+1 yılAldatmaya meyilli olup olmaması bununla alakalı değildir bence. Ama eğer ki sen eşinin aldatmaya meyilli birisi olduğunu düşünüyorsan eğer, senin normal doğum yapmanı istememesi sana bu yüzden şüpheli geliyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılTavırları öyle ama ciddi de değil bilmiyorum zaten hassas bir donemdeyim bir de hiç yardımcı olmuyor psikolojim iyiye gitmiyor.
En İyi Cevaplar
Bekara karı boşamak kolay diye bir laf var, şimdi aşağıda ayrıl diyenler çok olacaktır, buna bırakın doktor karar versin böylece söylenecek lafta kalmaz ortada.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAldatma meyilli diyemeyiz ama sana değer vermiyor çocuğuna değer vermiyor diyebiliriz sırf kendi zevki için normal doğum istemiyor sadece genişlememesi için halbuki bilmiyor ki yani aslında orası genişlemez genişleme gibi bir durum olmaz kendi kendini toplayan bir organ olduğunu bilmiyor ben senin yerinde olsam çocuk doğduktan sonra güzel bir anlaşma yapar ayrılırım.
20 Yorumla
+1 yılAldatmakla ne baglantisi var orasini anlayamadim. Saglik acisindan normal dogum iyi oldugunu doktorlar belirtiyor. Aldatmaya meyillimi diye kafani yorma. Bosuna kendini uzersin. Zaten sana dogumdan sonra yanlis bilmiyorsam 2 ay kadar dokunamiyacak. Bu gibi seylerle kendini uzme. Dogacak cocugunu odaklan. Onun sevimliligini dusun kokusunu kokla.
00 YorumlaAynen doktorlar zaten kocanın dediğini yapacaklar sjfjsifkwodkeodke. Sırf vajinal kaslar genişlemesin kendini cinsellik olarak daha tatmin etmek için narsistçe olmuyor mu? Ayrıca aldatmak için yetersiz bir bilgi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence yeterli daha doğuma çok varken bunları dusjnmesi.
+1 yılvajinanın bozulmasını istemiyor bencil çünkü
aslında kadın için en sağlıklısı normal doğum ama bu onu değil gireceği yerin konforunu düşünüyor30 Yorumla
+1 yılkocam kim oluyor da buna karar veriyor doktorlar kocanı istediği şekilde doğurturlar seni de doktorun en sağlıklısı neyse o şekilde doğurtur ayrıca aldatmaya meyilli olduğunu anlama için bu bilgi yetersiz alakaya maydanoz
010 Yorumla- +1 yıl
ayrıca fazla bencil biri kendi zevkini düşünüyor nerden buldun sen bu odunu
- +1 yıl
“Kocan” kim oluyor?😂
- +1 yıl
@feyziiihüsnü kocası doktor değil muhtemelen.
- +1 yıl
doktorun karar vereceği şeye o kim oluyor da karar veriyor
- +1 yıl
Doktorun bebeği değil ama.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü kocası kadın dğum uzmanı değil ama kocası mı yapıcak ameliyatı
- +1 yıl
kocası mı okumuş onca yıllık fakülteyi de akıl veriyor
- +1 yıl
Sen heralde ergensin bebek ve ilişki en çok kadını ve kocasını ilgilendirir
- +1 yıl
@feyziiihüsnü sus be canım !!! gotunle dusunuyorsun bir de anlamıyorsun bir de bana ergen diyorsun kafa prıl pırıl maşallah
- +1 yıl
ben de gelmiş senin gibi bir salağa laf anlatmaya çalışıyorum
+1 yılVajinal kaslarının genislemesi istemiyordur böylece dar bir vajinayla sekse devam etmenin tadına varmayı düşünüyor olabilir gerçi normal doğumdan sonra aslında kadinlarin orgazm olmasi daha kolaylasiyormus
00 Yorumla
+1 yılKocanda bir gariplik var. En sağlıklı olan doğum şeklidir bu ve vücudun her halükarda bozulacak zaten. Aşağı kısımla ilgili bir endişesinin olması yersiz, buna takan erkek var mıymış çok garip?
