AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Bence cok erken birbirinizle doyasiya vakit gecirin bas basa bir seyler yapin sonra insan pisman oluyor
Ben 2 aylık evliyim ve şu an hamileyim çocuk kararını eşinle birlikte vermelisin ikinizde istiyorsanız erken değildir
sevgililik döneminiz uzun geçtiyse birlikte aynı evde 1 seneden fazla yasadiysaniz yaşlar 28i geçtiyse pek sorun yok
diger şekilde çok erken
Yaşlarınız geçkin değilse hastalık vs yoksa 1 sene gezin dolaşın ilerde bu günleri çok ararsınız
Buna kimse karar veremez iki kişinin yapacağı seksi niye bize soruyorsun
Bence erken. Çocuk insanın hayatını kökünden değiştirir çünkü. Evliliğinizi de büyük ölçüde etkileyecektir. Bir anlık hevesle yapılacak şey değil çocuk.
Bence önce evliliğin tadını çıkarın daha sonra hazırsan eğer hazır değilsen çocuktan sonra ruhun çok yorgun olur ve gerçekten anne ve baba olabileceğinizi inanıyor musunuz buda çok önemli
Evlilikte en az 3 yıl çocuk olmamalı ve daha sonra 1 çocuk yeter, ona iyi eğitim ver, okut, ailene bak, aldatma, sonra çocuk olmaması için eşin spiral taktırsin lütfen.
Anne ve baba adayının fiziksel ve psikolojik anlamda hazır olması gerekir sadece.
Beraber aynı görüşte misiniz.
Bu kadar acele çocuk sahibi olmak istemenizin altında yatan gerçek sebebi biliyor musunuz?
Bunları cevaplayarak düşünebilirsiniz
kardeş tüplerin sağlamken doluyken en az 1 çoçugunuz olsun
Çok erken. Bir yere gezemeden tadına varamadan emin misiniz?
Yaşınız kaç ki yani genelde 30-35 yaşında evlenenler hemen çocuk sahibi olmak istiyorlar
Erken yaşta yap gitsin kardeş durumun iyise bekleme
Beklemenin manası ne? Hazır evlenmişsiniz siparişle mi yapıyorsun
Çok erken illa erken yapalım diyossniz bence 1 sene sonra yapın
Erken. Biraz zaman geçirin, birbirinizi daha iyi tanıyın, anı biriktirin. Çocuk telaşesi tüm bunların önüne geçer
Bence çok erken daha yeni evlendiniz bunun tadını çıkarın iyice gezin eğlenin çünkü çocuk oldumu bunları zor yapacaksınız
Ya bence erken gibi gezin tozun keyfinize bakın çünkü çocuk olunca kısıtlanıyorsun benim arkadaşım evlendi 5 sene sonra çocuk yaptı
yengem evlendikten 2 hafta sonra hamile kaldı kardesim gec bile kalmısınız
Kazamı yoksa bilerek mi hamile kaldı bu ayrıntı da önemli
Evet erken biraz gezin hayatınızı yaşayın. Evlendikten 1 sene sonra çocuk daha uygun olur tabi yaşınız cokta geç değilse
Hayır tam zamanı bence, tabii sizin hazır hissetmeniz çok önemli.
Evli değilim ama aşık biri olarak fikrimi söylemek gerekirse bence belli bi dönemi yok siz ne zaman istiyorsanız ne zaman şartlar müsaitse
Erken yanda geç olması evlilik yaşına bakmaz. Siz eğer 5-6 yıl önceden tanışıp birlikteyseniz erken değil. Ancak yeni tanıştıysanız çocuk için erken..
Çocuk evin neşesidir evin rızkının bereketidir çocuk yapmanın zamanı mı olur 😊 Yeni Evliymişsiniz Allah Mesut etsin 😇
Erken diye düşünme bence iki aylık evliydim hamile olduğumu öğrendim şuanda çocuğum iki yaşında çok şükür hiç pişman değilim sana tavsiye evliliğinizin tadını çıkarın yok gezin tozun diyenlere aldırış etme emin ol evliliğin tadı çocukla çıkıyo
gezip tozmanın tadını almamışsın. kendini kandırıyorsun.
@Decepticonn iyikide almamışım o zaman çocuğumla kocamla beraber daha güzel çıkıyo tadı
bir kariyer planın iş hayatın ve prezentabl bir yaşantın yoksa senin çocuk bakman en iyisi.
önemli olan sonradan tam tanımadan evlenmişiz geçinemiyoruz diyerek boşanıp çocuğu ortada bırakmayın.
