AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Yaş ilerledikce çocuk çocuk sahibi olma şansı ve kaliteli sperm sayısı azalir. Hazır gençken eşini de ikna et ve yap derim 20 -30 arası çocuk yapmalı.
İki tarafın da haklı bakış açıları var. Yorum yapamıyorum.
Üzüldüm ikiniz adına keşke evlenmeden karar verseydiniz bu duruma
24 yaş çokta erken sayılmaz aslında ben 24 yaşımda anne oldum çok erken olduğunu düşüyorsanız 2 sene daha bekleyin ama 30 lu yaşlar ikiniz içinde geç olacaktır
ben bekarim ama siz 2 sene olduysa cocuk edinin yuva saglamlaşsin
En başından konuşmalıydınız. Sen de haklısın o da. Kendi yaşına yakın birisiyle evlenebilirdin.
30 yaşında kötü olur eski enerjin kalmaz çocukla ilgilenemez hızına yetişemezsin
kaldı ki ortalama ömür 80 yaş
Bunu kendinden yaşça kuxuk biriyle evkenemden önce düşünmen gerekiyor du
Hayır 34 yaşından sonra DNA bozulmaları artıyor. Siperm kalitesi düşmesi başlıyor. Ya şimdi ya asla 🤷♀️
50 yaşında kimse dede olmuyor merak etme eşimde kısa süre sonra bebek ister zamana bırak
Merak etme o 30 falan birkac aya veya 1-2 yıla bir bakarsın o da çocuk ister.
Kadın haklı en az hayatını yaşamak bu sorumluluğun altına girmek istemiyor genç yaşta ama sizin baştan sorunlu bir evlilik o kadar yaş farkı normal bir durum değil baştan düşünecektiniz bunları
Bence bayan içinde çok normal bir yaş. Biyerden sonra kadında kolay çöküyor. Kac yillik evlisiniz ki
2 yillik evliymissiniz okudum. Bence olmali artik çocuk. Bikac ay sandim ben bir an
Ya güzelce konuşursan anlayışlı olur bence olmadı 1-2 seneye yapar çocuğu 30 çok be
24 Baba yaşı için normal bence 21 yaşında dahi olanlar var
52 yaşındayım ve hiç bir gerileme yok. Kendine sınır koyma..
cocuk zaten gencken yapilmali yaslandikran sonra cocuk olsa ne olmasa ne
Ya işte bu kadar yaş aralığı olmamalı sonra sorunlar oluyo böyle. Onu tatlı dille ikna et deki biz çocuklarımızın 20 yaşını görünce düşün bakalm kaç yaşnda oluyoz falan bence zamanı çocuğun onun yaşıda geçince 30 olunca yumurtalıkları tembelleşebilir çocuk zor olabilir söyle bunları ona
30 yaşında yumurtalıklar mı tembelleşiyor sjabanaödşgig
Yok 25de tembelleşiyor biraz daha abartın hahahahahdmclf
Yav bi dalgayı kes 24 yaşınkiyle 30 yaşındaki kadının yumurtalığı birmi sanıyon
Tıp okuyorum otuz yaşında bir kadının üreme ile ilgili bir sorunu olmaz yaştan dolayı sınır kırk yaş
Çocuk fikrini ufaktan ufaktan aşılamaya devam edin yelkenler suya inecektir
Doğru düşünüyorsun, herşey yaşında güzel, sonra insanın enerjisi kalmıyor ilgilenemezsin ileride ,
Yaş farkını göze alarak evlenmişsin. Saygı duymak zorundasın.
