AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Yaptığı büyük yanlış ya paran yoktur çocuk bakacak kadar ne bilim şu ekonomi de zaten mümkün değil çocuk bakmak yani ikiniz de çalışıyorsanız önünüze bakın artık sende sinirlenme artık baba olmaya bak derim
Kararı ortak almalı ve birlikte hareket etmeliydiniz evet ama olan olmuş. Önünüze bakıp bebek için doğru ortamı kurmaya başlamalı, psikolojik açıdan kendinizi hazırlanmalı ve ona bakabilecek yeterli bir düzeye gelmeniz lazım. Pişmanlıkla ve öfleyle hiçbir yere varamazsınız. O yüzden önce sakin olmalı ve eşine şefkatle yaklaşıp bu süreci birlikte aşmalısınız.
Şevkatle mi? Maddi imkan yokken çocuk doğurmak ve geleceğini riske atmak ve de kocasının kararını hiçe saydıktan sonra, bir de şevkat mi gösterecek? Tecavüzden ne farkı var? 2si de hayatının tümünü etkileyebilecek bir şey. Çok bencilce davranmış. Boşansa bile hakkıdır.
Yalancıya şefkatle falan yaklaşamam, kusura bakmayın. Kavgalarımız hafif öyle sakince yaşadığımız şeyler değildi mahalleyi birbirine katardı. Pişmanım evlenince düzelicem hepsi ayrı olduğumuz için dedi inandım. Şu anki yalanından sonra o inancım da vitti
Çoook haklısın kardeşim. 365 gününüzü etkileyecek kararı, tek başına vermek haddi değil. Sen böyle bir hile yapsaydın, onun da senden ayrılması hakkı olurdu. Şevkat falan gösterme.
Tecavüz mü? Bunu nasıl konuyla bağdaştırabildin hayret doğrusu. Daha mantıklı yorum yapamayan birinin doğru kararlarla hareket etmesini bekleyemeyiz tabii.
Tecavüz de hayat boyu iz bırakır, bebek de hayat boyu uğrasmani gerektirebilir. Ve 2 olay da rızasız gerceklesilmis. Algı sorunun varsa, anlayamaman normal tabii.
Algı değil ama bakış açısı ile ilgili problem var. Eşinin ilaç kullanma zorunluluğu yok. Madem öyle istemiyor adam gerekli önlemi alacak. Birliktelik iki tarafında rızası ile olmuşsa alınan önlemler kendilerini ilgilendirir. Kimse kimseyi suçlayamaz. Hem cinsim olduğun için gerçekten utanıyorum. Toplum bu kadar kadına düşmanken sizin de onlara uymanız acınası
Yaa saçma sapan konuşma. Ben şimdiye kadar sırf bu site de bile, 100 den fazla kadını savunmuşumdur. Sadece senin gibi feminazi değil, gerçek bir feministim.
KAZARA OLAN BIR SEY DEGILMIS, KADIN BILEREK YAPMIS.
Ve sen gelmiş diyorsun ki, 2si de dikkat etmeliydi:)) Komiksin, seninle aynı cinsiyette olmaktan ben utanıyorum. Biri tüm hayatını etkileyecek bir kararı tek başına verirse, dediğimi o zaman anlarsın.
Ben anlamadım, eşimin "senin korunmana gerek yok ben korunuyorum zaten prezervatif saçma bi şey" demesine güvenmeyip ne yapacaktım, vasektomi mi olsaydım?
Kardeşim boş ver bunu. Tüm ömrünü etkileyecek bir şeyi, emrivaki ile buna yaptırsalar, bu kız ortalığı yıkardı. Sırf karşındaki kadın diye saygı işini abartıyorlar. Tabii ki el kaldırma, ama cidden burnundan getirirdim ben olsam. Sana sormadan meyve sebze almak ile bir tutuyor herhalde bunlar bunu.
Bence tepkin ağır evet yani ne yapmalıyım sonuçta artık o bir anne yapabileceğin bişey yok kendini bu duruma hazırla ama kendince bı açıklaması vardır esininde
Çocuk istiyormuş. Bu mu açıklama abi o çocuk o kadar boşa harcanacak ki yazıyorum buraya
Bu her şey olabilir eşinin yasi buyuktur ya da senin annem kendi annesi akıl vermistir kendi ister anne olmayı sende ilgisizlik görmüştür eve bağlamak için yapar
Her türlü çocuk sahibi olmak için yeterli sebepler değil yani. Bu kadından bi de anne olacak ve ben de saygı duyucam öyle mi
Tek çocuğunu özenle büyüt bu saaten sonra yapacağın bişey yok hayırlı uğurlu etsin Allah ama bu tutumunu değiştir istenmeyen bebek yazık yani
İstenmeyen Bebek olabileceğini düşünüp hamile kalmasaydı abi, suçlu niye ben oluyorum
Bu konu bu kadar ciddiye alıyorsan karşına al eşini bu çocuğu istemediğini soyle cunki bu durumun ne eşine ne çocuğa ne sana faydası var ama bunun vicdani durumunuda düşün
Sen boş ver avratlari sen haklısın. Bakma o kadınların görüşlerine onlar kendilerini ilah sayacaklar nerdeyse 😅
Vay be avradlar bile beğendi görüşlerimi helal size
Klasik kadın mantığı, evliliği çocuk kurtarır... öyle bir şey yok ve ne olursa olsun seni kandırmış...
