AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Sana değil ikinize bağlı. Oturup eşinle orta yolu bulmalısınız bence.
Kadın ne zaman beyin ve beden olarak hazır ise o zaman anne olmalı yani karar tamamen kadının
Buna kimse karar veremez. Bebek ne zaman isterse o zaman gelir.
Bebeğin olacağı kararından çocuğa isim bulmaya kadar tüm karar annenindir.
o zaman evlenmeyecek gidip sperm bankasından sperm alarak hamile kalacak onun dışında baba her türlü söz hakkına sahiptir
@renas63 ya ne sacmaliyorsun? Baba zaten sorumlulugu üstlenmek zorunda ama çocuk yapalım diyorsunuz gece aglayinca bi kalkıp bakmiyorsunuz bebeği doyuran gene anne. Kilo alan gene anne 9 ay karnında taşıyan gene anne. Bırak da bu kararı da biz verelim yani. Ismini de koyma kararı anneye aittir mesela. Benim eşim çocuğuma isim falan koyamaz. Önerebilir ha o da ben begenirsem koyarım. Onun dışında zaten sizin de sorumluluklariniz oluyor. Bazı kararları siz de verebilirsiniz tabi ki ama bu 2 karar da katiyim
o zaman Allah sonunuzu hayır etsin kardeş bende erkekleri bir nebze tanıyorsam sen bu tavrınla kocanla çok çalışırsın ayrıca benimki saçmalıksa senin yaptığın iki defa saçmalık bundan sana ga verecek ler evet senin hakkın taviz verme diyecekler ama unutma kocanla sorun yaşarken kimse yanında olmayacak
@renas63 bak ben çocuk isterim hatta 2 tane isterim evlenirsem. Ama istemeyene de saygı duyulmali yani.
Ben sana katılıyorum babalarada büyük görev düşüyor ama kimse bunu anne kadar yerine zaten getiremez. Annelerimizin işi zor bizde onlara destek olmalıyız.
Galiba ergensin bu kafayla kimse evlenmez seninle evlensede uzun sürmez ayrılmanız. Karşımızda Türk kezbanı bir feminist var dikkat !
@Doguqanyurtt çok teşekkür ederim. 😊
@MesutP laflarina dikkat et. Ben burda kadının yaşadığı zorluklardan bahsediyorum anlayış 0 sizde de yazık
anlayışla alakası yok bunun eğer ben evlenmiş ve bir kadınla hayatımı birleştirmişsem lafa gelince hayat müşterek diyip sonra hesabına geldiği davranamaz ne demek ya kadın diyor çocuk yapacağım zamanada koyacağım isme de karışamaz oldu canım domalalım bizi s*kin bide @bjkdamla lafım sana değil ama soran kadın biraz daha burda söz ettiği gibi tavrından devam etsin bir kaç aya kalmaz boşanır
@renas63 yorumumu okumadan konuşuyorsun. Bi kadına bu üslupla konusman hiç hoş değil domalmak s. kmek madem bi hakaret kadına da yapılmasın o zaman derim ben de sana. Neyse konudan sapmayacagim ben zaten çocuk istiyorum dedim. Ama kadın istemiyorsa anlayış gösterilmeli ki soruyu soran hanimefendi De ben hazır degilim demiş. Çocuk yapılmasına karşı değilim ama bazen zaman gerekir bir anda olması yerine beklemek daha dogru olabilir bu konuda da erkeğin anlayış göstermesi gerekir ne var bunda? Ge malesef hayat müşterek değil çünkü çocuk olduğunda tüm acıları kadin çekiyor. Bırakın da bu kararı da biz verelim
@renas63 büyük ihtimalle yaşın daha küçük abisi yanlış düşünüyorsun adını ben koyarım, hep benim dediğim olacak falan 😂 bu kafayı geliştirmezsen zaten bu dediklerini diyemezsin çünkü seni isteyecek bir erkek olmaz
@MesutP profil fotoğrafını şimdi fark ettim arkadasin. Bu saatten sonra umrumda olmaz 😄😄 siteye giriş amacı belli
@bjkdamla büyük ihtimalle yaşın daha küçük abisi yanlış düşünüyorsun adını ben koyarım, hep benim dediğim olacak falan bu kafayı geliştirmezsen zaten bu dediklerini diyemezsin çünkü seni isteyecek bir erkek olmaz
ben zaman istemesi hazır değilim demesine laf etmedim zamana ben karar veririm diyor ve sen diyorsun ki eşim çocuğuma isim filan koyamaz diyorsun bir yorumunda ne demek isim koyamaz ya senin olduğu kadar bu adamında çocuğu olmuyor mu ben tavra karşıyım
al sana mantık işte konunun profil fotosu ile ne alakası var umurunda olmazmış baknsana ben senin umurunda değil diye karalar bağladım feminist takılan klasik bir Türk tatlısı işte konuşarak tartışacak kapasitesi olmayınca konuyu bağladığı yere bak
@bjkdamla buraya bir giriş amacım yok? Ayrıca ne itam ettin bilmiyorum kız arkadaşımda var 🤔 sadece bu kafayı değiştirmezsen ilerde çok pişman olursun dedim istersen böyle devam et benlik bir durum yok tamamen senin düşünce sağlığının iyi olmadığını dışarıdan nasıl algılandığını anlatmak istediğim.
