Evlendikten sonra hemen çocuk yapılmalı mı? Yoksa biraz zaman geçmeli mi? Siz olsanız hemen çocuk düşünür müsünüz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zaten evlilik yaşı otuzlara gelmiş. Bekleyinde görün ebenizin şeyini. Bebek doğacak; Gece uykuları yok, sabah uykuları yok. Gece uyanacak 2 de, sabah 5'e kadar oyun onanacak, onun keyfi isterse uyunacak :) sonra kalkıp işe gidilecek. Karnı doyacak, ateşine bakılacak, gece terlemişse üstü değişecek. Yeri gelecek tek başına bırakıp çişe bile gidemeyeceksiniz. Büyüdükçe yürümeye alıştır, konuşmaya alıştır, eğitimini ver. İşten geleceksin azcık dinleneyim diyeceksin; anne kalk baba kalk oyun oynayalım diyecek. Pazar olacak hadi bi pazarım var geç kalkarım diyeceksin, sabah 6' da üstünde çocuk zıplarken uyanacaksın :) Daha çok şey yazılabilir. İleri yaşta enerjiniz yetmez. Sonra yaparız demeyin !!! Karı-koca olarak önce hayatımızı yaşayalım derseniz; anne-baba-çocuk olarak yaşayamazsınız, daha zor gelir ileri yaşta. Çocuk büyüdükten sonra karı-koca gibi yaşamanın planını yapın. Enerjiniz varken düşünün bence. Sonrası çok tatlı zaten :) 35 yaşından sonra anne-baba olmak çok fazla enerji istiyor.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şart değil aksine bence yapılmaması gerekir. Önce bir karı koca birbirine, aynı evde yaşamaya alışsın. Bir evliliğin, birbirinin tadını çıkarsın. Zaten ilk evlilik döneminde borçlar olur. Sonuçta yeni bir ev kurmak kolay değil. O borçlar da bitmeli. Bence evlendikten sonra en erken 1 yıl sonra çocuk yapılabilir. İdeali ise 2 yıl.
10 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 986 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik sadece çocuk dünyaya getirmek için yapılmamalı.
- Evlilik iki insanın hayatlarını birleştirdiği bir kurumdur.
- Öncelikle evlilikte iki insanın birbirini ve ailelerini tanıması çok önemlidir.
- Ardından gelen en önemli iki şey sevgi ve saygıdır.
- Güvendir...
Tüm bu şartlar sağlanmışsa, eşlerin çocuk büyütebilecek nitelikte olduğu da düşünülüyorsa, o zaman çocuk yetiştirmekle ilgili eşlerin kendilerini geliştirmeleri gerekli ve en son çocuk dünyaya getirilmeli ki, sağlıklı çocuklar yetiştirilebilmeli.
Temeli kuvvetli bir çocuk yetiştirilmek isteniyorsa, temeli kuvvetli bir aile ortamı oluşturulmalı...82 Yorumla
Soran+1 yılSüpersiniz
- +1 yıl
Estağfirullah.
Ben kesinlikle düşünen taraf değilim tabi bu kişisine göre değişir. Çocuk demek sorumluluk maddi ve manevi. Evlendikten 2 yıl sonra çocuğumuz oldu şu an 2 yaşında. Her gün yeni bişey öğreniyorum. Bana kalsa maddi durumum daha iyi olunca yapardım ama kısmet oldu işte.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
63
Cevap
36Cevap
Merhaba
Bana göre biraz beklenmeli yani bir sene kadar ama bu birazda maddiyata ve geçinmeye bağlıdır, evlendikten hemen sonra çocuk yapıyorlar ama daha bir sene olmadan boşanma kararı alıp boşanıyorlar olan çocuğa oluyor demem o ki iyice düşünüp taşınmak gerek.11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
ÜREMEYİN YA ÜREMEYİN DELİRİYORUM NE GEÇİYOR ELİNİZE KASIK GOBLİNLERİNİZİ ÇIKARTINCA SİZE DE YAZIK ÇOCUĞA DA
Şu anki dünyaya çocuk getirmek aşırı canice ve bencilce. Çocuk yapmak istiyorsanız dünyayı düzeltin, üstüne kendi halinize bakın dünyayı geçtim çocukları olanların büyüüük bir kısmı çocuğu geçtim kendine bakacak kadar bile olgunluğu aklı yok
evlilik de iğrenç bir şey zaten biriyle hayatını geçirmek istiyorsan çok güzel ama bunu neden devlete söylüyorsun veya dini kurumlara söylüyorsun ki?03 Yorumla- +1 yıl
Bu dediklerin galeye alınacak olsa idi sen dünyaya gelmezdin ;)
- +1 yıl
iyi ki gelmişssin bence bu kadar kötümser olma :(
hayattan zevk almaya bak ;)
+1 yılHayır şart değil önce iki tarafında çocuk yetiştirebileceğinden emin olması lazım, sonra saçma sapan olaylar yaşanıyor çocuğun hayatıda kayıyor, zamanında karar verebilmek çok önemli.