02 Yorumla
Soran+1 yılCinselliğe fazla düşkün onunla ilgili her şeyi düşünüyor doğal olarak 😕
- +1 yıl
Her şeyin bir çaresi var çocum, illa ki seni aldatacak diye düşünme
+1 yılBeyninin nöronları ciddi anlamda araştırılmalı.
Çünkü düşünce mekanizman çok alakasız şekilde farklı çalışıyor.011 Yorumla
Soran+1 yılVücudumun bozulmasindan endişe duyuyor ben de böyle düşündüm haksız mıyım 🥺
- +1 yıl
Eşin daha da farklı düşünen bir yapıdaymış. Burada önemli olan şu an için sadece vücudunun bozulması mi onun için? Önceliği çocuk ve senin sağlıklı bir biçimde doğumu gerçekleştirmen olmalıydı. Şahsen ben olsam aklımın ucundan bile geçmezdi böyle bir düşünce, tuhaf biriymiş ne diyeceğimi bilemedim..
Soran+1 yılEvet böyle olunca insan her şeyden pişman oluyor.
- +1 yıl
Haklısın dert ettiği şeylerin yanında keşke en çok senin sağlığını ve bebeği düşünseydi. Sırf istediği şekilde cinselliği yaşayabilmek için eşini ve beğeninin doğumunu ikinci plana atması çok acımasızca ve bencilce bir davranış. Tasvip etmedim doğrusu.
- +1 yıl
Kabul edeceksin derken? Neden mecburiyete sürüklüyor seni? Çok saçma.
Soran+1 yılAyrılacağım.
- +1 yıl
Bencede ayrılmalısın.! Senin fikirlerine ve sağlığına nasıl olurda önem vermez anlamıyorum! Herşeyden öte burada onun zevkinden önce senin ve bebeğinin sağlığı çok önemli!!! Doğumu yapan ve burada risk teşkil eden sensin ama o resmen senin yerine emrivaki yaparak mecbursun gibi çirkin üsluplar sergiliyor. Böyle anlayışsız ve bencil biriyle hayat geçmez bencede ayrılmalısın!
Soran+1 yılMaalesef öyle olacak 🙏
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun umarım her şey yolunda gider.
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim.
- +1 yıl
EyvAllah kardeşim.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılNormal dogumla aldatmanın vucut bozulmasının alakasi nedir söyler misin?
20 Yorumla
+1 yılNormal doğumu vajinal genislemeden dolayı mı istemiyormus eşin, yani nedenini anlayamadım?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan dolayı
- +1 yıl
Buna bakara aldatmaya meyilli demek doğru olmaz, vajinanin dar kalmasını istemesi doğal, ama normal doğum sonrası vulva eskisi kadar dar olmasa da o kadar geniş kalmaz
+1 yılAradaki alakayı çözemedim neden aldatmaya meyilli olduğunu düşündün
020 Yorumla
Soran+1 yılVücudumun bozulmasindan endişe ediyor sağlıklı olanın hangisi olduğu umrudna değil.
- +1 yıl
Afedersin ama bu nasıl bir bencillik vücut her şekilde düzelir ama sağlık öyle değil güzel bir şekilde konuş aklını başına getirsin sen onun karısısın çocuğunun annesi olucaksın senin sağlığını nasıl tehlikeye atabiliyor anlamış değilim bence doktorunla konuş ve en iyisi hangisyse onu yap
Soran+1 yılBu dediklerinden sonra beni dusunmuyorsa benim düşünmem gerekiyor her şeyi ben de öyle düşünüyorum.