@renas63 yaşım küçük degil abi 25 yaşındayım sadece sizin gibi yaşlı değilim. Fotoğraflardan anlaşıldığı üzere orta yaş sendromundasiniz sizi anlayabiliyorum en azından empati kurabiliyorum. Çok da merak 3 diyorum evli misiniz diye. Hani bana hava atıyorsunuz ya kimse senle evlenmez evde kalırsın ya da çabuk terk edilirsin diye siz peki evlendiniz mi bu kadar iddalı konuşuyorsunuz? Yoksa evlisiniz ve burada karinizi mi aldatıyor sunuz 😉
23 yaşındayım abla saygılar...
@MesutP profil fotoğrafı senin ki değil arkadasin ki. Sen niye üstüne alindin
@bjkdamla yanlış anladım özür dilerim
@MesutP Peofilindeki hayvan senden zekidir. İyi günler
@basitamatepkisiz bi sen eksiktin. 10 kişi bir olmuş bana saldırıyor ya cidden sizin gibi Erkeklerin olduğu bu dünyaya hiç çocuk getirmemek en iyisi
@bjkdamla yalnız bana yazmış arkadaş sanırım sana söylemek istedi
@MesutP Hangimiz in profilinde hayvan var? Gerci bunu soyleyen arkadas da kendi profiline hayvan fotoğrafı koymuş
Tamam ya boşver senin hayatın istediğin kararları alabilirsin. Ama normal sağlıklı bir kadın senin gibi düşünmez zaten saygı duymaktan başka yapacak bir şey yok iyi günler
Cok haklısın ama bencil eşler nedense sadece onlarin karariyla olacak birşey saniyorlar. kaynanayi falan bosver kendin ne zaman hazır hissedersen o zaman anne olursun
Belki adam baba olmak istiyor annesine torun vermek istiyor!
@Avarebiri kadin hazir degil sonucta anne olacak , cocukla ilgilenecek kişi kadın.2 tarafli istek olmali.
O zaman evlenmeden soylemesi lazimdi hemen cocuk istiyorum diye
Cocuk icin acele etme bir ev icinde birbirinizi taniyin kesinlikle de kaynanan size karismayi bırakmalı
Ya kesinlikle, daha karı koca olamadan anne baba olamayız istemiyorum ben de
Bi sürü başlık okuyorum burda gün içinde sırf cocuk yuzunden bosanamayanlarla ilgili kesinlikle acele etme. Esinede birbirimizle biraz daha vakit gecirelim de konuş
eşim annesinden çok gaz alıyor. keşke almasa tabi ama önce o tarafı halletmem lazım
Boyle bir insanla ömur zor geçer keske evlenmeseydin ama artik olmus. yakinda oturuyorsaniz uzaklasin bence oradan
Bu konuyu eşinle konuş, hazır hissetmiyorsan zorla olmaz. Ayrıca yedi ay daha erken. İki sene geçmeli bence, çünkü ayrılma gibi bir durum olursa çocuk ortada kalmamış olur.
