Merhaba. Hamileyim. Ve erkek arkadaşım korkuyor istemiyor. Bende kesinlikle istiyorum. Ailensinden kız kardeşine abisine falan söyledim onlar da destek oluyor o pisliğe. Babasına ulassam neler olur. Ya da nasıl bir yol izlemeliyim. Bu çocuğu gerçekten istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle hayırlı olsun.
Sonuçta hamilelik özel bir durum özel olması ile beraber Bence hayatta alınabilecek en yüksek sorumluluğa sahip bir durum.
Maalesef ki günümüz koşullarında Sağlıklı ve huzurlu bir ailede bile çocuk sahibi olunduğunda iş ve özel yaşam alt üst olabiliyor.
Bu durumun neredeyse dörtte biri bile elinde değilken
-ki yazdığın detaylara göre değerlendiriyorum..
Çok yüksek sorumluluk isteyen bu durumu hayata geçirmen durumunda başta çocuğunun dolayısıyla da senin hayatınız altüst olabilir.
Olabilir diyorum çünkü anladığım kadarıyla maddi anlamda da yeterli bir seviyede değilsin.
Ben sana şunu yap ya da bunu yap demem.
Çünkü bizim haddimize değil.
Ama en basit cümle ile geriye dönüşü olmayan bir yola girmiş ve bir seferliğine geldiğin bu hayatı ya layıkı ile yaşar ya da alt üst eder çocuğunun da günahına girer böylece gidersin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin ailen ne diyor bu konuda? Eğer ailen arkandaysa güzün korkmasın ama yok ailen arkan değilse çok sıkıntı çekersin , Hem onun ailesi hem senin ailen istemiyor ve sen istiyor olabilirsin ama doğum olduktan sonra ya da olmadan önce bu iş pişmanlığa gider ve bazı şeyler için geç kalmış olabilirsin. Evet kurtaj kötü bişey ama senin ve çocuğun fiziki ve psikolojik sağlığıda çok önemli , karar vermesi çok zor allah yardımcın olsun , bi gelişme olursa yazabilirsin abla , sıkıntı yok
05 Yorumla
Soran+1 yılAilesinden kızkardeşi ve erkek kardeşi biliyor. Onlar istemiyor. Ama babası annesi bilmiyor. Bana hatta babası öğrenmiş ve hastaneye kaldırılmış evlatlıktan da reddetmis gibi numara yaptılar. Ben numara olduğunu öğrendim. Ailesi Van da yaşıyor. Babasına nasıl ulasabilirim sizce. Babası bence bu duruma bı çözüm bulur gibi geliyor
Soran+1 yılBende kendisine çok meraklı değilim. Ama bu bebeğin yaşaması lazm. Suçu gunahi ne. Gerçekten o kadar çok çocuk sahibi olmak isteyip olamayan var ki. Yaşaması için bir süre nikah kiysin sonra bosanabilir. Bunu kendisine söyledim kabule etmiyor. Ama yok öyle bı dünya. Babasına ulasmaya çalışıyorum sadece ama o da çok zor. Van'da yaşıyorlar ve hiç tanıdığım yok orada. Çocuk İstanbul'da yaşıyor
Soran+1 yılBenim ailem bilmiyor
Soran+1 yılSiz yazar mısınız özelden ben yazamıyorum
+1 yılErkek arkadaşın olduğuna göre ve hatta çocuğu istediğine göre olay tecavüz değil.
Bu noktada baba adayının seninle evlenme zorunluluğu yok ancak çocuğa bakma zorunluluğu var. Kısacası doğumdan sonra çocuğa nafaka ödeyecek müstakbel babamız, sen de bekar anne olarak hayatına devam edeceksin...
Bir ihtimal daha var...01 Yorumla
Soran+1 yılElimde çok şükür bir mesleğim var. Çalışıyordum zaten. Ama bu durumlar olunca çıkmak zorunda kaldm işten. Dengem bozulduğu için. Olsun yine iş bulurum. Ama aile kısmı aklımı kurcalıyor. Onlar bu durumu kabullenmez. Şimdi kızkardeşi diyor ki yurt dışına kacacak diyor. Yani o olmayacak kesin ya da beni kandiriyolar bilmiyorum.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
48Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Valla gadası bu durumda Türkiye'de sana bakacak kimse olmaz. Bebeği ancak çocuk esirgeme yurduna bırakma şansın vardır. Diğer türlü bakma şansın çok zor görünüyor.
