Merhabalar arkadaşlar bir yerde duymuştum böyle öğrenen de çok araştırdım bilimsel olarak açıklaması var mı bilmiyorum ama adetim 11 gün geciktiğinde gebelik testi negatif çıktı 14 ünde kahverengi lekelenme kasık ağrısı oldu bugün 16 si ovulasyon denedim böyle çıktı böyle gebeliğini öğrenen var mı acaba
Bu test yumurtanin dollenme icin uyhun oldugunu gosteriyor dollenmis olsa uygun olmazdi Şu an iliski olursa hamile kalma ihtimalin yuksek bu sadece bu demek olur
Evet biliyorum ama gebelerde HCG yükselince ovulasyon testi de pozitif çıkıyor diye duydum o yüzden yaşayan var mı böyle durumu diye sormak istedim mantıken zaten adet olmadım yumurtlama olmaz diye düşünüyorum
Adet olmadim yumurtlama. Olmaz olur mu bu dollenme olmazsa atilacak adet olarak ama bazen yumurta o ay gelismez catlamaz atilmaz bu sonraki ay yumurtlama. Olmaz demek degildir hamile kalmak istiyorsan bu geceyi degerlendir.. Gecikme oldugu halde idrar testinde cikmadiysa zaten ihtimal yok demektir cunku o test gecikme olunca %99,9 guvenilirdir
En İyi Cevaplar