Hayır bu konuda zaman geçtikçe daha olumsuz bakmaya başladım hayallerim var onunla arkadaş olmak bu pislikten uzak saflıkla yetiştirmek istiyordum ama ben onu ne kadar uzak tutsamda o hayata atıldıkça saflığını sevgisini kaybedicek kaybettirecekler ona bu kötülüğü yapamam o yuzden dursun durduğu yerde gerek yok bu dünyaya gelmesine
İnsan kendinden eminse onun sorumluluğunu alabilecek güçte görüyorsa kendisini bence getirmeli, ben çocuk sahibiyim ve onun sorumluluğu bana sorumluluk gibi gelmiyor keyif alıyorum, tek sıkıntım, korkum korumak. Bunun için elimden gelen herşeyin fazlasını yapıyorum yapmaya devam edeceğim.
Çevremde bu konuda korku yaşayıp çocuk sahibi olmak istemeyen arkadaşlarım var hak veriyorum, eğer şu yılımda çocuk sahibi olmamış birisi olsaydım sanırım benimde gözüm kesmezdi, çok kötü bir zaman dilimindeyiz malesef.
Ben getirdim hemde çocuğu hiç o zamanlar istediğim halde büyüdü 7 yaşına girmek üzere tekrardan bu dünyaya çocuk getirmek ister miydim isterdim kızımın bi kardeşi olmasını çok isterdim ben yokken birbirlerine sahip çıkmaları için kardeş sevgisini tanıması tatması için ama 2. Bebeği hak eden bi babaya tekrar evlat verilir diye düşünüyorum öyle bi eşim olmadığı için de başka çocuk olmayacak
İstemiyorum çocuk tacizcileri etraftayken namus bekçileri kol gezerken işsizlik maddi zorluk bu kadar fazlayken bu ülkeye de dünyaya da çocuk getirmek istemiyorum.
Bu ülkeye getirmek istemem!😏 Avrupa da yaşasaydim iyiydi oranin orta halli halki bile bizim yanimizda zengin kalır! Türkiye de elit kesimler haric cogu kesim cok terbiyesiz tehlikeli. Cocuk dogursam ben ne kdr duzgun yetistirmeye calissamda sorumsuz ukala pislik ailelerin pislik çomar cocuklari onun uslubunu bozabilir. Her neyse bu ülkede biz kendimize zor bakarken cocuk falan ... olmasa daha iyi. Düşünmem
Hayır bu aptallık bence. İlla bir çocuk bakacaksamda evlat edinirim. Bu daha doğru dünyaya getirip onu bu hayata sürüklemek istemem acı çekmez en azından kaygısı tasası olmaz. Ben çocuk yapmaktansa evlat edinme tarafındayım. Başka sözde anne ve baba olan insanların bir köşeye atıp ilgilenmediği o kadar çocuk var ki en azından birinin hayatına dokunup ona birşeyler katmak isterim. Anne baba olmak için biyolojik olarak o çocuğun sende genetiği olmasına gerek yok.
Bu kirli dünyaya temiz masum bir bireyi getirip kirletmek istemiyorum. Ama şöyle bir sorun var ben çocuğumun olmasını aşırı istiyorum onun için bu isteğimden vazgeçebilirim..
Bu dünyada bir suç yok, insanoğlunun nefsi iradesinde suç. Eğer nasip olursa evet anne olmak, elimde bir canlının şekillenmesini ve birey olarak yetiştirebilmeyi istiyorum.
Ben iki tane benzerim olsun isterim az ve öz çocukları çok severim dünya kötü ama ben doğru kişiyi bulunca çocuklarıma hayatımı adayacağım onlara güzel küçük bir dünya kurup ellimden geldiğince iyi bir anne olmaya çalışırım güzel bir eğitim güzel bir ahlaki terbiye sağlamak niyetindeyim kişi kendini bildikten sonra dünya ne kadar kötü olursa olsun değişim bizim elimizde herşeyi istersek değiştirebiliriz :))
Sevdiğin kişiye benzeyecekse getirilir. Kıtlıktan çıkmış gibi evi 5-10 çoxukla doldurmanın anlamı yok. 3 yeter. 1 kız 2 erkek Tabi ne çıkarsa bahtımıza.
Şuanda daha çok biçok kişinin gözüne dezavantajları batsada aslında avantajı daha çoktur mesela bi kalemi kırmak çok kolaydır fakat 2 3 kalemi kırmak o kadarda kolay değildir çocukta böyledir iki gün sonra sana yoldaş olur sırdaş olur. Bir olur seninle beraber birlik olur kolay kolay kıramazlar seni çünkü yalnız ve zayıf görmezler...
Erkek arkadaşıma deli gibi aşığım ondan bir çocuğum olmasını isterdim ama diğer yandan iyi bir anne olamam korkusuyla dünyaya çocuk getirme fikrinden vazgeçtim ama erkek arkadaşım çok istiyor sana benzeyen bir sürü güzel bebeğimiz olsun diyor
İsviçreye gitme hayalim var olursa orda yaparım ama türkiyede yapmak istemem bir de kız olursa %80 kalp krizinden gideriz milletimiz bir tık iğrenç ve aç olduğu için neyse
İstiyorum evet ama gelecek se de en azından benim yaşadıklarımı yaşatmam elimden gelenin en iyisini yaparım ve hiç yoktansa bazılarının yapmadığı onu sevgiyle büyütürüm konuşurum öperim koklarım sarılırım.
Şimdi anne baba olmak isteyen adaylara sesleniyorum. Eğer bakmıcaksanız düzgünce eğitim vermicekseniz boşuna çocuk yapmayın. Kedide doğum yapıyor yani…
Tabikide istiyorum. Bu dünyaya benden ve sevdiğim adamdan ortak bir parça bırakmak mükemmel bi şey hatta ben 3 tane bırakalım diyorum bol bol bizden olsun xnjxjskmxmsm