evlilik dediyin gúven zaten gúvenmiyorsan niye evlendiniz ozaman. oturun ortak karar alın ne olucakki genç baba anne olursunuz dert etmeyin bukadar bóyle şeyleri.
güveniyordum da kendim korunmadım işte, güvenimi boşa çıkardı. bana değil ona diyeceksiniz bu soruları
Sevgili Kardeşim şóyle bir şey var şimdi ben bilmiyorum ne yaşıyorsunuz. Belki çocuk çok istiyodur ama sen istemediyin için ona kızmış ve oda saklamayı seçmişdir evlilik dediyin herşeyde ortak nokataya varmakdır.
Ee bu ortak nokta mı?
Yaptıgı yanlış bir sey bencr karsına alıp konuşmalısın bak sen bunu benden habersiz yaptın güvenimi zedeledin her ne olursa olsun cocugumun annesi olacaksın birlikte sağlıklı bir birey yetiştirmek istiyorsak bu tip davranışlardan kacınmalıyız VS bi daha olmaması için uyarabilirsin alsırmanızdan taraftar değilim tabi sizin kararınjz
Yorumda ne kadar beyinsiz kız var yaa kocaları tecavüz edip hamile bıraksa çok mutlu olacaklar gibi :d İnşallah kocişkoları öyle de yapar 😌
birine dedim böyle böyle eşin yapsa aynı tepkiyi verir miydin diye, evet dedi. yersen
Yalan mk ömür boyu yüzüne bakmaz
Ayn ya neysdki siskoyum kimse bana tecavüz edemez
Yüzde yüz değil ama yüzde 1 ihtimal. bile yok.%0.003 tarzı bir şeydi. Bunu tutturan da bırakın doğursun vardır bir hayır. Konudan bağımsız yazıyorum. kadı kandırmış burada.
Vay arkadaş arkandan iş çevirip kimliğini alıp kredi çekti sanki şirket kurup borçları üstüne yıktı sanki kadın çok istemiş ne var bunda.
Maddi olarak hazır olmayınca olan hep çocuklara oluyor.
İnan ki hiçbir farkı yok. Kadın çok istemiş dediğin şey pahalı bir çanta değil, ömür boyu sorumluluğumuzda olan bir çocuk. Sizin gibiler kadınlığı en büyük başarı olarak gördüğü için “kadın çok istemiş” diyerek haklı çıkarabiliyorsunuz her şeyi
Siz istemeyip erkek hamile bıraksa bencilce davranıp aynı cevabı verir misiniz?
@Bravissimo Vermezler kardeşim
Madem çocuğa bu kadar tepkili olacaktın neden evlendin? Sevgili olarak devam etseydiniz. Evliliğin mantığı ne o zman?
@Ferhanım ya kardeş kafayı mı yedin? Çocuğa tepkili değilim, daha yeni evliyiz meraklı gibi çocuk mu yapıyorsunuz siz evliliklerinizde. iğrenç
@Ferhanım Siz direk bam diye çocuk yapmak içinmi evleniyorsunuz?
Evliliğin tek amacı çocuk yapmak mı?
@AgentKid bemce çocuk yapmak. yoksa neden aynı evde yaşayıp karşımdakinden sıkılayım ki. 3,4 gün arayla görüşür her şeyi daha yoğun ve istekli yaşarım. Çocuk yoksa evlenmenin hiçbir mantığı yok. bana kalsa çocuk olsa bile aynı evde yaşamam ama çocuk aile ortamı istiyor. yapacak bir şey yok.
Soran arkadaş burada kimse senin erkekliğine laf etmedi seninde bizim kadınlığımıza laf etme hakkın yok. @Bravissimo çocuk yapma karşı bir insan değilim o yüzden ben vermezdim bu benim düşüncem ve saygı duymak zorundasın
İstemiyormuş peehh! Bebeği taşıyan kadın normal olursa doğumu yapan kadın iki sperm hücresini taşıyorsunuz diye girdiğiniz havalara bak belki o kadının en büyük hayali buydu kadın elini taşın altına koymuş bir canı dünyaya getirmek için sen mi para yetiştiremicen yoksa maddi durumun 9 ay kontrole devlet hastanesine git 9 ayda da mı düzelmicek durumun kadının içini bilemeyiz ama senin bahanelerim bitmez soran arkadai bunu çok iyi bilirim.
Çocuğu için iyi bir gelecek hazırlamak istiyor önce bunun neyini anlamıyorsunuz?
Çocuğu doğuran kadın eyvallahda onu o süre 9 ay boyunca bakan eden herşeyini karşılayan yine erkek ve adam diyorki maddi olarak hazır değilim diye anlamanız kıt mıdır?
Siz hiç yokluk fakirlik görmemişsiniz hanımefendi, çocuğu doğurup sokağa salanlarda hep sizden cesaret alıyor.
