Çocuk & Ebeveyn Bebek beni bırakmıyor, ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 1.5 yaşında bi bebek var benimle oynamak istiyor ama oynuyorum hâlâ istiyor saklanıyorum buluyor kapıları açabiliyor.-. Güncellemeler+1 yıl Ayy kurtuldum çok tatlı gelmicem dedim tamam dedi gitti Bebek beni bırakmıyor, ne yapabilirim? Cevapla Bebek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Vavelya_KıZ Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Çok şanlı ve iyi bir insan olmalısın. Tadını çıkar. bebek ve sen büyüyünce bu güzel anlar elinden kayıp gider. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beni bebekler ve hayvanlar hiç bırakmaz zaten 😂 bir zaman sonra yoruluyorum teşekkürler Yorumla Vavelya_KıZ +1 yıl 😂haklısın. zor olmalı. Bazen yapacak bir şey olmaz. Bu hayattaki rolün belki de budur. Ne mutlu onlara ve sana Yorumla
Miraferyal Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Çocuk gelişimi okudum sana şunu diyim onu huzursuz etme saklanırsın bulamaz seni çok korkar tramva yaratma ona 1 1 Yorumla mehmetM3400 +1 yıl Duygulandım nedense Yorumla
şşansızAdam Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Yazık çocuğa oynasana işte. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hava sıcak yahu oynadığı oyunda çok yorucu Yorumla
Skldk4mk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl neyin oluyor bu bebek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uzak akraba çocuğu Yorumla Skldk4mk +1 yıl iyi kaçışlar canım :D Yorumla
blackwellsway Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Yiaa nolcak kız oyna bir şey kaybetmezsin 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok sıcaaak ve yorucu oynamak qpdkwmd Yorumla blackwellsway +1 yıl Haklısın hiç durmuyorlar😄 Yorumla
Secret987 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Yerim ben onu küçücük parmakları vardır onun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ay eveet bi de çok tatlı ama bana fazla yapışıyor Yorumla
Errorla_mücadele Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Evine gotur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yk tşkk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çok şanlı ve iyi bir insan olmalısın. Tadını çıkar. bebek ve sen büyüyünce bu güzel anlar elinden kayıp gider.
Beni bebekler ve hayvanlar hiç bırakmaz zaten 😂 bir zaman sonra yoruluyorum teşekkürler
😂haklısın. zor olmalı. Bazen yapacak bir şey olmaz. Bu hayattaki rolün belki de budur. Ne mutlu onlara ve sana
Çocuk gelişimi okudum sana şunu diyim onu huzursuz etme saklanırsın bulamaz seni çok korkar tramva yaratma ona
Duygulandım nedense
Yazık çocuğa oynasana işte.
Hava sıcak yahu oynadığı oyunda çok yorucu
neyin oluyor bu bebek
Uzak akraba çocuğu
iyi kaçışlar canım :D
Yiaa nolcak kız oyna bir şey kaybetmezsin
Çok sıcaaak ve yorucu oynamak qpdkwmd
Haklısın hiç durmuyorlar😄
Yerim ben onu küçücük parmakları vardır onun
Ay eveet bi de çok tatlı ama bana fazla yapışıyor
Evine gotur