+1 yılMaddi konuda size söylemediği bir yetersizlik mi var acaba? Önceden böyle değildi diyorsunuz ama hamilelikte daha çok ilgili olması gerekirken ters bir durum var ortada. Bence açıkça konuşun bu durumu eğer halledemezeeniz aserme konusunda bastırma yapmanız mümkün değil ya ev için alışveriş yaptığınız zaman çikolata sosu et gibi şeyler alıp evde kendiniz yapacaksınız ya da ailenize söyleyeceksiniz onlar ilgilenecek. Bu çocuğu tek kişi yapmıyor babalık görevleri sorumlulukları da var katlanmak zorunda.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kıyamam ya günaha giriyordur. Aşermek bazı maddelere ihtiyacınız olduğunun belirtisi. Yarın çocuğa da almayacak. Aile adamı değil demekki. Bu aşermelerin sonucu çocuk gelişimine tesir eder maalesef. Nasıl bastırılır bilmem kardeşim.
40 Yorumla
Parası yoksa alamıyosa bişey diyemem ama parası varken hamile eşine neden bu şekilde davranır ki bi insan diycem de yaptığı şey insanlik dışı bişey hiç mi akraban yok çevrende annen baban yok mu yaptığı bu şeyleri cezasız bırakma uzak durmak istediğini söyle annenin babanın yanında kal aklı başına gelene kadar taa ki senden özür diler artık senle ilgilenir sana değer verir özür dilerse o zaman kabul edip dönersin ben yerinde olsam bundan daha doğru yapılacak bi durum göremiyorum bu durumda
20 Yorumla
Bana kalırsa, para bile bırakmadan eve, çekip gidiyorsa, zaten ara ananı babanı, gelip alsınlar.
Bu olmadı, o halde çocuk doğana kadar sabret, çocuk doğunca işe gir. Gıkını çıkarırsa da al bebeğini git annenin evine.
Bu neymiş? Bir bildikleri çiftleşmek. Ayılar daha romantik, köpekler daha insani.80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılAnkaradaysan getireyim ben sana, bir çikolata eline mi yapışmış ya okurken benim canım yanıyor nasıl insanlarla evleniyorsunuz
73 Yorumla- +1 yıl
ben de çok şaşırdım. benim karım bişey isticek ben almıcam ( evlenirsem yani )
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum, maalesef evlendigimiz zaman değisiyorlar
- +1 yıl
Kac yillik evlisin
+1 yılAllah yardımcınız olsun size ve çocuğunuza. Benim b*bam olacak insan müsvettesi de bizi takmaz. Gerekirse ailenize söyleyin, gerekirse üzülsünler. Çocuğunuzdan önemli değil. Siz o adamla mutsuz olursunuz. Sizi bir de işten çıkartmış, o a*ına k*dumun karımı çalıştırmam diyen o*ospu ç*cukları gibi. Gerekirse çocuk doğduktan sonra boşanın. Size hamile olduğunuz halde bu değeri vermiyorsa daha hiç vermez. Çocukluk arkadaşımmış, kocammış... S*ktir e*din. Böyle b*baların a*asını s*keyim.
30 YorumlaEniştem de işte olduğunda ablam hep aşeriyodu bana erikdi çilekdi falan al diyodu onları aldıktan sonrada kurabiye falan istiyodu ilk başlarda itiraz etmedimde abi durdurak bilmezmi insanya harbi günde 5 6 kez markete çıktığımı hatırlıyorum en sonunda ettim valla Eniştem alsın sipariş etsin yük kocaya düşmeyince kardeşe anneye babaya falan düşüyo byler alın ne istiyolarsa
10 YorumlaAllah oyle kocanın taaa belasını yani cocuk yaparken iyi demi. Keske gercekten yakın olsaydık da istediklerini ben alsaydım çok üzüldüm su an. Allah yardımcın olsun
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum saolun düşünmeniz yeterli
aserdigin seyi almalisin, ayrica bu okuzu nerden buldun Allah askina sal dogal yaşam alanina, kurtar kendini.