- +1 yıl
Diğer görüşleri de okudum da bence kocanla bir konuş istersen gerçekten de vücudunun bizulmasından mı endişe ediyor yoksa normal doğumun riskli bir yanı olduğu düşüncesiyle istemiyor erkeklerin bir kısmı doğum hakkında pek bilgili değil o yüzden sen yinede bir konuş
Soran+1 yılBunu düşünen adam her ayrıntıyı düşünmüyor ki öyle biri.
- +1 yıl
Sen yinede konuşmayı dene konuşarak ortak karara varabilirsiniz herşeyin ilacı konuşmaktır kesin bir karara varma
- +1 yıl
Eğer yanlış okumadıysam zorla kendi dediğini yapmanı istiyor sağlığını hiçe sayarak çocuk kaç aylık ve evlenmeden önce çocuk olayını konuşmadınız mı?
Soran+1 yıl2 aylık şu an konuştuk ama olursa da karşı çıkacağını söylememişti.
- +1 yıl
Vücudunun bozulacağını biliyordu şimdi mi aklına gelmiş ben istemiyorum demek ince eleyip sık dokuman lazım ilerisi benim haddimi aşar ha ayrıca benim ablam da doğurdu ve şu an fit geçici bir bozulma oluyor
Soran+1 yılBilmiyorum şu saatten sonra çocuğu dogurmayi düşünmüyorum böyle bir adam baba olmayi hak etmiyor.
- +1 yıl
Ne kadar süredir evlisiniz
Soran+1 yıl2 yıl olacak.
- +1 yıl
Adam böyle bir yaklaşımda bulunmasaydı sen ister miydin çocuk
Soran+1 yılTabii ki isterim zaten severek evlendik ama çok yarıda bırakılmış hissediyorum belki düşüncemi desteklemiyor olabilirsin ama yaşamayan anlamaz ve yanımda olan kimse de yok hayatıma bakmam lazım.
- +1 yıl
Maddi durumunuz nedir?
Soran+1 yılŞu an çalışmıyorum ama mesleğim var.
- +1 yıl
Eğer maddi durumunuz iyise ve sen çocuğu çok istiyorsan kocanla konuş doğurduktan sonra kendime iyi bakarım eski halime dönerim de belki bu durum ikna edebilir ama ileriyide düşünmek lazım bu adam babalık yapabilir mi
Soran+1 yılKardeşim bir insan birşeyi kafasına koymuşsa kendini parçalasan fayda etmez çocuğunda hayatını mahvetmeye hakkımız yok bu sözlerinden sonra da iyi bir baba olacağını düşünmüyorum.
- +1 yıl
Haklısın anne baba sevgisi görmemiş çocuklar için hayat fazlasıyla zorlu geçiyor
Soran+1 yılÖyle maalesef.
Mantığa bak, sanki sezeryan olunca kesinlikle aldatmaz sanıyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdam senin iyiliğini düşünüyor normal doğum zaten acı verici sen de sezerryan ol rahatça napçan madem kocan öyle istiyor medipolde falan doğurtursun seni doktor da güzel diksin
00 Yorumla
+1 yılKocanı söyle normal doğurtsunlar genisleme olmaz eski halinde doner sezeryanda daha zorlanirsin
00 YorumlaVücut bozulmasın diyordur. Ama sağlıklı olanı da normal doğum
00 Yorumla
+1 yılbu cevaptan bunu nasıl cıkardın cok ılgınc ama ona sunu soyleyebılırsın normal dogum olmayan cocuklarda alerjı cok fazla oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılYakacağını sanmıyorum her şeyden önce vücudu düşündüğüne göre.
Soran+1 yılTakacağını*
- +1 yıl
Bilmiyorum dusuncesını belkıde bır yerlerde bırseyler okumsutur ondan korkuyordur senı kaybetmekten fılan gıbı normal dogum olursa vb
Soran+1 yılHiç sanmıyorum
- +1 yıl
O zaman sonunu gordugun bır seye bılerek lades deme madem bu kadar emınsın yol yakınken don
Soran+1 yılNasıl?
