Bosandik esimle bosanmadan önce hamileydim 4 hafta once kızım dunyaya geldi eski eşim yeniden evlenelim diyor beni aldattigi icin bosandik boyle birini affetmelimiyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSadece çocuk için göstermelik olarak bir araya gelecekseniz asla tartışma ortamı yaratmamalı ve birbirinize saygı duymak zorundasınız, eşiniz sizi aldatmış zaten yani tekrar yapar, yapmaz bilinmez ama buna sebep güven duymadığınız için illa ki tartışmalar oluşur bunlarda çocuğunuzu etkiler. Eğer ki ben tartışma yaratmam, sorun çıkartmam, sürekli hesap sormam sadece çocuk için devam ederiz polemiğe girmem diye düşünüyorsanız deneyin ama öteki türlü hiç bulaşmayın. Çocuğu yıpratmaktan öteye gitmezsiniz her ikinizde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba,
Evliliklerin çocuk olduğu için değil eşlerin birbirini sevdiği ve birbirine saygı duyduğu sürece devam etmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Bir evliliğin huzurlu olabilmesi için çocuk çok önemli unsurlardan biridir, fakat sırf çocuk olduğu için eşler birbirlerine ve kendilerine olan saygılarını yitirmişlerse, o evlilikten ne anne babaya ne de çocuğa bir fayda geleceğini düşünüyorum. Çocuk için aile ortamında büyümek çok önemli, ama mutsuz bir evlilikte çocuğun bundan olumsuz etkileneceğini düşünüyorum.
Boşanmanız çocuğunuz için iyi bir anne ve baba olmanız önünde bir engel değil. Ona her zaman bir anne ve babası olduğunu hissettirdiğiniz takdirde bu durumun çocuk için çok büyük sorun olacağını düşünmüyorum. Eşinizle barışma kararını gözden geçirirken sadece çocuğunuz için değil kendiniz için de en iyisinin ne olacağını düşünerek hareket etmelisiniz.336 Yorumla- +1 yıl
Nokta diyorum 👏🏻
- +1 yıl
Kesinlikle 👑
Soran+1 yıl@sselvi teşekkur ederim 🙏
+1 yılSana ihanet etti değil mi? Peki tam tersi olsaydı sen ona ihanet etmiş olsaydın o barışmayı aklının ucundan geçirir miydi? İhanete uğramak senin ruhunu paramparça etti, kendini değersiz hissettin. Belki çocuğun için affedersen yine ihanet edecek. Siz anne, baba olmaktan vazgeçmediniz, siz birlikte yürümekten vazgeçtiniz. Diyelim ki affettin ya tekrar aldatırsa ya bu süreç içinde sen, ikinci çocuğa hamile kalırsan. Her ihtimali düşünmek gerekiyor. Belki de sadık kalacak sana, aranızdaki güven problemini çözeceksiniz ama böylesine ciddi bir konuya karar verecekler acele etmeden, her ihtimali göz önünde bulundurarak karar ver
10 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim burada ki çocuğu birey 18 yaş altı ve daha önce hiç evlenmemiş ve evliliğin ne olduğunu dizilerden gören insanlar. Dizilerdeki pembe hayatları kendilerine rol model alan insanlar.
Eşini tövbe ettiyse bence bir kere daha düşün derim, kız evlat hele şu zamanda büyütmek çok zor özellikle babasız kız evlatların psikolojileri daha bozuk oluyor ve baba özlemini başka erkeklerde aramaya başlıyorlar. Etrafımızda çok örneği var ve neredeyse çoğu ana haber bültenlerine haber oluyor.
Allah tabiki böyle bir yazı vermesin hayırlı bir evlat olsun
Ama bir daha iyi düşün derim.11 Yorumla- +1 yıl
Boyle baba olacaksa olmasin daha iyi. Sanki babanin anneyi aldattigini duyan kiz cocuk saglikli buyuyor dimi aksine her sey bombok oluyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
96
Cevap
111Cevap
Çocuk için bir araya gelme fikri bana evliliği kurtarmak için yapılan çocukları hatırlatıyor bence çocuklar evliliklerde kurtarıcı ya da birleştirici bi madde olarak görülmemeli üzülüyorum bu duruma tekrar evlenseniz ne değişecek eskisi gibi olabilecek mi?
