Adetime 4 gün var belirtileri de vardı ve elimdekini degerlendirmek istedim birde pozitif olup hamile oldugunu ögrenen varmış sizce nedir Allahım herkese nasip etsin banada inşallah
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Görsel sana aitse gebelik var gözüküyor.
Belirli bir süreç geçtikten sonra evet bu tarz testlere güvenebilirsiniz ama kan testi net ve kesin olandır. Bu tarz testlerin yanılma payı çok ama kan testinde böyle bir sorun yaşanmaz.04 Yorumla- Soran+1 yıl
4 gün sonra regl gerçekleşmezse kan tahlili vereceğim
- +1 yıl
şu an verebilirsin, silik hali bu tarz testlerde çıktıysa 2-3 haftası vardır.
- Soran+1 yıl
Ama bu test ovulasyon testi yani gebelik degil normalde silikti Adetime 4 gün kala koyulaştı yani kan vermem şu an dogru mu
- +1 yıl
Evet şu an kan verseniz çıkar, silik çıkması için yine 2-3 haftalık çıkması gerek bu da kan testinde gözükür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
1Cevap
Git bi tane hamilelik testi al soru işaretlerin giderilsin 🤷🏻♀️ Zaten hamileysen iki hafta falan olmuştur ve test bunu gösterir her şekilde 👍🏼
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Gerek kalmadı kan testiyle hamile oldugumu ögrendim
- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ederim
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kan testi yaptırıp emin olabilirsin.. Regl gününün geçmesini beklemenize gerek yok.. Özel bir hastaneye gidip beta hcg yaptırmak istediğinizi söylemeniz yeterli..
00 Yorumla İyi de bu hcg testi değil ki git bi eczaneden al hemen hcg testi yap varsa kesin çıkar adetin yakın
00 YorumlaFotodaki senin testinse yüksek ihtimalle hamilesin
03 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah
- Soran+1 yıl
10 gün geçmesini beklerim de bu test yumurtlama testi yani ovulasyon Adetime 4 gün kaldı gebelik testim olmayınca bunu yaptım pozitif çıktı
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Regl oldun mu
015 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır hamileyim❤️
- Cevap sahibi+1 yıl
İlk gebelik mi
- Soran+1 yıl
Evet ilk
- Cevap sahibi+1 yıl
Ne zamandır evlisiniz
- Soran+1 yıl
9 ay
- Cevap sahibi+1 yıl
Çok denediniz mi gebelik için
- Soran+1 yıl
Denedim evet
- Cevap sahibi+1 yıl
Bikaç şey sorsam olur mu
- Soran+1 yıl
Tabiki
- Cevap sahibi+1 yıl
Gizliden çıksam olur mu
- Soran+1 yıl
Olur
- Cevap sahibi+1 yıl
Orda mısın
- Soran+1 yıl
Buyur
- Cevap sahibi+1 yıl
Çıktım ulaşır mısın
- Soran+1 yıl
Takip ettim sen bana dönüş yap ben yazamıyorum
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hamilesin sen
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama test yumurtlama testi yani gebelik hgc testi degil
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
değilsin
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar sevgili okuyanım 😊
Hamile kalabilmek için en önemli testlerden biri ovulasyon testidir.🤰🏻
Ovulasyon ne zamandır?
Gün olarak hesaplamak isteyenler adet kanamasının 6. günü ile 14. günü arası daha net görebilirler.
Ovulasyonu gösteren bulgular: Karında şişlik, rahim ağzında yumuşama ve büyüme, cinsel istek artışı, tat ve kokulara karşı duyarlılık, memelerde hassasiyet.
Ovulasyon testi nasıl yapılır?☝🏼
Adetin 11. gününde bu testi yapabilirsiniz. Adet düzensizliği olanlar 3-4 ay adeti takip edip ona bakılırsa hesaplama yapılır. En iyi kontrol saatleri ise gündüz 08.00 ve gece 20.00 olarak önerilir.
Kontrol sonucu pozitif çıkana kadar yenilemek gerekir. Ovulasyon testi için idrarınızdan birkaç damla kontrol çubuğuna eklemek gerekir.
5 dakika sonrasında kontrol sonucuna bakılır. Çubuk çift çizgi ise yumurtlama dönemini, tek çizgi ise yumurtlama dönemi olmadığını gösterir.
Sağlıkla kalın 💜