Yeni çocuğum olacak ablasının kıyafetlerinden ayırmıştım biraz ama hepsi sararmış maalesef. Sararmış bebek kıyafeti nasıl temizlenir? Yöntemleri var mı?
Karbonat ve beyaz sirke ile bir macun hazırla. SAraran yerlere uygula bir gece beklet ve normal şekilde yıka. oksijenli su da bu konuda başarılıdır. sirke kokar dersen su, oksijenli su ve karbonat da kullanabilirsin
Herhangi bir içinde sodyum peroksit bulunan yani oksijen bazlı ağartıcı ile 60 derecede yıkarsanız istemiş olduğunuz beyazlığı yakalarsınız. Fakat 60 derece sıcaklıkta tekstillerde çekme olabilir. Bunun yerine 40 derece sıcaklıkta ve ağartıcı miktarını artırarak en uzun program ile makinede yıkayarak sonuç alabilirsiniz.
Diş macununu dene fırçayla sürt olmazsa da ben çamaşır suyuyla elimde yıkar sonra normal deterjanla yıkayıp daha sonra sabun tozuyla yıkıyorum sararan kıyafetleri
düzelmez diye biliyorum ama fazla olmamak kaydıyla leke çıkarıcıyla. ve daha sonra domestosla dene. ancak şu varki onların eaf ömrü dolmuş olmalı parça pinçik olabilir yinede denemelisin