@soran bırak uğraşma bunlarla bunlar yokluk nedir bilmeyen egoist tipler, değmez uğraştığımıza kadın diyorki kadın 9 ay boyunca taşıyor karnında doğuruyor ediyor 9 ay boyunca kim bakıyor kim ihtiyaçlarını karşılıyor bunu düşünmüyor.
Bebeğin her şeyini karşılayan adam mı Pardon da kadının 37 haftaya kadar hamileliğinde gebeliğinde çalışma hakkı var Sen neyin kafasını yaşıyorsun acaba @AgentKid
Genelleme yaparsak %80inin ihtiyaçlarını kocaları karşılıyor, bunun içinde ''Para''' gerekiyor.
Adam çocuk için henüz hazır olmadığını, maddi olarak eksik olduğunu dile getirmiş ve gayette haklı.
Sizler yokluk nedir, para nasıl kazanılır ve biriktirilir bilmediğiniz için burada boş yapıyorsunuz.
Boş yapıyormuşum. En azından senin gibi gereksiz duyar kasmıyorum 😂
Gidip sanayide veya erkeklerin çalıştığı herhangi bir işte 1 gün çalış sonra gel karşıma geç konuş, plazalarda çalışıp ego yapma burada.
Ay yücelt yücelt Reşat Nuri Gültekin bir kadın düşmanı
@AgentKid bize ne en alt seviyedeki işlerden. Zaten o masa başı işler için emek verdik okuduk. bu bencillikle koca falan olunmaz zaten.
Kadın düşmanı değilim, elbette kadınlar çalışabilir ama hamilelik döneminde neredeyse tamamı evinde oturup eşinden bekliyor herşeyi.
Yalan ise çık yalan de, adam maddi olarak hazır değilmiş şimdi o çocuk doğacak büyüyecek istediği şeyler ihtiyaçları alınamadığı zaman üzgün yani mutsuz bir birey olarak büyüyecek.
Maddi olarak kavga çıkıcak anne ve baba arasında ve bunun bedelini yine o çocuk ödeyecek.
@Ferhanım İzmir Folkart Towers'da oturuyorum burası hem iş yeri hemde residance olarak kullanılıyor.
İş yerlerinde nerediyse tamamı kadın ve Torpil ile tanıdıklar vasıtasıyla giriş yapıyor, emek veren yok yani.
Sanayi ortamı görseniz böyle konuşmazsınız ama kolayına kaçıyorsunuz işin.
Sağ ol ya gerçekten yani bütün senaryoyu yazdın şu anda ileri görüşlülüğüne hayran kaldım Bravo kesinlikle senin dediklerini yaşayacaklar. Ermiş konuşuyor susun
@AgentKid bizim. buradaki kadınlar da eşek gibi çalışıyor yani ne yapalım? Bunun konuyla ne ilgisi var? Işyerinin şerefsizliği o?
Peki sizde ne kadar mantıklı maddi olarak eksik yani yokluk içinde bir çocuk dünyaya getirmek?
@Ferhanım Masa başında oturup hiçbir zorluk yapmadan bilgisayar başındasınız, Sanayi ortamı hiç gördünüzmü?
@AgentKid yaa ne ilgisi var. neden sanayide çalışayım? Az okusaydın da sen de sanayide çalışmasaydın? Zor iş yapıyorsun diye kimsenin başına kakmaya hakkın yok. o kadar zor kazanıyorsan tek başına harca o zman? Zorla mı evlendiriyorlar?
Yahu bunlar bu çocuğu Sanayi ortamında mı yaptı ben anlamadım ki sürekli bir sanayi sanayi. Allah aşkına şu adam yaptı işi söylesin de bizde bir sonuca varalım yani Ayrıca adam Maddi durumunu yetersizliğine ziyade kadına karşı güveninin kalmamasından şikayetçi Neyse sonra da arkadaş sen de eşine Dağlar Show TV'de izleriz artık haber başlığı da şu olur "eşinin rızası olmadan hamile kalan kadına ya da bırakan kocaya ceza" 😂😂
Eşine dava aç soran arkadaş*
@Ferhanım Benim babam gurbetçi zaten çalışmama gerek yok sadece empati yapıyorum, sanayide çalışmanın para kazanmanın zorluğunu bilmediğiniz için şımarık şımarık konuşuyorsunuz.
Sanayiden bahsetmemin sebebi para kazanmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyor olmanız, okuduğunu anlamıyorsunuz ki baştan.
Şu anda konu Sanayi değil Adam sanayide çalışmıyorsa bir de özellikle şu anda ağır boş yapıyorsun haberin olsun
Taktın sanayiye yaa
Adam soruda ''Maddi olarak da hazır değiliz, bunu hep konuştuk'' demiş, o tarz bir işte çalışıyor demedim sadece sanayiyi örnek göstererek para kazanmanın zor olduğunu anlatmak istedim.
💋 Otuzüç
Şımarık seni.
Ah ✋elime konuş 😂😂
Cocugu aldir formaliteden eve bosanma davasiymis gibi tebligat gonder tanidik birinden akli cikar gorur dunyanin kac bucak oldugunu.
