4 yasina yaklasan oğlum ile imtihanimiz?

Sevgili arkadaşlar umarım derdime ortak. Olanlar beni bulur ve yazar aynı seyleri yaşayan atlatan insanları duymayı cokk cok umutla diliyorm oncelikle 3 buçuk yaşında bir oğlum var arkadaşlar oğlum 1 yıldır yoğun olmakla beraber okadar yaramazki yani ne bir marketten alışveriş yapabiliruoum kafam üstümde ne başka bir şey çocuk ta oturmak doye birsey yok sürekli ayaksutu sürekli koştur koştur aşırı derece hareketli baş edemez hale geldim nolursunuzbbana bir carre bulun ek gıdadan sonra yeme skntisi oldu öyle beni sinadi zayifta bir çocuk yemek yemek ona zulüm ve davranışlarından dolayı kırma dökme atma vs çok yaptığı için yeri geldi bağırdım yeri geldi vurdum dövdüm ama okadar çok bunaldimki bunları yaparken yani dayanilacak gibi değildi TV mi kırmadı arkadaslarinini ısırması gttgmiz yerleri dortt dolandı ev icindede sokaktada arkasında ksotur koştur dolaşıyorum ve şu anda kardeşi var istedim ki yalnız kalmasin arkasas gibi olsun 4 aylık onada vuracak fırsat kolluyor okadar çok yoruluyorum ki akşam olup yataga girdiğimde yorgunluktan uyuyamyorum bile çokta üzülüyorum perişanım ve şu an klnusuyor oğlum yapma desem hayır yapcam dyor itiraz ediyor istemediğini söylüyor duyduğu halde yapyor kizacagimo bilsede dayak arsizi sanki ne olduğunu anlamadım 2 yaşında Dr a götürdüm otizm dyemem ama sosyallesyirmeniz gerek yalnız kalmış vs dedi soruya cevap veryor tepkileri iyi bazen sasiroyoruz aklına düşen detaylara o derece akıllı geliyor geri de değil kavrıyor ama yapmak istemiyor işine gelirse yapyor gelmezse asla ve çamaşır makinasında çok ilgisi oldu bir dönem yasakladim önüne geçtim ne olur bana destek olun lütfen. Nesneleri takip ediyor acıyı biloyor sıcak soğuk yemek veya hava durumu gibi durumları biliyor geçmişte yaşadıkları şeyler aklına gelyor ve çok fazla konuşup çok soru soruyor ne yapacağım ne olursunuz bana söyleyin seneye ana okuluna vereceğim duzelirmi tecrübeli anneler beni duyun Allah rızası için

4 yasina yaklasan oğlum ile imtihanimiz?