının metresidir. Kim bilir :) hadi by
Terbiyesizleşme
Ben senin anana bacına laf ediyom mu
Benim şahsıma istediğinizi söyleyin ama aileye laf yok.
Çok ilgini çektiğse bu metreslik sana bir yer açarım ama ben kullanılmış 2. el sevmem yalnız ilgilenen arkadaşlar var 😁
Off nasıl karışmış buralar arkadaşlar bırakın kendi zihniyetiyle yaşasın böyleleri lafla düzelmez yarın öbür gün kendi karısını da biri kuma isterse anlar
İbrahimfurkan34 bir kadın olarak seninle gurur duydum kardeşim helal sana 👏 bu ülkenin böyle ADAMlara ihtiyacı var
Sor bakıyım anana kuma olmak ister mi 😁
Terbiyesiz
Onlar benim karıma laf ediyor terbiyesiz değil, ben bir şey diyince terbiyesiz... senin adaletine adamsın ya hani sen ibram. Neyse la haddinden fazla uzadı. Bende suç ki çoluk çocukla muhatap oluyorum. Dahada yazmıyom yeterince her birinize cevap verdim.
Karısına laf söyleyemeyene bak hele yesinler senin erkekliğini lan on dakka önce kuma alırım diye atıp tutuyordun hayırdır şimdi karın kıymete mi bindi.. varya senin gibi kocam olacak ALLAH YAZDIYSA BOZSUN döve döve beynini parçalar sonra arkama bakmadan çeker giderim
Senden adama karı olmaz zaten 😁 sanane la karı benim değil mi sana laf düşmez kıymet veririm vermem ayrıca konu ben sen o değil... Yukarıdaki soruya gelecek olursak karının işi çoluk çocuğa bakmak, yemek yapmak, temizlik yapmak. Karının görevleri bu deyip son noktayı koydum. Hadi geçmiş olsun size.
Oo laf mı koydun sen bak sen lafta koyarmış s* çtığımın aptalı 🤣
Benim adamlığıma laf edene bak hele hiç bir kadına küfür hakaret yakışıyor mu? Laf koymuşum ki kendini küfürle savunacak kadar acizleşmişsin.
Senin gibilere anca küfür edilir başka ne bekliyordun haketmişsin demekki ben de hakkını veririm işte böyle 😄 akrebin ignesinden korkuyorsan yuvasına çomak sokmayacaksın anladın😉
Hahahaha 😁 ne zannediyon la kendini ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın bide hakkını vermiş bak hele 😁 la bi yürü get işsizmisin 😁 bomboş insanın tekisin anca lafa dolanıyon. Az bile yapıyorum senin gibi karılara hak ediyorsunuz. Küfürle savunacak kadar acizsin işte çünkü kafa yokki. Seni yetişterende demekki terbiye yokki sende böyle bir kişiliksin 😁
Bunlarda erkek olucak işte
Yapacak bişey yok bu adam böyle.
Mal herif. Çocuğu tek mi ypatın sen sanki
Eş dediğin çocuğa bakmalı kadınına yardımcı olmalı
Hayır yapmak zorunda değilsiniz
Hayir cocum sadece anne sorumluluyunda degildir
Bütün işi size kitlemiş
Yapmak zorunda deilsin ikiniz yapmdımı o cocugu
O yaş aralığında çocuk yapmak canım bir kere 😂
canım*
s*alakça
Hayir tabiki bakmak zorunda
Tabi sen yapacaksın annesin sen
o anneyse öbürü de baba o da ilgilenmek zorunda
Herkesin sorumluluğu farklı
yok yaa alsın oyuncak bebekle ilgilensin o zaman
iki kişi yaptıysa iki kişide ilgilenmek zorunda aksi takdirde iş boşanmaya gider
yüzünü dahi göremez
O da eve ekmek getirsin o zaman
kadınlarda çalışıyor zaten slk mısın hamgi devirde yaşıyon
Sor bakalım çalışıyor mu çalışmıyor mu 🙄
çalışan çok var sonuçta
erkeğe bakarak olmuyor bu işler
Hep çalışıp hem çocuk bakılmaz
ölüp gitse nolcak ne bk yicek
bakılır annem baktı teyzemde baktı
Birinin çocuğa bakması gerek
İşe gidince nasıl baktı acaba?
