Malili Halime Sisi ‘dokuz doğurdu’. Fas’ta doğum yapan ve dokuz bebek dünyaya getiren 25 yaşındaki kadının beş kızı dört oğlu oldu.

Sanırım eşime kızardım 😂 çok fazlaa ya..
Çok zoorr Allah sabır versin.
Hepsinin bakımına yetişmesi mümkün değil bir yardımcı lazım ve ilk 6 ay anne sütü çok önemli hangi biriisine yetecek bilemedim yani.. Hepsini banyo yaptırması altını bezlemesi emzirmesi gazısını çıkartması giyindirmesi uyutması var 😑
Çocukları çok seviyorum ama 9 tane çocuğa bakmak çok ama çok zor destek alırdım ailemden ve eşimin ailesinden büyük bir ihtimalle isterlerse evlat bu yani bir ömür bakardım
Dip dip not allahım çocukları çok seviyorum diye 9 çocuk bağışlamasan 🥺
Cevap
8Cevap
En fazla 2 bana. Aldırırdım büyük ihtimalle öyle birşey yapamazsamda benden daha iyi büyütecek kişilere verirdim 8 tanesini. Şimdi eleştirmeyin ben o kadar çocuğa bakamam birisi hem kendim kafayı yerim hemde onları düzgün yetiştirmem amaç bu hayatlarını zindan edemem. Aslında bu dünyaya 1 çocuk getirmek bile akıl işi değilde napalım işte insanlığın ilerlemesi lazım illa ki.
Dokuz doğurmak ciddi anlamda gerçek olmuş ya, evlerden ırak. ://
Tamam, çocuk severim ama onları iyi birer insan olarak yetiştirmek, geleceklerini garanti altına alabilmek çok ama çok zor günümüzde.
Allah yardımcısı olsun, ne diyeyim. :/
Bu haberi gördüm ya, 25 yaşındaki kız.
Meğer ne çok biriktirmiş içinde.
Ölürdüm herhalde 1 bebekte bile kadınların karnı koskocaman oluyor 9 çocukta kim bilir nasıl olmuştur ve nasıl doğurdu o kadar canı çok acimistir ben asla bakamazdim hem maddi hem manevi açıdan 9 çocuğa bakmak çok zor
Maşllah
Sevinirdim fakat baya doyurmak lazim hepsini felan mücadele den biraz tırsardım ama el birliği ile köye gecer herkesin yanimda olup yardım etmeleri güzel olurdu sıkıntı cekmezdim
Ama tabi zorlukları var herseyin
İki duyguyu birden yaşar en sonunda hıçkıra hıçkıra ben bu kadar çocuğa nasıl bakıcam nasıl başa çıkıcam yarebbim diye ağlarım 😂😂😂
Rahmete berekete bakar mısın sen ya dokuz tane yavru maşallah yaa 😇
Allah hiçbir nefse gücünün yeteceğinden öte yük yüklemezmiş. Zor olsa da birlik olup üstesinden gelinir. Asıl mesele o kadar çocuk isteyip istememekte. Ama nasipte neyse o artık.
O kadın korkudan o adamla aynı yatağa girermi birdaha 🤦🏼
En az üç bakıcı falan lazım haftada 2 tane büyük paket bez uyumak diye birşey olmazdı hani mümkünü yok anne abla vs nereye kadar kaç gün bakabilirler birde henüz bebekken vs ikiz bile çok zor
Töbe yarrabi insanlar bi tane yapamıyor bu makina gibi maşallah adları , Ali Veli , Kırkdokuz, Elli
Gör gör 😂
Ahhaaaa adaş yaaa🙈🙈🙈
Direk timarhaneye giderdim orasi kesin. 9unun ayni anda agladigini dusunsene kafayi yer insan.
9 bebek
1 anne
1 baba
🤪🤪 Takım tamamlanmış 🤪🤪🤪
Tek seferde bir sürü bebegım olurdu 😀😀 ilk başta ağlar sonra sevinirdim masallah yaa
Allah hepsine uzun ömur versin de sülalecek ek iş yapmamız gerekebilirdi. psikolojik durumu düşunemiyorum
Valla ben hangisine bakacağımı şaşırır idim. Allah yardımcısı olsun.
Off abi çok üzüldüm şimdi gerçekten, ne olacak o kadar çocuk? Kadın da bakamaz ki hepsine birden
Allah verdiyse kabul eder hepsine bakarım çok tatlılar maşallah😊
Eneeeeee nasıl bakacak o kadar çocuğa yaaa.
Maşallah😍🥰❣️
ooooovv kadın doğuracağı bütün çocukları tek seferde doğurmuş
valla taktir-i İlahi ama ne bilim ben bitaneyi
bile doğuramam gibi
hissediyorum :/
Ağlarım ben bakamam muhtemelen. En fazla 1 diyorum 9 cok ucuk bir rakam
Off ama gerçekten çok Yani Allah yardım etsin ailenin işi zor
2 daha yapar takım kurardım, elemelere katılırdım mdkdnxndnd
bu kadını hiçbir şey yıkamaz dokuz doğurmak ne demek
kendimi kedi gibi hissederdim. desteksiz imkanı yok büyütemezdim.
ben şoka girip mutluluktan ve şaşkınlıktan ağlardım
Yedinci hayat filmi geldi aklıma. Bilmiyorum allah vermiş sonuçta. Bakıp seveceksin.
Dokuz doğurmak deyimini hayata geçirmiş 😂😂
Korkardım, ülke şartları malum en basiti bez bebekleri ateş pahası tek çocuğa bakmak bile çok zor görünüyor. Allah yardım etsin herkese.
Aslında çok mutlu olurdum ama kaygılanirdim. Hepsine aynı şekilde titizlikle nasıl bakacağımi düşünürdüm. Sanırım korkardım ya.
Açıkçası bebekleri sevmediğim için ürkerdim bunlar benim başıma bela olacak diye. Ve sanırım mutlu olmazdım.
Allah vermiş bakıcı tutar annemi de yanıma alır bakardık 😃😃
Hahaha kedi cinsi bunlar herhalde
Oha harbiden🤣🤣sanirim hislerimi kaybederim ben
Maşallah 9 tane bide oyşş
Üzülürdüm bakamayacağımı düşünürdüm
Kim bakacak lan onlara
Aynen
param yoksa sıkıntılı bi durum
Biraz kötü bişey bence
Hepsini sağa sola dağıtırım
Çok mutlu olurdum inşallah olur
Ya buraya yazılmaz şimdi😀😀