70 YorumlaBabama gidiyorum de cık git ya. Öyle eş mi olur sanırsın düşmanının çocuğuna hamilesin. Yoldan geçerken aserdigini soyleyip benden istesen ben alırım. Git anana babana şikayet et. Sonra da boşan. Bu çocuğunuz olsa çocuğunuzu da aç koyar
30 Yorumla
+1 yılOha karnında kendi çocuğunu taşıyan kadına yaptığına bak bastırma versin para kendin al ne biçim koca ya
60 YorumlaÇikolata yerine zamanında prezervatif isteseydin keşke, öyle adama çocuk mu yapılır
80 Yorumla
+1 yılAilene adamın ağzına sıçsınlar ne o öyle köpek misin sen çocuğunu taşıyorsun iyice geçirecekler kendisine gelecek
50 Yorumla
+1 yılParasi olmasa neyse dicem de cikolata bile alamaz mi insan. Hadi alamadi davranisiyla onu unutturabilir insan olsa. Uzuldum yerinde olsam bi dakka durmam🙄
40 YorumlaAllah'ım böyle erkekler üremesin, kökünü kurut amin.
70 Yorumla
+1 yılBöyle adamları nerden buluyorsunuz ya evlenmeden önce hiç mi belli etmedi koşarak kaçsaydın keşke
60 Yorumla
+1 yılYaaa kıyamam gerçektende eşin bu kadar düşüncesiz mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef:/
- +1 yıl
Kuzum olabilir sıkma canını belki eşin iyi gününde değilmiş ki öyle davranmış. Biz biraz sert çıktık eşine. Seni eşine karşı doldurmuş gibi hissettim çoğu yorumada baktım onlarda öyle. Yani bizim burdaki yorumlarımızdan dolayı bir evlilik bitebilir ya da eşinden soğumuş olabilirsin. Belki eşin gerçekten çok iyi düşünceli biridir bilemeyiz bunu en iyi sen biliyorsun🤍 ilk yaptığım yorumumu geri çekiyorum pişman oldum:(
Nasıl bir eşin varmış böyle ya :( fizyolojik bir istek bu istesen de bastıramazsın ki.. Sen sipariş et istediğini getirsinler bulabildiğim çözüm bu
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne bicim insan bu pislikkk bu dogurma kiz bidaha buna cocuk yapilirmi
42 Yorumla
Soran+1 yılYapmayı düşünmüyorum zaten, çocuğumu bi saglikla kucama alayim da
Cevap sahibi+1 yılhicmi anlamadin bunu sen daha evvel evlenmeden yani
Gizli Üye(18-24)+1 yılTam bi ş*refsizle evlenmiş üstüne çocuk yapmışsın geçmiş olsun bacım
80 YorumlaAilene ilet durumunu aynı ilde değilseniz sana para yollasınlar. Canım birşey çektikçe alır yersin o parayla. Eşine buradan... demek istiyorum.
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKızım o şerefsiz kocana söyle bu aşerme işi önemli birşeydir boşlamasın alsın bu günlerde almayacakta ne zaman alacak o karnındaki çocuk onun değilmi onu oraya sen yalnızmı koydun aynen bunları ona söyle.
30 YorumlaKeşke zamanında başın ağrısaydı böylesine bir adamdan çocuk yapmak gibi bir hataya düşmezdin. Sanki başka birisinin çocuğunu taşıyorsun? İkinizin çocuğu o bu kadar önemsiz mi bu konu gerçekten ya?
20 Yorumla
+1 yılÜzüldüm senin adına gerçekten eşine çok kızdım şu an canın şu an ne çekiyorsa senin değil çocuğunun canı istediği için
20 YorumlaGit kendin al sende o adamdan da bida sakın cocuk yapma ders olsun sana
37 Yorumla- +1 yıl
parasını çalsın
- +1 yıl
eşi değil mi ortak para oluyor
- +1 yıl
yav para yoksa niye çocuk yapıyor daha bu çocuğun bezi, bebe maması, oyuncağı, giysisi, okulu derken ohooo
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine gıcık oldum kusura bakma. En azından bir kere olsun alınır. Onun da çocuğu. Bütün yükü tek başına çekiyorsun. Annen baban varsa onlardan rica etsen
30 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 685 cevap paylaştı.
