evlatlık oldugunuzu ögrenseniz ne yaparsınız?
düşünsenize evlatlıksınız ne yapçanız ne tepki verirsiniz
düşünsenize evlatlıksınız ne yapçanız ne tepki verirsiniz
Önce bir şok yaşardım.
Babamda rahmetli olduğu için sanırım en ağrıma giden nasıl yani o benim gerçek babam degilmiydi diye düşünürdüm.
Düşünsene öz baban bir yerlerde yaşıyor ama sen onu öldü sanıyorsun gibi saçma bir şey çıkıyor ortaya
Ama öz ailemle görüşmeye cesaret edemezdim galiba.
şu an ki ailemi benimsemişim sonuçta onlar benim gerçek ailem diye düşünürdüm
Merhaba :-)
Öncelikle aileme çok kızardım. Ama evlatlık olduğum için değil, "madem seçme şansınız vardı, bula bula beni mi seçtiniz? Nasıl bir zevksizliktir bu?" diye. :-)
Şaka bir yana oldukça üzülürdüm tabi ama bunca yıl beni okuyup, büyüten, bu yaşlara getiren kişiler ile aramda kan bağının olmasına gerek yok. Onlar benim hala gerçek ailem olmaya devam ederlerdi.
Sevinirim artık bu aileden kurtulma vakti geldi bıktım bee
benim kafadansın bende evi terk ederim haha buda tuzu biberi
Haha gel beraber eve çıkak
otostop geçekerek tüm ülkeyi gezer miyiz
Benim başka hayallerim var ama ülke gezmek istemiom ben
Ergenler sakin olun
Herkesin ailesini sevicegini düşünmen bence ergenlik senin adına kıç kağıdı
Necip fazıl oku az cahil ergen 😂
Necip Fazıl mı kuscam şimdi ama
Ailen aşırı kötü şerefsiz adi oc insanlarsa özür dilerim,
@Kafakağıdı abla niye araya kaynıyon ys
Aşırı kötü üstüne babam da şerefsiz evet ama oc değiller merak etme
Bu arada Necip Fazıl oku annem şiiri falan 20 25 yıla ölürler hepsi ailenden kimse kalmaz bence
Sen ne diye bizim konuşmaya gelip laf atıyorsun ki asıl cahillik burda başlıyor aslında sen kimsin ki bana laf atıyon?
Ergen uzatma tamam
Ayaklarının üstüne sağlam basarsın umarım. Sonra kaçma fikirleri gelsin
Oc insanlar değilmiş o da iyi bir şey
Sadece gülüyorum sana ergen daha da zaman kaybedemem senle konuşarak zaten mala bak
@Kafakağıdı MAL MISIN A*Q
Sus ergen mal aradan kaç gün geçmesini bekledin. Sünger beyinli
Evlatlık nedir ki ben evde altlığım😂😂
Teşekkürler knks
nasıl başardın söyle bende denicem
Haha knk evin teki ol yeterli
tüh ya ben baştan kaybetim...
Haha neden be sende kendine münhasır sin knkm
hayatan sıkıldım eglence arıyorum
Knk eğlenelim ayipsin 😂😂
Cevap
93Cevap
Sonradan söylemeleri şok etkisi yaratır zaten büyüyünce söylemekte yanlış ama diğelim öyle bir şey olsaydı sonradan söyledikleri için kızabilirdim ama bu zamana kadar onlar büyüttü ve emek verdikleri için onlarda kalmak isterdim
Yeni tıfıl delikanlılık zamanım. 16-17 yaşlarımda evde hep çifte standart olduğunu ve bana haksızlık yapıldığını düşündüğüm için "Siz beni evlatlık mı aldınız veya beni hastanede karıştırdınız mı? Neden diğer kardeşlere başka bana başka türlü davranıyorsunuz?" der ve ciddi ciddi düşünürdüm evlatlık olduğumu. Sonra yaş 30'a doğru geldikçe, babam rahmetli olunca, benim de hem huyum hem de dünya görüşüm birebir babama benzemeye başladıkça anladım öz evlat olduğumu.
gerçek aileme arardım ama sevmek için değil miras falan vardır belki kjsjkjk
şuanda zaten ailemle küsüm bilmiyorum ya en iyisi tek yaşamakmış gibi geliyor
Biyolojik annemin bir başkası olduğunu sonradan öğrendim çocukken hafife alınacak konular değil ama hayatın gerçeklerine bir şekilde alışıyor insan. İstersen alışma durum bu.