Sende de hata var var dostum senin bu isi esine birakmaman lazimdi. Kadinlari bilirsin iste..
Bak abicim etrafımda bir çok çift gördüm evliliğinden , evli olduğu adamdan korkan kadın hep çareyi hamile kalmakla buluyor çünkü hamile kalırsa erkeğin ona daha çok bağlanacıgini düşünüyor kadın ihanet falan yapmamış bir hata yaparak evliliğini garantiye almak istemiş belliki yazik o kadına merhamet et kadınlar duygusal çünkü...
Bu da bir ihanettir kendinizi kandırmayın
Duygusal bir ihanet bu bakıyorum da sen de hiç yapıcı değilsin bunun olumlu yonlerini görmeye çalışımıyorsun ayrıca evlilik ve çocuk bu ne kadar garip insanlarımız ya !!! Karın yerinde olsaydım böyle bir tepki veren erkeği bosardim bu ne yasa senin düşüncelerinde ihanet iyi günde zor günde değil geçmiş olsun karına
Napsın yani adam Bu öz güvensiz kadın için hayatını zindan etsin Kahraman mı olsun?
@fanidünyam ya sen ne saçmalıyorsun evlen bı görelim seni tabi senin gibi ergene boşanmak kolay kalabalık bir ailede büyüdüm neyin ne olduğunu iyi biliyorum...
Kadınlar duygusaldır mutlu ve birbirine bağlı kalmak ister çocukta bunun bir numaralı sağlayıcııdır zeki bir karısı var adam yerinde olsaydım bana bağlı boyle düşünen bir kadınla olduğum için gurur duyardım eğer adam karaktersiz değilse nitekim doğan cocuklar sayesinde cifftlerin arasındaki sorunlarının da buz gibi olduğunu gördük.
Ergene bak sen bı kere psikyatride bu bir cözümdür doktorlar sorunlu çiftlere çocuk yapın der birbirlerine karşı daha çok yumuşaması için , öz guvensizlikmis asıl kadın bunun gibi korkak , çözümlerden kaçan bir erkekle ne yapacak onu duaunuyorum.
Soruyu görünce çok şaşırdım adamın evli olduğu bile bende şüphe yarattı hadi yallah ergen
aynısını eşim bana yapsa benim için büyük tramva olurdu. insanın evlendiği kişiden darbe yemesi çok koyar ya allah yardımcın olsun ne yapacağını düşünemedim bile.
empati yaptığın için teşekkür ederim, görüşlerin yarısı yapamadı
bazen insanlar bencilce davranabiliyor. şimdi düşünüyorum aldırmak istesen çok büyük bi karar. tepki koysan olan olmuş. büyük bi ikilem ne yapacağını inan bulamadım. işin çok zor
Bazı kadınlar ne zaman anlayacak acaba evliliği düzeltmenin yolunun çocuk yapmak olmadığını. Olan çocuğa oluyor
Hiç kafana takma. Eşin, ikiniz için de güzel bir şey yapmış. Çocuğunuzu dünyaya getirip, güzelce hep beraber büyüyün. Vakit geçiyor, ne kadar erken, o kadar iyi.
boş. eşim ikimiz için bu kadar büyük bir kararı veremez. çocuk demek nimet demek değildir her zaman
Düşüncene saygı duyarım. Eşin ile aranda olanı, geçinip geçinemeyeceğini en iyi sen bilirsin. Benim bildiğim ise duruma olumlu yönden bakman seni her zaman daha iyi yere taşır.
Kadınlar bu konuda daha dar düşünebiliyor özellikle geçim derdi hissetmiyorlarsa. Üzüldüm adınıza. Muhtemelen neden hazır olmadığınızı anlamamış hiç.
hazır değilseniz niye evlendiniz demiş altta biri. evliliğe hazırlıkla çocuğa hazırlık bir mi, bi hastaneden çıkış kıyafetleri olmuş 200 tl 2 hafta giyiyor sadece
Eşin de çalışsın bebek 7-8 aylık olana kadar. Tek taraflı olmuyor bu işler
Sen haklısın sonuçta hem seni kandırmış hem sen maddi olarak hazır dglz demişsin buna rağmen nedn böyle bsi yapmış ki. Ne kadrlik evlisnz
2 ay
Oha çok erken
Ne acelesi varmış ya insan der kocamla bakalm evlendik anlasabilck miyim aynı çatı altında anlaşamazsam ayrilrm hemen bebiş olmasn ona da sebep olmuş olurm die düşünür ya da kocamla başbaşa kalmanın keyfini çıkartim bebisin acelesi yok ya der şu an çok şaşırdım yaz
hah evet. bunu diyorum diye neden evlendin madem düzenin yoktu diyolar. ne alakası var evlilik farklı bi olay yani
Aileler geri kafalı bunu anlamiolar bekarlar zaten anlamaz ama olmuş sonuçta yapckbsi yk
Senin onayın olmadan bunu yapması büyük sorun seni zorla yani istemediğin bir duruma sokacak, oturup ilerisini düşünmesi gereken sensin artık bu kişiyle nasıl hayat geçiririm diye.
