AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
Çocuk sevgisi affedersiniz g.öt sevgisinden önce gelir
İlişkilerin beklentileri farklidir cogu insanin dusuncelerini bilemeyiz.
Bu normal gerçeklerden sogumamak lazım bu saçma olur
evet evli çiftler ya da böyle deneyimi olanlar anlatın da faydalanalım ''sap''lar olarak...
Yanı vajınan in buzul asi biraz daha zevksiz gecmeye neden olur o yuzden tartısmalara neden olur
Dikkat edilirse. düzelmesi için çaba harcanmazsa bozulur
Yuhh bu ne yaptı aynı anda 5 tane çıkaracak gibi 😒
Bu görsel absürt o karın gerçek mi siz de en nadirini koymuşsunuz
Hayır, böyle bir şey mümkün olsaydı hemen hemen herkes boşanmış olurdu
Deri zamanla geri duzeliyor zaten dogum sonrası spor la
anne olmayı düşünmediğim için beni ilgilendirmiyor açıkçası. fiziğimin bozulmasını istemiyorum çünkü
Görünüşüme takacak birinden çocuk yapmayı bırak birlikte olmak bile istemezdim.
Zaten öyle oldugunu düşünerek evlenmiyosun. Asla yapmaz düşünmez diyerek evlenmiyosun ama hiç beklemediğin seyler yapıyolar hamilelikte ve sonrasında erkekler böylee. Yapacak bişi yok.
O bebek mi cidden ya sanki savaş topu yutmuş gibi 😕
Etkiliyor doğumdan sonra göğüslerim deforme oldu silikon göğüs takıldı şimdi harika 👍
Ben özellikle vajinada olacak bozulmadan endişe ederim cinsel ilişkiyi etkiler mi acaba
Evet erkekler aldatmaya meyıllı bı de bu halde seve seve aldatırlar bahaneleri de türemiş olur
Aldatma derken? Aldattığı kişi de bi kadın onun farkı ne
Onlarda kasarto oluyo canım hemcsınslerımız yanı
Onu niye aldatmıyo o zaman? Erkekler aldatmaya meyilli felan değil bazı erkeklerin niyeti bozuktur
Kendını kandırıyosun kızım hıcbı erkek seksı tas gıbı hatunlara kaymadan duramaz bırı 10 gunde kayar dıgerı 1 dk da o ayrı ama sonuç aynı Rus manyagıdır Türk erkeklerı sen sanıyorsun kı benden başkasını ıstemez ahaha o fırsat elıne geçerse senı tanımaz bıle parası cok olan erkekler neden oyle capkın sadakatsız cogu evlı bıle degıl evlı olanlarda aldatıyor. Dusun. Cunku fırsatı bol parası bol ama tam aksı erkek elınde ki ile yetinmek zorundadır ıstese de ona bakan olmaz cok zor sonucta hemcınslerımız parayla verıyor kendılerını
Fiziksel olarak Türk kızlarına değil Rus kızlarına benziyorum sen kendi adına konuş
Shsksksks ne kadınlar aldatılıyor senın de pabucun dama atılır merak etme
Türk degılım zaten Balkan gocmenıyız bız benım senın gıbı çevremde Türk erkegı Fazla yok sen kendı adına kork bence ahahahah
Hayır Rus dedin ya ona ithafen söyledim beklemediğin cevabı alınca nasıl bozulmuşsun ama.🙂Korkma Türk erkeği Rus beğeniyorsa zaten Rus tipindeyim ha Türk erkeği yerine Kürt erkeği isterim bu arada dhgs
Kürt Türk bi fark yok 😹 bozulmadım ki ıstedıgın kadar benze Rus’a bunların gozu skı doymaz sarışın olur sevgılısı adam esmerlere kayar esmer olur kumrala kayar bunların mayası hepten bozuk ben sana kotu bısy demıyom bozulduğum yok sadece bıraz realist olun 😹 erkeklere cok güvenme
Erkekler deme insanlar de her kadın ya da her erkek aynı değil. Ona kalsa erkekten daha kötü açık saçık kadın çok
Kadınlarla dogrudan ısım yok benım ben erkeklerden hoşlanıyorum dedım de yıkarsa zaten kasarto kızlar cok erkek adam olsa bıle kı asırı zor hepsı a-mcı o kızlar memeleriyle akıl çeler emın ol bı sekılde kanlarına gırerler oylesı cok erkeklerde az degıl ıslerıne gelır tabı yalnızlık sorunsuz mis
Kadının da erkeğin de sapığı var demek istedim. Her erkek kritersiz değildir.
Peki sen beyaz atlı prensını beklemeye devam et realistliğe aykırısınız ama pekı oyle olsun 🙂
Hahaha nasıl bir sohbet ya
😸😸 Görüş sahibi negatif bi ablamız. Fazla pozitif olalım demiyorum da her taraf kapkara da değil dünyanın bi tarafı kara bi tarafı aydınlık sonuçta😂
Gizli üye erkek düşmanlığı yapma. Çeneni kapa.
Realistim en azından sizin gıbı pembe düşlerim yok “erkekler üzerinden” illa pembe düşleriniz olacaksa kendı adınız ıcın olsun da bı ıse yarasın.
ya muhtemelen seks yapmazlar zaten kadının durumundan dolayı
Kız bu sekılde adam nasıl gırwr
Bu abarti bir sey olmus ama normalda hamilelikten dolayi gobek olmasini seven kisi zaten dusunmez
Hamilelik tabiatsal bir durum etkilememz tabiki ole sacma sey mi olur yasenden hanile niye etkilesin ki ne guzel bir duygu evpat sahibi olmak baba olmak anne olmak bir cocugunun olmasi
Doğumdan sonra estetik yapar da görseldeki kadın cidden böyle mi?
Her doğumdan sonra kadın estetik mi yaptıracak? O bıçak altına yatmalar çok kolay değil mi
@SudeDwmir22 kadınlar istiyor genelde erkekler karışmıyor
Bazı yorumlar gerçekten çok moral bozuyor.
Bunlar evlenmesin ya. Bir ilişkiyi bu tür şeylere bağlıyorsa evlenmesin, çocukda yapmasınlar o zaman.
:D
Etkilediği oluyordur fakat kesinlikle "etkilememeli"
Bende gebeyim ve eşimle aramdaki ilişki bozulmadı. Çünkü çocuk yapmak ikimizin kararıydı.
Etkiler erkekleri çünkü kadını hep güzel görmek isterler
Ne alaka
Eyvah eyvah.. İlişkiyi falan es geçiyorum. Anne olmak kolay değil işte. Şekil A.
Etkilemez daha doğrusu etkilememeli belki cinselligi etkiler ama normal sevgiyi hayatta etkilemez tabiki kişiyi kalkpten yürekten seviyosan
Evet tetikliyor aksini iddia eden ağır bacım çocugu dur. Yalancıdır. Güvenilmezdir. Ashdjdksk
zaten çocuk doğurmasın kimse artık dünya nüfusu yakında dünyadan taşıcak
Dünya nüfusu bu kadar fazlayken neden yalnızız diye düşünüyor insan bi arkadaş bulmak bile zor..
Dünya'da ki tüm insanların sadece hatay sınırları içinde topalanabilineceğini biliyo muydunuz insan sayısı fazla değil kaynak az
evet doğru kaynak az
Hayır kaynaklar az değil.
Kaynaklar yeterli.
Sadece insan paylaşmak istemiyor.
İnsan statü istiyor.
Etkilememeli. Etkiliyorsa, o ilişki bitmiştir.
Estetikle duzeltmek olur. Ciftlerin araları ilişkileri iyi güzel ise, herseyi cozmek olur.
Bu tarz vakaları düzeltme işlemi var mı?
Gönlünü seviyorsa etkilemez.
Yaşını sorabilirmiyim
@İremyol 22 niye ki?