Öz kızları olmama rağmen beni besleyip büyüten benimle ağlayıp gülen bana özden daha yakın olan anneme ve babama olan saygım daha da artar
Erkek tanıdığımız vardı, meğerse evlatlıkmış. Annesi kendisine söylememiş, bize söylemişti. Her gece çocuk uyurken odasının kapısında durup senin öz annen baban kimlerdi kim bilir diyerek gözyaşı döküyormuş. Öz oğluymuşçasına severdi çocuğu. Sonra gerçeği söylemişler ama çocuk ailesini terk edip gitmedi. Aynı şey benim de başıma gelseydi öz ailemi aramazdım. Beni seven beni üreten-doğuran değil bana emek verendir.
Evlatlık olma imkanım yok bu kadar kötü bir aile evlat edinemez. Prezervatif patlamış yanlışlıkla herhalde.
Tbag bu adam aslında kötü biriyken neden insana diğer karakterlerden daha yakın geliyo acaba?
Çünkü onunla empati kurabiliyoruz çoğumuz hayat ona hiç acımadı.
Birde adamın tipi biraz Türk erkeğine benziyor bunun etkisi var mı bilmiyorum sjsjjsjsjs
Çok haklısın canlandırdığı başka karakterler değil Tbag özel bi adam çektiği onca acıyla bize en yakın olanı neyse ki çoğumuz onun seçimlerini yapmıyor
T bag in çektiği acılar bizim (yani çoğumuzun) çektiği acılar yanında hafif kalıyor. Seni bilemiyorum tabii ki. Ayrıca t bag komik biri psikopat olmasına rağmen
Can yakıcı çok şey var hayatta
Adamın anne babası kardeş annesi down sendromlu tecavüz sonucu doğmuş ve çocukken defalarca tecavüze uğramış hatta bunun yüzünden çocuk yapamıyormuş sanırım. ve en sonunda olanı söylersem izleyicilere spoiler vermiş olurum
Söyleme heyecanı kalsın biraz 👍
Sen izliyor musun yoksa bitirdin mi?
3 kere izledim sanırım hala da denk geldikçe izliyorum 😂 benim sevdiğim yapımlar vardır bıkmadan izlerim
Sonunda kendim gibi birini buldum istersen prison break konuşabiliriz özelden erkek değilim merak etme.
Ben yeniyim siteyi pek bilmiyorum ilk mesajı sen atabilir misin? 🙋♀️
Senin takip etmen lazım mesaj atabilmem için
Kimin doğurduğu fark etmez kim büyüttüp yanında olduysa gerçek ailen o dur abartılı tepki verilmemesi gerekir
Hiçbir şey yapmam beni bırakıp giden insalar için ailemi üzecek değilim benim ailem beni büyüten insanlardır
Büyütmüşler bakmışlar derim içimden sevmeseler sahip çıkmalardı derim kızmam gereken varsa niye beni terkeden gerçek aileme kızmayım esas onları sevmezdim tanımak görmek istemezdim ne olursa olsun hiç birşey bırakmak için canından kanından olan çocuğu bir sebep neden olamaz
Hiç rahatım asıl evladım olduğum aile ilede konuşurum fark etmez.
.
Hiç bir tepki göstermem.
Daha iyi bir aile ortamı düşünemiyorum.
iyi ki benim ailem olmuşlar.
Ne kadar kısmetli doğmuşum.
.
Günlük yaşantıma devam ederim. Isteyen arar bulur napim simdiye kadar neredeysem orada devamke
umarım asıl ailem zengindir ksjwjwke gider sırnaşır "üvey" ailemi yaşatırım :D
evlatlık olduğumu 1 yıl önce öğrendim zaten verdiğim ilk tepki beni evlatlık alıp 20 sene boyunca büyüten aileme sıkıca sarılmaktı çünkü gerçek ailem bile bırakmış onlar bırakmayıp 20 yıl büyütmüş
mutlu olurum şükr ederim, buzamana kadar bakıp büyüttükleri için eğer doğru insanlar değişlerse sürekli sorun sıkıntı, giderdim kesin.
Zenginse Allah mutluluğu muzu daim etsin derim ailem fakirse Zengin bir futbolcuya ya da arapa Twit atarım beni evlatlık al diye
Hiç bişey yapmam devam ederim burda hayatıma , o saatten sonra başkasına anne baba diyemem haketmezler zaten.
Evvela ailemi arardım. Beni neden terk onu öğrenirdim. Sonra beni büyüyenlere teşekkür eder, sokağa atardım kendimi garibana yardım etmek için
Kalkıp göbek atarım diyormuşum.
Öncelikle şaşırır, sonra da o şaşkınlığı üzerimden atınca biyolojik ailemin kim olduğunu öğrenmeye çalışırım.
Evlat olmam imkansız 😂😂evde doğdum nerde o talihh saka bir yana annemi asla bırakmazdım beni büyüten önemli doğuran değil
Pek bir şey farketmezdi, sadece gerçek aileme bir bakıp çıkacaktım o kadar sonra yine eski ailemle hayatıma devam ederdim
Olayın içinde olmadan ne tepki vereceğimi kestiremiyorum. Ancak büyük ihtimalle çok fazla içerlemezdim.