+1 yılAşermeyi sakın bastırma. Çocuğun sağlığı için. Eşine de insan gibi anlat durumu.
30 Yorumla Ne evlenecek ne de baba olacak sorumluluğa sahip bir insan değil. Umarım tez zamanda bu yanılgıdan vazgeçer.
20 Yorumla
+1 yılBöyle eş olmaz olsun ya. Maalesef bastıramazsın ki senin elinde olan bir şey değil çünkü
20 YorumlaKıramaz
Bastiramazsin. Alsın nasıl bir baba adayı öyle20 YorumlaMaddi sıkıntı olabilir ama ne demek 50 kuruşluk bir şey almıyor böyle adamlarla nasıl ebleniyorsunuz ya
20 Yorumla
+1 yılÇok aşırı yanlış yapıyor keşke öyle bir adamdan çocuk yapmasaydın annene geri dön bence
20 Yorumla
+1 yılaşermeyi bastırabilir misin bilmiyorum ama onu halletsen bile o adam iler o hayat çekilmez
30 YorumlaOnun çözümünü bir kenara bırak da o doğacak çocuk için üzülürüm. Ruh hali berbat olur onun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacım bu nası hayat ya. Sen de ne safmışsın niye bıraktın işini elin oplu için. Cok acımasışmış boşa onu
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok üzüldüm inan benim alasım geldi.. Bastirabileceğini sanmıyorum canım. Eşin de ince ruhlu değil keşke böyle biriyle çocuk yapmasaydın diyesim geliyor. Bu tip insanları anlamam mümkün değil.
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılAma bu bildiğin hayvanlık. Böyle öküzlerle niye çocuk yapıyorsunuz be kardeşim
10 Yorumla Yaw abla olurmu öyle şey, bilerek mi aşeriyosun yani kocanın anlayışlı olması lazım yani
10 YorumlaBu doğal bir durum.
Bastırmak için bir şey yapılamaz.10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hangimiz aserdigimiz seylere sahip oldu. kilona dikkat et caninin her istedigini yeme kilo verneye bak simdiden bu kadar yiyorsan ohooo dogumda zorlanirsin
05 Yorumla- +1 yıl
Benimde esim cikolata doner vs almiyor niye cocuga zarar verirsin diyerek korkuyor esi belki o yuzden almiyordur dusundunuzmu hic? Ben kac aydir agzima bir aburcubur sokmadim niye benimde esim almiyor hemen kocasina yuklenmissiniz. Doktor yemeyeceksin demistir belki kocasida bunu uyguluyor olamazmi? Benim doktorum yemeyeceksin cocuguna zararli diyince bir 50 kr cikolata bile yiyemedim
- +1 yıl
Yediklerin çok sağlıklı sanki. Bu yaşta çocuk yapıyosun sen ne kadar zekaya sahipsin ki. Dediğin laflara bak. Takıldığın konuya bak zeka yoksunu
- +1 yıl
Sacma sapan yorum yapan herkesi direk engelleyip yorumunu siliyorum boşuna yorulmayın. Yorum yapacaksanız kendinize ait bir yorum açın. Soru sahibi abartıyor olamazmi zaten hormonlar baya tavanda birde durumu eşten dinlemek lazim o kadar sacma yorum yapiyorsunuzki hamile bir kadini gaza getirip bir yuvada yikabilirsiniz tebrik ederim o zaman sizi ✌
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazı erkekler sanki odun olsun diye yetiştirilmiş. Lan kadın senin çocuğunu taşıyor bu işten anlamıyorsan git anana ablana sor bari.
