AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
boşandıktan sonra aynı kişiyle evlenemezsin bunu da ben mi öğretiyim mq
Evlenebilir
Sence evlenmeli misin? Tekrar aldatılmak istiyorsan tabi ki evlen, durma.
aldatmanin telafisi olmaz çocugu bu olayda uzak tutub
Hsyır affetme onu. Şöyle bir kural var BİR KERE YAPAN BİR DAHA YAPAR ne kadar çok pişmanım vvsss gibi şeyler desede inanma ona yine günün birinde aldatır seni
Çocuk sağlıksız bir ortamda büyüyeceğene babasız büyüsün daha iyi bence
Yalnış anlama ama huylu huyundan vazgeçmez. ayrıca senin de içinde hep şğphe olacak
Aldattığı için boşanmayı bilecek kadar aklın var ama aldatan biriyle tekrar olur mu diye düşünecek kadar aklın yok gibi ilginç bi çelişki
Yargı mod on ahahahhs
Hayır tabiki de. Bebeğine bak, büyüt onu. Nafaka alabilirsin bebeğin belirli bir yaşa gelinceye kadar ama sonrasında alma. Neden mi? Adam başka biriyle evlense hem sana hem yeni karısına nasıl bakacak?
Bu nasil bir gorus ya evlenirse bile eski esim bu beni ilgilendirmez tabiki ama cocugumun babasi o son nefesine kadar babasi olarak kalacak ben kendim için nafaka talep etmedim. Ama kendisiyle düşman degiliz cocugumuz icin sık sık da gorusuyoruz bulusuyoruz
Ben olsam vermem nafaka falan. Zaten bir süre sonra o nafakaları alıp kendiniz harcıyorsunuz. Yeni aileme bakamam nafaka verirsem
Eşin belki sapiktir. Aldatma fetişi vardır o yüzden de istiyor olabilir evlenme bence.
Seviyorsan git ama sırf çoğuğu var diye bence gitme
Affettt acılar içinde boğulacağına ama bir daha öyle şansları tattırma
Zor bir karar bence enine boyuna düşünülmesi gereken bir karar bebek için
boşanma nedeninizi göz önünde bulundururak iyice düşün
Affet tabi tekrar yaptığı zaman yine boşanırsın 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Boşanmanın sebebi ağır bir mevzu değilse bence bir olanağı olabilir
Bence nasıl aldattığına bağlı. Eğer uzun süredir biriyle aldatıyorsa affetme ama sadece bir kaç kere o kişiyle olmuşsa belki affedebilirsin. Aldatmayan erkek yok sonuçta. Ama dediğim gibi bu nasıl aldattığına bağlı. Bebek için bir şans verilebilir. Ama yine de sen güçlü bir annesin buna eminim, kendin de çok güzel yetiştirebilirsin evladını. Rabbim hayırlı kararlar almayı nasip etsin.
Aldatmayan erkek var olgun olmayan sorumlulul sahibi olmayan erkek var
Eger çok buyuk sıkıntı problem yoksa bence bırleşin
Evet barışmalısın kendinize tekrar şans vermelisiniz.
Cocugu yaparken iyidi de şimdi ne oldu ayrildiniz😒yapiyorsaniz arkasinda durup anlasacaksiniz.
Keşke hiç çocuk yapmasaydin ne yese hatadır olmuş ama sunu soyleyebilirimki denenmisi deneme nafaka falan alıyorsan boşver girme o işler evlilik zor sıkıntı heleki çocuk varsa boşver kendine yeni düzen kur bir kere aldatan hep aldatır
Nafaka tabiki alıyorum
Ohhjj sefamm olsun geri dönme sakin çok şey yazarım o adam içinde gerek yok sakın geri dönme benden tavsiye
Ortada 1 çocuk var anne baba bi tarafa o çocuk boynu bükük büyümesin 1 şans daha ver istersen
Takip edersen bu konuda seninle konuşmak bilgi vermek isterim
İlişkide aldatılmak en kötüsü çocuğun hayatında bir o kadar önemli iki karar arasında kalmak en kötüsü çocuk için bazıSeylere katlanmak gerekiyor galiba
barisma hep bebegi bahane ederler tekrara ayni baska biri bulup evlen daha iyi
Ya ablacım boşversene yeniden evlenip ne yapıcaksın 1 kere aldatan yine aldatır hem erkek için hemde kadın için geçerli bu sözüm huylu huyundan vazgeçmez çocuk içinde yeniden barışma çocuğa da yazık oyle bir babayı ornek almasin
Aslaa affetme sen güçlü bir kadınsın çocuğunu büyütmek için ellinden gelenini yapacağına inanıyorum kimseye muhtaç olma 💛
Denenmişi deneme, bir kere aldatan her fırsatta tekrar aldatır. Bırak gitsin.