Kardeşim aman ha aman hazır değilsen asla yapma çünkü o kaynanan o çok isteyen kocanın hiçbir faydası olmuyor minicik sana muhtaç bir bebekle kalakaliyosun herşeyinden sen sorumlusun ve hayatın bitiyor
Anne olmayla hayat neden bitsin hamile kalmayı anne olmayı neden bu kadar kotuluyorsunuz
Ya hazır olmadan hamile kaldım ben bu düşüncelere girdim depresyona girdim özgürlüğüne düşkün bir yapın varsa annelik güzel olduğu kadar zor da. Anne oldun mu bilmiyorum dışardan gorunenle onu yaşaman bir değil. Hayatımdaki en değerli varlığım canımın parçası herşeyim benim evladım. Ama çok zorlanıyorum cokk annelik çok zor.
:(((
bu kirlenmiş yalan dolan dünyaya haksızlık yaşanan dünyaya çocuk getirmek ne kadar doğru acaba 😏
Bence yaşın gençken anne ol aramızda yaş farkı az olur
Arada az yaş farkı olması iyi mi anne adayı tecrübesiz olur bence
benim annem beni 40 yasında dogurdu hep yasıtlarımın annesinden baya büyüktü bu durum cocuklugumda beni cok üzmüstü. genc anne her zaman iyi
Ne kadar genç? anneniz sizi doğurduğunda evet yaşı varmış ama az yaş farkı da gerçekten iyi değil anne tecrübesizliğinin kurbanı çocuk ola bilir
Kesinlikle zorlamayla olmaz. Kendinizi hazır hissetmeden çocuk doğurmak zorunda değilsiniz
Kendinizi ne zaman hazır hissediyorsanız o zaman yapın.
Bende de öyle oldu elim tek erkek evden evlenen de ilk çocuk aramızda 10 yaş fark da var bende 1,5 sene korundum 1 sene de hamile kalmam sürdü 2,5 sene oyaladım yani
Evet haklısın. Sen istemiyorsan seni zorlamamalilar doguracak olan sensin
Ya hamilesin artık geçti Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin düşünme bunları ne güzel işte..☺️
5 Yıl bekle evliliğin nasıl gidecek önce bunu görmen lazım
Evli olduğun insan ile ortak karardır. Evlisinya hani, bir ömür paylaşmak istediğin kişiya o da
Kesinlikle anneye ait tavrını koy sen istemedikten sonra kimse sana bunu dayatamaz.
Bence kadın karar vermeli. Erkek napıyor ki horoz gibi ötüp geçiyor. Bütün yük kadında o yüzden kadının fikri önemli.
Ben şunu çok isabetli görüyorum. 30 dan önce iki çocuk olmalı ki, onların büyüdüğünü görünce, halen annene baba genç yaşlarda kalabilsin.
Sonradan yaş hem fiziksel hem ruhen kaldiramayabilir
tabiki hayır anneye ait degildir bu ortak bir karardır. Fakat 3. kişiler karışmamalı o tavizi vermeyin
Bu ne yüzsüzlük kendini hem psikilojik hem fiziki olarak hazır hissetmiyirsun bu çocuk ya büyüyüp insan olacak oyuncak değil eşunle çoook derin bir konuşma yapmalısın
Yine her şeye karışan boktan kaynanalar... Herkesin içinde bu konuyu açarlarsa eğer direk şey de ben anne olmaya hazır değilim 1 2 sene sonra düşünüyorum.
Karar kadına aittir demek doğru sayılmaz bence çünkü ortak hayatınız ve çocuk da bunun parçası birlikte verilmesi lazım. Ama eşinin ve ailesinin sen istemediğin halde zorlaması doğru değil
Çok saçma bir durum. Daha yeni evlisiniz ve bunu ikinizin ortak kararı, isteği olmalı.
Bu sadece anneye ait bir karar olamaz ama yani. Bu çok bencilce olur.
Karı ve koca ortak karar vermeli bence tek anne olarak değil o çocuğun geleceği doğrultusunda karar verilir
Kesinlikle anneye aittir kendini hazır hissetmiyorsan hiç yapma o fiziği daha çok arayacaksın
Tek başına bakacaksa anneye aittir. Ama karı koca bu çocuğa birlikte bakacaksa birlikte ortak karar alınması gerekir.
Bence kocan bu durumda suçlu çünkü seni dinlemesi lazım sen hazır olmazsan çocuk için hiç iyi olmaz..
Hahaaaa som cumlene koptum bebek her iki bireyin ortak aldigi bir karar tek anneye ait degildir. Sen hazir degilsen esinle paylas bunu 😀
Evkenmişsiniz işte neyine hazırlık yapacaksın ahiretine mi? Yap gitsin işte merak etme çocuk geldiğinde berekette geliyor bişeyden korkmana gerek yok
Tavrını koy kesinlikle eşini gönderme sende gitme eşin giderse de küs bence araya 3 kişilerin girmesini engelle
Merhabalar eşimin başkasıyla ilişki ye girdiğini düşünüyorum doktora gitsek anlarmiyiz ilişkiye girdiğini
Eğer çocuk olursa dna testi ile anlarsın onun haricinde anlaman imkansız
Peki eşimi babasının evini yoladim ve bunun ardında ayle dostumuzdan biri aynı gün kızın babasini evine gider ve 2 3 güne yakın orda kalsa bunda düşündürücü yok mu bı çok kes şahit oluyoruz aynı mslelere
Evde kalmışsa o sıkıntı işte
@Overlord_Han denea testinde cikarmi ilişki yaşamışlardı
Lütfen açık bı söz almak istiyorum
Eğer ilişki yaşayıp çocuk varsa ortada dna testi yaptırın anlaşılır o zaman
İyice alışın derim birbirinize hayatına kimseyi sokmayın sonradan psikolojik sıkıntı yaşarsın hemen olmaz çocuk zaman geçsin biraz
Anne ağırlıkta tabide evlilik sağlıklı ise sevgi saygı var ise anlayışli bi güzel ortam olursa karar ortak alinmali
Yanlış anlamayın ama tek bir şey sormak istiyorum, ne zaman çocuk sahibi olmak istiyorsunuz?
ne zaman hazır hissedersem. şu an hazır hissetmiyorum psikolojik olarak da fiziksel olarak da hem de evliliğimiz çok yeni yaşım da genç
Allah hayırlı zamanda versin inşAllah. Bence de hayırlı zamanı beklemelisiniz. Yaşınız 25 ise biraz beklemelisiniz bizde.
Bence*
Yaşınız kaç?
Aile yapısını bozmak için orrrrrrrrrospu a mıızı yırttınız be
Bu kadınlar yakında ne zaman öleceğimize de karar vermek isteyecekler galiba 😊
Tabiki anneye aittir karar ama ortak konuşulması gereken bir konu
Ortak konuşulur demeniz doğru ama karar anneye ait değildir baba istemez anne isterse yine olmaz iki taraf da istemeli tek kişiye ait değildir karar
Zaten öyle ama doğumu anne yapacak 9 ay o çekecek ve anne kendini hazır hissetmiyorsa buna saygı duyulmalı bence.
Evet anne hayır derse çocuk yapılmaz ve anne çocuk sahibi olmayı çok isterse baba hayır derse yine olmaz
Valla bacım baba olmak istemesi normal ama gene de sen bilirsin
Karar her türlü ortak verilmeli bence ama evet tabii ki annenin ne düşündüğü oldukça önemli
eşinle ortak karar ver üçüncü kişileri aranıza girmelerine izin vermeyin
İki taraf da hazır hissetmeli. Birinizin çocuğu olmuyor sonuçta.
kaynanan çok istiyorsa kendi doğursun..
Bu kararı eşinle beraber vermeniz gerekir yaptıkları çok yanlış kendini hazır hissetmiyorsan seni buna zorlayamazlar
Ortak kararınız olmalı. Ama başkaları karışmazsa iyi olur.
Ortak karardır caniko
sizin yüzünüzden burdan tiksindim ya
Erkek dölü olmasa nasıl gezdircrn karnında o çocuğu. leylekler mi getircek
Bazen kaza kurşunu olabiliyor haha
Sana da oldu mu😅
Ortak düşünülmeli tabi
Tüm kararı ben veririm
Senin kararına bakmıyor beraber karar alırsınız
İkinizin kararı daha yeni zaten aceleye gerek yok
😂😂 mesir macunu ha
Yaş farkı çok mu
İki taraf da hazır olmadan çocuk yapılmamalı