Güncellemeler
+1 yıl
İşi gücü yerinde İstanbul'da dişçi evlensin diye ona kızlar buldum bana ben evlenmeycem dedi. Niye dedim. Senin bulduğun kızlar beni gey etti ömür boyu kimseyi istemiyom dedi. Ahiretimi etkiliyosa beye diyecem gitsin alsın bunu istanbuldan döve döve beş vakit namazını kıldırcam ahiretimi bozmasın öldürürüm vallaha.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu birtakım oyunu değil başkasının yaptığı günah sizi etkilemiyor.
Üstüne düşen vazifeleri yapmadıysan etkiler. Yaptığın halde gene böyleyse etkilemez.
Ben büyüttüm. İstediğim. Kızla. Evlenmek yerine. Gey olurmuş. Beye söyleyecem akşam. Temizlesin.
Siz boyle yaparsaniz o dini sevmezki daha çok uzaklasir ona kiz bulmak evlendirmek yerine onu dinlemeli hatta evlenecegi kişiyi kendisi bulmayi saglamalisiniz onu döverek hem sizden hemde dinden sogutursunuz
Kafirlere gidiyo herkes bana suç atıyo benim ahiretim nolacak.
Saçi açik diye bir kiza kafir demeniz bile cehenneme gitmeniz için yeterli once kendi gunahiniza odaklanin siz insanlarin içini yalnizcca allah bilir ayrica dua etmek varkwn çareyi hocada bulup ondan medet ummaniz bile gunah oğlunuzun hayati bu neden zehir ediyorsnuz ayrica dinimizde musluman bi erkek musluman olmayan bir ksdinla evlenebilir bu onu gunahkar yapmaz
Fetoculer sizin gibi haci hoca diyenler oluyor yalniz ben devletin içindeyim haberin olsun :)
@soran Sen ne komik şeysin öyle yaa, çok güldüm yazdıklarına.
Her koyun kendi bacağından asılır. Çocuğu rahat bırakın. Allahın en güzel lütfudur bu. Kalabalıklara karşı yürümek.
Başarısız bir hikaye olmuş. Daha geliştir kendini ergen yaşta doktor anası olan 😅
oğlunmu sen kaç yaşındasınki
etkilemez öyle olmayı oğlun secti
Yinede. Söyleyecem artık beye. Evlenmediği için. Temizlesin bizi.
kocan bilmiyormu
abla sakin ol dur bir önce yaş kaç senin abla
Nasıl bu hale geldi
İstanbul'da. oluverdi. böyle.
Sen kaç yaşındasın oğlun kaç yaşında.
Ben 47. Oğlan 28. ya da 29 tam bilmiyom.
Eğer soru trol değilse Ahiretini etkiler çünkü bir ebeveyn olarak ona zamanında doğru eğitim vermemiş ve başıboş bırakmışsanız bundan sizde sorumlusunuz..
Benim suçum ne. Ben büyütüm. O başka kızlan evlenmek istiyordu. başı açık kafirdi. ben evlendirmedim şimdi güzel kiz buldum ama evlenceğme gey olurum diyor.
Başı açık olunca kafirmi oluyor kız bu nasıl bir mantık.
Böylene sarı çiyandı oda doktormuş ben çalışan kız istemem. Oğluma dedim buna. Bu bana bi laflar. ediyor görecen gurban. Kavga dövüş gönderdim bunu. Şimdi güzel adaplı bir kız. Buldum. Evleneceğime. Gey olurum dedi.
Ben analık hakkımı helal. etmeycem beyi gönderecem. bunu adam etsin.
Burada hatalı sensin oğlun değil sen önce kafa yapını değiştir düşüncelerini değiştir yoksa oğlun gey de olur top ta olur.
Sana numarasını. Versem Hanife teyzem. Seninle konuşmamı istedi diye buna nasihat. Versene.
Yok bacım ben o işlere giremem.
Ben. Namazımı kılıyorum. Bunu hoca. Yapacaktık. İstemedi. İçi fesatmış. Şimdi doktor. Oldu. Adam olamadı.
Bunun çaresi. Yok. Mu diyon. 😭😭😭😭bi yolunu göstersene.
Doktor olmuş hayat kurtarıyor hoca olsa adammı olacaktı.
Doktor. Oldu ama nasıl oldu. Ben büyütmesem dormasam olamazdı. İstediğim kızla evlensin. Analık. Hakkımı helal. Etmem. Söylesene bunları. Ona. Beni anlamıyo.
Hocaya götür üflesin düzelir
Ben hocalara. Gittim. Dua ettirdim. Buraya gelmek. Zorunda Dediler. Ben parası neyse. Vereceğim. Onbinse onbin bunu. Çözen hocaya. Verecem. Sen çöz sana. Da verecem. Söz. Yemin ol. sun antebe gel.
Gerekirse altınların hepsini. Vereceğim.
Saçmalama trolculuğunda sınırı var dimi
Sana yazıyorum numarasını ara. Hanife teyzem. Seninle konuşmamı istedi de. Bi yol göster. Allah rızası için.
Arayacanmı atayımmı numarayı
Atma aramayacağım benlik değil bu işler.
Ya sen konuş. Olmasada verecem paranı. Sen dene bikere. Hocalarda yapamadı. Allah razı olsun Yinede. Uğraştılar yirmi milyar verdim.
evet
ya bi gidin cidden
Senden çıktığı için etkiler
Bana dua edermisin. En uzunlarını oku.
Kaç yaşında oğlan
Psikoloğa götür
Onlara. İnanmıyom. Ben. Kocaya. Diyecem. Beş vakit. Başlasın. İşini bıraksın.
Hoca ne yapacak cahillik yapma
Yandin teyze