yoo okula bırakır kreşe bırakır
Bebeği kreşe nasıl bıraktı
Çocuk 10 aylıkmis daha soruyu okumuyor musun
işten izin alıp bakar
bahane arama lan
İşten kaç sene izin verecekler acaba? Düşün biraz
Bu yüzden hiç bir iş yeri kadın çalışan istemez doğuruyosunuz diye
bakıcı tutar gene bakar yakınına verir gene bakar evden çalışır gene bakar
hadi lan ordan
Saçmalama kendi çocuğunu başkasına mi emanet edeceksin, hiç doğurma daha iyi köpek yavrusumu bu
Doğuruyosan bakacaksin o kadar.
yok ªq hiç bi iş yapmıycaksın kocan ölünce de gt gibi ortada kalcaksın
erkek de bakmak zorunda onun çocuğu
Kocan ölünce onun maaşıyla geçinirsin
ayrıca küçücük para donuna bile yetmez
Adam dışarda çalışıp para kazanıp bakıyorzaten sende otur evinde çocugunla ilgilen
Sanki senin kazandığın para yetecek
aman ne matah sanki tüm gün oturup çalışmak
yetiyor tabi annem tek başına büyüttü beni
Değilse çalışma, otur evinde çocuguna bak senden çok bişey isteyen yok
Anayı karıştırma
o zaman kadın çalışsın adam çocuk baksın madem iş parada
sus lan
biberon diye bişi var ªq alır ek sütlerden bakar
O önündeki koca memeleri boşuna taşımıyorsun bir işlevi var
erkeğinde var ne alaka
sütü olmayan anneler napıyor sanıyon
Ya git araştır anne sütü çok önemli
bilimsel araştırmalara göre bazı erkeklerde süt salgılıyor djdjdk
ya hadi lan bahane arama
anne sütü de depolanabiliyor zaten
çok önemliyse
İyi sen sütü olan koca bul o zaman o emzirsin sütyen falan da al ama kocana memeleri sarkmasin
hep bahane hep
Sorarlarsa kocam evde çocuk emziriyor dersin
senin karın gibi evde hizmetçi köle olmasından iyidir
Karı mıyım ben nerden bileyim sen git onları kocana anlat benim ihtiyacım yok ben aslanlarla gibi çalışır eve ekmek getiririm
Karilik yapmanın adı kölelik mi oldu şimdi
ay ne zor iş valla bütün gün oturmaktan gtün çıkıyordur yazık
erkeklik ne zamandan beri para kazanmaksa o zamandan beri
Elinin hamuruyla erkek işine karışma sen anlamazsın
altı üstü çalışıyonuz diye herşeyi başınızdan atabileceğinizi sanıyorsunuz
asıl sen bişi anlamazsın düz kafalı
tek kafanız oraya çalışır bi bk beceremezsiniz
Hadi canım hadi kır dizini otur evinde
O çocuğu da bakmayacaksan doğurma ya da memeleri süt dolu olan bir koca bul kendine
sana ne lan ben senin gibi erkek almam eve zaten
erkek dediğin anca zengin olur
Çalışırim evime bakarım ben gocunmam
hee hee kesin bakarsın tembel
Güçlü kuvvetli adamım ne iş olsa yaparım
beyin olmadan kuvvet işe yaramaz
Görürüz yarıyor mu yaramıyor mu
senle evlenen olmaz zaten
Asıl seni alan olmaz ne çocuk bakiyon ne karilik yapıyon , yemek falan da yapmasını bilmiyorsundur sen
eve çocuk almıyorum alsın anası yedirsin erkek karısına yemek yapamıyorsa evimde işi olmaz
tabi erkek evde kalır çünkü kadınlar seçilmez seçer
Saçmalama erkekler seçer, kadınlar alınır verilir, mesela kız isteme kız alma gibi , seni beğenen erkek gelir anandan babandan ister onlarda verirse verir vermezse adam senin kaçırır
Oldu bide etek giydir tam olsun kocan yemek yaparken
karısını doyuramayan erkek bi bka yaramaz çocuğuna da evine de bakamaz
yoo kadın seçer istediği kişi alır kadın istemezse önünde ölse de nafile
Hiç duymadın galiba doğuda kızlar nasıl alınıp veriliyor 🙄 sen uzayda mi yaşıyorsun
öyle bişi yok istediğiyle evleniyorlar
kaç yılında yaşıyon lan sen
ev kadını değil kısacası hizmetçi köle
Ben karimi kiskanirim öyle erkeklerin yanında çalıştırmsm sen git çalışta gör ebeninkini bak ne yapıyorlar
o zaman kadında kocasını kadınların arasında çalıştırmaz her şey karşılıklı ªq
Kadınların arasında niye çalısayim zaten , herkes adam olsa karısını calistirmaz
yerini bilmesi gereken sensin kafana bi tencere ye bakalım dünya kaç bucak gör
benim gücüm babama bile yetiyor lan sana mı yetmiycek cılız
yerden bitme anandır sokuk seni
cesaretin varsa karşımda söyle bunları seni öldürmeden kimse elimden alamaz
üzerine iyi yakışıyor ama
bıçağı kalbine sokarak
Güldürme beni ya popiş ister o sen o bıçakla yemek hazirlarsin ancak
bende merhamet yok bunu çok rahat yaparım
😃 hadi kızım işine bak ya
kim bilir kaçıncı
Özür dilerim
Bu yüzden çocuk istemiyorum soğudum
Evli misin ki
Yardımcı olmuyor derken? Babalık yapmak yardım etmek mi? Babalık kursu olsa keşke çoğu insan babalığı tek çoçuk sevmek sanıyor
Değilim
Güzel tespit sende biliyorsun ki eğitim sıfır o yüzden eğitimsiz bireyler meydana geliyor zaman ilerledikçe
Yabancı erkekle evlenirim umarım
Senin hayatın beni ilgilendirmez
bebek büyüyünce babasının her yaptığını anlatırsın
onu da sen yap knk adam ztn çalışıyordur yorgun
Kadın da ev işlerini yapıyordur zaten, ama çocuğu beraber yaptılar, yardım etmesi gerekmiyor mu?