biraz daha zaman gecsin olur insallah cocgunz acele etmeyin karinin sozunu dinle
Bencillik değil aslında ikiniz ortak bir düşünce gerekli zaten çocuk 9 ana karnında duruyor eşin nereden baksan 25-26 yaşlarında bebeğini eline alacak yani yapabilirsiniz ikna edersen ve ya bekliceksin
Allah iyi evlilik nasip etsin fakat eşine baskı uygulama illa çocuk sahibi olacaksın diye bir şey yok. İkincisi aranızda 11 yaş farkı olduğunu belirtmişsin yasitlar varken neden genç olanı tercih ettin umarım bu yaş farkı yüzünden evlilginiz bitmez
Ulan hıyar madem çocuk seviyorsun nu yasa kadar ne bekledin ve neden o kadar küçük biri ile evlendin? Kız haklı
doğum için 30 yaşı beklemesi saçmalık bence sen haklısın
Sen 50 olacaksın çocuk torun yaşında millet torunun mu diyecek
Ortası bulunmalı bence. O da sana haksızlık etmemeli. 2-3 sene sonra yapsanız ideal gibime geliyor
Bencillik ediyorsun sen hayatini guzelce yasamissin zaten bırak esinde keyfini sürsün cocuk bakmak kolay bir sey değil
Hayatını yaşamak ve keyif almak istiyorsa alsaymis efendim neden evlenmiş. Ne kadar saçma ve sığ bir düşünce nolacak bu yaa...
kaan-50 o zaman beyefendi de yaşıtı birini alip cocuk isteseymis. Kadin 24 yasinda hatirlatirim beyefendi ise 35 orta yasli. kadin ise hala genc. Erkenden sorumluluk almak istemeyebilir bunları goze alip evlenmeliydi.
Yas ilerleyince cocouk bakmak daha da zor olur emin ol
Aynı şeyi konuşuyoruz farkında mısın adam 35 evlenmek istedi ise kadın hayır benn24 yaşındayım hayatımı yaşamam gerek deyip reddedebilirdi demi zorla değil ya...
Bencillik etmiyorsunuz baba olmak en doğal hakkınız ama onunda kendini hazır hissetmesi ve istemesi çok önemli biraz daha beklemenizde fayda var.
Senin açından haklısın, insan sabır ve enerji bulamıyor.
İşte dengeli olması gerektiğini bu yüzden söylüyorum. Bence 27 iyi ona göre, fazla bekletme. Yapın durun.
İstemiyorsa zorlama çocuğu o doğuracak sen değil. Onun bedenine bu şekilde müdehale edemezsin. Çok çok istiyorsan evlatlık edinebilirsiniz.
Bunun bedenle ne alakası var? Belli ki kendini anne olmak için dsha hazır hissetmiyor. Her şey beden değil...
@Deniz_uysal_67 hazır hissetmiyor işte anneliğin getirdiği pek çok fizyolojik ve psikolojik değişiklik var zorlamanın alemi yok bir sağlıkçı olarak dikkatimi ilk çeken şey kişinin beden bütünlüğüne saldırı oldu
@Deniz_uysal_67 fizyolojiyi görmezden gelerek de bir yere varamazsınız kadın hamile kalacak dokuz ay neler çekecek üstelik bir de doğum yapacak adam vay efendim elli yaşında nasıl koşacağım diyor bencillik bu spor yapsın dinç kalsın çocuğu ile koşmak istiyorsa elli çok yaşlı bir yaş değil 70 yaşında dedem çakı gibi hala bizden güçlü isteyince oluyor
Yani bir bakıma haklısınız.
kendinen kücük kadin alirsan olacagi bu anlamiyorum kendkn yasitin yok mu kendi yasitin alsaydin esin daha genc sen yaslanmisin kadin napsin cocugun oldugunda dede yasina gelcen nefret edioyrum senin gibi erkekler soyunuz tükensin artik
@boşyapma
salak
Kendi yaşıtları çocuklu kadınlar. Napsın öyle kadını
Seni gibi kadınlara acıyorum... Ne varmış adamda baksana mis gibi adam çocuğuyla doya doya ilgilenmek istiyor. Her şey yaş değil şunu o küçük fındık beyninize bir sokun. Bidr gelmiş millete salak diyorsun hrmrn ağzını bozuyorsun. Sizin gibiler Dünyaya zarar vermekten başka bir şey yapmiyor. Oksijen israfı...
