Ayşecan Tatari, kızı Müjgan'ın doktorunun attığı mesaja kızıp ifşa etti. Sizce yaptığı doğru mu?

Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu karakteriyle hatırladığımız Ayşecan Tatari ve kendisi gibi oyuncu eşi Edip Tepeli'nin Müjgan adında bir kızları var. 1,5 yaşındaki kızı Müjgan'ı göz muayenesi için doktora götüren Tatari, doktorunun başkasına atacağına yanlışlıkla kendisine attığı mesaja çok sinirlendi ve doktoru ifşa etti.
Ayşecan Tatari, kızı Müjganın doktorunun attığı mesaja kızıp ifşa etti. Sizce yaptığı doğru mu?
Müjgan muayene sırında her bebek gibi ağlamış. Söz konusu doktor da bunun dedikodusunu yapmak istemiş olacak ki Instagram'da başka kişiye atacağı mesajı yanlışlıkla Ayşecan Tatari'nin storysine cevap olarak atmış. Ayşecan Hanım da onu ifşa etmiş. Doktor mesajda şu ifadeleri kullanıyor: "Ay ömrümü yedi bu çocuk bugün benim aşırı sinir oldum."

Ben bir anne olarak tarafımı yeterince belli ettim sanırım. Çocuklar ağlayabilir, bu gayet normal. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz. Ayşecan Tatari ifşa ederek doğru bir şey mi yapmış?
Ayşecan Tatari, kızı Müjganın doktorunun attığı mesaja kızıp ifşa etti. Sizce yaptığı doğru mu?
Ayşecan Tatari'nin konuyla ilgili attığı son story ise şu şekilde:
Ayşecan Tatari, kızı Müjgan'ın doktorunun attığı mesaja kızıp ifşa etti. Sizce yaptığı doğru mu?