Babama bu kadar benziyorken imkanı yok. Öyle bişey olsaydı da yine babamın peşini bırakmam, illede o illed o😄
Hiç bir tepki vermem sonucta onlar beni kabul etmis evlatliga yoluma bakarim ha azicik şaşırırım tabikide
Ne annem ne babam hayatta. Artık bir şey fark etmez
mutlu olurum zaten iş sahibi olduktan sonra nufus cuzdanimdan anne baba adini sildirmek istiyorum
Beni neden daha çok sevdiklerini anlamış olurdum 😂😂
Orası oyle tabi
Zengin aileyse sorun yok daha fakirse travma yaşarım xd
bişey yapmazdım kabul etmezdim ailemle yaşamaya devam ederdim hiç duymamışım gibi ama merakta ederdim şimdi belki gerçek ailem daha zengindir hahahahaha
Şimdiye kadar benle beraber olan ailemle yaşamaya devam ederim.
Öyle olduğumu sanmıyorum çünkü babama çok benziyorum. Babamın kız versiyonuyum hatta sjsjsjk
Böyle güzel bir aileye denk geldiğim için şükrederim.
Aman ne yapicam aynen devam. Arada diyorlar zaten😂
Önce kısa bir şok, sonra çalsın davullar zurnalar.🤔
ben bunu abartmayı anlamıyorum vay be diyip sadece gerçek ailemle tanışmak isterdim
Araştırırım , soruştururum , öz annemi - babamı ararım ama beni büyütenleri de bırakmam
Doğuran değil bakan büyüten ailemdir derim varsa diğer kardeşlerimi arardım
Teşekkür edip bana bu kadar iyi baktığınız için teşekkür ederdim
Şaşırırım sonra kaldığım yerden devam hayata. Ardına düşecek değilim..
Bozuntuya vermem ama beni neden evlatlık aldıklarını sorarım başkası daha mantıklı olurdu 😂
olan olmuş artık umarım gerçek annem ve babam zenginlerdir de oradan bir şey gelir derdim.
Bu harap ne kimeeenee tiktoktaki gibi alıp başımı gideremm...
Ailemi seviyorsam ve benim yanimdalarsa bana hissrttirmemislerse bugüne kadar ben de onları birakmam
Çok bişey olmaz, artık akrabalarıma küfür ederken içim daha rahat olur. Kan bağım yok diye.
Biraz üzülürüm. Bu yaşıma kadar neden tek bi anneye mahkum edildiğimi sorgularım.
Mumkunse zengin olsun kendisini baktirmasini filan beklemesin benden😂😂😂
ellerini ayaklarını öperim nasıl beni bu kadar sevmişler öz olmadığım halde diye
Ailen tarafından istenmeme düşüncesi üzücü olurdu herhalde.
benim ailem iyi ki benim ailem diyorum öyle bi şey olsa hiç üzülmem hayatıma devam ederim beni bugünlere getiren insanlara teşekkür ederim ama asıl ailemi de merak ederim meraktan öteye gitmez
İnanmam ki vücudumda deliller var evlatlık olmadığıma dair
Sadece ben mi der aile bireylerinin gözlerinin içine bakardım etrafı süzerek
Valla şaşırmazdım. Arada şüphe etmiyor değilim. Benim aileme göre çok zıt bir karakterim var. 2 kardeşim var ikisi de ne yazık ki bana çekmemiş. Giderdim herhalde. Ama borcumu da öderdim.
Sahsen oz ailem umrumda olmazdi. Kisa sureli de olsa bir sok yasar tabi insan, bir dagilma donemi olacaktir.
Ama sonra yasantima devam ederdim ailemle.
Sonuçta bakmışlar buyutmusler kendi anne babamn yapmadığını yapmışlar helal olsun hicbse yapmam devam ederim burda hayatıma
Sevinirim
iyiki şimdiki ailem beni almış diye (şükürler olsun)😊
Evet ciddiyim ne olursa olsun şükretmem gerek
Bu zamana kadar bana katlandığı için aileme teşekkür ederim
benzer durumum var ve onlara hiçbir zaman yabancı gözüyle bakamadım küçük yaştan itibaren büyüdüğün için sorun olmuyor
gercek ailemi arar bulurdum.. baktim zengin varlıklı insanlar onlara yamanırdım.. baktim ki fakir insanlar evlatlik ailemle yola devam ederdim.. tamamiyle duygusal karar verirdim yani.. bye
Sıkıntı değil ailemi yinede bırakmam. Doğurmak değil, büyütmek önemli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?