Ablam işinden dolayı çocuğuna bakıcı arıyor ama aklında sorular var çocuğu olan ev hanımı bir bakıcı mı daha iyi bakar yoksa çocuk gelişimi okumuş bir kadın mı daha iyi bakar?
Daha önce anne olmuş çocuklu bir bakıcı
Üniversiteden çocuk gelişimi okumuş sertifikalı bir bakıcı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocuklara, çocuğu olan bir bakıcı mı daha iyi bakar yoksa çocuk gelişimi üzerine sertifika alan bir bakıcı mı daha iyi bakar?
Anne olanin yasi buyukse tercih etmesin bence cunku tecrubeliler ben 3 cocuk buyuttum bilirim dedikleri cogu sey bilimsel olarak yanlis oldugu kanitlaniyor. Ben cocuk gelisimci tercih ederdim sanirim bu sebeple
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bence çocuklu olmak ya da eğitimden ziyade bakıcı adayının kişiliği karakteri olabilir. Kimi zaman sertifikalı bakıcı iyidir. Kimi zaman çocuğu olmuş bir bakıcı iyidir. Değişken olan kişinin kişiliği.
Ev hanımı olan neden dersen ben hem çocuk gelişimi mezunuyum üniversite hemde çocuğumu kendim büyütüyorum ama anne olmadan çocuğum olmadan bu denli tecrübeli degildim
Eğitimli olan bence neyin ne olacağını daha iyi bilir
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Anketler > Çocuklara, çocuğu olan bir bakıcı mı daha iyi bakar yoksa çocuk gelişimi üzerine sertifika alan bir bakıcı mı daha iyi bakar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Anne olanin yasi buyukse tercih etmesin bence cunku tecrubeliler ben 3 cocuk buyuttum bilirim dedikleri cogu sey bilimsel olarak yanlis oldugu kanitlaniyor. Ben cocuk gelisimci tercih ederdim sanirim bu sebeple
Bence çocuklu olmak ya da eğitimden ziyade bakıcı adayının kişiliği karakteri olabilir. Kimi zaman sertifikalı bakıcı iyidir. Kimi zaman çocuğu olmuş bir bakıcı iyidir. Değişken olan kişinin kişiliği.
Ev hanımı olan neden dersen ben hem çocuk gelişimi mezunuyum üniversite hemde çocuğumu kendim büyütüyorum ama anne olmadan çocuğum olmadan bu denli tecrübeli degildim
Bu soru bilimsel bir yaklışım mı yani sadece çocuk eylemek mi yoksa hem eylemek hem eğitim mi
Arayış oyun ablası /abisi mi çok eksik soru
Eğitimli olan bence neyin ne olacağını daha iyi bilir