#gadası00 Yorumla
+1 yılEvlilik dışı çocuk dünyaya getirmek kolay ama ya sonrası, babası reddettiği halde bakmak istiyorsun ama güzel bir yuva gelecek sağlaya bilir misin, ya da ilerde babam sorusuna ne cevap verebilirsiniz bunu düşündünüz mü?
Kendinizin güvenli bir yaşamı yokken bebeğe bakmak güç olacaktır.
Kadın sığınma evleri olabilir onlarda belirli durumlar söz konusu 6ay -1yıl arası bir sürede kalabilirsiniz.
Size tavsiyem sonuca gelmeden sunucu düşünün çocuk birliktelik bağı getirmez şimdi size zora koşan sorumluluk olgusunu almayan insandan bir beklenti ummayınız.20 Yorumla
+1 yılAsıl pislik sensin. Sen neyine guveniyorsun da bir can dunyaya getirmek istiyorsun? Bir de siginacagim yer var mi demis ya 😂 cocugunu da hani o cok sevip istedigin cocugunu (!) kendin gibi siginti mi yapacaksin? Senin gibi bilincsiz ve yetersiz , dogurmak icin yalnizca rahme sahip olmanin yeterli olacagini sanan kadin olamamis kadinlari kiniyorum.
50 YorumlaSenin eğitim düzeyin, yaşam şartların nasıl o da çok önemli. Bir şeyi isteyebiliriz ama her istediğimize de sahip olamayız bu hayatta. Eğer elinde bir altın bileziğin yoksa bence ailene, akrabana ikincil bir yük olursun sadece. İnsanların eline bakarsın. Çaresiz kalırsın ama elinde bir mesleğin varsa çalışıyorsan, kendi ayaklarının üzerinde duruyorsan adam istemese bile kendi başına bu yola çıkmana saygı duyarım.
14 Yorumla
Soran+1 yılElimde çok şükür bir mesleğim var. Çalışıyordum zaten. Ama bu durumlar olunca çıkmak zorunda kaldm işten. Dengem bozulduğu için. Olsun yine iş bulurum. Ama aile kısmı aklımı kurcalıyor. Onlar bu durumu kabullenmez. Şimdi kızkardeşi diyor ki yurt dışına kacacak diyor. Yani o olmayacak kesin ya da beni kandiriyolar bilmiyorum.
- +1 yıl
Doğuracaksan eğer tüm bu çocukla ilgili zorlu süreçte yapayalnız olacağını göze alarak doğur. Belli ki babası yanında olmayacak. Bu devirde zor gerçekten tek başına hem anne hem baba olman. Kısıtlı zamanın var iyi düşün. Belki yakın bir zamanda çok iyi biriyle karşılaşıp yine istediğin çocuğu analı babalı şekilde de büyütebilirsin bunu da düşün.
Soran+1 yılAslında cahil bı insan değilim evet zor olur. Her süreçte pedegoglardan destek alırım. Okul öncesi öğretmenliği aynı zamanda bankacılık mezunuyum. Sadece tek korkum. Bunu şu an aileme anlatamam. Ailem konusunda ne yapmaliyim bilmiyorum
Sen daha çözüm bulamamisken hiç bişey den haberi olmayan yavrucagin suçu ne? Biseyleri kanıtlamak istiyorsan çocukla kanıtlama ki evli degilsin bişey değilsin babası dediğin sevgilin bile sahip çıkmıyor kusuru bakmada ailesi de sana bir ton laf eder. 😤😤😤
20 Yorumlasığınabilecek bir yer kendine araken bebebiğin bu durumu hakediyormu seni sahiplenmeyen çocuğuna babalık yapabilecek mi nasıl bakacaksın çalışsan kim ilgilenecek çalışmasan gelirin var mı dünya kötü insanlar acımasız o bebeğin piskolojisini de düşün lütfen
10 YorumlaNe kadar korkunç yorumlar var... bir hata yapmış serfsizin birinden hamile kalmışsın ama o bebeğin suçu yok. Ekonomik özgürlüğün var mı bilmiyorum... karşı taraf istemiyorsa diretme. Bakabilecek durumun, kendine güvenin, o bebeğe hakkıyla sahip çıkabileceksen doğur. Sadece istemek yetmiyor bir bebeğe annelik yapmak için.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSözde çok sevdiğin bebeğine sor bakıyım babasız büyümek, sığınma evinde büyümek ister mi? Sadece senin istemen ve sadece doğurmakla olmaz o işler. Kendi ekonomik özgürlüğün, ayakta durabilecek halin varsa doğur bak çocuğuna ama öyle sığınma evlerine gidip siginti olacaksan yapma yazık etme aldır.