+1 yılseninle ilişkiye girerken zevk almaya devam etmek istiyor, dar ve zorlanılan vajina daha çok zevk verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl psikolojisi bozuk bi deliye denk gelmiş adam bi cümle kurmuş diye anladığı şeylere bak bi tövbe allamm
00 Yorumla
+1 yılyani sezeryan falan mı istediği şey?
bu durumda neden aldatma olsun ki işin içinde?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlm cinsmisiniz lan siz. Ne aldatması yuh böyle düşünen kafasızdan ayrılırdım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka nasıl aldatmaya bağladın belki acı çekme diye öyle diyodur
00 Yorumla
+1 yılEğer çocuk doğurmak garanti evlilik yürütme olarak düşünüyorsan evet. Yoksa dikişler iyileşiyor bacım.
04 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kocam zengin mi demiş sanki bunu nerden çıkardın valla kötüsünüz ya
- +1 yıl
Kocası zengin mi dedim? Birçok insan evliliği yürütmek için çocuğu öne sürüyor bunu kast ettim.
- +1 yıl
Evliliği kocası yürütmek istiyor soruya bakılırsa.
- +1 yıl
Erkeklerde yapabilir zaten. Kız veya erkek için dedim.
Belki seni bu vücüdün ile seviyordur o teki türlü tiksindiri gelebilir
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılNe alaka nirmal doğumla aldatmanin bağı siz kadinlar gerçekten paranoyak siniz ya
00 YorumlaGenişlemesini istemiyor ağzının tadını biliyor dar dar devam diyor yani
00 Yorumla
+1 yılneden istemediğini sormadın mı?
03 Yorumla
Soran+1 yılVücut bozulmasın diye.
- +1 yıl
sezeryanda da iz olur. normal doğum olunca illa vücut bozulmuyor ki.. ne anneler var hiç anlaşılmıyor doğurduğu. tabi burada senin de dikkat etmen gerekecek. sen de salarsın diye güvenmiyor demekki
Soran+1 yılBen de öyle dedim sanki sezetyands iz olmuyor mu falan diye ondan bir şey olmaz diyor deli edecek bu adam beni 😕
Neden istemediğini az çok tahmin etmiş olman lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bu benim elimde olan bir şey değil ki ne şekilde olması herekiyorsa öyle olacak.
+1 yılBu alakayı nasıl kurduğunu anlatmak ister misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılVücudumun bozulmasindan bu derece tedirgin olması 🥺
- +1 yıl
Bozulmasını istememesi aldatacağı manasına gelmez ki, hem belki normal doğum sonuçlarından korkuyor, anneye olabilecek ters etkiler, çocuğa olabilecek beyne oksijen gitmemesi, kafatası ezilmesi vs vs gibi. Trol soru soruyorsunuz ama saçmalıyorsunuz ya.
Soran+1 yılÇocuk istemeyen adam bunları düşünmez zaten nedenini sorduğumda sadece vücudun bozulmasın diye dedi.
- +1 yıl
Yav he he, çok doğru konuşuyorsun.
Soran+1 yıl?
+1 yılHayır genişler diye düşünüyor bence
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de bu aldatmaya meyilli olduğu anlamina gelmez mi?
- +1 yıl
Yok ya niye gelsin aksine senden başkasını istemiyor ki genişlemesin diyor
Ne alakasız bir soru.
00 Yorumla
+1 yılaldatma ile alakası yok.
00 Yorumla
+1 yılnerden çıkardın bunu be kadın
00 YorumlaNe alakası var ya. Sana kıyamıyordur
02 Yorumla
+1 yılHic dogurma hak ettiğini sanmiyom
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama ben öyle karakterde biri değilim çocuğun günahı ne 😕
- +1 yıl
Normal doğum yap onun keyfini bekleme ozaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bence sen meyillisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılYorumların hepsini okudum öyle düşündüm
Soran+1 yılOnu çok seviyorum ama dediği şey beni çok incitti.
