Çocuk & Ebeveyn Çocuk sahibi olmak için evlenmek şart mı? badboysilkici Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor evlat edinmek için evli olmak şart mı birde taşıyıcı annelik ülkede yasak mı? Güncellemeler+1 yıl yasal değilmiş neden değil anlamadım Çocuk sahibi olmak için evlenmek şart mı? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Serentiy Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bilgim kadariyla bekar biri cocuk evlat edinebiliyor ama 30 yaşını doldurmuş olma şartı var çocuga 1 yil koruyucu aile olmuş olman gerekiyor vs vs 1 0 Yorumla
uykusuz0000 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bir oğlumun olmasını isterdim onu tek büyütmeyi ve beraber eğlenmeyi isterdim ama sadece hayal olarak 0 2 Yorumla mavimsitırak +1 yıl Ben de bi kızım olsun isterdim ama bir çocuğu babasız büyüteme kararını kendim veremem o yüzden benimkide sadece hayal Yorumla uykusuz0000 +1 yıl @mavimsitırak evet.. Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Bekar bir insan koruyucu aile olabiliyor belli şartlar var. Onun dışında çocuk için aile ortamında bulunmak bence daha sağlıklı. 0 0 Yorumla
Sensee Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 50% +1 yıl Bence de evli olması şart bir aile ortamı verebilmek için çocuğu 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 410 cevap paylaştı. Biyolojik olarak böyle bir şart yok sperm yumurtaya ulaştığında evlilik cüzdanı sorulmuyor 0 0 Yorumla
dehael Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Türkiyede yok, sanırım Kıbrısta vardı sperm bank. İllaki evlenmeden çocuk doğurmak istiyorsanız bakabilirsiniz 0 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 326 cevap paylaştı. Her çocuğun resmi bir ailede dogmak hakkıdır. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şart 0 5 Yorumla KartalllAdam +1 yıl Selammm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen kimsin Yorumla KartalllAdam +1 yıl Tanişmak isteyen bir bebek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek yok Yorumla KartalllAdam +1 yıl Tamamm🥰 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bilgim kadariyla bekar biri cocuk evlat edinebiliyor ama 30 yaşını doldurmuş olma şartı var çocuga 1 yil koruyucu aile olmuş olman gerekiyor vs vs
Bir oğlumun olmasını isterdim onu tek büyütmeyi ve beraber eğlenmeyi isterdim ama sadece hayal olarak
Ben de bi kızım olsun isterdim ama bir çocuğu babasız büyüteme kararını kendim veremem o yüzden benimkide sadece hayal
@mavimsitırak evet..
Bekar bir insan koruyucu aile olabiliyor belli şartlar var. Onun dışında çocuk için aile ortamında bulunmak bence daha sağlıklı.
Bence de evli olması şart bir aile ortamı verebilmek için çocuğu
Biyolojik olarak böyle bir şart yok sperm yumurtaya ulaştığında evlilik cüzdanı sorulmuyor
Türkiyede yok, sanırım Kıbrısta vardı sperm bank. İllaki evlenmeden çocuk doğurmak istiyorsanız bakabilirsiniz
Her çocuğun resmi bir ailede dogmak hakkıdır.
seni hamile birakaack yüzlerce kişi cikar
Şart değil.
Değil
Şart
Selammm
Sen kimsin
Tanişmak isteyen bir bebek
Gerek yok
Tamamm🥰
Evet
Galiba
hayır