20 Yorumlabastıramazsın... neden alamıyor.. maddi yetersilik mi...
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum düşünmeniz yeterli
Soran+1 yıl🙏
Soran+1 yılYani biraz da öyle istediklerim çok birşey de değil zaten, bi çikolata bi döner ya da bi karpuz ne kadar tutabilir ki
Soran+1 yılFakat sürekli aserdigim için sitem ediyor sürekli birşey istiyorsun diyor
Soran+1 yılAşermelerim yeni basladi diyebiliriz zaten, almadi maalesef
Getirden söyle.
Bir sürü İnternet ortamından alışveriş yapabileceğin yer var12 Yorumla
Soran+1 yılPara vermediğini belirttim?
+1 yılDurumunuz mu yok neden almıyor
41 Yorumla
Soran+1 yılYani şu aralar iyi değil evet ama 50krsluk cikolata alamayacak kadar da değil ama almiyor iste
+1 yılBöyle insanlarla nasıl evleniyorsunuz anlamıyorum insan evlenmeden önce huyunu anlar diyelim ki evlendiniz evlendiğinde anlarsın birde çocuk yapmışsınız
30 Yorumla
+1 yılKocan tam bir öküz boşan bence sana karşı hiçbir saygısı yok
50 YorumlaÇok üzüldüm suan😓sana hiç saygısı yok
43 Yorumla
Soran+1 yılAydın
- +1 yıl
Sen nerde oturuyosun
Bebişe sağlık diliyorum 👋
27 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyoruz🙏
Soran+1 yılAllah razı olsun hepinizden, ne güzel kalbiniz var sizin öyle. Rabbim yüzlerinizi hep güldürsün inşallah.🙏
Soran+1 yılÇok saolun, fakat sizlere de yük olmak istemem🙏
Soran+1 yılİnsan mahcup oluyor yinede
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞöyle biriyle evlencem diye ödüm kopuyor
110 YorumlaYani yanlış anlama ablam ama o davar ya niye almıyor gerizekali
30 YorumlaBebeğin vücudunda leke çıkar mı acaba
11 Yorumla
Soran+1 yılBu konu hakkinda tam bilgim yok kimisi cikar kimisi çıkmaz diyor saglikla kucagima aldigimda anlarız 😌
+1 yılKocan çok şerefsiz biriymiş
60 Yorumla
+1 yılo koca ne b0ka yarıyor aallaın ayısı
60 Yorumlaeşinden boşan kodmun dağ ayısı
60 Yorumla
+1 yılya çocuğu olumsu etkiler ama sen bulabildiğin parayal al kendin al köşede paran falan varsa
20 Yorumla
+1 yılGünah bu Ailesine söylesene Annnene söyle onlar alsın ve konuşsun bu kadar olmaz
20 YorumlaBastıramazsın senin elinde olan bir şey değil çünkü...
10 YorumlaBwlkı maddi acudan sıkıntısı olabilir
14 Yorumla
Soran+1 yıl50krsluk çikolata alamayacak kadar da degil
Soran+1 yılSık değil arada, çünkü ben izin vermiyorum artik. Çocuğunu düşünmüş olsa canimin istedigini alır
+1 yılBastırmanın yolu yok böyle erkekler de adam diye dolaşmasın
10 Yorumla
+1 yılBöyle insanları cocuk sahibi yapmayin ya. Biraz kendi degerinizi bilin. O kadar uyuz oluyorum ki anlatamam. Sanki karnindaki baskasinin cocugu. Kiz canin ne isterse yemeksepeti banabi den soyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVallahi sen tpn çıkarmışsın kocanı ne demek işi bıraktırdı sen kendini hiçe saymıssin onun da sana saygı duymaması normal
00 YorumlaBu nasıl bir zalimliktir aklım almıyor benim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCocuk buyuyunce calısmaya basla bence ekonomik ozgurlugun olur
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaddi durumumu kötü niye almıyor çok sinirlendim şu an madem seni çalıştırmıyor para işti sen al bari
10 Yorumla- Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne