Eşim yeni doğan bebeğimize gidip istediği ismi yazdırmış, sizce boşanmalı mıyım?

Yeni bebeğimiz oldu. Ve ben Beyazıt istedim o emir istedi. Karar vermedik ortak olarak bende biraz daha araştıralım dedim dün nüfusa gidip emir yazdırmış. Ve evde savaş çıktı. Bir haftalık bebeğimi alıp babama geldim. Bana sormadan benim 9 ay taşıdığım, en çok ben ona ismi ile hitap edicem gidip nasıl yazdırır. Ben bu sorumsuzluk bu saygısızlık ile yaşamak istemiyorum avukat. Bir kere yaptığı suç onun için tazminatı alırız. Boşanırsın rahat korkma dedi siz ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Kocam mesaj attı şimdi : tamam gel ismini değiştirmek için dilekçe verelim yazmış.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar: biz kocam ile barıştık ve yanlış isim yazdırma dilekçesi verdik oğlumuzun ismi emir beyazıt olucak. Lakin buradaki yorumlar beni çok üzdü. Erkekler : karınız sizden habersiz gizliden eğer gitse isim yazdırsa eminim kıyamet koparırsınız
Kadınlar ; yazık size. Çok yazık kadın kadının düşmanı gerçekten. Beyazıt ismine takılan olmuş renkler ve zevkler ti tartışılmaz. Benden habersiz emir yazdırması i bana her türlü haksızlık. Benim boşanmayı istemem biranlık sinir
Eşim yeni doğan bebeğimize gidip istediği ismi yazdırmış, sizce boşanmalı mıyım?