10 Yorumla
+1 yılBir kere aldatan bi daha aldatır şimdi çocuk için barışıyorsunuz ama yarın öbür gün çocuğun önünde kavgalar bağırışmalar huzursuzluk mutsuzluk sevgisizlik gibi şeyler yaşanırsa çocuğun psikolojisi iyice bozulur bence bi şey olması gerekiyorsa fakat kötüyse hiç olmasın daha iyi bu yüzden çocuğun kötü bi babası ve mutsuz bi yuvası olacağına hiç babası olmasın daha iyi diye düşünüyorum onu kendiniz büyütebilirsiniz, insan isterse herşeyi yapar, arada bir babası istiyorsa görmeye gelir olur biter
10 Yorumla
+1 yılMerhaba canım.
Ona baktıkça sürekli eski ihaneti aklına gelmeyecekse belki de barışabilirsin.
Ama ben affedemem ona her bakışımda aklıma beni aldatisi gelir. Ve beni bir kere aldattı gene aldatabilir diyorsan o zaman sakın barışma derim.
Aldatmak bir karakter bozukluğu sorunudur bence. Ve kolay kolay düzeleceğini sanmıyorum. Çocuğu öne sürerek barışmak istemesi de biraz sinsice bence..10 YorumlaNeden boşandınız? Bu önemli kardeşim..
Çünkü bi yapan bi daha yapar bu malesef mutlak gerçek...
Sadece biz , inanmak istemeyiz, girmek istemeyiz gerçekleri...
Ikincisi , çocuk için bahanesi klişe... çocuk için sürdürülen evlilikten hayır gelmez, çocuk da heba olur...
Bu sadece fikrimdir yine karar sende bitiyor iyice düşün, iyisi kötüsü herşeyi , ölç hiç tart... adamı da bilmiyoruz seni de... olayları da.. hakkinizda hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun inşallah...11 Yorumla- +1 yıl
Gormek *
Ben eşime çocuk için anne baba rolü oynamaya bile razıyım yapma demiştim.. Bana zaten bidaha asla bir evlilik yapmayacağını söylemişti.. Şimdi başkasıyla evlenmiş.. Çocuk için herşey affedilir ama ihanet asla efendim.. Hayat sizin hayatınız biz karışamayız ama şunu bilmenizi isterim ki.. Bir adamın gözü eşinden başkasına kör değilse.. O eşten bi sevgi beklemeyin.. Ben sevgisiz de yaparım derseniz buda sizin bileceğiniz iş
20 YorumlaSen karar ver eğer çocuğa bakamayacaksan babasına ver kadınlara para yedirceğine dadı tutsun sende düzenli çocuğunu gör hep yanında ol ayrıldıktan sonra erkekler kadınlara nafaka verip sürü sorumluluktan kaçabiliyor elini kolunu sallaya sallaya gezip tozup her haltı yiyor kadın çocukla per perişan ortada kalıyor yapmayın şunu kendinize çocuk anne ihtiyacı süt vs geçince yerinde olsam veririm çocuğu görsün dünya kaç bucakmış haddini bildirin artık şunlara yazık yani. Belki bu yazdıklarım ağır çok sert ve bencilce gelecek ama evlilik iki kişilik bişeydi ayrılıkta öyle tüm sorun sorumluluk bayan üzerine kalmasın bu benim düşüncem ben olsam aynen yazdığım gibi yapar yaşantıma bakardım hayatının dersini böylece verirdim bir daha da dönmezdim il değiştirir başka koca bulurdum ay bu ne hep kadın dramı 😂
10 Yorumlaboşandığına göre senin kafandada bitmiş olmalı bazı seyler onunla olmak sana mutluluk vermez o halde? mutsuz huzursuz bir ortam oluşur evde ister istemez. böyle olunca hiç önemli olmaz bence çocuk içinde. bu sekilde de her iki taraf elinden geleni yaparsa daha güzel bir yasam sunulabilir. çocuktan için bir araya gelmeyi yanlış buluyorum
10 YorumlaAffet desem af mı edeceksin?
Seninle aynı evde yaşayacak değiliz
Bu senin kararın
Ben olsam boşandığım adamla tekrar bişey planlamaz, kendime yeni bir hayat kurarım.