Bizim hiç etkilemedi hatta göğüslerimin büyümesinden dolayı mutlu bile oldu eşim.
tek değilmişim benimde büyüme olayı çok hoşuma gitmişti
Bu fotoğraflar gerçek mi?
:) muhtemelen evet
Hamilelikten korktum aboo 😂😂
Hamilelikten korkulurmu kız😂😂
Görmüyor musun şunların göbeklerini 😂
Görüyorum da bunlar üçüz falan senin öyle olacağın nerden belli? Değil😂🤣
Ya üçüz olursa? Olma ihtimali de olabilir 😂🤣😃
Valla ihtimal var, ona yok diyemem şimdi yalan konuşmayalım ama bu güzelliğinle üçüz zor ya bi kızın olur senin🌝
İnşallah 🙏
Ben de hamile kalırsam 4 olur😂😂
Sen hamile kalamazsın 😀
Niye belki ihtimal var yokmu😅
Peki olursa bebeğe altın takarım 😃
Yok nikah şahidim ol wşdlwkw
Olur sxsdxsdxsd
Anlaştık aşdlsksld
Bu görseller aşırı rahatsız edici
Kesinlikle.. ufaktan ürktüm
Abartı olduklarını düşünüyorum hiç hamile görmemiş değiliz
maalesef erkekleri derinden sarsıyor
Böyle bir şey oldumu
Seyit onbaşının kaldırdığı mermiye benziyor
Benzetme harika 😂
ilk foto ne kadar korkunç...
Oha hamilelik böyle birşeymiymiş
Bende şimdi görüyorum 😂
Herkesde böyle olmuyor bazılarında belli bile olmuyor bazılarında çok derin çatlaklar oluşabiliyor
Maalesef evet en korktuğum şey
Erkeklere sormak lazım
Yaşını sorabilirmiyim
Nasıl bozulme oluyor ki
Hayır her erkek Adriana Lima ister.
Sen erkekleri kadınlarla karıştırmışsın. Her erkek adriana lima istiyorsa bu kadar çirkin kızla sevgili olan erkekler ne anlama geliyor.
Omurgasız, merhametsiz bir eşe sahipseniz etkiler.
Kocasına dava açsa kazanır bu ne
😂
@MaşaKocaAyıı dogru değil mi ama
ooo zormuş gerçekten :(
Ozaman cocukta istemesinler
Hamilelerle seks mmmnnnn süppper
Hayır etkilemez böyle şeyler
Iyy, çok çirkin olmuş. boşanma sebebi.
Puhahaha merak etme kardeş senin boşanman için önce evli olman lazım. Bu mentaliteyle seni kimse almaz.
@Nhskdj biz de maskemizi takarız.
Kendi zihniyetini değiştirip iyi bir insan olmayı seçmek yerine maske takmak?
Üzücü.
@Nhskdj amacıma ulaşana kadar maske takmak, gayet zekice.
Tabi etkiler, ben böyle bir kadınla aynı yatakta yatmam.
Cocuk istemiyceksin o zaman
o seninle yatar mı acaba
:D
Sırf bedensel bir birliktelikse, evet, etkiler..
Etkilemez, etkilememeli de.
Bunları gördükten sonra evlilikten soğudum.🤢
Haahahaha
@Yomeyamo öggğhh🤢
Şaka bir yana bu ALLAHIN bir mucizesi. Hem benim çocuğumu taşıyorsa o kadın , benim için en değerli varlıktır. Nerdesin çık artık yaş gidiyor , ben burdayım geldiğin zaman el sallarsın artık🐳
Ne olmuş bu fotoda ki ablalara
Hamile kalmış doğum yapmış
@Yomeyamo vücut çok deforme olmuş
Etkilememesi lazım ama etkilenen oluyor
Etkilenmemesi gerekir
Maalesef ki çoğu zaman negatif etkiliyor
İşte bebek istememe sebeplerimden bir tanesi
Yaşını sorabilirmiyim
@İremyol görmüyor musun?
Gerçekten seven bunu sorun yapmaz