Ayrıca eşin olmayan bir adamda ailesine de çocuğa bakmayı dayatamazsın.21 Yorumla
Yorumla
+1 yılBence doğurmalısın o canın suçu yok sen onun canına kıyma sakın ve inan bana karşına iyi biri çıkacak ben de evlenmek istiyorum ama ailem çocuklu bir eşim olsun istemese de ben isterdim. Benim gibi bir-çok insan bulursun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu halde başka biri arayışına girmek istemiyorum. Ya babasına ulassam nasıl tepki verir acaba
- +1 yıl
Bilmiyorum ama oğlunun kararına saygı duyacaktır diye düşünüyorum.
- +1 yıl
Yine de babasına git bir daniş
+1 yılÇocuk istemeyen, sorumluluğunu kaldıramayacak, vasıfsız insanlardan ne bekliyorsunuz?
Ya hadi ilişkiye girdiniz, neden korunmuyorsunuz? O cana yazık günah.30 Yorumla
+1 yılBu türkiye şartları altında tek başına çocuk büyütmek çok zor ki evli değilsen daha zor. Bütün zorlukları göze alıyorsan doğur ama babalık yapmaz çocuğuna
18 Yorumla- +1 yıl
Babalık yapmaz doğru ama doğurmasına engel durum değil
- +1 yıl
Ben doğurma demedim zaten abicim olacakları söyledim
- +1 yıl
Doğurup dogurmaması annenin bileceği iş ben sadece neler olur neler olmaz bunları dile getirdim
- +1 yıl
Yok bir şey demedin tabi de savunmaya niye geçiyorsun bir şey demedik
Soran+1 yılZaten gerçekten istiyorum bu çocuğu. Çok düşündüm yurt dışına gitmeyi. Türkiye'de bir yere kaçmayı. Başka biriyle evlenmeyi. Ama hepsinde bı sorun çıkıyor mantıksız oluyor. Ya çok bişey istemiyorum. Sadece bı nikah kiysin. Sonra anlaşamıyor gibi yaparız ayrilriz diyorum yanaşmıyor buna da. Babasına ulaşmalı mıyım sizce. Yoksa o da kardeşleri gibi mi düşünür. Doğulu bir de bunlar. Daha katı olmaları lazm degil mi. Kesinlikle düğün yapmaları falan.
- +1 yıl
Bencede yapmasın saten ısywmıyorsa tuzunu bıle gostermesın
- +1 yıl
Iş çocuk yapma anına gelince gözleri dört dönüyor ama baba olmaya gelince de üç buçuk atıyorlar naneler. Çok iyi düşün derim ömür boyunca bir can yetiştireceksin kolay olmayacak.
- +1 yıl
Hakkıdın
O halde kendi düzenini kurma vaktin gelmiş kadın sığınma evine git orada biraz günler geçsin sonra ise gir çalış çocuğunu büyüt helal lokma yedir ilerde eminim sende karşılığını alacaksın:)
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte araştırdım ama çözemedim kadın sığınma evleri kimleri alıyor. Sadece eşinden şiddet görenleri alıyor yazıyor internette
+1 yılBırak pesinden kosma yapacak birseyin yok isteme ilerde sorunlar yasarsin ya cocugu dusur ya aldir seni istemeyenden cocugu istemeyenden koca olmaz bunuda bil
10 Yorumla
+1 yılAdam istemiyorsa neden bu kadar direniyorsun? Babasız bir çocuk büyütmek, üstelik hem babasının şefkatini hiçbir zaman tatmayacak hem de çevreden baskı görecek, sence ne kadar sağlıklı? Onu iyi giydiremedikten, doğru düzgün yediremedikten, iyi eğitim aldıramadıktan sonra kendi bencilliğin için tek başına bu ekonomik krizde bi çocuğa bakmak sence ne kadar sağduyulu bir davranış? Biraz olgun davranın ileriyi düşünün ya.
15 Yorumla- +1 yıl
Boyle bir durumda sen ne yapardın
- +1 yıl
@jinekologdrr Topluma hastalıklı bir birey yetiştirmek yerine çocuğu aldırırdım.