Evlenmeden belli bir süre eşinle gezip tozduysan veya cinsellik olduysa sıkıntı değildir belki
@Decepticonn çok şkür kariyerimide yaptım bi mağazada müdürlük yapıyorum
müdürlük mağazada olmaz. mağazada 3 5 adamdan sorumlu biri olabilirsin. bu da yeni çıktı zaten mağaza müdürü terimi. müdürlük bir fabrikada ya da uluslararası bir şirkette yüzlerce ve binlerce çalışanı koordine edip, kapasite çalışmaları yapıp, karlılığı arttırmaya yönelik , işleri daha da büyütmeye yönelik yönetici olmaya deniyor. iyi üniversitelerin mühendislik işletme vs fakültelerinden mezun olup master ini yapıp ana dili gibi yabancı dil konuşanlardan oluyor.
@Decepticonn tamam biz olamıyoruz sen ol o zaman müdür
Evlenmeden önce cinsellik yaşadınız mı?
@Decepticonn sadece meraktan senin yaptığın terime sanırım okul müdürleri nasıl giriyor?
@Rkbk112 okul müdürüne en az 50 - 100 öğretmen ve 750 - 1000 öğrencinin sorumluluğu yükleniyor. müdür sıfatının altını dolduruyor. devlet memuru müdürlüğü ile özel sektör müdürlüğünü de kıyaslaman da ne kadar bilgisiz olduğunu gösteriyor. ite kaka liseyi yüksek okulu ya da uyduruktan bir uni bitiryor. sen bu ayakkabı mağazasının müdürüsün diyorlar insanlar da kendini müdür oldum sanıyor sanıyor.
@Decepticonn ltfen laflarınıza dikkat edin o müdürü olmak için bile çeşitli sınavlara mülakatlara giriyosn aşağılayıcı şekilde konuşmazsınız madem o kadar zekisin holdingin birinin müdürü olursun bana klavye erkekliği yapmazsın
ben fikirlerimi söyledim. aşağılayıcı şekilde yazmadım.
@Decepticonn çok gzl şekilde aşağılayarak konuşuyorsunuz
Kaç yaşındasınız? Eşiniz kaç yaşında? İki kişinin de ortak karara varması lazım. Sağlıklı bir karara varmalısınız. Yardım edebilirim özelden.
bu göreceli bir kavram ne zaman hazır hissederseniz o zaman yapın
Bence çok erken aynı evin içinde bir süre birbirinizi tanimanizi ve alismanizi tavsiye ederim.
Erken daha kardesim kendini ze zaman ayirin bir birinize. doyun oncelikle
Ben bu Türkleri anlamıyorum hemen çocuk yapıyorlar hayatın tadını cikarin
Çok erken bence çocuğunuz olmadan gezip tozmalısın biraz eğlenin sonra çocuk 👌
Çocuk olana kadar 2 ay doya doya seks yap, korumasız boşal tadını çıkarın. Bu arada erken bence
cok erken akrabalaranız onceden yapmış oldunuzu bile düşünebilir
Neden olmasın bence ne kadar erken olursa o kadar iyi Tabii ki buna hazırsınız
Sizce erken değilse bizce hiç erken değil. Buna en iyi karar verecek insanlar sizlersiniz.
1.5 2 yil gezin tozun keyfini cikartin ondan sonra cocuk yapın
Zaten bebe vardı derler laf söz olur 6 ay bekleyin en azından.
İlk geceden hamile kalanlar bile var
En çok istediğim şey
1 sene geçsin bence evliliğe alışın
Off ya bende istiyorum
Çocuk sahibi olmak çok mu istiyorsun 😉
@CrayzMan06 Evet
Hmm 😍
@Melisasks yapalım çocuk o zmaan ne dersin 😉
@CrayzMan06 SEninle niye yapayım yahu
Kendinizi hazır hissediyorsanız erken değil
Katılıyorum
Hayatta yapmayacağım şey😂
1.5 ayda kimseyi tanıyamazsın tek tüyom bu olsun.
Az rahatın tadını çıkarsaydınız yahu
Biraz tadını çıkarın sonra deneyin
Eşinin yaşı 30 dan küçükse bekle 1-2 sene
Hayır. gayet normal bir zaman
Noktayı yanlış yere koydum kb.
Buna biz karar veremeyiz ki sizin kararınız.
Çok normal. Erken değil. Ne gibi tüyolar istersin
Geç bile kaldınız kafayı mi yedinizaq
Bence çok erken daha.
En az altı ay anne sütü kadar önemlidir.
2 sene bekle yaşın 25 altı ise 4 yıl bekle...
Buna siz katar vermelisiniz size kalmış bişey
Siz hazır hissediyorsanız olabilir normal
Erken bence biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız
dur bir iki yıl geçsin ya
Bir sene geçsin dostum
Yarım ay gecikmişsiniz bile!