1 ay
İzmir'de hamile eşini hastaneye götüren Suriyeli Benim karıma erkek doktor bakamaz diyerek doktora saldırıp doktorun burnunu kırdı?

Maalesef çoğu kendine Müslüman diyen kişi erkek doktora gitmenin sakıncısı olmadığını bilmiyor, biz bunlara cahil diyoruz. Öncelikle bu ülke de mülteci olan birisi, bu ülkenin doktoruna nasıl vurabiliyor? Nasıl böyle cesareti olabiliyor? Burasını bence halkça düşünmemiz lazım.
Artık biz burada geçiciyiz dostlar, buranın yeni sahibi suriyeliler.
Görüş
13Görüş
O sahis Suriyeli degilmis.
Guncelleme yaparak bu sorunu duzetmen gerekir.
Biliyorsun yalan paylasim yapmak artik suc kapsamina alindi.
Şuana kadar yaşananlar bireysel veya gruplar tarafından çıkarılan olaylar. Kitlesel hareket yaşandığında telafisi çok zor daha zor olacak. Bunlar8n yaşanacağı 2011 yılında kamplara alındıkları zaman ayan beyan ortadaydı, komşusundan haberi olmayan milletin hümanizm yapacağı tuttu ses çıkarmadı başımıza bela oldular
Bu hümanizm değil oy için
@güzelvesexy oyu siyasetçiler alır. Toplum bu konunun ciddiyetini kavrayamadı
Toplum da onları desteklediği için hâlâ varlar ya hani
@güzelvesexy partizanlık için desen daha doğru ifade edebilirdin kendini. Neyse bu durumdan sende memnun değilsin bende.
Partizanlık değil
Dini inanç korku
@güzelvesexy dinle ilgisi ne? Onlara yardım ederek cenneti garantilemeyi dusunduklerini mi saniyorsun. Partilerinin kararına biraz da savaşı ciddiye alarak sesleri çıkmadı
İnsanların inançları var
neyse boş ver anlamıyosun
@güzelvesexy 😏
Direkt sınırdışı edilmeli bu yabani itneler.
Normal sartlarda sıpınmacılarla hiçbir sorunum yok ama ülke olarak onları bağrımıza basarken böyle nankörlük yapanların gözünün yaşına bakmadan gönderilmesi lazım
Böyle bir hakkı var doktorda meraklı değil yapmazsan imza at git diyor neden iş kavgaya gidiyo cahillik
ben anlamadım tamam doktor erkek gördün dön arkanı git olay nası olmuş
Küfür edicem kaldıracaklar edemiyorum siz ettim sayın.
Bir bitmedi hepsinin yakasından tutup göndermek lazım
Kadın doktora saldırsa daha çok ses duyulurdu medyada. Erkeğin dayak yemesini çok onemsemezler
Oradaki türkülerin niye eli armut toplamış
mültecileri ve kaçakları atmak lazım
İstemiyorsa neden zorluyorlar istemeyene neden özgürlük yok
bir kadın ben camiye veya kiliseye mini etek ile girmek istiyorum diyebiliyor mu? her yerin kuralı var. uymak istemiyorsa defolur gider.
@noname21gibi Cami hastane değil sağlıkla ilgili bir durum yok doktor seçme hakkımız var neden kısıtlıyorsunuz ben de günah olmadığını biliyorum ama o gibi durumlarda tercih etmiyorum ben eşinin başını örttür desem kızarsın ama benim tercihime saygı duymuyorsun özgürlük sade size mi özel
sen haberi okuduğunda doktor seçilmiş gibi mi anladın? hastaneye gittiğinde doktor herhalde kapıyı kitledi, zorla bakacağım karına dedi, adamda karısını kurtarmak için gitti vurdu doktora. Ya ne kullanıyorsanız bırakın kardeşim, adam gitmiş hanzo gibi vurmuş doktora neyin tatavasını yapıyorsunuz.
@noname21gibi He gitti direkt doktoru dövdü öylemi bence sen kendini sorgula
bana neden omuz attın, ters baktın diye insan öldürülüyor bu ülkede, 12 yaşındaki kız katil oluyor. hayır cahil demek istemiyorum ama sokağa da mı çıkmıyorsun? sırf mülteci savunmak için kendini s. lak durumuna düşürme lütfen. Neyse bu kadar yeter uğraşamam bu cehaletle. En iyisi mülteciler tamam :D
@noname21gibi slk cahil asıl sensin ne desem anlayamıyorsun bile
Snn karını da kafanı da
Bunların eli armut mu topluyor
Sonra elini kolunu sallayarak gitti di mi :/
Ülkemde mülteci istemiyorum
Akepelilerin kankileri sahip çıkarlar şimdi ona
Suriyeli işte normal yani
İstanbul'da bizden çok onlar var artik
Tayibin marifeti
En İyi Görüş