Hiç kötümser değilimdir.
Belki yine bir yuva kurarsın ve daha mutlu olursun.10 YorumlaÖzel yaşama karışmak istemiyorum ama sorduğunuz için cevap vereyim; eşiniz sizi aldattığı için bence affetmemelisiniz. Bana göre aldatmak en büyük suçtur. Affederseniz bile evliliğiniz pek sağlıklı yürüyemez. Çünkü eskisi kadar güvenmeyebilirsiniz eşinize.
10 YorumlaBence bebeği bahane olarak kullanıyor. Hamileyken niye düşünmemiş bebeğini şimdi mi aklına gelmiş. Bu arada sağlıkla büyüsün bebeğin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim😊
Çocuk için devam ettirilen ya da tekrar beraber olunan evlilik kararını ben doğru bulmuyorum. Çocuk karı koca arasında bağlayıcı bir unsur değil bana göre. Karı koca olmak için çocuktan ötesi gerekiyor. Saygı, sevgi, sadakat gibi siz de bunları yitirmişsiniz ve boşanmışsınız. Şimdi çocuk için seni aldatan bir adamla tekrar beraber olarak kendine eziyet edersin ve mutsuz olursun. Evli olmadan da çocuğuna iyi bir anne olabilirsin 😘
00 Yorumla
+1 yılinanın çok zor bir karar fakat kızın için fedakarlık yapmak istiyorsun olabilir sadece senin affetmen gerekiyor tabii ki sen de ağır baskı altındasın öncelikle anne ve babanın tutumları yani mahalle baskısından korkuyorsun eğer kalbin evet diyorsa tekrar barışmalısın ve bu sefer şartlı olarak eğer böyle bir şey olursa evlilik anlaşması yaparsın ve şartlarını sıralarsın buna çocuğun velayeti de dahil olsun
00 Yorumla
+1 yılTekrar aldatmayacağı ne malum bu bir. İkincisi çocuk evlilik kurtarma aracı değildir. Üç seni aldatmış olan bir adamı tekrar miden alacak mı? "Erkektir yapar" diye bişey yok. İnsan var. Ve bi insan sevdiği insanı aldatmamalı. Fakat şu da başka bir gerçektir ki : kendine bir bak. Seni aldatmaya itecek ne davranışların var ona karşı?
00 YorumlaEvliydin, bosandin, bir bebegin var.
Bir karar almak zorundasin ve bu karar 3 kisinin hayatini, kaderini belirleyecek.
Ve sen kalkip bu soruyu buradaki %90'i 18 yas civari olan coluk cocuga danisiyorsun?
Hic mi yok aile buyugun, guvendigin bir dert ortagin, dostun? Vay arkadas.
Allah yardim etsin o bebise. Cok uzuldum yemin ediyorum bak.00 Yorumla
+1 yılSırf çocuğun hatri için bir şans verebilirsin otur konuş böyle bir şeyin bi daha yaşanmayacağıni aklının ucundan bile gecmemesini şöyle çocuğun yüzünü bile göstermem de hiç bilmedigin bir yere giderim de bu biraz korkutacaktır şans vermeyene bilirsin ama sıkıntı oluyor olan çocuğa oluyor
Biraz özel olucak ama aldatma derken bir bayanla mesaj ya da görüşme buluşma mi yoksa birliktelik cinsel münasebetmi
Ne olursa olsun bebek için geleceği için üstüne kalem çek00 YorumlaBoşanma olmus, ısınabilmek kolay olur mu?