Gayet haklisin karin cok düsüncesiz ve bencilce davranmis herseyin zamani var cocugu her iki tarafta istemeli yoksa bir anlami yok belki sen cocuga dogru düzgün sevgini veremicksin bu yüzden belki maddiyatdan kafan karisik diye
Normal evlilikte zaten çocuk olur ne diye sn evlendin sadece sks yapıp ama çocuğunuz olmasın diye eşin çok şansız senin gibi birine sahip olduğu için Allah sabırlar versin eşine
Siz evlenmeyin ya, çocuk=evlilik olarak görüyorsunuz böyle saçma fikir mi olut
Evlenince nede duzelsin sacma bir dusunceymis siz hak etmissiniz
allahın çakma feministleri, he ben hak ettim
Ben kadını savunmadım ki ortak karar almssınız ve karar maalca oldugundan simdi bu maalca kararının sonucu cekmeyi hak etmis oluyosunuz
Evet ama şu an bu durum nasıl yönetilir onu düşün hamile bir kadın artık istesemde istemedende öyle ve senin çocuğunu taşıyor. Kızacaksan kız ama fazla uzatma stresle büyüyen bir bebek sağlıklı olmaz.
Haklısın kardeşim yanlış yapmış baya olmaz ki öyle.. Birlikte bu yola nasıl girdiyseniz kararları da birlikte vermeniz lazım. Senin söz hakkını yoksaymış bildiğin... Olmaz.
haklısın .
en az 3 yıl yapmamakta fayda var bırseylerın oturması ıcın.
belki yenge evlılıgı saglama alsın dıye cocuk olayına sarıldı oda olabılır .
hayırlısı olsun dıyelım.
Güvenini yikmis, keske bilebile evlenmeseydin, guvenmeden evlenmeseydin. Belli ki seni kullanmis. Buyuk ihtimal iyi birisin ve kendisi senin kadar iyi degil, boylelikle fazla zaman gecmeden ve gercek yuzunu gostermeden elinde tutmak istemis seni.
Yaptığı çok yanlış, senin düşünceni önemsememiş. Erkense aldırın bebeği
haklısın sen ama yine de olan olmuş bu saatten sonra yapacak bir şey yok çocuğu aldıracak değilsiniz yani kendi kanınızdan caninizdan bir can
Hayırlısı olsun. Çok takılma umsrım evinize huzur getirir
Kadın hata yapmış olabilir ama senin tavrın sanki çocuk senden değil gibi
çocuk benden değil çünkü benim isteğim onayım olmadan yapıyorsa nasıl benim çocuğum gibi hissedicem pardon
Sana tavsiyem çocuk doğduğunda yine de çaktırmadan bir babalık testi yaptır. Belki senden değildir, yırtarsın.
@Milleplateaux Yok artık
@DorothyBabe bunun ihtimali çok az ama sonuçta bir baktırmasından zarar gelmez.
@Millieplateaux yok artık!
Tavrın çok kırıcı bence sen eşini jiçsevmemişsin senin kızgınlığın seven insan kızgınlığına benziyor
Kadın saf bişey belli mantıksuz karar veren cinsten yoksa seninle evlenmezdi zaten normal olsa
*benzemiyor
saf mı :D arkadan iş çevirip HİLE YAPAN bir kadın bak büyük harfle yazıyorum anlamıyorsun çünkü, nasıl saf olabilir?
Boşanırdım. Bu * ce bir hareket. Hem yalan, hem dolandırma hem saygısızlık hem bencilce davranış. Öyle biri eşim olamaz daha fazla.
Yanlış yapmış ama yapacak bsey yok bundan sonrada çocuğunuz olsun istemiyosun diye trip yapacak haklı cikaracak kendini
Olan olmuş de en azından 2. çocuk için tedbirini çok sağlam al. Biz önce çocuk istiyorduk. Sonra da vazgeçtik ama galiba bende hamile bıraktım
Bence eşin hayatında yapıp yapılabilecek en büyük hatayı yapmış. Sizin sorunlu giden ilişkinizi günahsız bir insanın düzeltmesini ummuş. Umarım umduğu gibi olur
Kadınlar beyinleriyle değil duygularıyla düşünen canlılardır dostum onların yorumunu boş ver, bu yaptığı ihanetten farksız. Bu kadına nasıl güvenebilirsin ki bir daha?
Genelleme yapan bir aptal daha
@idk2783 evet sorudaki kadın ve senle birlikte 2 oldu
Senin yorumunun altina yazdigima gore sana dedim genelleme yapan da sensin fjdjxndnnxndnd
@idk2783 doğruları söylemek ne ara genelleme oldu kdfdsdf
Abicim genelleme ayri dogru yalan ayri
@idk2783 abi deme lazım olur
Senin gibisi olmaz
@idk2783 tanımadığın insan hakkında sanki abazaymışım gibi yorum yaparken genelleme yapmış olmuyor musun? o zaman kendine de mi canım dedin şimdi?