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle, çok haklısınız. Çok iyi düşünmek gerek.
Olmamalı. Neden? Çünkü bir evlilikte önce karı koca olunmalı sonra anne baba olunmalı. Ama biz insanlar daha karı koca olmayı beceremeden anne baba oluyoruz. Dolayısıyla ortalıkta kavgalı ortamlarda büyümüş nesiller yetişiyor. Ve maalesef ki o nesillerde öyle evlatlar yetiştiriyor
30 Yorumla
+1 yılBu sizin maddi durumunuz ve çocuk isteme durumunuz ile alakalı. Eğer bakmak istemiyorsanız hemen biraz kendinize vakit ayırmak / kafa dinlemek istiyorsanız yapmayın. Böyle bir zorunluluk yok tamamen size kalmış bir şey. Etrafta söyleyenler olursa daha erken diyebilirsiniz.
00 YorumlaYaaa mesela bizim üsülere göre evlenmek ne için var zina işlememek için dimi yuva kurmak için birbirine bağlı olmak için ee tamam zina işlememek için evlendim helalinden hoş her şey ee ben direk çocuk yapsam evliliğn tadını ne zaman çikaracam adamlar üst üste cocuk yapiyor nerde balayı nerde gezme tozma nerde yeme içme kesfetme hayatın tadını çikarma iki çoçuk dört duvar arası kocayı işden gelsin diye beklemek ve ev işleriyle uğraşmak mi evlilik bana çok saçma geliyor...
00 Yorumla
+1 yılBence zaman geçmeli biraz eşinle vakit geçirip sonrasında düşünülebilir
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar?
- +1 yıl
Bence net 1 sene bı beraber yaşayın yani çocuğa güzel bir zemin ayarlayın herkes önce şunu diyor çocuk gelince bereket de gelir gibisinden ama günümüz şartlarında çok zor
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılEvlendikten 1 yıl sonra çocuk isterim.
Bismillah daha yeni evlenmişiz,
birbirimizi yeni yeni yakından tanımaya başlamışız, hayatımızı evliliğe göre şekillendirmeliyiz,
maddi manevi hazır olmalıyız...
Ne bu alel acele bebek isteği..!
Yani ben çocuğumu oyuncak olsun diye dünyaya getirmek istemiyorum, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşasın diye getirmek istiyorum.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüzde zaten o işler öyle kolay değil
Evlenince hadi yapalım deyince yapsan da olmayabilir263 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmaz?
Cevap sahibi+1 yılZor bir şey
Soran+1 yılTüp bebek falan var şimdi daha kolay bence. Siz evli misiniz
Cevap sahibi+1 yılEvet evliyim de olmuyor
Soran+1 yılİnşallah olur. Ne kadarlık evlisiniz?
Cevap sahibi+1 yıl4 sene
Soran+1 yılMaşallah, yaşlarınız kaç? Severek mi evlendiniz?
Cevap sahibi+1 yılEvet severek 30
Soran+1 yılMaşallah. Muhakkak olur. Tıp çok gelişti? Bizim istedik hemen oldu doğal yöntemle.
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl29. Siz başvurdunuz mu tıbbi yöntemlere?
Cevap sahibi+1 yılHayır değil henüz
Soran+1 yılDoğal yöntemlerle olur inşallah. Peki biliyor musunuz nerelere dikkat etmeniz gerektiğini yeterince araştırdınız mi? Tavsiye ister misiniz?
Cevap sahibi+1 yılTavsiye isterim
Soran+1 yılBurdan mi özelden mi?
Cevap sahibi+1 yılBurada
Soran+1 yılİnsta varsa fake orada daha iyi anlatırım isterseniz. İlişkiye gireceğiniz günleri iyi seçmeniz gerekiyor öncelikle. Uzun uzun anlatırım isterseniz
Cevap sahibi+1 yılBiz bunları yaptık zaten
Soran+1 yılDaha bir şey anlatmadım ki.
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum hepsini ya ama olmuyor işte denedim
Soran+1 yılAnlıyorum ben seni, stres en büyük düşman. Sperm sayısında bir sorun da olabilir eşinin?
Cevap sahibi+1 yılSperm düşük biraz
Soran+1 yılBitter çikolata, muz, ceviz, ıspanak sperm sayısını ve kalitesini artırıyor.
Soran+1 yılburada mısın?
Cevap sahibi+1 yılDenedik hepsini
Soran+1 yılİlişki sıklığınız nasıl? İçine boşalınca hemen çıkmasın biraz dursun. Sonra bacaklarını duvara daya biraz bekle hemen gitme duşa.
Cevap sahibi+1 yılYumurtlama testiyle denedim
Soran+1 yılAynen işe yarıyor o programlar. Biz de kullandık. Sabahları yapılan ilişki daha iyi. Öncesinde seni hazırlasın ön sevişme vs iyice açılsın vajina.
Cevap sahibi+1 yılDenedim
Soran+1 yılSperm kalitesini artıracak başka yiyecek ve içecekler vardır muhakkak. Biraz daha araştırmak lazım. Eşiniz nasıl bu konuda istekli mi? Seksi seviyor mu? İsteksizlik erken boşalma vs var mı?
Cevap sahibi+1 yılYok cinsel bir sorunu
Soran+1 yılBoşalınca miktar falan normal mi? Kaç yıldır deniyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl4 sene oldu
Miktar normal
Soran+1 yılYastık koyarak deniyor musun belinin altına? Seviyor musunuz bı de hala birbirinizi?
Soran+1 yılAlkol, sigara kullanıyor musunuz? Beslenmenize dikkat ediyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yılAlkol sigara yok
Seviyoruz çok
Yastık denemedik hiç
Soran+1 yılYastıkla denedik biz çocuk olana kadar. Bir de orgazm olmaya çalış iyice açılsın vajina. Oluyor musun orgazm her ilişkide?
Cevap sahibi+1 yılHayır olmuyorum
Soran+1 yılKısa mi sürüyor ilişkiniz? Ten uyumu yoksa bazı şeyler zor oluyor. Orgazm olsan iyice açılır vajina. Seni hazırlamiyor mu eşin ilişki öncesinde, ıslanmanı sağlamıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılOnla ilgili değil bu iş
Sperm sayısı ve yumurta kalitesi ile ilgili
Soran+1 yılSenin yumurta kalitesinde sıkıntı var mı? Tüp bebek düşünmediniz mi?
Cevap sahibi+1 yılTüp bebek düşünüyoruz artık
Soran+1 yılSana ulaşabilir mıyım burada özelden?
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılAnlıyorum, peki. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin 🙏
Soran+1 yılNasıl gidiyor çalışmalar? :)
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor ya
Soran+1 yılOlacak inşallah, duayı da eksik etmemek lazım. Günlere dikkat etmeli, yastıkla denediniz mi daha önce demiştim?
Cevap sahibi+1 yılDenedik ama umudum kalmadı
Soran+1 yılAa lütfen, umutsuz olma. Umut Allah'tan, umutsuzluk şeytandan. Bacaklarını duvara daya biraz öyle kal ilişki bitince. Daha önce dediğim yiyeceklere devam edin düzenli olarak. Aranızda herhangi bir sıkıntı yok dimi? Stresten uzak kalmaya çalışın.
Cevap sahibi+1 yılHayır sorun yok
her şey çok güzel bizle ama işte olacak mı bilmiyorum
Soran+1 yılNe sıklıkla yapıyorsunuz, üst üste birkaç defa yapıyor musunuz, yoksa bir defada bırakıyor musunuz? Daha güzel olacak ins.
Cevap sahibi+1 yıl1 posta atıp bırakıyoruz
Soran+1 yılİkinci olmuyor mu? Neden bir posta? İkinci üçüncü olsa daha iyi. Benim de ikinci sertleşme hemen olmuyordu ama ikinciyi mutlaka yapmaya çalışıyorduk...
Cevap sahibi+1 yılHergün mü 2 kere
Soran+1 yılHer gün değil gün aşırı iki kere. Bir defa yapıp bıraktığımız da oldu ama. Sen sorumu begensene.
Cevap sahibi+1 yılYok beğenmem boş ver
Soran+1 yılEngellersin sonra istersen. Bir defa konuşalım.
Cevap sahibi+1 yılHayır istemem
Soran+1 yılPeki tamam daha fazla ısrar etmeyeceğim. İkincide sertleşmiyor mu eşin? Seni hazırlıyor mu ilişki öncesi?
Cevap sahibi+1 yılSanane
Soran+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun, bir şey demiyorum bu söz üzerine.
Şart değil tabiki de. Aksine bence 1,2 sene olmamalı. Eşle beraber vakit geçirilir çocuktan sonra bunlara fırsat kalmıyor. Tahammül azalıyor.
10 YorumlaDeğil.
Neden haber hafta düzenli olarak bu soru soruluyor yahu14 Yorumla
Soran+1 yılSürekli soruluyor mu yani?
Soran+1 yılBen ilk defa sordum. Fikir almak için
+1 yılEvlendikten sonra rahat bir üç sene çiftler hayatını yaşasın mesela bizim bir akraba 4 senedir çocukları yok hayatlarını yaşıyorlar gayet mutlu bir çiftler ama tabi fazla gecikmemek lazım
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 674 cevap paylaştı.
s +1 yılEskiden en az 3 yıl olmaz derdim. Yaş oldu 25 biriyle tanış evlen en iyi ihtimalle 27... çok da bekleme imkanım olmayacak gibi
23 Yorumla- +1 yıl
Tabi ki orası öyle
+1 yılIsteyen istedigi zaman yapsin. Sart degil tabiki fakat isteyerek olmasi onemli. Buna hazir olmalilar cunku bir cocugun sorumlulugunu almak kolay degil.
00 Yorumla
+1 yılHemen çocuk yapıp 1 yıl sonra boşanıyorlar olan çocuğa oluyor. Bi bakmak lazım devam edip etmeyeceğine en azından 2 sene
10 YorumlaNe gerek var? Sanki çocuk yetiştirmek çok kolay. Aklı olan bu devirde çocuk yapmaz, aksine korunarak bunun gerçekleşmesine engel olur.
00 YorumlaBu biraz yasla alakali bir durum 25 yasinda evleniyosan beklersin ama 35 ustu bir yastaki kadin icin beklemenin mantigi yok bence.
00 YorumlaBence bir kaç yıl bekleyip, dolu dolu birlikteliği yaşayıp ,
Keyifli vakit geçirip daha sonra çocuk yapılmalı.00 Yorumla
+1 yılHemen çocuk yapılmasına karşıyım. Taraflar tam anlamıyla neyin ne olduğunun farkına varmalı ki o zaman adım atılmalı.
00 Yorumla
+1 yılhemen cocuk yapmak sacma. En az 2 yil gecmeli anlasabiliyor muyuz , nasil gidiyor bakariz. Arkadas 1. yili dolmadan bosandi. Bide cocuk olsa rezillik
00 YorumlaBi kac sene sonra bence
312 Yorumla
Soran+1 yılErkeğin yaşı 30 a yaklaşmışsa peki?
Soran+1 yılAnlıyorum. Teşekkürler.
Soran+1 yılİsteğimiz zaman olmazsa. Bazıları yıllarca bekliyor olması için.
Soran+1 yılSiz olsanız evlendikten ne kadar süre sonra çocuk düşünürsünüz?
Soran+1 yılHayırlısı olsun. Kaç yaşında anne olmak istiyorsun?
Soran+1 yılTakip attım. Hmm peki. Hayırlısı olsun. Var mı şu an ilişkiniz?
+1 yılİki yıl en az bekle tani anlasabilcenmi sonra
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil. Birbirlerine vakit ayırmak lazım. Hazır hissettikleri bir zamanda çocuk sahibi olunur.
00 Yorumla 4 5 yil evlilik yasamak istiyorum gezmek tozmak hersey
00 Yorumlakişiye göre değişir sanırım. şart değil kendi adıma bir an önce büyüsünler diye isterim
00 YorumlaHayır birlikteliğin keyfini uzunca bir süre çıkardıktan sonra olabilir
00 Yorumla
+1 yılEvlnıp hemn cocuk yapan kız arkdaşlar cok pişman en az iki sene yapmıyacan keyfini surcen dıyorlar
00 YorumlaEn az 2-3 sene sonra düşünülebilir. Erkenden hiç gereği yok.
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılHemen çocuk yapılmamalı şahsen bir kaç yıl eşimle vakit geçiririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendigin yasa da bağlı 25 te evlenirsen okey gez dolaş da 30 yaşından sonra o kadar rahat olamazsın çocuk 30 dan sonra sıkıntı bir an önce yapman lazım
00 Yorumla
+1 yılHayır istersen hiç yapma evlenme sebebi çocuk yapmak mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir hemen cocuk yapilmamali gercek yuzler evliligin ikinci ucuncu yilinda ortaya cikiyor. Bu sebeple beklemek en mantiklisi
10 YorumlaŞart değil ama çocuk sahibi olmak isteyenler 30-40 yaş arası evlenip çocuk yapıp ayrılıyorlar. Yani temel amacı o olanlar için farklı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemen çocuk yapmazsan eğer kadının canı sıkılır eline telefonu alır başka erkekler arar. Hemen arka arkaya çocuklar yapacaksın ki meşgul edesin.
00 Yorumla
+1 yılhemen yapma hele aranızda anlaşmazlık varsa "çocuk olursa düzelir" diye hiç yapma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil. Bu soruyu sorma amacın xper kasmak değil mi?
00 Yorumlaevlendikten sonra hayatınız normalse eğer biraz zamana bırakın derim ama yaş ilerliyor derseniz bir an önce yapılmalı çocuk geç kalmayın
00 Yorumlasahsen evlenmem ama hadi evlendim diyelim cocuk yapmam bu dunyanin yeni bir cocuga ihtiyaci yok cok anne olmak istersemde evlat edinirim
00 Yorumla
+1 yılhmen yapmak doğru değil bence çiftlerin biraz eğlenmesi birbiriyle vakit geçirmesi gerek diye düşünyorum
00 YorumlaBiraz zaman geçmesi daha iyi olur
24 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar mesela?
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
+1 yılHayır şart değil ben şahsen 2 yıl arayla cocouk isterim
00 Yorumla
+1 yılHayır bence yapılmamalı en azından bir iki sene beklenmeli bilemiyosun insanları
00 Yorumla
+1 yılBira zaman geçmeli çiftler evliliğe ve birbirlerine alışmalı
00 Yorumlaeğer ki yaş problemleri ve geçim problemleri yok ise yapilabilir elbette ki
00 Yorumla
+1 yılYok ya ayıp olur 2 3 ay geçtikten sonra anca olabilir
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 613 cevap paylaştı. Hayır 2 sene beklenmeli hatta
10 Yorumla
+1 yılYapan maldır
11 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılBe yapacağım evlenmeden
21 YorumlaHayır kesinlikle en az 2 yıl beklenilmeli.
10 Yorumla
+1 yılCocuksuz evliligin anlami yok bence
10 Yorumla
+1 yılBir yıl sonra olabilir
10 Yorumla
+1 yılHayır bir kaç yıl geçmeli
00 Yorumla
+1 yılErkekler hemen istiyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik oturmadan çocuk yapmak büyük risk
00 Yorumla
+1 yılİki yıl sonra çocuk düşünülmeli bence
00 Yorumla
+1 yılHayır karşılıklı konuşarak anlaşarak
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılEn az 2 yıl, sorunlar varsa 5 yıl yapılmamalı...
00 Yorumla Ben evlendikten 2 yıl sonra çocuk yapmak isterim
01 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence değil ya acele etmemek gerek
00 Yorumla
+1 yılŞart değil bir kaç yıl sonra olmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?