Gule gule buyut, maddi durumun işin gücün var mı?12 Yorumla
Soran+1 yılEski esimden nafaka aliyorum bu bir ikincisi restorasyon uzmaniyim meslegim tabiki var sadece izinliyim calismiyorum Şu an
Merhaba benden büyüksün ama dediklerimi iyi düşün derim. Bir bebeğiniz olması ilişkinizin mutlu ilerleyecegi anlamına asla gelmez. Bir ömür mutsuz olacağın bir insanla barışıp hayatını sakın kendine zindan etme. Seni aldatan birdaha aldatır. Şöyle örnek vereyim teyzemi 20 yıllık eşi aldattı ve ailesini hiçe sayarak onu affetti ve noldu bir daha aldattı. Aldatan bir erkeğin gözü hep kızlarda olur aklında bulunsun.
10 Yorumlao çocuk belki aile ortamında büyümese üzülür ama mutsuz bi ailede büyürse emin ol çok daha kötü olur, evlilik sadece çocuk var diye devam etmemeli kesinlikle yanlış bi fikir
10 Yorumla
+1 yılasla. sen kendi bebeğine kendin de bakabilirsin sakın bu hataya düşme güçlü dur karşısında kimseye muhtaç değilsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babamda annemi aldattı. Bence lütfen evlenme çünkü %100 ilerde yeniden böyle bişey olursa o zaman çoçuğa yazık olur boşuna evlenip çocuğun ilerde psikolojisini bozmayın şu an ben o çocuğun yerine koydum kendimi lütfen
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi sana hiç çocuğu olmayanlar hayır, sakın evlenme diyecekler ama o iş hiçte öyle değil. Bir çocuğu tek büyütmek öyle kolay iş değil. Eğer içinde eski eşine karşı birazcık bir sevgi varsa ve sana karşı güven sağladıysa neden olmasın. Eğer cevabın evet ise sana ekonomik güvenceler karşılığında olabilir
02 Yorumla- +1 yıl
Tassak mi geciyosunuz ya bu kadar kolay mi o adam yine aldacak karisini. Sonra cocuk bilincli hale geldiginde annesini suclamayacak mi? Kadin aldatsa bela okursunuz erkek aldatinca bisey olmaz diyosunuz. Kesin siz de esini aldatan itin onde gidenisiniz
Cevap sahibi+1 yıl@huyuhuyuma terbiyesizlik yapma, şu uslaba bakarmısınız, rezillik...
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe kadar süre evli olduğuna bağlı, ortada bir bebek var eşin belki pişmandır daha bak yaşınızda genç, bebeğe bir şans tanıyın bazı hatalar cezası çekildikten sonra tekrarlanmaz orda burda evlilik kadın ile erkek arasında bir sevgi temelidir diyenlere bakma, o bebekte sizin ömür boyu ayrıda olsanız aşkınızın ortak noktasıdır ailesizliği yaşadım, sokaklar kirli, anasızlık, babasızlık pis eski eşine bir şans daha var derim ben o yeni doğmuş aşk için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu soruyu sorduğuna göre aldatmış olsada sen eşini hala seviyorsun barışmak istiyorsan barış sonra gider başkasıyla evlenir pişman olursun barışmadığına
erkeklerin bazıları başkasıyla evlenince eski eşden olan çocuklarıda unutuyor bakmıyor aramıyor çocuklarını00 Yorumla
+1 yılTekrar evlenmemelisin ama çocuğun için aranızı iyi tutabilirsin
30 YorumlaBence yapan tekrar yapar :( çocuğunuzun anne babası olarak kalmak daha sağlıklı Çünku yapmaya devam edecek Sonra bu durum kavga çocuğa yansıyacak...
10 YorumlaAsla.. vicdanı ve dolayısıyla sadakati olmayan bir adamı tekrar kendine eş yapman hayatını berbat edecektir.. çocuğunu ondan esirgeme ama sakın ola tekrar evlenipte aynı hataya düşme.. tekrar aldatacaktır..
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetme. Sen hamileyken aklı neredeydi o zaman çocuk yok muydu. Şu hayatta 3 şeye tahammülüm yok. 1-Aldatılmaya 2-Yalana 3-Annesinin dizi dibinden, onun sözünden bilerek çıkmayan süt çocuğuna.