Cevap sahibi+1 yılDüşüncemi söylendim
Çocuk & Ebeveyn konusunda 386 cevap paylaştı. Neden istemiyormuş
10 Yorumla
+1 yılçözemedim, nasıl bir bağlantı kurdunuz..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır meyillenmemek istemiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka yav. Onadan onu nasıl çıkardın
00 YorumlaNe alaksi var bunun aldatmayla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan seyinin çuval gibi olacagini düşünüyor.
00 YorumlaGenislesin istemiyor bunun anlami meyilli
06 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum.
Soran+1 yılDediği bu laftan sonra hiç konuşasım gelmiyor.
Soran+1 yılMaalesef insanlar çok değisiyor.
OZAMAN kendisi doğursun cok kolaysa
07 Yorumla
Soran+1 yılMoralimi bozdu 🥺
Soran+1 yılEvet benim de buna canım sıkıldı herşeyden önce düşündüğü konuya bak insan böyle olunca her şeyden pişman oluyor çocuk , evlilik...
Soran+1 yılKonuştum dediği şey vücudun bozulmasın diye dedi.
Soran+1 yılİnşallah teşekkür ederim yorumunuz için.
+1 yılNe alakası var aldatma ile
08 Yorumla
Soran+1 yılVücudumun bozulmasindan daha şimdiden endişe duyuyor.
- +1 yıl
Normal doğum ciddi anlamda zor olduğu için istemiyor da olabilir
Soran+1 yılOnunla alakası olduğunu düşünmüyorum ben en baştan beri normal istiyorum.
- +1 yıl
Bnce aldatma ile ilgili değil şüphe duyma
Soran+1 yılNeden böyle düşündün?
- +1 yıl
Hemen olumsuz düşünmek yorar insanı üzer o yüzden önce iyi ihtimali düşünmek lazım
Soran+1 yılZaten bu saatten sonra dönüşü olan bir şey değil iyi veya kötü
- +1 yıl
Yani ama sen aldatacagini düşünme doğumdan sonra da eminim vücudun da daha güzel olacaktır:)
+1 yılNedne ki
02 Yorumla
Soran+1 yılVücudumun değişmesinden tedirgin oluyor.
- +1 yıl
Tamamda sonuçta geri gelir bu durum değşecek diye bişey yok
kocan niye normal doğum istemiyor
010 Yorumla- +1 yıl
vajina genişlediği için muhtemelen
- +1 yıl
Kocasını normal dogurttururuz ama bu kadının kendi tarcihi:d
- +1 yıl
@gülüşlerindeyim ayrıca dikiliyor diye biliyorum yani ilk zamanki gibi daraltılıyor
- +1 yıl
Isterse
- +1 yıl
@gülüşlerindeyim ister ister o kadar da değil.
- +1 yıl
Sanane ya ister girer ayrıyetten ameliyata ister girmez ayrıyetten kendi eski haline döner vucud boş yapma
- +1 yıl
Cocuk olduğu dönemde kadın niye kendine zulüm etsin allahın cahilleri
- +1 yıl
@gülüşlerindeyim kız zaten aldatma konusunda paranoyak daha soranın derdini anlamamış sanane dyip duruyorsun sana yorum yapmıyorum zaten soran açısında yorum yapıyorum. !!
- +1 yıl
Suss bilader sus rezilsiniz iyice, soran için haklısın tabiki sana emir vermeler zor şeylere suruklemeler
- +1 yıl
@gülüşlerindeyim sana zaten yazmıyorum ne halin varsa gör.
+1 yılNedenki
00 Yorumla
+1 yılaldatır
00 YorumlaNe alaka ki
00 Yorumla
+1 yılŞeyin açılır derdinde
00 Yorumlaevet meyilli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlı mısın ve neden istemiyor
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla