Babasıyla beraber bir apartmanın bodrum katında yaşayan 1,5 yaşındaki bebeğin ağlama seslerine dayanamayıp evi basan komşular bebeğin vücudunda morluklar ve sigara yanıkları görünce babasını hastanelik olana kadar dövdüler. Bebek tedavi altına alınırken baba mahalleli tarafından linç edildi. Ailenin Suriye uyruklu olduğu annesinin bebek 3 aylıkken terk edip ülkesine gittiği belirtildi.
1,5 yaşındaki bebeğine işkence eden kişi komşuları tarafından hastanelik edildi. Siz böyle bir durumla karşılaşsanız ne yaparsınız?
Üzücü bir durum. Çocuğun da babanın da psikolojik destek alması lazım. Devlet serbest bırakacağına psikolojik destek sağlamalıydı. O kadar insanı ülkeye alıyorsun yeterli istihdamın var mı? İnsanlar sıkıntıdan çıldırdı. Kime soruldu? Halkla asla istişare yapmıyor fikir sormuyor. Sanki kendi ülkesi! Düzgün bir açıklama yap bari de ki alıyoruz çünkü imkanlarımız çok yeterli her şeyi karşılayabiliriz. Biz de onlar da geldiklerinde sıkıntı yaşamayacağız. Var mı böyle bi durum Türkiyede? Yok. Lanet!
Fotoğrafa bakmadım, bakmamak için elimden geleni yaptım ama bu kadar acıyı o bebek canlı canlı yaşadı. Neresinden tutarsak insanlığın öldüğü, elimizde kaldığı günler yaşıyoruz. Zalimler neden var, neden caniler nefes alıyor bilmiyorum.
Bir kadının 1.5 aylık bir bebeği nasıl bırakıp gidebildiğini anlamıyorum. Daha emiyordur. Bu adam nasıl baksın o bebeğe. Aç mı kalır, ölür mü, psikolojisi bozulur da bebeğe zarar mı verir insan hiç mi düşünmez..
Keşke yavaş yavaş öldürselermiş ben ora da olsaydım evime çeker derisini soyar tuz falan dökerdim bu orspu çocuğuna ulan arkadaşım kurusu ne günahı var lan o bebeğin deliriyorum ya.
Ya cidden böyleleri hapise falan atılmamalı bırak halk halletsin mk bunları toplucan böyle yılda bir gün damgalayıp halkın içine salacan halk stresini bu orspunun evlatlarından çıkaracak... Duvarı yumrukluyorum böyle kansızları görünce. Bana denk gelse direk ceza evindeyim.
Bakın bakın ülkeye doldurduğunuz arabik domuzlarına bakın. Kendi bebesine bunu yapan elin bebesine ne yapmaz. Görün ne aldığınızı ülkeye ey arap sevici beyinsizler. Soysuz diyince de biz suçlu oluyoruz. Hz Muhammed'in bile düzeltemediği configli arabikleri onca padişahın askerin güç bela aldığı vatana doldurdunuz. Kaldırır şimdi bunu KS doğru söylüyorum ya burdan da kovulurum şimdi. Dislike atacak tırrekler o 👎🏻 işaretini gidin arabiklere sokun aynı İsrail'in yaptığı gibi.
Sadece soruyorum yanlış anlamayın, tasvip ya da taktir ettiğim için değil bu davranışı ama bizim ülkemiz de yok muydu çocuğa işkence istismar? Ülkeyle, gelenle, gidenle, irkla dinle ne alakası var vicdansızlığın?
Elbette bizim ülkemizde de var hatta cezası verilmeyen köpekler bile var. Onların da hak ettiğini bulması lazım aynı şekilde muamele edilmesi lazım. Fakat onların tek yaptığı bu değil daha yeni ormanları yaktılar. arapları gebertmek farz oldu artık bize. Her yaptıkları batıyor artık tahammül kalmadı kimsede. Bunlar bardağı taşıran damlalar. Herkes doldu artık. Şu saatten sonra arap denen o... Çocuklarını gebertene para yardımı bile yaparım. Yeter ki araplar gebersin. Faşistlikse faşistim
Adaletin olmadığı yerde insanlar adaletini kendi sağlar, bu insanları böyle çıldırtmak delirtmek için ellerinden geleni yapıyorlar, bu şerfsiz pisliği serbest bırakmak neyin kafası ben anlayamıyorum bunu. 1,5 yaşında bir bebeğe işkence ediliyor ve serbest bırakılıyor düşündükce kafayı yiyorum ben artık.