20 Yorumla
+1 yılMaalesef 1 kere o haltı yediyse yine yiyecektir. Gerçekten adam gibi pişman olduğunu bilseydin, sırf çocuk için evlenin yorumunu yapardım. Lakin ilerde yine aynı durum olursa üzülen taraf yine siz olursunuz.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar üzücü gerçekten keşke öyle bir insandan çocuk dünyaya götürmeseymişsin. Çok acı tek başına doğum yapmışsın o çocuğun psikolojisini ileride düşünemiyorum zaten
01 Yorumla
Soran+1 yılTek basıma dogum yapmadim canim annem babam vardi eski eşim vardi
+1 yılTekrar barışmak için seni ikna edebilseydi söyledikleri içine sinseydi ve sen samimiyetine inandaydın, bu soruyu sormazdın diye düşünüyorum. Gerçekten pişmansa düşünülebilir ancak ama seni ikna edememiş gibi...
00 Yorumla
+1 yılPeki sen seni bir kere aldatan biriyle ne kadar mutlu olabilirsin bunu da iyice bi düşün
10 Yorumla
+1 yılHayır affetme affedersen tekrar aldatır seni ikinci bir şansı verme pişman olursun
10 Yorumla
+1 yılSakın yüz verme bebeğine biraz saygısı olsa sen hamileyken seni yalnız bırakmazdı. Allah korusun sen hamileyken ya başına bir kaza gelseydi onun haberi bile olmazdı seni aldatıyordu çünjü. Bıraksın bu çocuk palavralarını sağlıklı bir evlilik olmaz.
21 Yorumla
+1 yılDinen tekrar evlenmeniz için senin başka biriyle evlenip boşanıp tekrar eski eşinle evlenebilirsin ama boşanma sebebiniz ne
12 Yorumla- +1 yıl
Hayır, mahkemenin boşaması tek talakla boşama demektir. Adam boş ol sözünü kullanmadı ve sadece mahkeme boşadıysa tekrar evlenebilirler.
Soran+1 yılAldatti beni
şiddet uygular anlaşmazlık olur eğer sevmiyorsanız birbirinizi barışmayın çünkü ileride bir kaç sorun illa olucak ve boşanacaksınız ve çocuğunun bir psikolojisini düşünür müsün sürekli kavga ederseniz falan? kendi çocukluğumdan biliyorum o yüzden öyle bir hata yapma.
00 Yorumla
+1 yıleğer ki sorun olmaz aldatması diyorsan ve hiç olmamış gibi takılabileceksen evlen tekrar ama unutmazsan en ufak bir olumsuzlukta bile sürekli aklına gelecektir
00 Yorumla
+1 yılsenin için oluru varsa olabilir ama sadece çocuk için yapman hata olur hatta gün gelir çocuk bile keşke annem babam boşanmış olsaydı diyebilir ama sizin hala saygınız ve sevginiz varsa ve daha önce birbirinize, ailenize karşı saygısızlık yapmadıysanız olmaz diye de bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılYani bilemiyorum aldatan bir daha aldatır bu sana kalmış bir karar bebeğin de önemli fakat bu hayat senin nasıl istersen öyle yaşa kimse için bir sey yapma çocuğun bile olsa ne hissediyorsun ona göre davran
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle barışma bir kere aldatıldıysan bin kere aldatılmayı da kabul etmiş sayılırsın ihanetin affı olmaz tükürdüğünü yalama sakın bu senin karakterine yakışmaz sen kadınsın ya güçlü olman lazım kişiliğini bu kadar ayaklar altına serme kendin ayaklarının üzerinde durabilirsin aldatan şerefsizdir sen onurlu haysiyetli şerefli birisiysen asla affetme aslaaaaa
00 Yorumla
+1 yılBurda bekarlara boşanmak ne kadar kolay gibi yorumlar gelmiş. Gerçi boşanma yaşamışsınız size tek tavsiyem tekrar birleşin. Eşinizden şiddet gördünüz mü sizi rencide edici küçük düşürücü davrandımı şayet bunları yapmadı ise en doğru karar birleşmek olacaktır
00 Yorumla
+1 yılÇok zor bir karar. Ben tekrardan guvenemezdim. Hamileyken seni aldatandan ne hayır beklersin. Ayrıca dinen de caiz değil barismaniz
10 Yorumla
+1 yılOnla tekrar evlenme ama bebeği görme hakkı olsun allah bagislasin cok mutlusundur bence
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki cocugunu gorebilecek
- +1 yıl
Sana çok uzuldum ama tam hayatta en sevdigin insan dunyaya gelmişken baska bir sevdigin seni aldatiyor
+1 yılSakin yapma ileride yine aldatir bu kez cocugununda psikolojisi bozulur. Babanin anneyi aldatmasi kadar kotu bir sey yoktur bir kiz icin. Kiyma ona lutfen yeni bir yol ciz ve o serefsizi sil hayatindan
11 Yorumla- +1 yıl
insanların aklını bulandırma senimi aldattı ne bu kin
+1 yılyani çocuklarını görmek en büyük hakkı bilemicem ama sevmiyosan falan tekrar bir olmak seni üzebilir eğer bidaha sadakatsizlik yapimyacaksa barışın
10 YorumlaTekrar yapmayacağı ne malum? Tekrar evleneceksiniz sonra o yine aldatacak diyecek ki aman çocuk var arada bana geldiyse çocuk için çocuk içinde tekrar boşanamaz. Olan size ve kızınıza olacak yapmayın değmez.