SENIN yorumuna gore yazdim genelleme degil sadece sana
Senin gibi erkekler degil
Sen
@idk2783 kendi silahınla vuruldun daha fazla zorlama...
O kadın bunu yapıyor sen de bunu burada elaleme sorup akıl arıyorsun. O evlilik evlilik değil zaten. Çocuk olmadan boşanın. Bir de çoğalıyor böyle tipler bıktık ya
sitenin amacı ne kardeş, sen niye burdasın
Hahaha nato mermer nato kafa. Sorma ya herkes karısıyla kocasıyla ilişkisi için akıl arıyor burada.. Allah beyin versin dicem de zor
Sitenin amacı soru sormak? Eğer bir soruya yanıt vermek istemiyorsan vermek zorunda değilsin ve ayrıca sana bir sır vereyim, sorularını / görüşlerini görmek istemediğin insanları engelleyebiliyorsun.
Keske benim de kadini olsa keske. Sarilsam yatsam. saatlerce sevissek. saatlerce. kadini oyle özlüyorum ki... goz yaslarim suzuluyor... Birak hamile kalsin. Kadin bulmak ne guzel bir sey. Lanet olsun her seye. Bem ozledim cok ozledim. hasret goz hasi oluyor bende...
Ne boş yaptın abi
Bebek bezi almaya başlayın bence. Gittikçe pahalanıyor.
Aynen. Resmen kandırılmışsın. İstemiyorum de eğer istemiyorsan.
Senin adına üzüldüm... Allah analı babalı büyütsün🤗
Bu hayatta olmusla olmuse cagre yok. Sakin çocuğu aldirim tarzı insanlık suçu ve cinayeti düşünme. artik o bir can. Senin evladın. Esin yanlış yapmis
Eşinin yaptığı büyük bencillik.
Kazara olarak hamile kalsa amenna ama böyle seni kandırarak hamile kalması hiç doğru değil.
Ne yapacaksınız peki? Belki hamile değildir, senin tepkini ölçmek için öyle söylüyordur.
Benim eşim de böyle sürekli beni sıkıştırıyor çocuk diye daraldım 😏
Senin eşin istiyor ve sen çocuk istemiyorsun öyle mi
Bence de bunu yapmaması gerekirdi. Güven önemli bir kavram sonuçta.
Bugün bunu yapan yarın neler yapmaz. Ben olsam kurtulmaya bakardım
Niye oyle kimyasallari iciriyosun eşine. Kondom takmak zormu geliyo pipine. Sonuçta işte böyle beklenmedik şeyler oluyo
Kendi istedi. İstemiyorum prezervatif saçma geliyor dedi. Silah dayamadım kafasına sakin bi
Yanlış bir evlilik yapmışsınız sanki. Baştan hata var yani. İlacı milacı boş ver, evlilik hata en baştan.
Evlilik düzelmesi beklenen bir ilaç değildir, zamanla anlayacaksın.
Eşin aptallık ermiş şu dünyaya çocuk getirmek ne kadar mantıklı ki ve çok daha yeni evliymissiniz başlı başına saçmalık tabiki haklısın ovulasyon günlerini takip et bir daha böyle bir hataya duşmezsin
Senin gibi bir esi olan erkek hayatta ne ister mi? Ciddiyum ne dusunur ki? Düşünsene senin gibi esim var. Ne isterim mi?
@sesslikveolum benim gibi eşi olanı bilmemde benim gibi nişanlısı olan birisi aldatmisti düğüne haftalar kala terk etmiştim 😂
oha hic beklemiyodum bunu çok kötü
Eşin hatalı evet. Ama onu gerçekten sevseydin ondan olacak çocuğu da severdin. Böyle kin kusmazdın. Bence bunun yeni çift olmanızla da ilgisi yok, sen eşinden emin değilsin. Yeteri kadar sevmiyorsan evlenmeyecektin kardeşim
ondan olacak çocuğu tabii ki sever ama anlaşmışlar hazır değiliz demişler erkek olan yapsaydı aynısını yemediği laf kalmazdı burada adamın sevgisini suistimal etmiş yok saymış
Başta da dediğim gibi hatalı zaten. Benim dikkat çekmek istediğim kısım başka, tabi anlayabilirsen
sevmemekle ne alakası var
bu kendinden ödün vermek hatta ödünün içinden geçmek oluyor yalnız bu laflar öyle alışılmış cümleler ki. daha düşünmemiş kendisini hazır hissetmemiş belli ki soran. Yaşam haklarına taciz etmiş eşi. Ona fırsat vermemiş. Sizi aşırı fedakar insanlar yetiştirmiş belli ki herşeyi kendinize hak sanan aptalın tekisiniz
Ben zaten eşinin hatalı olduğunu düşünüyorum. Ama bu durum boşanmaya kadar gidecekse bu adamın eşini sevdiğini düşünmüyorum arkadaş! Kadın hatalı ona lafım yok. Ama dünyanın sonu gelmiş gibi davranması, burada tanımadığı insanlara eşi hakkında kötü söz söylemesi ve söylettirmesi bu adamın ne kadar karaktersiz biri olduğunu gösterir. Aptal maptal diyerek kendini de bir şey sanmazsan sevinirim bayan duyar kasıcı
Empati yapabiliyorum. Bebekle eşlerin arasındaki bağ bence kişilerin birbirini sevmesiyle alakalı zaten. Kaç yıl bakacaklar çocuklarına 10? 20? ömür boyu? bu ailelerine bir üye daha demek. Sevgilerinin bir türü. Bu konuda böyle alçaklık etmesi kadının sadece kendini düşündüğünü gösterir. Kaybetmek istemiyor. Eşinin duygularını önemsemiyorken kaybetmek istemediği burada adamın ona sevgisi olabilir. Kadın seviyor mu da adamda suç buldunuz
Ben kadına haklı dedim mi mağdur gösterdim mi? Kadın zaten aptal yani bencillik etmiş birini kandırmak iğrenç bir duygu. Ama adamda da sıkıntı var bence. Eşinden emin olmadığını düşünüyorum. Ben mesela hazır olmasam bile eşim böyle bir şey yapsa, bir yandan eşime deliler gibi aşık olsam bir şekilde çocuğumuzu nasıl güzel bir şekilde büyütürüz bunu düşünürüm. Eşimden vazgeçmek aklıma gelen ilk fikir olmaz.
tüm o korunmaya rağmen plan dışında olsa ve soran bunları söylese o zaman denememiş olurdu ama durum öyle değil yanlışlıkla olmamış bile isteye olmuş
çocuğa yazık soran konuyu kişiselleştirmeden öylece çocuk olarak bakabilecek emin değilim ben yapamazdım
Bence siz haklısınız.
Eşinizin yaptığı resmen zorla İstemediğiniz bir Şeyi size yaptırmak.
Dava edin.
Gerçekten.
Böyle saçmalık olur mu?
Ne amaçlı dava açsın boşanma amaçlı mi? Yoksa dünyaya gelecek olan çocuğun hayatına son vermesi için mi? Evlilik sevgili hayatına benzemez, bu ayakkabı değil ki ayağını hadi ordan alıp atasın. Aile kavramı denilen şey bambaşka bir şey.
Gayet de Dava açabilir.
Bilmeden konuşulmasın.
Burada Beyfendinin rızası dışında Bir Hamilelik var.
Çocuğu Aldırmak Çok Başka bir mesele. Öyle bir şeye Zorlanamaz Kimse.
Dava konusu ne olacak, nasıl bir hak talep edilecek?
Kişinin Özlük Hakları İhlali En basidi. Gerçi bu durumu Bir avukatla Konuşması Çok daha Verimli olurdu.
Bu kadına Özgü bir şey Değil. Kadın zorla Hamile bırakılsaydı beyfendinin anası Ağlatılırdı Çok afedersiniz. Illahaki Bir şey yapılabilir.
Aynı evin içinde yaşıyan karı koca birbirini mi dava etsin? Yoksa boşansınlar demeye mi getiriyorsun.
Dava açacaklar İllahaki Boşanma Olur. Ama empatiyle Bakmak lazım.
Haber vermeden korunmayı Bırakmak Ne demek?
Bunu bir adam bana yapacak.
O an biter! Şeref yoksunluğundan başka bir sey değil.
Şimdi biraz daha anlaşılır oldunuz.
@antepli2733 eşinin bu yaptığı bir çeşit taciz. Bu şekilde şikayetçi olup kadının aklını başına getirmesi iyi olur boşanırlar boşanmazlar o sonra düşünecekleri şey ama şu anda şikayetçi olup tutanak tutturması dahi yapılacak akıllıca hamle olur. İleride de olur da boşanacak olurlarsa bunu kullanabilir.
@Shithppns zaten galiba tutanak sonrası, ilişkiden eser kalmaz gibime geliyor.
Of bilmiyorum ama ben bu konuda bencil olurdum anlasilan sevmiyorsun aciyor musun anlamadim ama cocuk bu yani en hassas olunmasi gereken konu cocugun hayatini kaydircaksaniz birakin bu isi
çocukla bi derdim yok. hazır değiliz ama mecbur bakacağız. eşim için aynı şeyi söyleyemem
Ya tamam ama hazır değilsin işte
Yeter ki şeyi unutmayın o bu tarihte sizin evinizde bu iğrenç dunyada dogmayi istemedi ve ona guzel bir hayat vermeyi borclusunuz ve ileride onunla ilgili bir sorunla da karsilasirsaniz hatirlayin ki onu insa eden sizdiniz
Kusura bakmayin hassasim biraz
işte benim de derdim bu. ben bu sorumluluğu alamam ki kalkıp bana beni bu dünyaya getiren sendin dediğinde hayır diyebilirim çünkü ben istemiyordum. bilmiyorum. demem tabi çocuğun bi suçu yok
Bir şey diyeyim mi yaşın daha kucuk yani boylr konular icin son pismanligin faydasi yok kurtar kendini ama o cocugun olmamasi lazim tabi
Bu çocuk kolay bir şey değil karın tam bir akılsızlık etmiş senden habersiz birdaha tabi güvenmez kim olsa
Evliliğiniz fena çatırdıyor bence aldırın. Çocuğun kötü bir aile ortamında yetişmesi daha kötü.
bence eşiniz evliliğiniz için kötü bir şey yapmış. belki de sizi elde tutmak için yaptı ama evlilik ve güven açısından kötü bir hareket. bunu neden yaptığını sorup altındaki asıl problemi çözmelisiniz. hayırlı olsun
Çocuk mevzusu o kadar da basit bir konu değil, çift olarak alınması gereken bir karar. Resmen boşanma sebebi
Yani akışına bırak her şey olcagna varıyo sonuçta çocuk istemiş napmış sanki
olur, kendi baksın tek başına
Çok bencilce bu tavır ama biraz ılımlı ol ya da niye evlendin ki
bencilce mi? dalga geçiyosun dimi?
Ama hep senin istediklerin olamaz iki kişilik bir ilişki bu anne olmayı istemek yanlış bşy değil
Yok sen dalga geçiyosun :) İki kişilik bi şey bu deyip benim fikrimi almadan HİLE İLE hamile kalması asıl bencil olan. Aynısını ben yapıp onu hamile bıraksam hepiniz burada kadın haklı diye dolanırdınız, şimdi yine kadın haklı diyorsunuz. Kolmiksiniz
Tamam hayat sizin hayatınız ne diyim ki mutluluklar diliyorum
Bakar tek başına. Büyüyüncede çocuk senin gibi babanın yüzüne tükürür umarım) karına lafını et. Çocuğun suçu mu var sanki. Bakmayacakmış cocuğuna. Senden baba olmazmış zaten. Bencil herif
@LenaKabalova işine bak, bencillik sizin göbek adınız. çocukla kendinizi garantiye almak için arkadan iş çevirirsiniz ancak
Soran kişi yanlış yere yazdın sanırım
arkadaş senin yorumuna yazmış, ona cevap verdim kardeşim
He oke
O zaman neden evleniyordun? Kadınlar hamile kalıp sizi garantiye alıyorsa neden evleniyorsunuz? Beynin nerene kaçmıştı evlenirken? Erkeklerin neler neler yaptığınıda eklersek susarsın. Her kadın kötü değildir her erkekte.
@LenaKabalova her kadından bahseden kim, senden bahsediyorum. şu düşüncelerinden belli bi yere kapak atıp hayatını yaşamaya çalışacağın. evlenirken 2 ayda çocuk sahibi olacağımı düşünerek evlenmedim, siz çocuk için mi evleniyorsunuz?
Kapak atmak mı? canım ben zaten türkiyede sen gibi sefil ve salam düşüncəli değilim bu 1. 2cisi zaten evliyim🤣 3 çocuk için evlenilmez. Aşık olursan evlenirsin. Fakat sende karına karşı aşk yokki konunuzu buraya bile taşımışsın ve tek başına baksın diyorsun. Yani olay şuki önceden sevmeyerek evlenmişsin. Acını yorum yapanlardan değil kendinden çıkar.
canım düşünceli*
@LenaKabalova "çocuk istemiş ne yapmış sanki" demiş görüşü yazan arkadaş. benim isteğimi önemsemeden kendi isteğiyle çocuk yapıyorsa kendi baksın dedim. niye rahatsız etti bu kadar? kendi isteğiyle tek başına çocuğu yaparken haklı ama tek başına bakarken ben sevgisiz oluyorum :D çakma feminist
Feminist ne yahu banane ne yaptığınızdan iki yorum yazalım dedik kendinizi parçaladınız ne haliniz varsa görün 🤣🤣🤣
@LenaKabalova çok parçaladım, ağlayarak uyuyacağım gece
Vicdanma dokundu ama fazla ağlama tamam mı axaxaxax
Kardeşim sende çocuğun doğmadan maddi imkanlarını elimden geldiğince hazırla ve olmuş artık senin esin senin çocuğun mutlu olmaya bakacaksın 2 kişiyken 3 kişi oluyorsunuz şimdiden güzel sağlıklı çocuğunuz olsun
Naneyi yedin aynı benimgibi. Ben çocuk Reşit olana kadar bekledim. Sonra sen yoluna ben yoluma.
14 yaşında mı çocuk yaptın n. s
burada herkesin yaşının doğru olduğunu düşünüyorsan öğrenmen gereken çok şey var demektir.
Doğru derken yalan bakımından demedim yanlış anlaşılmasın. Yaşı büyük ya da küçük yazılanlar olur kimlikte misal ben. Mahkeme yoluyla düzelttirenler var ülkemizde. O bakımdan... kimlikte yazan değildir bana göre asl olan. Gerçek olandır.
Kimlikte yazana göre yargılanırsın
KS nin mahkeme salonu olduğunu bilmiyordum. Özürdilerim.
Çocuğa tek başına bakarak, bedelini ödemeli.
Ayrılmalısın..
Evlilik terapistine gidin bence eşinin yaptığı cidden arkadan iş çevirmek ama çocuk da aldırılacak bir şey değil çok güç bir durum