Az bile yapılmış bu ite parça pinçik edilseymiş keşke
Yapma yapma yapmaaaaaa! Gerçekten şu an içimden tüm dünyaya haykırmak geliyor. 'Adaletin bu mu dünya?' diye. Sonran insanların yanı başındaki sese bile sağır oluşu aklıma geliyor.
Ben olsam kapıyı o oksijen israfının kafasına geçirirdim. Çocuğu elinden alır gözlerine ateşli bir aletle vururdum.
~İçimin yangını o kadar büyük ki daha yapacağım çok şey var ama KS kaldırır mı bilmiyorum 🐳
Valla böylesini alacaksın yavaş yavaş işkence edeceksin kapatacaksin bir kutuya zaman kavramını yitirecek sabah akşam kavramını yitirecek sonra alacaksın mezbahaya asacaksin yavaş yavaş öldürmeden işkence edeceksin psikolojik işkence de yapılabilir daha zahmetsiz olurdu ama öteki türlüsü daha zevkli 😈😈😈 işkence nasıl yapılır görsün 😎😎😎
Az baktımda haberlere dayak yemeden once millet polise sikayet etmis ifade alinmis bu sahis serbest birakilmis sonra buna bi güzel çalmıslar 😂😂😂 hay gözünu sevdiğimin milleti ne güzel etmişler adaleti ne guzel sağlamışlar
kimseyi dövemezsin. adam. normal değil ki yapıyo ya içeri gircek ya da tedavi olcak sen şiddet uygulayinca ondan farkın yok adaleti devlet sağlar sen değil yoksa herseye bahane bulup şiddet normalleştirilir
biber gazı ile gözlerini gör ederdim sonra onu baglardim ve iki tane sigara yakıp gözlerinin içinde söndürürüm sonra mutfağa taşırdım ve bütün ocakları yakmadan calistirirdim 1 dakika sonra kapıyı açıp bir kibrit atardım ve bom
Ben gözümün önünden ayıramıyorum başlarına birşey gelir diye, babaları ben telefonu açmayınca panikliyor bir şey mi oldu diye. Bunlar da insan öyle mi?
Böyle baba olmaz olsun hiç vicdan yok bunlarda bazen diyorum sorun bendemi ben sokakta evsiz gördüğüm kedi köpek ne varsa alıp eve getirip bakasim geliyor birde kendi canı yani
Diyecek laf yok artık insanlık denen şeyden 1 gram mı olmaz ya, nasıl kıyabildin küçücük çocuğa okurken bile insanın boğazı düğümleniyor yazıklar olsun.
Şimdi bu insanlık dışı hatta hayvanlık dışı bir suç olduğu için mahallinin darp etmesine karşı çıkmıyorum. Suç üstü ve kesinliği belli bir şey. Birisi zaten bunları yapıyorsa babası falan değildir.
Aynı şeyleri yaşatırdım ona orantısız güç kullanmak neymiş öğrenirdi, güç bakımından dengi olmayan birinin bunları yapması neymiş öğrenirdi. Böyle insanlara vakit harcamak çok hoşuma gider.
G*tünden ağzına kadar Demir sokup ateşte çevirirdim. O çoçuğun üzerinde kaç izmarit izi varsa, saat bazında çevirirdim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Babası salinmis. Aslinds olmasi gereken o adami sinir disi etmek kendi cocuguna bunu yapan milletin cocufuna hic acimaz kendi ulkesine git birak orda ölür mü savssir mi artik. Tc adaleti sssirtmadi ama. Serbest kalmis orspu evladi
@Bilebilelatex Köpeğe köpek denir başka ne demeliyim? Bu insan kılıklı yaratığı hayvanla eş tutmak hayvana haksızlık amenna ama başka nasıl bir tabir kullanabilirim.
Ne yapacağımı ben bile kestiremiyorum herhalde ölmekten beter ederdim
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Afedersiniz ama orospuuuu cocugu iste Şu an icimden gecenleri daha kibarca aktaramicam o kadar ofkeliyim agziyla burnunun yerini degistirirdim sunla beni 2 dakka ayni ringte bıraksalar
O. rospu çocukları. Senelerdir ülkeyi işgal ettiler. Vatanın satan i. bneler. Bunlar dayak yediği zaman içim rahatlıyor keşke orda olsaydım e. besinin a. ına gönderseydim.
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > 1,5 yaşındaki bebeğine işkence eden kişi komşuları tarafından hastanelik edildi. Siz böyle bir durumla karşılaşsanız ne yaparsınız?