Zor bir durum.Çocuğun ilerde psikolojisi için belki samimi bir tavırda sergiliyorsa olabilir.
affedilmemesi gereken en büyük hata aldatılmaktır sadakatsizlik bitirir.
Cocugun için nafaka al
O adamlada geriye dönüp evlenme
gene aldatacak..
babasıyla görüştür evladını ama evlenme bence..
affetme hep tekrarlar örnek olarak buna eniştem. sakın yapma sakın sakın barışma
Oyle mi diyosun ya
heralde hem senin için nasıl alıcak benim sevgilimde beni aldattı mallık edip barıştım yapamadım ne kadar sevsemde yok midem kaldırmadı nefret ettim iyi davranamadım
Bence affetmemelisin herşeyin affı olur ama ihanetin affı olmaz
Bebeğin tabiki önemli ama yine aynı noktaya gelecekseniz hiç gerek yok
Aldatmak öyle affedilecek birşey değil bence sadece bunu deyim iyi düşün
Bir kez yapan bir daha yapar.
1 kere daha dene çocuğun için
Konu açık ve nettir ihanetin affı olmaz.
Asla affetme birdaha yapar erkekler böyle malesef
SAÇMALAMA! Seni aldatmış bir de barışacak mısın? İnan okuduğum anda şöyle küçük çaplı bir kriz geçirdim
iyi araştırman lazım eğer inançlı bir isen, çünkü ben bu tarz konularda haram oludğunu duydum sen yinede bi sor hocaya
Bir şans daha ver adama bence ama karar senin tabi. Aldatmasına kesinlikle karşıyım. Ama sen bilirsin yine de.
zor bir karar ama bosanmisin bir kere hemen karar verme kendine bir iki ay düsün bak bakalim hala aynimi yoksa gercekden degismismi..
aldatsın ya biz de çok problem olmaz bidaha yapmasın söyle yaparsa çok sıkıntı yapma bence
Merhaba ismim ceyda arkadaşlık kurmak isteyen erkekler arayın beni çok ciddiyim ama insan gibi olanlar arasın 0541 563 16 26
Evlenmek zorunda değilsin babalı büyütmek için.
Tekrardan yapar çocuk bahane onun için
Kötülere tahammül ettikçe her defasında aynı hatayı tekrarlar
senin kararın ama yine aldatacak emin ol..
Nerden pildun
Bebişine şans ver güzel kadın🌿
Yani hassas konu ama çocuk var şimdi bebek için deneye bilirsin
Hayır abla kurban olayım affetme sonrası daha kötü olacak
Anlasabilinirse anlasilmasi gerek hic degilse cocugun öz anne ve baba ile birlikre olması iyi olur
Yüzsüzlüğünde bukadarı sormadın mı benim için mi bebek içinmi diye?
Bilemem. Kimsenin fikrine göre de hareket etme. Kendi iç sesini dinle..
Hayır affetme yani bebeğin için yuvanı düzeltmek istersen anlarım fakat kendin için düşünüyosan dönme bence o yaşadığın acıyı tekrar yaşamak istemezsin
affetme böyle kötü davranışı olan bi insan baba olmasada olur
Mutsuz yuva mutsuz çocuk yetiştirir. Huzurlu bir yuvayı o adamla kurabilecek misin?
Gerek yok barışmayın aynı hatayı bir kere daha yapar nafaka davası açın ve hayatınıza devam edin
Dinen baskasiyla evlenmen gerek bisey yasaniliomu onu bilmiyorum
tekrar onunla evlenebilmen icin
Oluyor