10 YorumlaBen yerinde olsam yüzüne bile bakmam. Evlendikten bir kaç ay sonra daha kötü şeyler karşına çıkabilir
10 YorumlaBaba olacağını öğrendiği andan itibaren o bir babadır ve boşanmışsın bide üstüne çocuk dünyaya gelmiş anca mi dank etmiş, yallah de gerek yok öyle birine hayatın yeterince zor olacak zaten derdine dert ekleme çocuğuna odaklan derim
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 686 cevap paylaştı.
+1 yılTekrar bir yıkım yaşamaya razısın demektir böyle bir hata yaparsan...
20 Yorumla Sen tabikide haklısın ama çocuğun küçük ve bence babasiz buyumemeli o bunları bilmiyor yinede çocuğun icin barismalisin onun için değer ole düşün.
00 YorumlaSana kalmış cocuklu baskasıyla evlenmek biraz zor olabilir o yuzden ya geri dön ya da tek basına yaşa
00 Yorumla
+1 yılNe için boşandiginiza bağlı, gecinemiyorsanız o bebekken boşanmanız daha mantıklı. Büyürse daha çok üzülür.
00 Yorumla
+1 yılmadem bebek için barışıyosa senin için bi faydası olmaz senle degil onla ilgilenir seni bikez gözden çıkaran bidaha bidaha çıkarır bence
00 Yorumla
+1 yılÇocuk için evlenilmez... Kendiniz bir ilişki yürütmek isterseniz o kendi kararınız. Çocukları buna karıştırmayınız.
00 Yorumla
+1 yılKızı doğarken aklı nerdeymis? Bırak ya öyle insandan insana olamamış bu saatten sonra baba da olamaz eş de olamaz
00 Yorumla
+1 yılhayır, bir kez güvenini kaybetmiş senin. aldatan tekrar aldatır. bir bakmışsın seni tekrar aldatmış aldığın karardan pişman olur, üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılEğer gerçekten eski eşinin yaptıklarının tekrarı olmayacağına inanıyorsan evladın için tekrar düşünmen önerim 🤷🏼
00 YorumlaASLA , sakın böyle bir hata yapma abla, ama senden de ricam, lütfen çocuğunu çok sev, sevgini her daim göster ona büyütürken,
00 Yorumla
+1 yılbarışman demek tekrar evlenmen, koca yurduna koyman demek değil. barış ancak hayatını paylaşma tekrar.
00 YorumlaDönme kesinlikle vallahi yine aynısını yaşayacaksın daha kötü olacak kurtulmuşsun bırak tekrar hata yapma.
00 Yorumla
+1 yılAldatılmaya razı oldunsa ve bundan sonrada aldatılmayı kabül ediyor ve buna deyecek diyorsan barışabilirsin.
00 Yorumla- Devamını Gör (147)
Devamını Gör(192)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşimle boşandık, bebeğimiz için tekrar barışmak istiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler