Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu karakteriyle hatırladığımız Ayşecan Tatari ve kendisi gibi oyuncu eşi Edip Tepeli'nin Müjgan adında bir kızları var. 1,5 yaşındaki kızı Müjgan'ı göz muayenesi için doktora götüren Tatari, doktorunun başkasına atacağına yanlışlıkla kendisine attığı mesaja çok sinirlendi ve doktoru ifşa etti.Müjgan muayene sırında her bebek gibi ağlamış. Söz konusu doktor da bunun dedikodusunu yapmak istemiş olacak ki Instagram'da başka kişiye atacağı mesajı yanlışlıkla Ayşecan Tatari'nin storysine cevap olarak atmış. Ayşecan Hanım da onu ifşa etmiş. Doktor mesajda şu ifadeleri kullanıyor: "Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim aşırı sinir oldum."
Ben bir anne olarak tarafımı yeterince belli ettim sanırım. Çocuklar ağlayabilir, bu gayet normal. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Ayşecan Tatari ifşa ederek doğru bir şey mi yapmış?Ayşecan Tatari'nin konuyla ilgili attığı son story ise şu şekilde:
Ayşecan Tatari, kızı Müjgan'ın doktorunun attığı mesaja kızıp ifşa etti. Sizce yaptığı doğru mu?
Bebek bu. Tabii ki ağlar. Ben de gözümden ameliyat olmuştum 6 yaşımda. Gözümü bandajla kapatmıştı doktor ve korkmuştum. Bas bas bağırdığımı hatırlıyorum. "Babaaa! Kurtar beni babaaa!" diye bağırmıştım. Yıllar sonra liseden mezun olunca ikinci ameliyatımı olduğumda korkmadım. Çünkü artık küçük bir çocuk değildim. O yüzden o çocuğun korkusunu anlıyorum. Çocuk, korkmuştur kontrol ederken kullandığı malzemelerden. O çocuk, benden de küçükmüş. Yani vücuduna tanımadığı bir cisim değiyor. Bir bebek için normal. Neticede dünyayı yeni yeni tanımaya başlıyor. Neyin ne olduğunu bilmiyor. Hoş, mesela ben göz tansiyonuma bakarlar iken fıs sesini duyunca hala kendimi geri çekiyorum. Birkaç kere deniyorlar. Sanki gözümün içine bir şeyler sokmaya çalışıyorlar gibi geliyor. Bu tamamen reflekslerimle ilgili bir şey ki refleks her insanda vardır. Dr. aşırı tepki vermiş. Sosyal medyada paylaşım yapmak kısmı hakkında yorum yapamayacağım ama bir bebek ağlamasına tahammülü yoksa bence o doktor o işi bıraksın.
Bunu kadın yanlışlıkla yapmış ve normalde eğer bebeklere güzel davranıyorsa bence sorun olmazdı. Tabi ki herkes işte yaşadıklarını ailesine anlatıyor. Yapmayın yemeyin milleti Allah aşkına. O yüzden sosyal medyaya karşıyım. Hayatında hiç kimseye sinir olmamış ve anlatmamış olan sayın Ayşe tatariye de saygımız sonsuz ama herkes öyle olamaz. Tamam bütün teknisyenleri sinirleri alınmış insanlardan seçelim. Zaten Türkiye şartlarında çok mümkün bu. Önce insanları delirtip sonra sen delisin damgası vurmak bu ülkenin genel sorunu. Bebeğe zararı dokunduysa toplanıp dövelim. Kız sadece dert yanmış duyar kasanlar
Bence anne yerden göğe kadar haklı. O doktor görevini yapıyor üstelik az bir ücrete almıyor. Hastasına saygısı yok hic olmazsa çalıştığı kuruma saygısı olsaydı. Sonra Dr dayak yedi şiddet gördü haberleri çıkıyor. Acaba bir şey yaparken biraz empati yapmayı denesek insanlar bu durumda olurmuydu? Üstelik Dr bebek hastası hakkında dedikodu yapıyor ne kadar şuursuzca bir hareket. Allah işte yaptığı dedikoduyu bir şekilde ortaya çıkarmasına sebep olmuş. Dr kimliği ifşalansin hatta mesleğinden men edilsin. İnsanın aklına türlü şeyler geliyor hasta mahremiyeti nerde hedef bır bebek yazıklar olsun..
Yaptığı şey sadece içi boş sanatçı kibiri. Annesi olmasa kendisi de bir bok olamazdı. Hastanın gizlilik hakları diye iddia ettiği şey de bu değil. Bu s*lağın paylaştığı, kendi çocuğunun fotoğrafını alıntılayıp yanlışlıkla buna göndermiş doktor. Yapılan ekstra bir şey yok. Ve beni çok uğraştırdı diye dert yanmış alt tarafı. Ayşe malı sadece dikkatleri ve desteği üzerine çekmek için hasta gizliliği muhabbetini öne sürüyor. Bebeğine sormuş mu, like almak için seni kullanıp fotoğrafını çekip kamuya açık ortamda paylaşabilir miyim diye?