kadin cocuklu adami napsins serefsiz asil böyle durumu kabulednee aciom ve senin gibi piclere aciyorum mal kafa her boku ye yaslan genc kadin iste hödük
Çocuk baba diyene kadar 45-50 yaşına gelirsin hacı işlemlere başla bence 😂
Kadınlarda yaş ilerledikçe kromozomlar daha zor ayrılıyor ve down sendromlu çocuk doğma riski artıyor. 25-26 ideal yaşlar zaten bence ikna etmelisin. Bencillik değil
Kendinizden bu kadar da yaş fark olan biriyle evlilik yaparak bunu göze almış olmanız lazımdı
ikinizde haklısınız şu anki durumda deyip çekiliyorum :D
Konuşulup çözülecek bir durum bence esine bunu güzelce soyle kabul eder diye düşünüyorum
haksızlık yapan eşin , sen haklısın kardeşim bir an evvel baba ol çocuğunu koşa oynaya büyüt inşallah
10 15 sene sonraki yatak hayatınızda Düşün şimdiden spor yap aktif fit ol
Ben evli olsaydım bende isterdim eşine konuyu aç. Beraber oturup değerlendirin konuyu.
Ya güzel kardesm bunlari evlenmemden konjsmaniz gerekti sen bencillik etmiyorsun ama karinda hakli sende haklisn
Dedigm gibi yasitin biriyle evlenseydn ozmn
27 ideal bir yaş bence. 30 yaşı bir anne için fazla olarak görüyorum. Siz de haklısınız çocukla oynayıp koşturmanız çok önemli anne sevgisi baba sevgisi alması mühim.
24 yas cocuk sahibi olmak icin normal bir yas erken degil. sana karsi anlayisli olmasi gerek
Ona şöyle sor:
10 yıl sonra çocuğun ilkokula giderken veli toplantısına 40 yaşında mı gitmek istersin yoksa 34 yaşında mı?
Bence bayaa ikna edici.
Kadın ne zaman hazırsa o zaman olmalı. Aksi daha kötü olur sizin için.
Mesaj atarmisin bana
Vallaha hacı abi o zaman yaşına yakın bakacaktın o iş için genç almışsın ama kızda haklı oda seni bunu öncelik olarak almamış zamane kızları 😄
bencillik değil bu.2 yıl beklese yeterli 6 yıl fazla
Çocuk tek kişi ile yapılmıyor sonuçta yani 2 tarafında kararı önemli bnce ortak bir karar alın o zaman yapın acele etme abi 😊
Geç kalan sizsiniz eşiniz size yetişsin diye bakmanız çok saçma bunları daha erken düşünecektiniz çocuk evlat edinmeyi düşünün
30üst sınır 27lere çekilebilir belki ki her ihtimalde kişinin içinden gelmesi lazım
beğenmeyen herhalde erkek pembeli kadının kendi anatomisini bilmediğini düşünmek istemiyorum
evlat edinseniz de efor isteyecek mevzu yardımda bulunmayı düşünün evlat edinmek de kolay değil çok içselleştirdim soruyu
Bunu bencillik olarak göremeyiz bence bir orta yol bulmalısınız her iki tarafın gönlünü de hoş etmeli isteğiniz gayet doğal bence
Bende 24 yaşındayım sevgilimde 35 ama evlenip çocuk sahibi olmak ikimizde istiyoruz. Bence sende karınla konuş
Eşinde küçük değil yani cicukla anne arasındaki yaş farkı da çok olmamalı.30u beklemenin bı manası yok bence..
Biz emine yengenlen hala aktiviz guzum. Oğlanlar gaveye gidince fistanını giyer, allığını sürer, gaz lambasını yakar, çılgın geceler yaşarız.
35 Yaşında geç bile kalmışsın ama elinde hak vermek lazım genç yaşta yaşlanacak çocuk olunca
Eşin haklı iki tarafta hazır olmadan çocuk yapılmamalı evlilikte mutsuzluğa çok sebep olur
Baba olmak için evlenmişsiniz eşinizi sevseydiniz eşinizin fikirlerine saygı duyardınız
kadın da adama saygı duymuyor ozmn?
Bence çocuk yapmak için 2 3 sene yeterli yani bu bence
Bence çok haklısın. Eşinle konuşmalısın bu durumu. Eminim düşününce anlayışla karşılayacaktır.