- +1 yıl
Ama pişmanlık duyardım bence
- +1 yıl
@jinekologdrr Her hatanın bir bedeli vardır ancak önemli olan önüne bakabilmek. Pişmanlıkla ömür geçmiyor. Doğurmak kadar kürtaj da kadının hakkı.
- +1 yıl
Tabıkıde egwr saflık sorunu varsa
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldırmak istiyorsan bir an önce aldır sonrasında aldırmak istediğinde daha büyük sorunlara yol açar kürtaj.
Çocuk istemiyor belli ki ya kazayla oldu ya da sen kasti olarak hamile kaldın üstelik evli de değilsiniz.
Her Aile bu durumu haz edemeyebilir senin ailenin görüşü nasıl bilmem ama ben Ailemin karşısına hamile bir kız getirsem babam beni evlatlıktan dahi reddedebilir
Kararını vermeden önce içinde bulunduğun durumu iyice değerlendir benim tavsiyem aldırman yönünde00 YorumlaSenin veya onun istemesiyle olacak bişey değil. Anlattığın şartlar, insanlar ve dünyanın durumunu ele alırsak, hayatı boyunca size küfür edip kan kusacak bir evladınız olucak. Stres ve sıkıntınızdan dolayı anne ve aile şevkati veremezsiniz. Hiç gerek yok. Tavsiyem korunmalısın bir daha birini seversen…
00 YorumlaDevletin kadın sıgınma yerleri var başvur sana destek cıkar lar hem iş bulurlar sana calısır sın devlette destek cıkar gecınırsın baska kimseye guvenme gel ben sana bakarım diyen cok olacak
00 Yorumla
+1 yılBebeğe sahip çıkacaksınız yapın kardeşim bu ne böyle yapması beleş diye gelen geçen yapıyo sende gerçekten sahip çıkacaksan doğur öbür türlü aldır. Perişan olmasın bebek
00 Yorumla
+1 yılKendi ekonomik özgürlüğün varsa çocuğa rahatça bakabileceksen aldırma. Ama her şey o adama bakıyor ve adam da istemiyorsa aldır. Bende evlilik dışı hamile kaldım şu an evliyiz 7 aylık olduk. Öyle hamileyim demek kolay ama yaşamak zor bi sürü ihtiyacın oluyor doğumu ve sonrasını düşünemiyorum bile.
00 YorumlaKendi maddi gucun var ise dogur bakabilecegini dusunuyorsan ama bakamicaksan da bir cocugun gelecegini mahvetme
04 Yorumla
Soran+1 yılYani. Bamkaciyim ve çalışıyordum. Bu olaylar başıma gelince kendimi kaybettim işten çıktım. Ama yine iş bulurum. Çalışırım. Elimde bir mesleğim var. Kendime güveniyorum aslında. Ama bir gün çıkıp gidersem ailem peşime düşer diye o salağı istiyorum gelsin bı sure dursun gitsin diyorum
Soran+1 yılBir süre bakıcı tutarm sonra meslek degistiririm. Aynı zamanda okul öncesi öğretmenliği bitirdim. Kreşte çalışıp yanıma alırım. Öyle kabul eden yerler var
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılsacmalamıssın. ıstemıyorlar ısrarın ne , cocugun gunahı ne
03 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar basit konusuyosunuz. O istemiyor diye bende mi istemeyeyim. Ona tek ihtiyaç duyduğum nokta kendi ailem bişey anlamasn. Bir süre evli kalalım yeter. Yoksa onla mutlu bir gelecek hayal etmiyorum
Soran+1 yılİşim gücüm var ilerde ben bakarm çocuğuma. Ama şu an bir süre onun arkamda olması lazm
- +1 yıl
sorun su basıt konustugumuz yok sen olayı anlamıyorsun . sıyasal ıslamın batagındakı bır ulkede yasıyorsun ve hala daha türk aile yapısı denen sacma kavram var.
ben olaya sen acından ya da karsıdakı andaval olarak bakmıyorum derdım degılsınız. cocuk onemlı olan o sevgı gormeden anne baba yanında olmadan yetısecek bır cok zorluga katlanacak. hayatında baba fıguru olmayacak. herseys enın ıstemenle mı oluyor? o zaman sen en bencil karaktersın .
adamda aılesıde senı bu evlılıgı ıstemıyor zaten uzatmanın ınsanları ve kendını zora sokmanın en sonda bencıllıgın ıle bır cocugu hayatını zorlastırmanın anlamı var mı?
sen hala para demıssın . bazı seylewr sadece paradan ibaret degıl .
+1 yılLavugun ailesine ulaş ne istemiyor öyle bise olabilirmi
03 Yorumla
Soran+1 yılAilesi de istemiyor. Hatta onu yurt dışına kaçırma planları yapiyolar
Soran+1 yılYazamıyorum özelden sebebini anlayamadm
Soran+1 yılNasıl bişey var aklinizda
+1 yılBu sağlıklı bir ruh hali değil. Erkeklerin de hakları vardır. Bebeği istemiyorsa zorla diretemen doğru değil.
04 Yorumla- +1 yıl
Cocugu dogurma hakki her zaman annenindir erkek babalik haklarindan feragat edebilir.
- +1 yıl
yanlis yazdim yani dogurup dogurmamaya karar vermek annenin Hakki eger bir evlilik söz konusu degilse eger evlilik disi bir bebekse Aldirip aldirmamaya Anne karar verebilir.
- +1 yıl
@youseemerollin tamam ama illa doğuracaksa da bunu erkeğine dayatamaz. Kendisi yapar kendisi bakar.
- +1 yıl
Elbette dayatamaz önceki yorumda belirttigim gibi Baba haklarindan feragat edebilir soyadini vermez cocugun sadece biyolojik babasi olarak kalir.
Öyle bi dünya yok ki eğer ilişkiyi göze almışsan korunması sana kalır kendibaşına çocuk doğuracam dersen adamdan onu sahiplenmesini bekleme
00 Yorumla
+1 yılVe bir mağdur çocuk daha dünya nüfusuna dahil olacaktır..
10 YorumlaAdam senden çocuk istedimi? Once bunu bileyim sonra yorum yapicam
10 YorumlaNeden yapıyorsun ki evlenmeden onu anlamıyorum tabiki sonra böyle oluyor
10 Yorumla
+1 yılÇocuk doğurmak kolay yetiştirmek zor senin ben beynine...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHsjdhd seks yaparken her şey güzeldi de sonucunda niye istemiyor 😀😀😀adam olsa yaptığının arkasında durur zaten kullanmış seni şimdide kaçıyor sorumluluk almak istemiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Seks yazarken de güzel değildi
Dogurmalisin. Aynı durumu bende yaşadım. Doğurdum şu an evliyim 2 çocuğum var. İnan öz babası gibi çocuğuma çok şükür. Allah rızkını verir🥰 Ver sende kendi soyadını göğsünü gere gere gez ciddiyim bak. Senin evladın o.
06 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten mi. Nasıl başardınız. Ben cikamiyorum işin içinden. Kesinlikle aldırmak istemiyorum. Napicagimi da bilmiyorum
Soran+1 yılHiç ulaşmaya çalışmadı mi size çocuğa yıllar sonda bile
Soran+1 yılPeki nasıl başardınız bunu. Yani başka birisi kendisi mi cikri karşınıza. Özelden mesaj atamıyorum. Biraz özelden konuşsak siz yazsanjz
Soran+1 yılMaddi açıdan kendime bakamadigimi kim söyledi acaba. İşim gücüm mesleğim var
Sen sahipsiz misin ana baban yok mu? Neden kendini kullandırıyorsun
00 YorumlaMarketten 20 liraya prezervatif almayı düşünemeyecek kadar mı -90IQya sahipsiniz?
00 YorumlaCocuk iki kişinin ortak kararıyla sağlıklı bi ilişkiden doğması taraftariyimm
00 Yorumla
+1 yıl10 saniyelik zevk için bir bebeğin hayatını mahvettiniz şu an farkında mısın 😒😒
00 Yorumla
+1 yılOndan sana bir hayır gelmez gibime geliyor ama hem ne acelen vardı hamile kaldınki
00 YorumlaBu nedir arkadaş yahu. Bir kaç saniyelik zevk için herşeyinizi berbat ediyorsunuz.. Yazacak bir şey bulamıyorum.. burada okudum yine, bayan önüne gelenle yatmış, hamileymiş çocuğun kimden olduğu belli değil..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemiyorsa korunacaktı o zaman artık son sözü kadın söyler o bebek senin isteğinle yaşayabilir kıyma çocuğuna
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 670 cevap paylaştı. Mutlaka bebeğini dünyaya getir. Çocuğun babasına da anlat her şeyi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir dünya korunma yöntemi varken hamile kalmışsın ve doğurmakta ısrar ediyorsun. Çocuğu tuzağa mı düşürdün diye düşünmedim değil
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende deniyorum deniyorum olmuyo bu bekarlar ne çabuk hamile kalıyo bu arada kadın sığınma evi var
22 Yorumla- +1 yıl
Evli değil ama o
Cevap sahibi+1 yıl@EmekliTanrı biliyorum bende bekar diyorum
Bebeği istiyorsan doğurduktan sonra babasına babalık davası açabilirsin bebeğin masraflarını karşılamak zorunda kalır
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah yardımcın olsun. Paralarını al git yurtdışında doğur kendin bak.
Ya da ne bileyim Allah yardımcın olsun diyecek bir şey bulamıyorum.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe biçim bela olmuşsun ailesine ulaşırsan tabii çocuğu aldır derler. Aileye yamanma. Doğurunca babalık davası açarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence gurursuzluk bunun adı. Bir erkek seni istemiyorsa iki katı sırt döneceksin ona. Ayrıca neden korunmadınız ya cahil cahil işler yapıyorsunuz
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 650 cevap paylaştı. adam seni istemio sen tek başına nasıl bakacan çocuğa la doğacak çocuğa yazık
00 Yorumla
+1 yılMwrhaba cok uzuldum canım izmırdeyım istersen benımle kalabılırsın cocugun olana kadar burada bor ıste buluruz sana hayatını burada idame ettirirsin
06 Yorumla- +1 yıl
Hala kabul etmiyormiu erkek arkadaşın seni
Soran+1 yılYok hala aynı durum kaçıyor evden de gitmiş
- +1 yıl
Evlenmek zorundamısın onla
- +1 yıl
Kendin buyut
Soran+1 yılBildirimlerim kapalıydı. İstek attm ama özelden yazamıyorum niyeyse
Soran+1 yılEvlenmek zorunda şu şekilde ailem bilse karşı çıkar o yüzden. Yoksa ailem sorun yapmasa ben kendim de bakarm
Evlenmeden yaptığın için şu an bu haldesin. O şerefsizin böyle yok istemiyorum falan gibi deme hakkı da olamazdı. Şimdi çocuk doğduktan sonra seninle kalacağını mı sanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah annalı babalı büyütsün diycem de muhtemelden babasız olucak yazık
00 Yorumla
+1 yılyine sen bilirsin ama babasıda olmazsa çok zor gerçekten türkiye de evli değilsen bebeğin varsa ve sana destek çıkcak biri de yoksa ruh sağlığın bozulur yapma etme
00 YorumlaEğer ekonomik durumun iyi değilse yapma bence çocuğa yazık kötü şartlar altında büyütme onu
12 Yorumla- +1 yıl
Belki dansı acıkır en kotu devlet bakıyor cocuga
Soran+1 yılBankaciyim. Bu durumlar olunca işten çıktım. Tekrar bir işe girip çalışıp para biriktirebilirim. Ama bir gün evden çıkıp gitmeye karar verdigimde. Ailem peşime düşer. O yüzden diyorum gelsin evlenelim bir süreliğine bosanirz. Yine çocuğu görmek isterse göstermeyecek bir insan değilim.
+1 yılNiye istiyorsun, ömür boyu yük sana hem de seni istemeyen birinden..
20 Yorumla
+1 yılMerhaba var evet hangınsehırdesın sana yardımcı olalım devlet sıgınma evlerınden bırıne ywrlesırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılVar mı öyle bir yer. Kocaelindeyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence ailesine söyle aldığın tepkiye ve kendi iç sesine göre mantıklı düşünerek karar ver , bir çocuğunun günahına girmek günah
00 YorumlaGeçmiş olsun pek fikrim yok da umarım erkek arkadaşın sorunluluğunu yerine getirir.
10 YorumlaZamaninda 50 60 tl verip korunsaydin simdi bu stresi cekmeyecektin.
10 Yorumlaİstiyorsan kimse karışamaz doğur yoksa günahı vebali çok olur
00 YorumlaEğer çocuk 4 aylık olmadıysa ve evli değilsen aldır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek arkadaşının babasıyla kesinlikle iletişime geç, sizi acilen evlendirsinler.
014 Yorumla
Soran+1 yılBabası öğrenmiş. şu an hastanede diyolar. Cocukda yurt dışına kacacakmis. Bana mı oyun yapmiyolar korkutup illa aldirayim diye cozemedm
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani, durumu öğrenince hastanelik mi olmuş?
Soran+1 yılÖyle diyolar ama çok inanmıyorum. Babası hastanelik olmuş o da yurt dışına kacacakmis. Garip değil mi. Sanki oyun oynuyorlar gibi geldi
Soran+1 yılHepsi bana laf yetiştirmeye çalışıyor. Babaları hastanede olsa. Babalarının yanında olur bana laf yetistirmezler diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğru düşünüyorsun 👍 Bana da biraz oyun gibi geldi. Annesi ne diyor bu işe?
Soran+1 yılBilmiyorum ailesinin bir kısmı Van da bir kısmı İstanbul'da. Anne baba Van'da onlarla hiç iletişimim yok. Kızkardeşi ve abisi biliyor onlarda istemiyor aldirsin diyolar onun arkasında duruyolar. Ya bende ona meraklı değilim. Aslında kendi işim gücüm mesleğim var. Sadece ailem için diyorum bir süre nikah kıyalım sonra anlaşmalı boşanırz diyorum. Yok bizde boşanma yok sonra bana ne gözle bakarlar diyor ona da yanaşmıyor. Boşandıktan sonra hayatıma mutlu devam edebilecek miyim diyor
Cevap sahibi+1 yılOna bu durumu ne zaman paylaştın, ilk duyduğunda nasıl tepki verdi?
Soran+1 yılDaha bir hafta oldu. İlk gün de bı garipti. Aldiralim dedi bizden olmaz arada engeller var dedi. Sonra kız mı erkek mi acaba falan diye hayal kurdu. 2 günden bu güne kadar bir haftalık süreçte aldır aldır diye tutturdu
Soran+1 yılBelki daha anlayamamıştır durumu daha yeni sayılır. Bilmiyorum ama bana kızkardeşi abisi ve kendisi numara yaptı az önce öğrendim. Babam da öğrendi evlatlıktan reddetti beni. Hastanede şu an. Ona bişey olursa sen görürsün falan dediler. Ama numaraymis. Ne kadar aciz korkkalar
Cevap sahibi+1 yılDoğru adımları atarsan her şeyi istediğin duruma getirirsin. Babasının durumdan haberdar olmasından korkuyor belli ki. Babana, annene söylerim; namusu kirletti diye adını çıkarırım diyerek tehdit et onu. Doğulularmış zaten, bu meselelerde hassaslardır. Doğru değil farkındayım ama karnındaki masum canı düşünerek yazıyorum. Yapmışsınız bir hata, bedeline de katlanacaksınız.
Soran+1 yılYalan söylemeye devam ediyor babam biliyor diye. Babasının numarasını bilmedgm için ne yaparm bilemiyorum. 118 80 den sorgulattm numarasını bulamadm. Bende kendisine çok meraklı değilim. Ama bir nikah kıymak zorunda. Sonra boşanır. Ben yine öfkeye kapılıp çocuğu gostermemezlik de yapmam. Gösteririm çocuğu da. Ama şu an nikah kiysin yeter. Ama nasıl olcak bilmiyorum. Kabul etmiyor bunu da iste
Cevap sahibi+1 yılKendi ailen durumu biliyor mu?
Soran+1 yılBilmiyor. Zaten çok kurcalarsam onlarda benim aileme söyler mi diye korkmuyor değilim ya da o kadar korkaklar ki soyleyemezler diyorum bilemedm
Cevap sahibi+1 yılBak canım, bu çok ciddi bir mesele. Sen de erkek arkadaşında çok korkuyorsunuz, aklınızı başınıza alın. Hadi şu an iyisin ama birkaç ay sonra hamileliğin gözle görünür bir hâl almaya başlayacak. Neye karar veriyorsanız, acele edin. Ve en önemlisi de kararınızı birlikte verin. Doğurmakta kararlıysan her şeyi göze alman lâzım. Çok sıkıntı çekeceksin, çok yıpranacaksın. Olan olmuş ama zorunuz neydi Allah aşkına? Bunun olmaması için hiç tedbir almadınız mı?
+1 yılBiz doktor muyuz nerden bilcez yapmasaydın bizene
10 Yorumla
+1 yılİstenmeyen çocuk mutsuz çocuktur.
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim ve erkek arkadaşım istemiyor ama ben istiyorum bebeğimi. Türkiye'de sığınabileceğim bir yer yok mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler