AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
eşinin yaptığı hiç doğru değil yanında olması gerekiyor
Canim benim Allah yardimcin olsun ama esinin sana sahip cikmasi lazim heleki bu fönemde
Cahilliğin en üst seviyelerinden birinde. Böyle insanlara sadece acıyorum.
Dikkat cekmek icin yazilmis troll bir soru. Nasil anladin derseniz ara sira canim sikilinca ben de uydurma hikayelerler sorular soruyorum
Ne cahil bir aileymissiniz siz konusma benle de òzür dilemezse boşanmayı düşündüğünü söyle. Kız evlat kadar guzel bir sey var mi ya ne mana
2 isim koyarsınız. Ayşe , Ahmet gibi. Siz ayşe diye seversiniz , onlar ahmet. Kusra bakma ama troll soru :D
Bu kafa var mı niye sen utaniyorsun erkek olduğunda ne oluyor bu arada cinsiyeti kadın değil erkek belirtir
Yıl olmuş 2021 halen böyle zihniyetler var. Kız olacaksa ne olmuş yani sizde onlara karşı tavrınızı koyun
Sağlıklı olduktan sonra ne farkeder kız olmuş erkek olmuş sanki belirleme şansınız var cehalet maalesef
eşinde ailende hastalanmış yazık, zehirlenmişler zehir saçıyorlar, hep söylüuorum evlenecek olanlara ebeveynlik uygunluk testi yapılmalı
Utanacak bir şey kendileri utansın Allah öyle nasib etmiş bebeğin kızı erkeği olmaz hayırlısı neyse o olur
Sana yükleneceğine kendi evladına yüklensin içine tohumu bırakan o çünkü yıl nerdeyse 2022 oldu hala böyle cahiller var ayıptır ya
çocuk olmuyo diye suçlanamaz Allah'ın takdiri buna her kim. laf eder konuşur dillendirirse Allahu Teala ona lanet eder.
Kocana ve ailesine deki cinsiyetini sizin oglunuz belirliyor madem utanılcak bişi o utansın de resti çek cahil insanlar reziller Efendimiz ne diyor kız bebek çocuk rahmettir berekettir
En iyi yorum evet tam olarak bunu söyle bir daha açmazlar ağızlarını. Sende susup oturma...
Hep cahil kaynanalar yüzünden böyle oluyor kendisi kadın değil mi ne zekasız insanla var kadın olmazsa erkekte olmaz Cehalet diz boyu Allahım sen koru
Bebeğinin cinsiyetinin kız olması seninle alakalı değil eşinle alakalı bir durum lütfen kendini üzme kimseyi mutlu etmek zorunda değilsin
Kız o kadar tatlı ki allah herkeze nasip etsin nasıl bi zihniyet var sizinkilerde
Takipleşiypruz bu arada senle kimsin bilmiyorum ama 😀
Hayır takipleşmiyoruz
Ben takip etmişim
Ahahahahahahahhshshshshshss şaka demi böyle düşünce yapısına sadece gülerim
Kız çocuk harika bir şey erkek çocuk altın Kız çocuk altın madeni
sen de diyemedin mi cinsiyeti oğlun belirliyor diye
Mk çocuklarına bakar mısın
düt öyle kayınvalideyi de kocasını da oğlunu da
bebeğin cinsiyetini erkek belirler kendi oğlüna kızzsınlar
Onlara aç izlet YouTube dan çocuğun cinsiyetini kocanın organı belirliyor kocan suçlu. 😂
Eşinin ailesi geri kafalı. Kız çocuğu daha hayırlıdır diye sözü bilmiyorlar ya da dinsizler.
Cinsiyeti erkek belirliyor bunu ne zaman öğrenecekler acaba
Sacma bence kendisde bir byan ozaman oda dogmasaydi
eşine de ki daha y kromozomunu bile vermeyi becerememişsin sg
Şimdi aile haklı. Neden haklı? Çünkü sen onlara o fırsatı vermişsin ve kocan halen ailesinden kurtulup seninle yuva kurduğunun farkında değil. Ben hep kızım olsun istiyorum.
Senin utanman gerekmiyor,
Eşinin ailesi psikolojik olarak tedavi görmeleri şart
Ya arkadaş ne insanlar var kız mış erkekmiş ne farkeder ki hem bebeğin kız ya da erkek ilması kadın ile alakalı bir şey değil asıl ogullarına kızsınlar ne garip insanlarsa
Bebeğinizin kız olması sizin suçunuz değil ki... Bebeğin cinsiyetini babasından gelen kromozomlar belirler. Eşinizden X kromozomu geçmiş, Y kromozomu geçseydi bebek erkek olacaktı. Bu kadar yani...
Öncelikle suç değil
Evet, kimsenin suçu değil. Babanın da annenin de...
... maalesef
Cehalet böyle bir şey işte :(
Cinsiyeti erkek belirler. Erkekteki y kromozomuna bağlıdır bu durum. Yani kocana senin yüzünden diyebilirsin :)
Canım, yerinde olmayı asla istemem. Sinir krizi geçirirdim heralde.. seçimini yanlış yapmışsın. Olan sana ve kızına olacak
Hepsinin ya hiç uğraşma boşa gitsin sevmiyo demek ki bide kızını böyle bi adamla böyle bi ailedemi büyütücen. Ha bide bu aile çocuk doğunca çok dışlarlar falan git iş bul yeni hayat kur gerek yok takma
Lütfen trol olsun ya. Bunlar nasıl insanlar. Boşan kardeşim ya valla boşan. Bulursun bir iş bakarsın çocuğuna.
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun dua et ani karar verip ayrilmanbelki pişman olursun
Sağlıklı olsun önemli olan o. Engelli çocuğu olan insanlar var
Kız evlatın vefasının yaşlanınca aile büyüklerine nasıl hayrının dokunacağını anlatın. Evlatlar arası cinsiyet ayrımcılığı olmaz ayıptır günahtır. Allahın gücüne gider.
Bu tür cahiliye kişiler anlamaz işte
Ne saçma sorular saçma düşünceler ya yazık şimdiden çocuğa
Eşin ve ailesi doğulu mu? Şahsen brn evlendiğimde çocuk istersem çok fark etmez ama kız evlat> erkek
Çocuğun cinsiyetini erkekten gelen sperm belirler. Bir hata varsa sende değil kocandadır
Rezillik bu ya. Çok afedersin ama sikkerim öyle aileyi sağlıkla kucağına aldın da cinsiyeti kaldı...
Merak ettigim bir şey var..
Eşin ve ailesi aslen nereli? Bilelimde ona göre evlenmeyelim
Ben olsam düşük yapardım sonrada boşanrdım
Bu neyin kafası eşinin ailesi cahiliye dönemimi sanıyor.
Diyecek laf bulamıyorum. Erkek değil diye utanman mı gerekiyormuş.
Eğer bu suç ise suçlusu sen değilsinki eşin.. kii suç falan değil Allah analı babalı büyütsün..
Valla çok sıkarlarsa ayrıl çünkü eşin olacak öküz yanında değil
Mallık öküzlük allahın verdiğine sen bişi yapamazsın eli ayağı düzgün olsun kusuru olmasın oğlan kız farketmez diyceklerine kötü davranmak kaldık erkeğin spermleri belirliyor kız erkek oluşunu seni belirliyosun
Hala böyleleri var mı ya bebeğin cinsiyeti babası belirler
Böyle bir aile ile ömür geçmez ki ah ahh Evlenirken anlamadın mı adamın beyınsız olduğunu bacım yaa Kendi kararını kendin vermelisin Kimsenin sana boşan veya boşanma deme hakkı yok Aklını kullan Bu hayatı yaşayan sensın sen daha iyi bilirsin
Kanım donuyor ya şöyle şeyler duyunca kocanın ailesi mağarasından çıksın artık. Imkanin varsa o aileden kurtul. Bir ömür öyle davarlarla gecmez
çok saçma bir durum, kaldımı bu devirde öyle insanlar
eşininiz ailesini bir nöroloğa götürün baksın bir doktor kafa taslarının içinde beyin var mı diye
senin eşinin ve ailesinin * koyim * kodumun yobaz sığırları
erkek çocugu asıl igrenç hiçde sevmem evlenecegim zaman inşallah erkek çocugum olmaz diye dua edecegim
Sen daha evlenmedinmi
Evlendiğin kişi de erkek çocuğu?
@birrkullaniciadi evlenirsem diyorum dogru oku
neden sen mi evlenicen
Evlenirsem demişsin ki evleneceğim zaman demişsin xjsbxhs
Dememişsin ki*
Bir uzmana gidin ancak bu arap kültürğnden gelen bir şey...
Böyle bir zihniyet mevcut maalesef ki. Bana düşmez boşan ve yA boşanma demek, hayat senin yaşayacaklarını her iki şekilde de sen yaşayacaksın. Allah yardımcın olsun ne diyeyim.
Nasıl insanlar var ya çocuğun olacağına sevineceğine kıss diye istemiyorlar mı insan sağlıklı olsun der hayırlı evlat olsun der bide bu arada kıss olması senin problemin değil direk eşinin problemi
Görgüsüzlük iste gormemisler erkek olunca sanki bisey oluyor yanlış aileye gelin gitmissin Allah yardımcın olsun bu s. laklar sanıyoki cinsiyeti yaradan degil sen belirliyorsun boş ver aldırma
Cidden bir de en dinci şunlar oluyor ya genç bir annenin kalbini kırmışlar
Allahım ne biçim insanlar varya🤦♀️ allah yardımcın olsun kardeşim