Arkadaşlar merhaba.
5 aylık hamileydim ve şiddet gördüm bunu kimseye anlatamiyorum ne yapmam gerekiyor
Ağlıyorum sadece
5 aylık hamileydim ve şiddet gördüm bunu kimseye anlatamiyorum ne yapmam gerekiyor
Ağlıyorum sadece
Merhaba öncelikle kenarda köşede paran var ise paranı alıp en kısa sürede annenin evine dönmelisin ama bundan öncesinde şiddet gördüğüne dair kanıtlar elde et. Seni dövmeden önce ses kaydını başlat ya da telefonunu bir yere koy gizlice görüntü al. Elinde delil olsun. Daha sonrasında bu deliller ile birlikte direk boşanma davası aç ve şikayetçi ol. Eğer ki göz yumarsan senin hayatını b. k eder, çocuğunun ileride psikolojisi de bozulur. Kendinden önce şu an önemli olan evladın. Onun mutsuz, şiddet olan bir evlilik içerisinde büyümesini ister misin? Lütfen biran önce bunu yap. Paran yoksa gidecek bir ailen yoksa en yakın kadın sığınma evine git lütfen. <3
Hanımefendi çok geçmiş olsun zor durumlar yaşıyorsunuz eminim bu kişi ye katlanmak zorunda mısınız bir mesleğiniz işiniz varsa tek başınıza da bakabilirsiniz birde aileniz bu duruma ne diyor lütfen bu zorbalığa katlanmayın
Paylaşmak isterseniz dinlerim sizi elimden gelen bir şey olursa yardım etmeye çalışayım sağlık çalışanıyım
Cevap
7Cevap
ahh kuzum annene söylesen ya da boşansan şikayet etsen falan çok sinirim bozuldu nasıl yardım edebilirim sana
dövdüğünün sabahı bile olsa acile gidip darp raporu istiyorum dediğin an rapor çıkar olay polise intikal eder şikayetçiyim dersen dava açılır
Arkadaşlarına eşine dostuna anlat, içini dökmek iyi gelir. Neden gizliyorsun ki? Utanılacak bir şey mi? Sen değil yapan utansın.
Polise sikayet et elinde kanit varsa ve iz varsa vücudunda siddetle ilgili kolay olur
Ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun :) sağlıcakla kucağına alirsın inşallah
Annen baban yok mu senin ya da adam gibi bi abin
birilerine anlatman lazım
Bizene evlenmeseydin bize mi sordun evlenirken
Polise git saklayarak yasayamazsin
İlgili yerlere anlat susma
Ailene anlat
Kimdenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?