Çocuk & Ebeveyn Tembel anne/baba çocuğu nasıl etkiler? _Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Sorumsuz ebeveynler çocuklarının üzerinde nasıl etkiler bırakır? Tembel anne/baba çocuğu nasıl etkiler? Cevapla Babalık Soruları Çocuk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 665 cevap paylaştı. Çocuğun temel ihtiyaci sevgi ve oyundur.. Ebeveyn tembelligi onun saglikli beslenip saglikli bir ortamda yaşamasına maniyse çocuğun sağlıklı gelişimi elbette etkilenir. 0 0 Yorumla
Pelos99 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 58% +1 yıl O değilde çocukta kendileri gibi tembel başarısız olunca çocuğa kızan hatta döven baskı kuran ebeveynler var ki tam camdan atmalık. 0 0 Yorumla
M-B-B Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Yani çocuk yapmak kolay iş. Onu erdemli insan haline getirmek işte bu herkesin harcı değil. Herkes zaten çocuk yapmamalı. 0 0 Yorumla
SomurtkanŞirin-2 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ben tembel anne'lerden ve babalar'dan da dolu dizgin nefret ediyorum nefffreeeeett! 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Selamlar, anne ve babanın etkin ve enerjik olması lazım. Çocuk yetiştirmek kolay değil çünkü. 0 0 Yorumla
miroveteene_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Çok etkiliyor maalesef yaşayanlar bilir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çocuğun temel ihtiyaci sevgi ve oyundur..
Ebeveyn tembelligi onun saglikli beslenip saglikli bir ortamda yaşamasına maniyse çocuğun sağlıklı gelişimi elbette etkilenir.
O değilde çocukta kendileri gibi tembel başarısız olunca çocuğa kızan hatta döven baskı kuran ebeveynler var ki tam camdan atmalık.
Yani çocuk yapmak kolay iş. Onu erdemli insan haline getirmek işte bu herkesin harcı değil. Herkes zaten çocuk yapmamalı.
Ben tembel anne'lerden ve babalar'dan da dolu dizgin nefret ediyorum nefffreeeeett!
Selamlar, anne ve babanın etkin ve enerjik olması lazım. Çocuk yetiştirmek kolay değil çünkü.
Çok etkiliyor maalesef yaşayanlar bilir
Tembel yapar
Maalesef kötü etkiler
Merhaba