AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Bence bu durumu olabildiğince büyütmelisin. Çiftlerden birinin kendi kafasına göre iş yapması aralarındaki güveni kalıcı zedeler ki çocuk gibi ciddi bir konuda zaten hiç olmamalı böyle bir şey.
Bence boşanma sebebi aynisini esin sana yapsa linc yerdin simdi yorumlarda ne sacmaliyorlar bak herkes cocuk istemek zorunda degil huzursuzluk cikar boyle ayni fikirde olmadiktan sonra
%99 koruyo o haplar düzenli kullanımda. baştan anlaman lazımdı yalan söylediğini. Resmen aptal yerine koymuş seni.
Sen de neden kadına bırakıyorsun ki? O doğum kontrol hapları vücudu nasıl bozuyor haberin var mı?
Kürtaj yorumları olmuş bu katilliktir. Yalan söylemesi tabiki kötü olmuş ama kadına da bırakılmamalı korunma işi bu kadar istenmiyorsa
Ne yapıcaz kadının peşinden pür dikkat neyi yanlış yapıyor bana yalanmı söylüyor ne yapıyor ne ediyor diye göz hapsindemi tutucaz aklı yokmu. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilmiyormu. Bi kere böyle bir konuda karşısındaki insanda düşünmeliydi. Sadece bu konuda değil her konuda.
@Esport yazdığımı iyi oku
Okudum. Ben KS ye gerçek yaşımı yazdım. KS bana kimlikte yaşınız neyse o nu belirtin deseydi onu belirtirdim. Bu yüzden canım ne isterse o nu yazarım. Sen yazmadınmı 14 yaşında çocukmu yaptın diye. Bende dedimki KS ye yazdığım gerçek yaşım. Mahkeme ne alaka. Benim mahkememi soruyorsan tabikide kimlikte daha büyük yaşım. Hakim sana gerçek yaşını sormaz. Sorsa bile hadi 14 yaşında yapmış ol. O hakimi alakadar etmez mahkeme sırasındaki yaşına bakar.
tamam kapatalım bu konuyu başkasının derdi için biz tartışıyoruz. tamam Özür yanlış okudum. İyimi.
Ben silah zoruyla mı ilaç kullandırtıyorum?
Bana yazmadın dimi.
Demeye çalıştığım bu kadar istemiyorsan kendin de korunmalıydın
Anladım hamile kalan biriniz bırakan diğerini. Size mutluluklar dilerim.
@Esport nE kglhlhlhl benim niye haberim yok
normal bir şey yok direk boşanma sebebi bu ne biçim iş
Senin durum başından belliymiş tedbirli davranacaktın pezervatif olsun daha dikkatli olacaktın
yapacak bir şey yok... bebek evin tutkalıdır, çimentosudur... her şey daha güzel olacaktır...
Yaptığı yanlış bir şey çocuk kararını her ikiniz vermelisiniz.
olan olmuş artık - dogacak bebek icin cabala da cocuk madur olmasın
Haklısın. Çocuk kimsenin tek başına alabileceği bir karar değil.
E tabiki sen haklısın çocuk birlikte verilmesi gereken bir karar tek başına böyle bişey yapmamaliydi ama artık olan olmuş
Yalan ne kadar kötü bir şey bilirim. Bnmki de dün bna yalan söyledi. Ufak bi mevzu olmasına rağmen daha nasıl guvenecem bn buna diye düşünüyorum. Sen de daha zor güvenirsn çünkü ciddi bi mevzu. Çok bencilce
yaptığı hoş bir şey değil aklınca çocuk yapıp seni kendine bağlamak istemiş ayrılamaz nasıl olsa diye, sinirle karar verme sakin kafayla otur düşün ortada bir can var sonuçta
Yapicak bisey kalmamış cocuk olucak siz yine kavgalara devam ederseniz işiniz zor
Çok yanlış yapmış. Ama ortada bir çocuk ve evlilik var artık, ona göre düşün
Karının yaptığı hatalı olabilir fakat burdaki fesat kadınlara da bakma. Eninde sonunda çocuğun olacaktı.
Evet hazır olunca
Ama olmuş napıcaksın
Çocuk senin çocuğun çokta dert etme hem geldiğinde bereketiyle gelir daha da sevinmen lazım eşim benden çocuk istiyor bana bağlı kalacak diye
Bu çağda bereket masalına inanan mı var hâlâ ya?
@Mer93 insanların inançlarına masal demen hiç hoş değil ayrıca her insanın rızkıyla bereketiyle geldiğine inanırım
@aphelionnn7 Hoş olsun diye yazmadım ama masaldan ibaret sadece. Madem dediğiniz gibi oluyor, çöpe atılan bebeklerin rızkı neden gelmiyor? Sistemde bug mı var?
@Mer93 nezaket kurallarından yoksun olduğunu bilemedim kusura bakma
@aphelionnn7 Bir gün sen de fark edersin bunların masal olduğunu. :)
@Mer93 hayat bu kimin neyi farkedeceği belli olmaz 😌
@Mer93 boş yapma berekete inanmıyorsan net müslüman deilsindir
@Mer93 çocuk karşıma çık bana boş yapma o aklını alirim senin
Bereket inancı Müslümanlara has değildir, şeyi uzun heykelciği görmüşsündür, ne tanrısı olduğunu da biliyorsun değil mi? Ve evet müslüman olmak zorunda değilim, 2021'de her gördüğünü Müslüman sanan da var demek.
@Mer93 senin annenle düz yatarım nerelisin lan sen
Hoş görü dininin üyesine bak hele sen. :) Anında küfür.
@Mer93 tartışmak istriyorsan küfürsüz tartışabilirim mesela dine neden inanmıyorsun
Ucu bucağı olmayan evreni yaratan gücün, böyle basit şeylerle uğraşacağını düşünmüyorum sadece. İnsanlar, sorgulamayanları dizginleyip baskı altında tutmak için türlü türlü din, cehennem gibi terimlerle korku temaları üretip bunları desteklemişler. Her birini araştrıınca benzer şeyleri görebilirsin. Benzer coğrafyalar, farklı dinler ama aynı hikayeler. Geceleri gökyüzüne bakınca onlarca yıldız, komşu galaksi, nebulalar görüyorsun, bunları muazzam detayları ile yaratan gücün, basit bir ölümlünün et parçasının açık ya da kapalı olacağını takacağını düşünmek çok saçma geliyor sadece.
@Mer93 bence yanılıyorsun mesela kuranı kerim yıllar önce yazılmış tam bilmiyorum bende ama 600 lü yıllarda peki 600 yılında yazılan kurani kerim nasıl 21. Yüzyıldaki olayları biliyor veyahut firavun biliyorsun kendini tanrı sanan onun derisi üstünde toprağın altında secde ederken bulunda yaklaşık 2000 yıllık toprak altında nasıl derisi çürümeden durdu ateistlik çok saçma kusura bakma ama her şeyde din müslümanım elhamdülillah bana bunlar hakkında cevap verirsen sevinirim
bence bu durum ikinizin vereceği bi karar eşin haksız sonuna kadar
Evlenince düzelir kafasını bırakmamız lazım konudan bağımsız yorumum. Yalan dolan sevmem 😏
Evlilikte her şey sevgililiğe göre bir miktar kötüye gider. İyi daha az iyi olur ama kötü daha kötü olur.
Siz nasıl insansınız bebeği aldırın diye akil veriyorsunuz. karnındaki masum bir bebek. canından kanından birini taşıyor. eminim bebek doğunca evinizin neşesi olacak evet yaptığı yanlış ama inşallah en güzel hatanız olur
Haklısın
Sen haklısın da, olan olmuş bir kere, bundan sonrası için plan yapmalısın. Neden böyle bişey yapmış eşin peki?
Ayy Allahım ne kadar aptal kadınlar var ya hayret ediyorum Ben bu kadını boşarım Gitsin tek başına baksın Mal
Bosanip sonra çocuğuna bakmiyor diye ağlar bile böyle slklar
Aynen Sırf erkeklere zulüm olarak doğmuşlar
Gidip bunu onunla uygun bi dille konuşman gerekiyor
Maddi olarak çekincenizi ve zaten sağlıklı bi iletişiminizin olmadığını çocuğun heba olacağını anlatın ama uygun bi dille malum eşiniz hamile
Anlatsam nolacak ki şimdi
Gebelik sonlandırılabilir
Beni nolur vicdansız bilme ama anne karnında bile hisseder bebekler zigotken bile ne demişker hücrelerin hafızası var sen bu konu ile gittiğinde o çocuk için büyük bi tramva olacak planlı bi şekilde ilerlemeniz gerekir netice koskocaman bi sorumluluk bu
Çok çok yanlış. Affedilir bir şey mi bilmiyorum, karar sana kalmış.
Bu sitemini çocuğunu kucağında aldığında göstermek isterdim sana o hissi yaşarken bir mucizeye şahit olurken.
Çocukla alakası yok durumun anlamıyorsunuz ki
Kardeşim sen buna arkadan iş cevirmek diyosunda kim bilir sen ne yalanlar söylemişsindir farketmeden ona
Sizin gibilere çakma feminist deniyor. Kadını haklı çıkarmak için erkeğe gereksiz yalanlar yüklemek
Aksine böyle bir durumda evlenmemen gerekiyodu ama artık olan olmuş bence eşini eyer gerçekten seviyosan onunla aynı ortamda oturun konuşun bir karara varın
direkt bosanma sebebi, boyle biriyle hayat gecmez, daha neler yapar kim bilir
Evlilik ve hayat müşterek. Eşinden gizli böyle bir karar vermemeliydi.
Hazır değilseniz aldırın yazık o cocuga da eşinin yaptıgı büyük düşüncesizlik bencillik
Alınca yazık değil mi yani. Doğmamış bir can
@AtınıArayanKovboy hazır olmadan anne baba olmak o çocuk için daha kötü emin ol ne zaman hazırsan o zaman evlat sahibi olmalısın doğurmak için doğurmak bana yanlış geliyor
Bak canım bir çocuğu tek başına aldırmak kanunen suçtur zaten. Ayrıca dinen de günahtır. Anne babalığa hazır olmak konusunda haklı olabilirsin. Ama sonuç olarak ortada yapılmış bir hata var. Ve bunu başka bir hatayla düzeltmek istiyorsun sen. Görüşün o yönde. Oysa bu durumu kabullenmek daha mantıklı. Günde kaç kişiye hasta olduğunu söylüyoruz örnek olarak veriyorum bunu. Onlar da bu durumu istemiyor ama zamanla kabulleniyor. Bu durum da ona benzer. Onların yaptığı hatanın bedelini neden doğmamış bir can veriyor?
@AtınıArayanKovboy anlamak istemediğin nokta o cocugun hayata gelmesinin büyük bir hata olduğu o cocuk “hata” eseri dünyaya gelen bir çocuk olacak onların hatasının bedelini o cocuk yaşayarak ödeyecek yetersiz ana baba olmaktansa hiç olmamak daha iyi kürtajın şartlarını da biliyorum bu ilkel düşünceden kurtulmalıyız yetersiz eşler ana baba olmamalı kürtaj daha da yaygınlaşmalı ben de dünyaya gelmişim anamın babamın hatasının bedelini ödüyorum keşke de kürtaj yaptırsalardı babam babalığın b sini bilmiyor boşanacaklar hayata karşı bi ümidim olmasa yaşayacak sebebim yok her üreme yetisi olan hayvanlar gibi bilinçsizce ürüyor sen dünyaya bir canlı getireceksin üstelik bu canlı insan nasıl “hata” eseri getirebilirsin? Bu ne bencillik düşüncesizliktir arkadasımın annesi “hata sonucu” 4 ncü bebesini doğurdu sırf “vebale” girmemek için aldırmadı kalacak evleri bile yok çocugun masrafını karşılayacak gücü yok mama parasını kıyafetleri bile ondan bundan aldı koca desen ayyaşın teki içer içer evi mahalleyi birbirine katar bir gün polisler eksik olmaz eve para getirmez o cocugu aldırsa o cocuga bunları cektirmese emin ol daha iyiydi arkadasımın, kardeslerinin psikolojisi bozuldu artık intihar noktasına geldiler güzel yaşam sunamıyorsan tedbirini alacaksın köpek gibi doğurmayacaksın ha hata sonucu hamile kaldıysan da gidip aldıracaksın kimse senin b.. ktan hayatının hatasını bedelini ödemek zorunda değil bi söz var bu duruma uygun da neyse..
Benim de kardeşim olacaktı annem iyi bi yaşam sunamayacağı için aldırdı iyi ki de aldırmıs iyi ki de doğmamış o cocuk şimdi yaşasa bir sürü rezillik cekecekti bu ortamda psikolojisi bozulacaktı yaşadığımız yer uyusturucu bataklıgı oldugu için belki torbacı olacak belki uyusturucu içecekti bir insan asıl bunun vebaline nasıl girer
Durumuna üzüldüm şu an. Böyle bir durumda olduğunu bilmiyordum. Ama ben bir kadın doğum asistanı olarak yorum yapmak istedim. Sonuç olarak uzman değilim. Gördüğüm hergün gelen hastalardan üzüldüğüm için bu yorumu yaptım üzgünüm senin adına. :(
@AtınıArayanKovboy emin ol daha kötü hayatlar var bir dilencinin halini neler yaşadığını sordunuz mu burada bir abla var yaşına basmamış bebesiyle Ankara ayazında soguk tasın üstüne oturup dileniyor kadının 5 tane cocugu var bu nedir şimdi? Günahmış bana göre çocuga bu hayatı sunmak daha günah o kadının cocukları zenginliği geçtim niye orta halli bi hayat yaşayamıyor? O cocukların diğerlerinden ne eksiği var kadın adam kendine bakamıyor bi de gidiyor hayvan gibi ürüyor durumun kötüyse ne evlenecek ne de cocuk yapacaksın doğdugum güne her gün lanet ediyorum eskidenmiş o mecburen cocuk doğurmak şimdi her şey cok gelişti ilk insan gibi yaşıyorlar şaka gibi
Evet haklısınız ama burada yazarak herkese anlatmayın hayatınızı. Gizlilik nedeniyle. Ama biriyle konuşmak istiyorsanız size yardımcı olabilirim. Anladığım kadarıyla zor bir hayatınız var. Psikolog bir doktor arkadaşımı da önerebilirim isterseniz
@AtınıArayanKovboy teşekkür ederim çevremde yardımcı olabilecek psikolog arkadaslarım var
Peki
Her kadin cocuk ister istemiyorum desede ister belliki çok daralmış
Güvenin yoksa aldırın o zaman bize ne senin üremenden
Görüş yazma o zaman zorla mı yazdırdık
Zorla birsey yaptıramaz kimse bana ama sen baba olmaya zorlanan acizin tekisin
Allah ruh hastası eşlerden korusun. Amin.
Bu ikinizin ortak kararı olmalı halbuki
Allah analı babalı büyütsün inşallah Adınıza çok sevindim.
😂😂
Çok haklısın aldırsın cocugu içine sinmiyorsa ayrıl
Keşke önceden bi tarih sunsaydın bari kıza böyle olmazdı.
Ne diyecektim 2024 Mayıs 3 saat 12 mi?
Ya ne bilim iki üç sene her neyse bi geçsin sonra yaparız deseydin birkaç yıl elle tutulur somut bişi deseydin
Çocuk yapma fikri tek başına alınacak bir karar değil. İki tarafında bunu istemesi ve hazır olması gerekiyor. Eşin hiç doğru bir eylem yapmamış. Kürtaj ile aldırmanızı öneririm. Çocuğa kötü bir hayat vermektense doğurmamak daha iyi.
Kondom tak kontrol sende olsun
Eşin çocuk mu istiyor
evevet
Sana söyleseydi keşke. Ama o istiyorsa çocuk yapın
o istiyorsa niye çocuk yapıyoruz?
Bakımını eziyetini en çok o çekecek. Kadınlar daha duygusaldırlar. Muhtemelen etrafından baskı da görüyordur. Çocuk çocuk diye. Belkide sana söylemiyordur
bakımını o çekmiyor, devir bir tek kadının çocuk baktığı devirden çok daha uzak. o çocuğun altının bezini ben getiricem eve
öyle ama yine de kadının mutlu olması en güzeli
Neyine güvenin kalmadı ya esin senden hamile sanki
bu ne demek
Kandırsada eşin digorum sonuçta
eş mi? eş dediğine güvenirsin, güvenemediğin insan eş değildir. arkadan iş çeviriyor aynısı size yapılsa bangır bangır hakkınızı ararsınız
Sana kalmış gerisi sende ara hakkını napim
Anlından öpüp teşekkür etmen lazım.
allah allah, yalan söylediği için mi
Hayır. Karnında senin çocuğunu taşımaya cesaret ettiği için. Anlattıklarından yola çıkarak vermemesi gereken bir kararı tek başına vermiş evet. Ama sana verdiği değer de ortada hiç bir kadın eğer canım değilse bir erkeğin çocuğunu laf olsun diye taşımaz.
Bu çocuğa bakacak olan ikimiziz. Bu cesareti tek başına yüklenmesi delilik evet, tam da dediğin gibi. Daha evlilik oturmamışken ilişki oturmamışken çocuk yapıyorsa da o çocuğa adam gibi bakılamayacağı çok kesindir
İlişki oturmamışken? Evlilik oturmamışken 🙄🙄 Siz nasıl evlendiniz?
30 yaşında birinin bu cümleleri yazması komik geldi. Sevgililik ile evlilik bir değil. Gelirin ayrı olması ve birleşmesi, aynı evin içinde iki farklı insanın yaşayabilmeye çalışması kolay mı?
"Daha çok yeni evliyiz" Bu cümleyi okuduktan sonra senin yazdıklarında oldukça tutarsız geldi. Sonuçta evlilik öyle hebele hübele önce evlenelim sonra duruma göre bakacağız diyeceğin bir şey değil. Şunu anlamıyorum ve soruyorum siz nasıl evlendiniz?
Dediğin şeylerle benim durumumun arasındaki ilişkiyi anlamadım. Daha evlilik içindeki kendimizi tanımıyoruz. Sevgiliydik, sevgili halimi biliyorum. Sevgili halini de biliyorum leş gibi bir tartışma tarzı. Ayrıyız diye böyleyim evlenince düzelirim deyip durdu, seviyordum, evlendik. Daha karı koca olmaya alışamamışken bir de anne baba olacağız, çok kötü bir durum
Yaptığı çok yanlış ama olan olmuş artık aldırmak gibi bir günaha girmeyin
Haksızlık yapmış sana
Kadınlar böyle hacı yapacak bir şey yok
@KsKҽdisi 🤣🤣🤣
@Mayıssever 🤣☕🤣🤣🤣🤣
Niye böyle bir şey yapmış ki saygısızlık
uykusuz geceler seni bekliyor o zaman 🤣🤣
Gidip bı konuşayım istersen
Kusura bakmayın o hormonu vucuda siz alın.
Kendi istedi bunu. Ben değil.
Çok ciddi bir sorun. Kendi korunma yönteminizi uygulayın ve eşinizle konuşun bu durumu.
Valla haklisin ne diyim otutup konusun
Olan olmuş sahiplen çocuguda
Herkes öyle kendi kafasına göre takılıyor mu
😅👍
Hazır değilseniz aldırın bebeği.
Bu nebicim bir zihniyet? Katil
Emin ol çocuğa düzgün bir hayat sunamayacaklarsa aldırmaları daha iyi. Ebeveyn olmaktan emin değillerse o çocuğa nasıl bakacaklar.
Degil. Olurlar en guzel hatasi bu bebek olmuş olur calisip bakarlar herseyi yoluna koyabilirler ama o cana kiymak sacmalik olur
Bunun boşanma sebebi olduğunu eşin biliyor mu?
Olan olmuş ne yapabilirsin ki
Kendi evladını istemiyicek kadar taş kalpli misin
Evladımı istemediğimi nerden çıkardın
Gerçekten isteseydin bunu buraya yazmazsın.
Mesele çocuk değil. Eşinin, çok büyük ve iki kişinin beraber karar vermesi gereken bir konuyu tek başına karar vermesi.
@Pakdo07 biliyorum lakin olan olmuş bu konuyu eşiyle konuşması gerekirdi.
Buraya yayması gerekmez.
Günah bi mazlum o bebek bu denli rahatsız olmuş ki yazmış
Naneleri yemeden önce dusunucektin onu knk
Nane yememiş karısına döşemiş
Nane? Eşimden bahsediyoruz?
Demek istediğim korunmaniz lagzimdi 2nizinde olan olduktan sonra vay anam vay babam ağlıyorsunuz
Sana kapak atmak istemiş. Boşa.
Beğenmeyen 2 üyenin kadın olması. 🤣
Geç olmadan kürtaj yaptırmanı tavsiye ediyorum