tamam da kadın gün boyu evde adam çalışıyor yorgun oluyor bence her şeyi erkeklerden beklememek lazım tabi ki yardımcı olsun ama altını değiştirsin nedir
Ev de derken? Yemekler, bulaşıklar, ütüler, sofra kurup toplama, çöp çıkarma, temizlik yapma gibi şeyler otururken mi oluyor? Kadının düşmanı gene kadın, çok üzücü.. Bu işleri bir mekan da yaptığın da iş sayılıyor ama ev de yapınca adı "evdesin" oluyor..
kadın düşmanı olduğumu nerden çıkardın ya
kötü bir düşüncr yapısı hayat bir müşterek. her iki taraf da çalışıyor ister evde çalışsın ister dışarıda. o çocuk ikisinin de çocuğu. insan çocuğuyla sadece oyun oynamamalı, yeri gelmeli beslemeli, yeri gelmeli uyutmalı, yeri gelmeli altını değiştirmeli. herkesin dinlenmeye hakkı var. o kadının da hakkı var. ileride umarım dediğinizi yaşamazsınız.😊
ben yapmasın demiyorum benim eşim de yapar mesela ama o çok yorulsun istemem yazık çünkü onlarda akşama kadar dışarıda çalışıyor eve gel bebeğe bak altını değiştir demem yani
uyanınca o da bakar bende bakarım ama çaba gösteren taraf daha çok benim insan biraz düşünceli olmalı cidden evlilik böyle değil ya
ya allah aşkına çocuk ortak mal gibi düşün. ikisinin de ilgilenmesi gereken. eğer siz de dışarıda çalışsaydınız ne olacaktı
Tamam knk
komiksin üzülüyorum sana da bu ataerkil kafana da
üzül knk tm.
Bu konuyu onunla konuşmayı deneyebilirsin 🙂
Sen çalışıyor musun normalde. Yani iş olarak
Bunu biraz farklı çekilse konussan esiniz ile
Onu evlenirken düşüncektin
saka misiniz siz
Onu sen seçtin kusra bakma çekeceksin haklı olmak yetmiyor bazen
Boşa gitsin looo
Geçinmeye çalışacaksın herkes bir olmuyor maalesef
çoğu durumunla sen ilgilenmelisin
Bizimkide yapmıyor napalım
Bakmalı
@Mesajyok sizin çocuk kaç aylık
@geceler_sessiz0606 bir buçuk yaşında
@Mesajyok 1.5 yaşında çocukla ilgilenmiyormu eşi olarak seninle ilgilenniyomu
@geceler_sessiz0606 arada ilgileniyor kızımla oynuyorlar filan da genelde telefon ve tvyle uğraşıyor ya da dışarı çıkıyor,🙄
@Mesajyok arada ilgileniyosa olmaz telefonla ilgileniyosa tv seyrediyorsa sizle ilgi yok demek dışarı çıkıyorsa gezmeyedir
Yoo onun da çocuğu ortaklaşa yapın
Nasıl babaymış o
Öküz işte
Boşa
Evet
Kesinlikle yardımcı olması gerekiyor
Değilsin
Aile yapınızı ve evliliğinizi inceleyelim mi
Zor durum
Kim evdeyse o bakmalı bence
canım herif
Değilsin